-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τι ακριβως παραπανω θελετε να κανει η αστυνομια οταν μπουν στο σπιτι σας κ σας κλεψουν? ...Να βρούν τουλάχιστον τα δικά σου αποτυπώματα !
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Βρεθηκε λεει τωρα στα Τουρκοβουνια και αλλη γιαφκα που ειχε νοικιασει ενας απο τους αγωνιστες.Μεσιτες της φωτιάς.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Βρεθηκε λεει τωρα στα Τουρκοβουνια και αλλη γιαφκα που ειχε νοικιασει ενας απο τους αγωνιστες.
Μεσιτες της φωτιάς.
δεν ειναι δικη μου η ατακα, αλλα μου αρεσε.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τι ακριβως παραπανω θελετε να κανει η αστυνομια οταν μπουν στο σπιτι σας κ σας κλεψουν? Τι παραπανω μπορει να κανει?Κοιτα ρε μλκ τι μαθαινουμε στο φορουμ:
α) αποτυπωματα των ιδιων τριων ατομων βρισκονται σε διαφορα σπιτια που χρησιμοποιει η ταδε τρομοκρατικη οργανωση.
β) DNA επισης.
γ) Οι συλληφθεντες αλλα κ η οργανωση ΛΕΝΕ οτι δεν εχουν σχεση οι μεν με τους δε.Ε αφου το λενε τα παιδια τα ιδια, προφανως τοτε τα α) κ β) ειναι ειτε κατασκευασμενα, ειτε τυχαια (πεταξε το dna κ πηγε επισκεψη σε 2-3 γιαφκες) ειτε κατα λαθος βρεθηκαν εκει αυτα τα στοιχεια...
ΥΓ Δεν πιστευω αυτοι που γελατε με τη διαδικασια που ακολουθειται μετα απο διαρρηξη, να ειστε οι ιδιοι που λετε οτι αμα μπει κανεις σπιτι σου δεν εχεις δικαιωμα να του κανεις τιποτα κ 'ειναι δουλεια της αστυνομιας να τους κανονισει'...
+10000
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κοιτα ρε μλκ τι μαθαινουμε στο φορουμ:
α) αποτυπωματα των ιδιων τριων ατομων βρισκονται σε διαφορα σπιτια που χρησιμοποιει η ταδε τρομοκρατικη οργανωση.
β) DNA επισης.
γ) Οι συλληφθεντες αλλα κ η οργανωση ΛΕΝΕ οτι δεν εχουν σχεση οι μεν με τους δε.Ε αφου το λενε τα παιδια τα ιδια, προφανως τοτε τα α) κ β) ειναι ειτε κατασκευασμενα, ειτε τυχαια (πεταξε το dna κ πηγε επισκεψη σε 2-3 γιαφκες) ειτε κατα λαθος βρεθηκαν εκει αυτα τα στοιχεια...
Εντάξει, μαλακία μεν, αλλά ωραία θα ήτανε.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τι ακριβως παραπανω θελετε να κανει η αστυνομια οταν μπουν στο σπιτι σας κ σας κλεψουν? Τι παραπανω μπορει να κανει?Κοιτα ρε μλκ τι μαθαινουμε στο φορουμ:
β) DNA επισης.
ΥΓ Δεν πιστευω αυτοι που γελατε με τη διαδικασια που ακολουθειται μετα απο διαρρηξη, να ειστε οι ιδιοι που λετε οτι αμα μπει κανεις σπιτι σου δεν εχεις δικαιωμα να του κανεις τιποτα κ 'ειναι δουλεια της αστυνομιας να τους κανονισει'...
Tι παραπάνω να κάνει η αστυνομία όταν μπουν στο σπίτι μας να κλέψουν? Είσαι σοβαρός? Αυτό για το οπόιο την πληρώνουμε. Πρώτον να τους αποτρέψει και δεύτερον να τους πιάσει. Ποιος θα τους πιάσει εγώ?
Αντί να κοπανάει δεμένους κρατούμενους, να πιάσει τους κλέφτες.
