-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Σε τι;qq οδηγαει λες να καταλαβαινει και πολλα?
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Για το 99 % η αγορά αυτοκινήτου είναι Prestige και image αλλιώς θα παίρναμε όλοι τον φθηνότερο κουβά που υπάρχειΔηλαδή επιδόσεις, οδηγική συμπεριφορά και αίσθηση, ασφάλεια, εμφάνιση, χώροι, εξοπλισμός κλπ δεν παίζουν ρόλο; Μόνο το ταμπελάκι στη μάσκα μετράει για το 99% αλλιώς όλοι θα κυκλοφορούσαν με Sandero?
-
To 300 ευρώ για το γκλοφ το ξέρω για την μπεμπε οχι!
Για το 99 % η αγορά αυτοκινήτου είναι Prestige και image αλλιώς θα παίρναμε όλοι τον φθηνότερο κουβά που υπάρχει
εσύ ανήκεις στο 1%Για την bmw λοιπόν που δεν ξέρεις κάνε αν θες ένα κόπο και πάρε τηλ αύριο το πρωί σε ένα οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο να το ακούσεις με τα αυτιά σου. Όσο για το άλλο σχόλιο, τι να πω, μάλλον απέχουν έτη φωτός οι αντιλήψεις μας. Για σένα που θες να πουλάς μούρη τότε ναι το αστέρι στη μάσκα ή ο έλικας στο καπό αποκτούν πρώτη προτεραιότητα. Όπως έγραψα και πιο πάνω, οι λόγοι που η συγκεκριμένη bmw αποτελεί πιο ολοκληρωμένη αγορά δεν είναι το σήμα αλλά αυτά που ψωνίζεις συνολικά στην τιμή που τα ψωνίζεις. Ουδέποτε είχα στην κατοχή μου αυτοκίνητο premium αλλά πλέον στις τιμές που πωλούνται why not. Αν αυτή η σκέψη αντιπροσωπεύει το 1% του πληθυσμού και η δικιά σου το 99% ας το κρίνει το κοινό που διαβάζει.
-
Για το 99 % η αγορά αυτοκινήτου είναι Prestige και image αλλιώς θα παίρναμε όλοι τον φθηνότερο κουβά που υπάρχει
εσύ ανήκεις στο 1%Α γι αυτο προτιμας το γκολφ απο τη μπεμπα...
Ακομα κι ετσι δε βγαινει καμια ακρη σ αυτα που γραφεις.. -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
To 300 ευρώ για το γκλοφ το ξέρω για την μπεμπε οχι!
εσύ ανήκεις στο 1%Για την bmw λοιπόν που δεν ξέρεις κάνε αν θες ένα κόπο και πάρε τηλ αύριο το πρωί σε ένα οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο να το ακούσεις με τα αυτιά σου. Όσο για το άλλο σχόλιο, τι να πω, μάλλον απέχουν έτη φωτός οι αντιλήψεις μας. Για σένα που θες να πουλάς μούρη τότε ναι το αστέρι στη μάσκα ή ο έλικας στο καπό αποκτούν πρώτη προτεραιότητα. Όπως έγραψα και πιο πάνω, οι λόγοι που η συγκεκριμένη bmw αποτελεί πιο ολοκληρωμένη αγορά δεν είναι το σήμα αλλά αυτά που ψωνίζεις συνολικά στην τιμή που τα ψωνίζεις. Ουδέποτε είχα στην κατοχή μου αυτοκίνητο premium αλλά πλέον στις τιμές που πωλούνται why not. Αν αυτή η σκέψη αντιπροσωπεύει το 1% του πληθυσμού και η δικιά σου το 99% ας το κρίνει το κοινό που διαβάζει.
Aκριβώς , αφού δεν σε νοιάζει το πρεστιζ τότε ... υπάρχει άλλολόγος αγοράς της μπεμπε;;;
-
http://www.gocar.gr/test-drives/test/9202,TEST_BMW_116d_EfficientDynamics.html
Φυσικά και το έχω διαβάσει το άρθρο, το αυτοκίνητο με τη νέα τιμή αλλάζει το χάρτη της κατηγορίας γιατί πολύ απλά αγοράζεις premium ελάχιστα πιο ακριβά από τα mainstream της κατηγορίας. Και δεν αγοράζεις μόνο το σήμα αλλά ένα πολύ αξιόλογο πακέτο (οικονομία, ποιότητα, ικανοποιητικές επιδόσεις, καλούς χώρους για τέσσερις πλέον, οδηγική αίσθηση και απόλαυση) με bonus την κίνηση πίσω. Και όταν ακόμα και μετά από 10 χρόνια αποφασίσεις να το πουλήσεις θα πάρεις πίσω σαφώς περισσότερα σε σχέση με toyota, seat, kia, renault, vw κλπ, άρα η μικρή αρχική διαφορά στην τιμή αγοράς έχει αποσβεστεί.
