-
Θέματα τριγμών με το J11 για κάποιους υπάρχουν αρκετά για τους περισσότερους όμως όχι. Σχετικά με την αξιοπιστία γενικά δεν υπάρχουν θέματα αξιοπιστίας. Κατά την γνώμη μου, σε όλα τα αυτοκίνητα ΔΕΝ αξίζει να αγοράζεις φορτωμένη εξοπλιστικά έκδοση, καθώς μπορείς με τα ίδια χρήματα να αγοράσεις καλύτερο αυτοκίνητο (άλλη κατηγορία, καλύτερο κινητήρα κλπ). Αυτήν τη στιγμή η καλύτερη επιλογή για το xtrail είναι το 1.6 βενζίνη στα +- 22000€. Σχετικά με τα συνεργεία όπως σε όλες τις εταιρίες υπάρχουν τα 'φαρμακεία' που μάλιστα είναι αρκετοί που τα εκθειάζουν είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω συμφερόντων αλλά υπάρχουν σίγουρα καλά συνεργεία με λογικές τιμές και σωστή εξυπηρέτηση.
-
simdion θα συμφωνήσω μαζί σου εκτός στο γεγονός πως το απόλυτα ολοκληρωμένο x-trail είναι για εμένα εκείνο που φέρει την τούρμπο ντίζελ δύναμη και 4κίνηση ενός ναβάρα. Τα υπόλοιπα είναι υποχωρήσεις και παραχωρήσεις...
-
Η οποία συνδυάζεται με υψηλό επίπεδο εξοπλισμού οπότε η τιμή από τα 21990 εκτοξεύεται στα 33000€!
-
Ο χρήστης SIMDION έγραψε:
Η οποία συνδυάζεται με υψηλό επίπεδο εξοπλισμού οπότε η τιμή από τα 21990 εκτοξεύεται στα 33000€!Για το μέγεθος την κατηγορία και τις δυνατότητες του αυτοκινήτου λίγα είναι.
-
σχετικα με τη συναρμογη που αναφερετε, είναι θέμα και λεπτομερους κοπης των κομματιων αλλα και σωστου assembly και alignment των μηχανικών.
ισως οι ιάπωνες να ειναι πιο προσεκτικοι στο θεμα αυτο. παντως οτι μπηκε στραβα εξ αρχης δυσκολα ''ερχεται'' στη συνεχεια και με αλλα μηχανικα μερη να εμπλεκονται.το απόλυτα ολοκληρωμένο x-trail είναι για εμένα εκείνο που φέρει την τούρμπο ντίζελ δύναμη και 4κίνηση ενός ναβάρα. Τα υπόλοιπα είναι υποχωρήσεις και παραχωρήσεις...
εννοείς ότι για σενα η καλυτερη εκδοση ειναι η 4χ4 1.6D ;
-
Για εμένα η καλύτερη έκδοση είναι η 4χ4 με τον 2.0 d. Tο αυτοκίνητο αυτό δεν είναι για μέσα στην πόλη. Εχοντας διαστάσεις και προδιαγραφή για μεγάλα ταξιδια και ποικίλα τερέν μόνο με τον 2χίλιαρο των 177 ίππων είναι πραγματικά όχημα ουσίας. Τα 130 γατάκια μια χαρά είναι για το qq και τα περισσότερα suv που κυκλοφορούν στην πιάτσα. Αυτό είναι για να μπει μέσα μια οικογένεια - διμοιρία με φουλ εξαρτήσεις και από το σημείο Α (πχ Καλαμάτα)να πάει σβέλτα σε ένα σημείο Β (πχ Αλεξανδρούπολη)
-
Πράγματι αυτή είναι η πλέον ολοκληρωμένη έκδοση, αλλά σε αυτή την τιμή θα επέλεγα subaru forester
-
Από τα αγαπημένα μου. Το σουμπαρου στα λεφτά είναι επίσης πολύ καλύτερο σε οδικά χαρακτηριστικά αλλά με αισθητά μικρότερο χώρο αποσκευών. Για τον λόγο αυτό έγραψα πως το Χ είναι για μεταφορά δοιμιριας
-
το xtrail δινει πάντως το option και των 7 θεσεων αλλα και το οικονομικοτερου φορολογικα κινητηρα σε συγκριση με το subaru
επισης αφηνει την αισθηση το νεο μοντελο οτι εχει ποιοτικο εσωτερικο. -
Και όντως είναι και ποιοτικό αλλά και με πολλές ανέσεις. Ακόμα και για 6 άτομα...