Αυτοί που γελάμε με τη διαδικασία που ακολουθείται, είμαστε αυτοί που λέμε αυτό που λέει ο κάθε νοήμον άνθρωπος ότι άμα μπει ένας οπλισμένος διαρήκτης σπίτι σου έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να σε καθαρίσει αυτός, απ΄ότι εσύ αυτόν. Αλλά μη συνεχίσουμε αυτήν την κουβέντα για το ποιός θα καθαρίσει ποιόν. Αρκετά έχει γελάσει όλο το φόρουμ με κάποιους που έχουνε και έτοιμες τις καβάντζες για τα πτώματα...
Λέμε επίσης ότι όταν σε εναν άνθρωπο ο οποίος ισχυρίζεται με καμάρι ότι δυό, τρεις φορές την ημέρα πλακώνεται στο δρόμο, του δώσουν την άδεια να οπλοφορεί, τότε είναι δημόσιος κίνδυνος πολύ μεγαλύτερος από τον πιο αδίστακτο ληστή.:vava: >Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τι ακριβως παραπανω θελετε να κανει η αστυνομια οταν μπουν στο σπιτι σας κ σας κλεψουν? Τι παραπανω μπορει να κανει?
Κοιτα ρε μλκ τι μαθαινουμε στο φορουμ:
β) DNA επισης.
+10000
Τώρα έβγαλα για τα καλά συμπέρασμα. Οπότε άστο. Δε γίνεται τίποτα. Βλέπε Τρέμη όσο θέλεις.
-
Ποιους να πιασει;
Οι ληστες εξαφανιζονται πριν ελθει η αστυνομια.
Εκτος και αν εσυ την ωρα που σε ληστευουν εχεις την δυνατοτητα να παρεις τηλ το 100. -
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ποιους να πιασει;
Οι ληστες εξαφανιζονται πριν ελθει η αστυνομια.
Εκτος και αν εσυ την ωρα που σε ληστευουν εχεις την δυνατοτητα να παρεις τηλ το 100.Σωστά τα λες. Δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Έχεις δίκιο.
Ουγκ. -
Ακυρο.
-
Αγαπητέ junior gt
εισαι ωραίος ρε φιλαράκι...
δεν πειράζει , η ειρωνία φανερώνει έλλειψη επιχειρημάτων σε μια κουβέντα , διάλογο κάνουμε , μπορεί πολλές φορές να μην συμφωνούμε , άλλες πάλι να ταυτιζόμαστε...Υ.Γ
-
Η Τρέμη είναι εκνευριστική , όλο ψάχνει την μύγα με τα μάτια της..
-
Θες αφορμής δοθείσης από την εικόνα που έχεις στο προφίλ σου εγώ να σε χαρακτηρίσω κάγκουρα , έλα πες την αλήθεια , κατεβαίνεις στην βούτα και κοιτάς σαν αποχαυνωμένος τις κόντρες?? φαντάζομαι όχι , εσύ όμως γιατί χαρακτηρίζεις τους άλλους?? με γνωρίζεις και απο χτες??
-
Καλή καρδιά..
-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Τι ακριβως παραπανω θελετε να κανει η αστυνομια οταν μπουν στο σπιτι σας κ σας κλεψουν? Τι παραπανω μπορει να κανει?Eπειδή είσαι άσχετος με το αντικείμενο και φαφλατάς του πληκτρολογίου, ορίστε μερικά από έναν δις παθόντα:
- Αρχικά όταν απέχει το σπίτι σου ούτε 100 μετρα κατηφόρα από το τμήμα και τηλεφωνεί μία γυναίκα ότι τους βρήκε μέσα στο σπίτι και τους κυνηγάει στους δρόμους, να τσακιστούν και να έρθουν συντομότερα από μιάμιση ώρα μετά
- Να μη σε βάλει να κοιμηθείς σε έναν καναπέ για να μη 'χαλάσεις τα στοιχεία', εφόσον δεν μπορεί να κάνει τίποτα
- Να σε αφήσει να συμμαζέψεις το σπίτι σου και τη ζωή σου τις πρώτες 30 ώρες, αντί να κάθεσαι σαν χάφτας και να περιμένεις σε ένα σπίτι μουνί τη Σήμανση, εφόσον δεν μπορεί να κάνει τίποτα
- Να σου προξενήσει καθόλου ή λιγότερη ζημιά από τους κλέφτες, εφόσον δεν μπορεί να κάνει τίποτα
- Να μη θέλει να σου πάρει (χωρίς επιστροφή) ότι ξέχασαν οι κλέφτες, για να τα μελετήσουν με την ησυχία τους εφόσον δεν μπορεί να κάνει τίποτα
- Να δείχνει φωτογραφίες στους αυτόπτες μάρτυρες, καλύτερες από 1ΜΡ τραβηγμένες από το φεγγάρι
- Να δείχνει φωτογραφίες που να έχουν τη φάτσα του σεσημασμένου περισσότερα από 10 πίξελ
Ή εναλλακτικά - Να σου λέει ότι είναι αργομισθα τομάρια και δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Άιντε γιατί γεμίσαμε εξυπνάκηδες εδώ πέρα
-
Δεν φτανει που στηριζετε εμμεσα τους εγκληματιες λαθρομεταναστες και γενικοτερα την εγκληματικοτητα ,με τις αριστερες ιδεολογιες που μας εχουν κανει κατεχομενη χωρα.
