-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Η ΒΙΡΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΥΛΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΡΩΜΑΝΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
εεεε και ο πιτσιρικας Ρωμανος λεγεται...
Αλήθεια;; Καλά φανταστικό;
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
περνεις το ρισκο ομω ξερωντας το τι κρατανε να πας σε μαχη σωμα σε σωμα? ποσο βλακας μπορει να εισαι ωστε να πας να παιξεις ελληνικο βρωμοξυλοΣωστη η σκεψη, αλλα....
Υποθετω πως εσυ ειδικα cabala ξερεις τι παει να πει ανδρεναλινη και τι μπορει να σε βαλει να κανεις... -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Η ΒΙΡΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΥΛΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΕΛΕΝΑΣ ΡΩΜΑΝΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ
εεεε και ο πιτσιρικας Ρωμανος λεγεται...
Αλήθεια;; Καλά φανταστικό;
Η ζωή αντιγράφει την τέχνη... τι να πω...
-
Ή η τέχνη είναι προπομπός εδώ?
Αναπάντητα ερωτήματα, πολύ τροφή για σκέψη απ τον GTI_ βραδιάτικα και θα μας πέσει βαριά! -
Νόμιζα ότι είχα διαβάσει το best post της ημέρας αλλά αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά priceless
drifter
-
Εγώ προτείνω να κλειδωθεί προσωρινά (τον χαβαλέ μας άλλωστε τον κάναμε, η νουδου δικαιώθηκε, ο σύριζα ξεφτιλίστηκε, σταθερά τρίτο κόμμα η χρυσή αυγή) και το ανοίγουμε όταν η υπόθεση φτάσει στο ακροατήριο. Όταν το κατηγορητήριο θα περιλαμβάνει και συμμετοχή των πιτσιρικάδων στη δολοφονία του Μπακογιάννη, οπότε θα χουμε περισσότερα να π(ι)ούμε. Τι λέτε;
-
Πάνω που φιλοσοφήσαμε λίγο το θέμα και βάλαμε μεσα και λίγο τέχνη μας το χαλάς
Πάρε ένα ντεπόν και άσε μας να κάνουμε την κουλτουροσυζήτηση μας
-
Και παναντόλ πήρα και ντεπόν και γαργάρες και σιρόπια και με ούλτρεξ λούστηκα, τίποτα. Μην παίζεις με τον πόνο μου.
Τεσπά, αν είναι για κουλτουροσυζήτηση σε αφήνω.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Και παναντόλ πήρα και ντεπόν και γαργάρες και σιρόπια και με ούλτρεξ λούστηκα, τίποτα. Μην παίζεις με τον πόνο μου.Τεσπά, αν είναι για κουλτουροσυζήτηση σε αφήνω.
Πήρες το ελληνικό (τι ελληνικό, κινέζικο φασόν είναι), την επόμενη φορά φρόντισε να γράφει 'Ultrex', αυτό είναι το καλό...
_
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Τεχνικά να το πάρουμε, κι ας με διορθώσει κάποιος που ξέρει καλύτερα από συλλήψεις, όταν τρέχει ο ύποπτος το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να τον ρίξεις κάτω είτε με τρικλοποδιά είτα με σπρώξιμο (1ο σημείο που μπορεί να χτυπήσει), όταν καταφέρεις να τον σταματήσεις και συνεχίσει να αντιστέκεται ή να προσπαθεί να διαφύγει τότε πέφτεις πάνω του και καταρχήν του πιέζεις το κεφάλι-πλάτη στο έδαφος με το πόδι-γόνατο προσπαθώντας να τον ακινητοποιήσεις ώστε να φέρεις τα χέρια πίσω από την πλάτη και να του περάσεις χειροπέδες. Αν μέχρι να φτάσεις στο σημείο να τον ρίξεις και να τον πατήσεις κάτω συνεχίσει να παλεύει τότε τον λόγο έχουν τα κλωτσομπουνίδια, τα οποία πιστεύω θα τους είχαν κάνει ακόμα πιο άχρηστους, πιθανότατα και με κανένα σπασμένο πλευρό. Σίγουρα πάντως το αίμα θα έρεε πολύ περισσότερο και από περισσότερα σημεία από ότι βλέπουμε στις εικόνες. Οι εμφάνιση τους είναι περισσότερο σαν να τράκαραν με τοίχο, πολλά καρούμπαλα και μελανιές, λίγα κοψίματα και αιμορραγίες.
Η δική μου ερώτηση είναι γιατί ο 4ος δεν είναι το ίδιο χτυπημένος? Νομίζω τον συνέλαβαν σε διαφορετικό μέρος μόνο του. Μήπως παραδόθηκε σχετικά εύκολα?
Εισαι λαθος στο πως πρεπει να ενεργουνε.
Οταν οι μπατσοι κυνηγανε καποιον πρεπει να του φωναζουν. Στασου... Που πας; Στασου... Μυγδαλα..... -
Φωτογραφίες-σοκ από τον ξυλοδαρμό των ληστών
http://www.protothema.gr/greece/article ... mnt_825400
-
Ε όχι και σοκ, δεν σοκαριζόμαστε όταν δέρνουν παλιόπαιδα!
-
το τραυμα του ρωμανου δεν δειχνει για μπουκετο...μαλλον απο πτωση....
του τοξοβολου μαλλον απο κακη βολη...του ηρθε η χορδη στα μουτρα...περισσοτερα δεν μπορω να πω....
-
Μου αρεσει που τονιζουν το θεμα των ηλεκτρονικων ιχνων, αυτη τη φορα ειναι πιο επαγγελματιες
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Μου αρεσει που τονιζουν το θεμα των ηλεκτρονικων ιχνων, αυτη τη φορα ειναι πιο επαγγελματιεςΤι πιο ευκολο απο το να αλλαξεις ωρα/ημερομηνια συστηματος;
-
Ναι, γιατι μετα δε γινεται απ τα εργαστηρια χωρις να αφησεις ιχνη
-
Η δεύτερη φωτό, υποτίθεται είναι τραβηγμένη στις 13:32 αλλά το ρολόι στον τοίχο δείχνει 8:20
-
Είναι χαλασμένο το ρολόι, γι' αυτό.
-
Δουλευει και τπτ ?
-
το photoshop
Σύλληψη υπόπτων για ληστεία και τρομοκρατία [Διάσπαση]