-
Τελικά παιδιά είναι το φίλτρο σωματιδίων και θέλει χημικό καθαρισμό.Είναι καθαρά από πετρέλαιο μάπα!Εγώ όπως είπα κ ποιο πάνω βάζω πάντα ν πάουερ τις σέλ, μα πάντα!Αυτή ήταν η απάντηση της αντιπροσωπείας στήν καβάλα ,150 ευρώ και δέν καλύπτει λέει η εγγυηση..4,4 μηνών αυτοκίνητο!Να πάρω στα κεντρικά μου είπαν της χιουντάι κ να κάνω τα παράπονα μου εώς κ καυγά μήπως κ την γλυτώσω!ωραίο πασχαλινό δωράκι ήταν αυτό!δεν ντρέπονται λίγο.
-
Ο χρήστης karatzitz έγραψε:
Τελικά παιδιά είναι το φίλτρο σωματιδίων και θέλει χημικό καθαρισμό.Είναι καθαρά από πετρέλαιο μάπα!Εγώ όπως είπα κ ποιο πάνω βάζω πάντα ν πάουερ τις σέλ, μα πάντα!Αυτή ήταν η απάντηση της αντιπροσωπείας στήν καβάλα ,150 ευρώ και δέν καλύπτει λέει η εγγυηση..4,4 μηνών αυτοκίνητο!Να πάρω στα κεντρικά μου είπαν της χιουντάι κ να κάνω τα παράπονα μου εώς κ καυγά μήπως κ την γλυτώσω!ωραίο πασχαλινό δωράκι ήταν αυτό!δεν ντρέπονται λίγο.Στο δίνουν και γραπτώς αυτό;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τελικά παιδιά είναι το φίλτρο σωματιδίων και θέλει χημικό καθαρισμό.Είναι καθαρά από πετρέλαιο μάπα!Εγώ όπως είπα κ ποιο πάνω βάζω πάντα ν πάουερ τις σέλ, μα πάντα!Αυτή ήταν η απάντηση της αντιπροσωπείας στήν καβάλα ,150 ευρώ και δέν καλύπτει λέει η εγγυηση..4,4 μηνών αυτοκίνητο!Να πάρω στα κεντρικά μου είπαν της χιουντάι κ να κάνω τα παράπονα μου εώς κ καυγά μήπως κ την γλυτώσω!ωραίο πασχαλινό δωράκι ήταν αυτό!δεν ντρέπονται λίγο.
Στο δίνουν και γραπτώς αυτό;
ΌΧΙ γραπτώς δεν δίνουν τίποτα!μίλησα με τα κεντρικα της χιουντάι και περιμένω να μου πουν τι θα γίνει!Εγώ από την πρώτη μερα που αγόρασα το αμάξι εχω κρατήσει όλες τις αποδείξεις που βάζω από το ίδιο βενζινάδικο πάντα ν πάουερ!Και η μισή καβάλα απ εκεί βάζει καύσιμο..Στό άλλο αμάξι που έχω, γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα από το ιδιο βενζιναδικο?Του το είπα αυτο κ μου λεει ο υπεύθινος του συνεργείου τι κάθε αμάξι είναι κ διαφορετικό!!Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει θέμα με το σωματιδίων και δέν ξέρουν πώς να το δικαιολογήσουν..!Τους είπα ότι ότι θα τους βγάλω σε διάφορα φόρουμ και στήν χιουντάι στα κεντρικά με τις μαλακίες που μου λένε!ΠΕριμένω να δώ τι θα πούνε..τι άλλο να κάνω πώς να χειρειστώ την κατάσταση ρε φίλε?με έχουν νευριάσει πάρα πολύ και θα πλακωθούμε στο τέλος!
-
Ο χρήστης karatzitz έγραψε:
Στο δίνουν και γραπτώς αυτό;
ΌΧΙ γραπτώς δεν δίνουν τίποτα!μίλησα με τα κεντρικα της χιουντάι και περιμένω να μου πουν τι θα γίνει!Εγώ από την πρώτη μερα που αγόρασα το αμάξι εχω κρατήσει όλες τις αποδείξεις που βάζω από το ίδιο βενζινάδικο πάντα ν πάουερ!Και η μισή καβάλα απ εκεί βάζει καύσιμο..Στό άλλο αμάξι που έχω, γιατί δεν υπάρχει πρόβλημα από το ιδιο βενζιναδικο?Του το είπα αυτο κ μου λεει ο υπεύθινος του συνεργείου τι κάθε αμάξι είναι κ διαφορετικό!!Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει θέμα με το σωματιδίων και δέν ξέρουν πώς να το δικαιολογήσουν..!Τους είπα ότι ότι θα τους βγάλω σε διάφορα φόρουμ και στήν χιουντάι στα κεντρικά με τις μαλακίες που μου λένε!ΠΕριμένω να δώ τι θα πούνε..τι άλλο να κάνω πώς να χειρειστώ την κατάσταση ρε φίλε?με έχουν νευριάσει πάρα πολύ και θα πλακωθούμε στο τέλος!