Θελετε και καλη αστυνομια,τρομαρα σας.Ο Ελληνας βριζει την αστυνομια καθε μερα αλλα μολις απειληθει η σωματικη του ακεραιοτητα,θελει εναν αστυνομικο αμεσως διπλα του να τον προστατευσει.
Μεγιστη υποκρισια.
-
Πες τα Χρυσόστομε!
Πίσω στο δάσκαλο τον παπά και τον χωροφύλακα! -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Πες τα Χρυσόστομε!
Πίσω στο δάσκαλο τον παπά και τον χωροφύλακα!Χιλιες φορες καλυτερα.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Δεν φτανει που στηριζετε εμμεσα τους εγκληματιες λαθρομεταναστες και γενικοτερα την εγκληματικοτητα ,με τις αριστερες ιδεολογιες που μας εχουν κανει κατεχομενη χωρα.
Θελετε και καλη αστυνομια,τρομαρα σας.Ο Ελληνας βριζει την αστυνομια καθε μερα αλλα μολις απειληθει η σωματικη του ακεραιοτητα,θελει εναν αστυνομικο αμεσως διπλα του να τον προστατευσει.
Μεγιστη υποκρισια.
Σωστό και αυτό. Άσε που μόνο στην Ελλάδα τα μο@νια οι κλέφτες εξαφανίζονται πριν έρθει η αστυνομία και από πάνω δε σε αφήνουν να πάρεις τηλέφωνο το 100.
Στις άλλες πολιτισμένες χώρες που τους πιάνουν είναι κυριλάτοι: φεύγουν με το πάσο τους αργά αργά και άμα τους το ζητήσεις ευγενικά σε αφήνουν να πάρεις και κάνα τηλέφωνο το 100.
Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο από το ότι το κάνουν επίτηδες ώστε κάποια κωλόπαιδα αριστεροί ιδεολόγοι να τα ρίχνουν στην Ελληνική Αστυνομία. -
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Tι παραπάνω να κάνει η αστυνομία όταν μπουν στο σπίτι μας να κλέψουν? Είσαι σοβαρός? Αυτό για το οπόιο την πληρώνουμε. Πρώτον να τους αποτρέψει και δεύτερον να τους πιάσει. Ποιος θα τους πιάσει εγώ?
Αντί να κοπανάει δεμένους κρατούμενους, να πιάσει τους κλέφτες.
Αυτοί που γελάμε με τη διαδικασία που ακολουθείται, είμαστε αυτοί που λέμε αυτό που λέει ο κάθε νοήμον άνθρωπος ότι άμα μπει ένας οπλισμένος διαρήκτης σπίτι σου έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να σε καθαρίσει αυτός, απ΄ότι εσύ αυτόνΕνδιαφερον,
για πες κανα τρόπο που θα αποτρέψει κακοποιους απο το να κλεψουν.... μηπως να κανει ο μπατσος συχνα βολτες στα σοκακια?