Ελπίζω να αλλάξουν και τις τιμές στα εξτρά, γιατί τότε η προσφορά καταντά κοροϊδία... 744 ευρώ για μεταλλικό χρώμα;;; Respect.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δηλαδή επιδόσεις, οδηγική συμπεριφορά και αίσθηση, ασφάλεια, εμφάνιση, χώροι, εξοπλισμός κλπ δεν παίζουν ρόλο; Μόνο το ταμπελάκι στη μάσκα μετράει για το 99% αλλιώς όλοι θα κυκλοφορούσαν με Sandero?
Ακριβώς !!! Με πιάννεις!!!!!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σε τι;
qq οδηγαει λες να καταλαβαινει και πολλα?
Και Υπουργοί με qq κυκλοφορούν
-
Tα είδαμε τα χαίρια τους
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Tα είδαμε τα χαίρια τουςEνταξει αυτό λέμε για το πρεστιζζζζζζζζζζζζζζ, υπουργικό αμαξι το qq ι
-
με 100 ευρω δεν κανεις σερβις ουτε σε παπακι και πιστευεις οτι θα κανεις στην 116;;;;;;;;;;;;;;
καλε μου ανθρωπε.......αλλαγη λαδιων με 100ευρω ΔΕΝ ειναι σερβις!!!Αυτό που έγραψα είναι η τιμή που πήρα όχι από μία αλλά από 2 αντιπροσώπους bmw. Μου είπαν και οι 2 επί λέξη ότι δεν υπάρχει μικρό και μεγάλο service αλλά το ετήσιο με λάδια, φίλτρα κλπ και κοστίζει 100 ευρώ. Προφανώς αν αλλάξεις και μπουζί, τακάκια και λοιπά αναλώσιμα το κόστος θα ανέβει όπως σε κάθε άλλο αυτοκίνητο. Εν κατακλείδι και για να συνενοούμαστε, 100 ευρώ το κλασικό service στην bmw όταν το ίδιο service στις λοιπές εταιρείες κοστίζει τα ίδια και περισσότερα. Είναι λέει καινούρια πολιτική, φθηνό after sales, believe it or not αγαπητέ
ενταξει......παιρνω το not
-
3)Τέλη, ασφάλεια, κόστος σέρβις (στη μπεμπα και το λάστιχο να έσκαγε πήγαινες αντιπροσωπεια)
Φανταζομαι αν ηθελες να κοιταξεις τον αερα ερχοταν συνεργειο απο τα κεντρικα!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
3)Τέλη, ασφάλεια, κόστος σέρβις (στη μπεμπα και το λάστιχο να έσκαγε πήγαινες αντιπροσωπεια)
Κι όμως .... εαν έσκαγε το λάστιχο μπορούσες να κάνεις γύρω στα 50 χιλιόμετρα με σκασμένο λάστιχο για να το πας στην αντιπροσωπεία , δεν επιτρέπονταν να βάλει χέρι άλλος εκτός ... από τους ειδικούς!!!
-
Κι όμως .... εαν έσκαγε το λάστιχο μπορούσες να κάνεις γύρω στα 50 χιλιόμετρα με σκασμένο λάστιχο για να το πας στην αντιπροσωπεία , δεν επιτρέπονταν να βάλει χέρι άλλος εκτός ... από τους ειδικούς!!!
Θα ηταν λαστιχο BMW .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα ηταν λαστιχο BMW .
Αυτό είπαν στην αδελφή μου και στον γαμπρό μου (Ρε άπιστε Θωμά) όταν αγόρασαν το αμάξι αυτό σας λέω και εγώ !!!
-
Ψαγμένοι
-
Θα ηταν λαστιχο BMW .
Αυτό είπαν στην αδελφή μου και στον γαμπρό μου (Ρε άπιστε Θωμά) όταν αγόρασαν το αμάξι αυτό σας λέω και εγώ !!!
βενζίνη φαντάζομαι θα βάζουν μόνο της bmw ε ?