η σωστη λυση ειναι μια, δειγμα καυσιμου απο το ρεζερβουαρ σου στο χημειο και αναλογα πρατεις, αν εχεις σωστο καυσιμο τα βαζεις με την εταιρια, αν οχι τα βαζεις με τον βενζινα, καμια εταιρια (και πολυ σωστα) δεν θα σε καλυψει με εγγυηση αν φταιει το καυσιμο.
-
Θεωρώ οτι υπάρχει εργοστασιακο προβλημα απο τα λεγόμενα σου. Η διάγνωση μαπα καύσιμο έγινε να υποθεσω με τη μύτη;! Το φιλτρο πετρέλαιου ελέγχθηκε; Η στάθμη λαδιού ήταν ανεβασμένη;
D-4D...
-
Ο χρήστης dexter13 έγραψε:
Θεωρώ οτι υπάρχει εργοστασιακο προβλημα απο τα λεγόμενα σου. Η διάγνωση μαπα καύσιμο έγινε να υποθεσω με τη μύτη;! Το φιλτρο πετρέλαιου ελέγχθηκε; Η στάθμη λαδιού ήταν ανεβασμένη;D-4D...
Και εγώ πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι εργοστασιακό!Δέν ξέρω πώς βγάλανε αυτήν την διάγνωση και αν ελέγχθηκαν αυτά που γράφεις (φίλτρο ,στάθμη λαδιού),Με πήρανε τηλ.και μου τα είπανε για το σωματιδίων γιατί το αμάξι είναι απο εχθές εκεί.Σκέφτηκα να πάρω δείγμα όπως λεει ο φίλος από επανω αλλά έχει κόστος μεγάλο..Μπαίνεις σε μια διαδικασία γαμησέτα..δέν βγάζεις έυκολα άκρη.Από τις 12 που μίλησα τελευταία φορά με τα κεντρικά της χιουντάι ακόμη δεν έχω κανά νέο,αν και είπανε ότι θα με πάρουν σε λίγη ώρα!Θα τα ζητήσω αυτά γραπτώς αλλά δεν έχω και πολλές ελπδες..Απ ότι καταλαβαίνω θα πιέσω-φωνάξω μέχρι να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια και αν δέν γίνει τίποτα στο τέλος θα φάω την 150αρα στόν κώλο.Το θέμα είναι και μελλοντικά τι θα γίνει....
-
Ζητα τους γραπτά τη διάγνωση για ακατάλληλο καύσιμο. Αν ειναι βουλωμενο το dpf εχω διαβάσει οτι πέφτει η απόδοση του κίνητηρα κ η κατανάλωση αυξάνεται. Ο καθαρισμός πως θα γίνει; Δεν θα τους άφηνα εύκολα να βάλουν χέρι χωρίς εμπεριστατωμένη διάγνωση.
D-4D...
-
Ο χρήστης dexter13 έγραψε:
Ζητα τους γραπτά τη διάγνωση για ακατάλληλο καύσιμο. Αν ειναι βουλωμενο το dpf εχω διαβάσει οτι πέφτει η απόδοση του κίνητηρα κ η κατανάλωση αυξάνεται. Ο καθαρισμός πως θα γίνει; Δεν θα τους άφηνα εύκολα να βάλουν χέρι χωρίς εμπεριστατωμένη διάγνωση.D-4D...
Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΌΣ είπε ότι θα γίνει με χημικό τρόπο δεν ρώτησα λεπτομέρειες όταν άκουσα την 150αρα τράβηξε αλλού η κουβέντα..αύριο θα ξέρω περισότερα αφού πιστέυω θα με πάρουν τηλ.Η απόδοση του κινητηρα δέν είχε καμιά διαφορά ήτανε μια χαρά η κατανάλωση ήταν ελφρώς αυξημένη περίπου 0.3 λίτρα..
-
http://youtu.be/lAxF258p0Gg μακάρι να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν.
D-4D...