-
Το x-trail το ειδα αμεσως μετα το Kuga ( εχω ενα fiesta 2007 με μηδεν προβληματα) ... ποιοτικα το Nissan δειχνει πιο καλο, οι πισω πορτες εκλειναν με ελαχιστη προσπαθεια, το ford δεν εκλεινε. Μέσα το Nissan δεν ετριζε τα κουνησα ολα (οχι πως αποτελει ενδεικτικο τροπο) , ουτε στο FORD ειδα κατι μεμπτο... περα απο μια πιο 'φορτωμενη¨ διακοσμιση εσωτερικα. Το Nissan απο την αλλη μοιαζει με ενα μεγαλο Qashqai .... με τα πλεονεκτηματα και ισως τα ελαττωματα του. Στα χρηματατα που κοιταω μετα απο Sx4, HRV, Ateca, Tiguan, Kodiaq, Q3, Kuga... μου αρεσει αρκετα, δυστυχως δεν υπάρχει μεγαλη εμπειρια σχετικά με ο μοντελο ( ειναι νωρις) και τα διαφοραα που ακουω σχετικά με την μαμα εταιρια στην ελλάδα, τα qq και τα θεματα και τις υπονοιες σχετικά με το μελλον των diesel με εχουν κανει να τρεω απο τεστ σε τεστ απο αντιπροσωπεια σε αντιπροσωπεια και τελικα να ειμαι στo square one ( που λενε στο χωριο μου)...... συγνωμη για την καταθεση ψυχης αλλά δεν ξερω τι και πως πλεον.....
-
Αν ιεραρχήσεις επιθυμίες, ανάγκες, προϋποθέσεις θα βγάλεις άκρη.
Ψάχνεις σε μια κατηγορία με πάρα πολλές προτάσεις που το καθένα ξεχωρίζει σε συγκεκριμένα πράγματα και είναι εύκολο να βρεθούν εντός ή εκτός μιας 'λίστας'.
Ακόμα και τα 5 ερωτήματα παρακάτω 'μειώνουν' την λίστα σου.
Κάνεις πολλά χλμ?
Θέλεις χώρους?
Θέλεις premium?
Θέλεις 'μεγάλο' αμάξωμα?
Θέλεις μαλακό ή σπορτιβ στήσιμο και συμπεριφορά?
Κλπ! -
Μετά από μίκρης διάρκειας τέστ στην Νissan Θεοχαράκης του 1.6d 4x4 οι εντυπώσεις για το εσωτερικό είναι πολύ καλές και από ποιότητα και αίσθηση αλλά και από τριγμούς.Από πλευράς οδήγησης ο κινητήρας είναι οριακός δεν μπορεί να κινήσει το αυτοκίνητο με διάθεση και στα πατήματα του γκαζιού ο θόρυβος είναι πολύς χωρίς να βλέπεις το αποτέλεσμα στο δρόμο.
Όπως ανέφερε και ο Σπύρος πιο πάνω είναι απλά να σε πάει από το σημείο Α στο σημείο Β, ο ιδανικός κινητήρας είναι ο δίλιτρος ντίζελ 4χ4.
Μου άρεσαν οι χώροι του που είναι καλύτεροι από του Kuga πρώτης γενιάς(2009) που έχω, αλλά προτιμώ τα ίδια νούμερα απόδοσης από τον δίλιτρο που έχω (136hp & 32Nm) παρά απο τον 1.6, στον δρόμο στις υψηλές ταχύτητες(120-150) δεν συγκρίνονται στο πως αρπάζει ο ένας και πως ο άλλος με τα ίδια κιλά αμαξώματος(Kuga 1600 κιλά). -
Χρονια πολλα ! Δεν κανω πολλα χιλιομετρα 7000 - 10000 χλμ . Ειμαι 190 110 κιλα και εχω βαρεθει να βρισκω σε ποδια κεφαλι κλπ. Για μενα ενα αυτοκινητο μεγαλο ειναι must. δεν με ενδιαφερουν οι επιδόσεις... παω σχετικα ηρεμα ουτε εχω αγωνιστικες ανησυχιες....Θα ειναι το κυριο οικογενειακο μας αυτοκινητο ( υπαρχει και μηχανη για τα πολυ δυσκολα). Μου ειναι σημαντική η ποιοτητα , η εγγυηση, η κατανάλωση. Μου αρεσει η μαλακη αναρτηση, ενας καλός κλιματισμος και η ψηλή θέση οδηγησης.... δεν με απασχολεί η πιο ακριβη κτηση του diesel (αν αξιζει ναα την υποστω), μου αρεσει η χαμηλή καταναλωση του, φοβαμαι τα μελλουμενα της πετρελιοκινησης και σιγουρα δεν θελω να χρεωθω φορο πολυτελειας... και επίσης θα ηθελα τα ποδηλατα μου να χορανε μέσα και όχι πάνω στο αυτοκινητο...... ζηταω πολλα????
-
ο greemlin θα βρει ιδανικό το xtrail 1.6 D .