Αλλα μετα δεν το θελουμε αυτο γιατι θα εχουμε το ρουφιανο της γειτονιας και 'police state', μΠαναγία μου γιναμε Αμερικη, που ειναι τα δικαιωματά μας.Κανενα τροπο να αποτρεψεις υπαρχοντες κλεφτες απο το να ξανακλεψουν? Που υποψη δε μιλαμε για τιποτα διαβασμενα παιδια, με πτυχια και σπουδες και χρόνια για μελετη φιλοσοφίας να τους κανεις κουβεντα, κλεφτες ειναι...
Να τους ριχνουμε καμμια αναποδη εθιμοτυπική ποτε ποτε να θυμουνται οτι δεν απλωνουμε χερι στα υπαρχοντα του άλλου? Η μετα θα βγουν οι κλασικοι ιδιοι στους δρομους για τα ανθρωπινα δικαιωματα των κλεφτων και τα γουρουνια αστυνομικους?Βεβαια μπορει να ειμαι απολιτιστος, για πες εσυ κανα πολιτισμενο τροπο να το πετυχεις.
Οσο για την τλευταια προταση, προφανως εχεις μεγαλες πιθανοτητες να στην αναψει ο κλεφτης, γιατι και να το κανει στα παπαρια του, δεν θα τον πυροβολησουν οι αστυνομικοι των 700€ γιατι θα φανε ΕΔΕ μεχρ το 2020 και τα παρατηρητηρια του Χελσινκι θα κλαινε νυχθημερον στα καναλια.
Τι ακριβως παραπανω θελετε να κανει η αστυνομια οταν μπουν στο σπιτι σας κ σας κλεψουν? Τι παραπανω μπορει να κανει?
Eπειδή είσαι άσχετος με το αντικείμενο και φαφλατάς του πληκτρολογίου, ορίστε μερικά από έναν δις παθόντα:
- Αρχικά όταν απέχει το σπίτι σου ούτε 100 μετρα κατηφόρα από το τμήμα και τηλεφωνεί μία γυναίκα ότι τους βρήκε μέσα στο σπίτι και τους κυνηγάει στους δρόμους, να τσακιστούν και να έρθουν συντομότερα από μιάμιση ώρα μετά
- Να μη σε βάλει να κοιμηθείς σε έναν καναπέ για να μη 'χαλάσεις τα στοιχεία', εφόσον δεν μπορεί να κάνει τίποτα
- Να σε αφήσει να συμμαζέψεις το σπίτι σου και τη ζωή σου τις πρώτες 30 ώρες, αντί να κάθεσαι σαν χάφτας και να περιμένεις σε ένα σπίτι μουνί τη Σήμανση, εφόσον δεν μπορεί να κάνει τίποτα
- Να σου προξενήσει καθόλου ή λιγότερη ζημιά από τους κλέφτες, εφόσον δεν μπορεί να κάνει τίποτα
- Να μη θέλει να σου πάρει (χωρίς επιστροφή) ότι ξέχασαν οι κλέφτες, για να τα μελετήσουν με την ησυχία τους εφόσον δεν μπορεί να κάνει τίποτα
- Να δείχνει φωτογραφίες στους αυτόπτες μάρτυρες, καλύτερες από 1ΜΡ τραβηγμένες από το φεγγάρι
- Να δείχνει φωτογραφίες που να έχουν τη φάτσα του σεσημασμένου περισσότερα από 10 πίξελ
Ή εναλλακτικά - Να σου λέει ότι είναι αργομισθα τομάρια και δεν μπορεί να κάνει τίποτα.
Άιντε γιατί γεμίσαμε εξυπνάκηδες εδώ πέρα
Greo
αν σου φερουν τον κλεφτη που σου εκανε το σπιτι ανω κατω, μπλαβιασμενο απο το ξυλο για αναγνωριση, θα σκεφτεις 'καλα του κανανε' ή 'γουρουνια μπατσοι καταπατησατε τα ανθρωπινα δικαιωματά του'.?