-
Γειά σας και πάλι!Μίλησα με την αντιπροσωπεία και το νέο είναι, ότι από αθήνα τούς ενημέρωσανε να κάνουν κάποια πράγματα σχετικά με τον εγκέφαλο και κάτι νέα λογισμικά, προγράμματα που θέλουν να περάσουν..!Και όταν του είπα για τα καύσιμα άλλαξε την κουβέντα..και έλεγε άλλα!Του λέω ξέρεις τι πρέπει να κάνεις με τον εγκέφαλο?νομίζω ότι ανοίξαμε παρτίδες που δέν θα έπρεπε!Γέλασε και είπε φυσικά και ξέρουμε, όταν θα έχουμε νεότερα θα σου πούμε!Παιδιά απ ότι κατάλαβα είναι άσχετοι οι άνθρωποι!Και όλα αυτά ο υπεύθυνος του συνεργείου της αντιπροσωπείας.Και τώρα...κάνουμε τον σταυρό μας και περιμένουμε το αποτέλεσμα!Υπάρχουν τεχνικές γνώσεις σχετικά με το θέμα από κάποιον φίλο?Συγνώμη και αν κούρασα με της συνεχόμενες αναρτήσεις μου.
-
Η ιστορία με τα καύσιμα που φταίνε για όλα και την Ελλάδα ειναι πραγματικά πονεμένη.
-
Ζήτησε να σου δώσουνε γραπτά τον λόγο που δεν σε καλύπτει η εγγύηση. Δεν ισχύει το προφορικό πρέπει να σου αιτιολογήσουν γιατί δεν καλύπτεται η βλάβη από την εγγύηση.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η ιστορία με τα καύσιμα που φταίνε για όλα και την Ελλάδα ειναι πραγματικά πονεμένη.+1
Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις που σφραγίσθηκε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου (στην αντιπροσωπεία ή άλλο συνεργείο) και πάρθηκε δείγμα που ανέλυσε το Χημείο του Κράτους, το καύσιμο ήταν μια χαρά.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Η ιστορία με τα καύσιμα που φταίνε για όλα και την Ελλάδα ειναι πραγματικά πονεμένη.
+1
Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις που σφραγίσθηκε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου (στην αντιπροσωπεία ή άλλο συνεργείο) και πάρθηκε δείγμα που ανέλυσε το Χημείο του Κράτους, το καύσιμο ήταν μια χαρά.
Αν και μου τα άλλαξε ο μηχανικός τα δεδομένα, αρχικά επε για τα καύσιμα και τώρα λέει ότι θα κάνουν νέο προγραμματισμό στον εγκέφαλο και νέα λογισμικά μετά απο παρέμβαση από αθήνα(ακόμη ψάχνονται λέω εγώ..)!Σήμερα πήγα και ρώτησα σε ιδιωτικο εργαστήριο για ανάλυση πετρελαίου και είπανε ότι πρέπει ακριβώς να ξέρουμε τι θα ψάξουμε στο μείγμα και τι στοιχεία κάνει το φίλτρο να βουλώνει, πρέπει να τρβήξουμε 5 λίτρα καύσιμο και αυτό έχει κόστος 500 ευρώ αφού θα σταλούν αλλού για επεξεργασία!!Αν μετρήσουμε μόνο τα στερεά,αν θυμάμαι καλά έτσι τα είπε, αυτό έχει μικρό κόστος περίπου 40 ευρώ!Στο γενικό χημείο του κράτους δέν ρώτησα από δευτέρα θα πάω.Όπως κα στο πρατήριο αφού είναι το μοναδικό που έβαζα πετρέλαιο απο τότε που πήρα το αμάξι.Ενα είναι σίγουρο ότι δέν βγάζεις άκρη!
-
Η αντιπροσωπεία δεν σου απάντησε στο βασικό. Πόσο κορεσμενο % ειναι το dpf. Θεωρώ οτι υπάρχει θέμα στον εγκέφαλο.
D-4D...
-
Τελικά αυτό το γ@μημένο το φίλτρο μόνο προβλήματα δημιουργεί. Άσε που κάνει κανένα 1000άρικο άμα το πάρει ο διάολος. Κάτι ξέρουν αυτοί που το «καταργούν». Και καλύτερα πάει το αυτοκίνητο και λιγότερο καίει, παράγοντες που σπάνια συμφωνούν.
-
Τελικά δεν έπρεπε επιτρέψουν ποτε τα diesel στην Ελλάδα
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τελικά δεν έπρεπε επιτρέψουν ποτε τα diesel στην ΕλλάδαΤα αυτοκίνητα γενικά είναι πράγματα του σατανά. Τι τα θέλουμε εμείς αυτά;
-
Αυτά με τα φίλτρα χωρίς μια χαρά είναι. Γενικά φίλτρα καταλύτες κλπ είναι του σατανά. Πρεπει να αφαιρούνται και μετα αγιασμός
Sent from Corsair's brick
-
Και όλα τα ηλεκτρονικά να αφαιρούνται και μετά αγιασμός. Αλλιώς ο αγιασμός δεν πιάνει. Ο σατανάς φωλιάζει στην EEPROM.
Φίλτρο σωματιδίων diesel