-
Ε εντάξει, τον σκίσατε τον άνθρωπο!!! Οκ, το θέμα είναι αν κάνει και η καινούρια Α3 sportback καμία τρελή προωθητική (από τα 23.500 νομίζω θα ξεκινάει η 5d), τότε μιλάμε θα είναι 'Πάρτε κόσμε Premium'!!!
Τότε είναι που θα τους πω το ανέκδοτο με το 'γρύλλο τους' και θα μείνω με το Saxo...
-
Ο χρήστης ToucHDowN έγραψε:
Ελπίζω να αλλάξουν και τις τιμές στα εξτρά, γιατί τότε η προσφορά καταντά κοροϊδία... 744 ευρώ για μεταλλικό χρώμα;;; Respect.Δυστυχώς το μεταλλικό το χρέωνουν ακριβά οι περισσότερες εταιρείες και ακόμα περισσότερο οι premium. Μαύρο, λευκό και κόκκινο χωρίς χρέωση, δεν μπορεί να μην σου αρέσει κανένα από τα 3 . Στο a3 χρεώνουν το μεταλλικό 800 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν αξίζει να το φορτώσεις με πολλά extra γιατί πολύ απλά παύει να αποτελεί value for money αγορά σε σχέση με τα υπόλοιπα mainstream. 25.000 χιλιάρικα δεν τα δίνω για μια φορτωμένη 116 diesel.
ενταξει......παιρνω το not
No problem, ένα τηλ σε μια bmw ίσως σε πείσει. Καταλαβαίνω την δυσπιστία σου αλλά είναι αλήθεια.
Ε εντάξει, τον σκίσατε τον άνθρωπο!!! Οκ, το θέμα είναι αν κάνει και η καινούρια Α3 sportback καμία τρελή προωθητική (από τα 23.500 νομίζω θα ξεκινάει η 5d), τότε μιλάμε θα είναι 'Πάρτε κόσμε Premium'!!!
Τότε είναι που θα τους πω το ανέκδοτο με το 'γρύλλο τους' και θα μείνω με το Saxo...
Το a3 sportback στην έκδοση attraction plus έβγαινε με μια προωθητική που έτρεχε μέχρι τέλος Γενάρη στα 23.000 κλειδί χωρίς μεταλλικό με επιπλέον του εξοπλισμού της βασικής το MMI με την αναδυόμενη οθόνη. Με πήρε τηλ ο πωλητής την προηγούμενη εβδομάδα και με ενημέρωσε ότι η προσφορά για την βασική έκδοση (1000 ευρώ έκπτωση) τελείωσε και ότι αξίζει να πάω στην ambition με δώρο τα εργοστασιακά xenon μαζί με bluetooth που βγαίνει στα 25.000 κλειδί από 24.300 που ήταν μέχρι τέλος Γενάρη. Αύριο θα ρωτήσω αν όντως ισχύει ότι κόψανε την έκτπωση στη βασική έκδοση ή μήπως ο συγκεκριμένος πωλητής θέλει για ευνόητους λόγους να σπρώξει την πλούσια έκδοση.
-
Γεια σου φιλε και απο μενα !
Δυστηχως το Golf ειναι 5 ταχυτο και επειδη το εχω οδηγησει χρειαζεται την 6η ...επισης η ονομαστικη του καταναλωση δεν ειναι η πραγματικη και για πλακα βλεπεις 6-6.5 οταν θες να κινηθεις σβελτα, οταν με το δικο μου(1.4 tsi 160) ταξιδευω με 150 και 3 ατομα ανετα με 7.2Λ αθηνα /θεσσαλονικη με 16ζαντες και τα 2 .Επειδη και εγω ψαχνω και εχω κανει σε ολα test drive πανω απο 2 φορες η προταση μου αν και μαρεσουν τα vw/audi ...ειναι το CIVIC 1.6 i-DTEC 120ps με απιστευτο (ξαναλεω) απιστευτο κιβωτιο (ολοκαινουριο) 6ταχυτο με ονομαστικη 3.6 και πραγματικη μεικτη γυρω στο 4.6 ,δεν εχει τελη και εχει ολα τα καλα για να αντεξεις την οποια ασχημια του εαν το θεωρεις ασχημο αν τελη .Τεχνολογικα και μηχανικα ειναι ανωτερο απο ολα ,φοραει 4ης γενιας εξελιγμενη τουρμπινα . Επισης εκπληκτικο στην οδηγηση και στην καταναλωση ειναι το 1.6 focus ποιοτικοτατο και τιμιο ! Βγαλε απο την λιστα σου το auris και το kia. Για μενα Honda .
20k euro που θέλουν να πετάξουν (οικογενειακό diesel)