ξερεις για τις φωτο με πολλα μεγαπιξελ θελει λεφτα ο Δενδιας. Προτεινω να τα παρουμε απο τιποτα ΜΚΟ του κωλου και να τα δωσουμε εκει. Συμφωνεις? -
Mπορείς να μου κάνεις και μία ερώτηση από το Σταρ Τρεκ, να σου πω ας πούμε πως θα αντιδρούσα αν ο ΜακΚόι χτυπούσε το κουδούνι μου και μου ζητούσε να τον βοηθήσω να δείρουμε 2 Κλίγκον στο ισόγειο. Εξίσου πιθανό είναι με το να μου φέρουν μπλαβιασμένο κλεφτρόνι. Αλλωστε εγώ θέλω να τον δείρω, όχι το μπατσάκι που ψευτομαγκίζει.
Όσο για τα ΜΡ νταξ, η μηχανή που μου έκλεψαν και την είχα πάρει 100 ευρώ έβγαζε 8 φορές καλύτερες φωτογραφίες. Από κει του έλειψαν του Παυλόπουλου (αυτός ήταν τότε)
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Mπορείς να μου κάνεις και μία ερώτηση από το Σταρ Τρεκ, να σου πω ας πούμε πως θα αντιδρούσα αν ο ΜακΚόι χτυπούσε το κουδούνι μου και μου ζητούσε να τον βοηθήσω να δείρουμε 2 Κλίγκον στο ισόγειο. Εξίσου πιθανό είναι με το να μου φέρουν μπλαβιασμένο κλεφτρόνι. Αλλωστε εγώ θέλω να τον δείρω, όχι το μπατσάκι που ψευτομαγκίζει.Όσο για τα ΜΡ νταξ, η μηχανή που μου έκλεψαν και την είχα πάρει 100 ευρώ έβγαζε 8 φορές καλύτερες φωτογραφίες. Από κει του έλειψαν του Παυλόπουλου (αυτός ήταν τότε)
Με αυτο που εγραψες ,ακυρωσες το προηγουμενο σου σχολιο .
Τι ειρωνια. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Mπορείς να μου κάνεις και μία ερώτηση από το Σταρ Τρεκ, να σου πω ας πούμε πως θα αντιδρούσα αν ο ΜακΚόι χτυπούσε το κουδούνι μου και μου ζητούσε να τον βοηθήσω να δείρουμε 2 Κλίγκον στο ισόγειο. Εξίσου πιθανό είναι με το να μου φέρουν μπλαβιασμένο κλεφτρόνι. Αλλωστε εγώ θέλω να τον δείρω, όχι το μπατσάκι που ψευτομαγκίζει.Όσο για τα ΜΡ νταξ, η μηχανή που μου έκλεψαν και την είχα πάρει 100 ευρώ έβγαζε 8 φορές καλύτερες φωτογραφίες. Από κει του έλειψαν του Παυλόπουλου (αυτός ήταν τότε)
ειχε και επι Παυλοπουλου καργα ΜΚΟ του κώλου.
100€ μηχανη Χ εκατονταδες αστυνομικα τμηματα, Χ ωρες εκπαιδευσης (γιατι ειναι ΔΥ και πρπει να εκπαιδευονται) Χ χαρτια για τυπωμα και Χ εκτυπωτες = ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.
Επισης, το να το δειρεις εσυ ειναι ευθεια καταπατηση των ανθρωπινων διακιωματων του κλεφτη, ζουγκλα γιναμε, ο Μουιζνιεκς και ο Χελσινκι εχει γινει εξαλλος.
-
Ποια εκατοντάδες αστυνομικά τμήματα; ΜΙΑ σήμανση έχει η Θεσσαλονίκη, ΜΙΑ έχει η Αθήνα, δεν ξέρω πόσες άλλες υπάρχουν στην υπόλοιπη Ελλάδα. Στο νέο Αστυνομικό Μέγαρο περπατούσαμε 10' για να βρουμε το γραφείο. Τόσο αχανές είναι. Και μετά βγαζουν φωτογραφίες του κώλου γιατί δεν έχουν λεφτά να πάρουν μηχανή ισάξια με αυτή που έχει το δωρεάν κινητό μου. Νταξ, γελάει ο κόσμος.
Το να δείρω εγω είναι παράνομο και αν συλληφθώ, θα αντιμετωπισω τις συνέπειες του νόμου. Το κράτος δεν εχει δικαίωμα να δέρνει. και _
Σύλληψη υπόπτων για ληστεία και τρομοκρατία [Διάσπαση]