Για τον φίλο islander κάτω από 2000 μόνο το CRV παίζει με καλό κινητήρα diesel αλλά κάτι θα τον χαλάει στην Honda.
-
george1977 πολυ ζηλευω το αυτοκινητο σου αλλα 33000 + για το CRV δεν τα φτάνω.... να το χαιρεσαι!!!
-
george1977 το CRV μου αρέσει αλλά είναι πολύ ασφάλτινο σε σχέση με το nissan και το Kuga που έχω αλλά και το Kodiaq που επίσης με ενδιαφέρει(1.4 4χ4) και το όνομα Σαρακάκης δεν με εμπνέει για το κόστος συντήρησης.
-
Ο χρήστης islander έγραψε:
george1977 το CRV μου αρέσει αλλά είναι πολύ ασφάλτινο σε σχέση με το nissan και το Kuga που έχω αλλά και το Kodiaq που επίσης με ενδιαφέρει(1.4 4χ4) και το όνομα Σαρακάκης δεν με εμπνέει για το κόστος συντήρησης.Σε όσα λες έχεις δίκαιο.
Και ο Σ είναι απαράδεκτός, ειδικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες είναι επιπέδου δεκαετίας του 90, ενω φίλοι έχουν ταλαιπωρηθεί από έλλειψη ανταλλακτικών. Από την άλλη συνήθως τα honda δεν χαλάνε αλλά αλοίμονο έαν σε τρακάρουν.
Και η τετρακίνηση είναι υποδιέστερη του Kuga και του Nissan όμως σε συνδιασμό με τσ M+S λαστίχα και την καλή ισχύ του κινητήρα πηγαίνεις καλά και σε χωμάτινες αναζητήσεις. (όχι όμως καθαρά off-road, εκεί χρειάζονται καλούδια που λείπουν απο το CRV)
-
Εάν για φορολογικούς κυρίως λόγους ήθελα να αποφύγω την πολύ καλή επιλογή ενός x-trail 4χ4 διχίλιαρου ντίζελ 177 hp, το αμέσως επόμενο αυτοκίνητο που θα σκεφτόμουν θα ήταν το crv των 160 hp σε 4χ4 ή και 4χ2 ακόμη...
Πάντως πλέον έχω δει αρκετά να κυκλοφορούν και στα χρώματα (ανθρακί, μαύρο) πραγματικά 'τα σπάνε'!!!! -
Χτες και σε αναμονή για το τεστ με το xtrail έκανα test drive x1 18i τιμή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου 42000 και κάτι ψιλά. Ωραίο σε οδήγηση, σπίρτο εσωτερικά και εξωτερικά (το συγκεκριμένο) σούπερ, όμορφο και ποιοτικό. Αλλά.... με χάλασε το γεγονός ότι δεν κάθεσαι επιβλητικα, μάλλον μου θύμισε ένα hatchback και σε συμπεριφορά... Είμαι σίγουρος ότι πρόκειται για ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο, μάλλον όμως εγώ είμαι πολύ πρωτογονος για να το εκτιμησω και δεν το εννοώ ειρωνικά. Αμέσως μετά πήγα στην Nissan πιο πάνω για να συγκρίνω την εμπειρία μου με αυτό της μπεμπας.... Ένοιωσα αμέσως σπίτι μου στο τρακτέρ [emoji3] Βέβαια έκατσα και στο X5 αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία που θα την πουμε όταν με πληρώσει ο ΟΠΑΠ.
Είμαι κι εγώ στην ίδια μοίρα με τον greemlin... Από qq που τριζει ( έκανα τεστ αλλά δεν άκουσα κάτι) στο kuga stl πολύ όμορφο αλλά καίει λένε τα μάγουλα του στο Kia sportage που απλά δεν το βρίσκω για τεστ ( θέλω το απλό 1.7, μου δίνουν τεστ το turbo αυτόματο... είναι ίδιο λένε..... Και ακούω πως καίει πολύ ), το Tiguan σε advantage που όμως είναι με 2 χρόνια εγγύηση ( σε ερώτηση μου πως γίνεται τόσο καλό αυτοκίνητο να έχει τόσο λίγη εγγύηση που είπε ο πωλητής το iPhone έχει 1 χρόνο εγγύηση και είναι κορυφή!!!!!!!!!!), το ateca που είναι πολύ ωραίο αλλά μάλλον ακριβό ( ο αντιπρόσωπος το φτάνει στα 23000 με aftermarket ράδιο και αισθητήρες πίσω Park και κάμερα σε έκδοση eco reference), το kodiaq που ακούω πόσο σούπερ... το karoq που για να γίνει αυτοκίνητο θέλω τα ίδια με το xtrail.... 27000+
Τρικυμια εν κρανίο.....
Nissan X-Trail 2013