-
Ο χρήστης Jagos έγραψε:
Μπηκαν και τα προβολακια σημερα,το αμαξι αλλαξε οψη,εφυγε αυτο το φτηνιαρικο που ειχανε αυτες οι 'ταπες' που ειχε εκει.
Τωρα περιμενω την κεραια και ειμαστε κομπλεΚαλησπερα. Το παρελαβα και εγω τη περασμενη Τεταρτη.
300 Κμ εχω μονο ακομα οποτε εντυπωσεις για καταναλωση κτλ ακομα δεν εχω.Σαν πατημα ομως πολύ καλο και ανετο.
οσον αφορα τα προβολακια μπορεισ σε παρακαλω να γινεις πιο διεξοδικος.
Ποιοτητα υλικου/ποιοτητα φωτισμου και ειδικοτερα αν κανουν τη δουλεια που υποτιθεται εξυπηρετουν (δεν εννοω να μου πεις αν οδηγησες με ομιχλη...χαχαχαχ).
Γενικοτερα και οπως εχω ξαναγραψει το δικο σου review περιμενα για να κατηξω να το παρω το αμαξι και ειμαι πολυ χαρουμενος που σε ακουσα.
Φιλικα
Ασχετο...Φωτο πως θα ανεβασω;;
Σορρυ για την καθυστερηση αλλα ημουνα πηγμενος...
Εμενα μια χαρα μου φαινονται,δεν εχω δει και τα εργοστασιακα για να εχω εικονα αλλα ειναι πολυ τιμια...
Εχει ενα μικρο κενο αναμεσα στο φαναρι και στο πλαισιο,αλλα οπως σου ειπα πρεπει να δω πως ειναι και τα εργοστασιακα...
Το αμαξι εχει καλωδιωση για προβολακια παντως,και ενδεχομενως να γινοτανε η δουλεια με πιο απλο τροπο,απλα αγοραζοντας και μια φλασιερα με προβλεψη για προβολεις συν προγραμματισμο....
Επισης δεν βγαζει ενδειξη στο καντραν οταν αναβουν,αλλα αναβει το σηματακι πανω στο κουμπι,το οποιο παντως ειναι σβηστο με τους προβολεις κλειστους,ενω τα διπλανα κουμπακια φωτιζονται ακομα και οταν ειναι off η λειτουργια τους...
Χαιρομαι που βοηθησα στην επιλογη σου,και δεν σε πηρα στο λαιμο μου -
Σορρυ για την καθυστερηση αλλα ημουνα πηγμενος...
Εμενα μια χαρα μου φαινονται,δεν εχω δει και τα εργοστασιακα για να εχω εικονα αλλα ειναι πολυ τιμια...
Εχει ενα μικρο κενο αναμεσα στο φαναρι και στο πλαισιο,αλλα οπως σου ειπα πρεπει να δω πως ειναι και τα εργοστασιακα...
Το αμαξι εχει καλωδιωση για προβολακια παντως,και ενδεχομενως να γινοτανε η δουλεια με πιο απλο τροπο,απλα αγοραζοντας και μια φλασιερα με προβλεψη για προβολεις συν προγραμματισμο....
Επισης δεν βγαζει ενδειξη στο καντραν οταν αναβουν,αλλα αναβει το σηματακι πανω στο κουμπι,το οποιο παντως ειναι σβηστο με τους προβολεις κλειστους,ενω τα διπλανα κουμπακια φωτιζονται ακομα και οταν ειναι off η λειτουργια τους...
Χαιρομαι που βοηθησα στην επιλογη σου,και δεν σε πηρα στο λαιμο μουΣε ευχαριστω πολύ.
Ενταξει με τη φλασιερα και προγραμαμτισμο θα πηγαινες στο 'μαμα' ακριβως κατι το οποιο δεν ειναι και παντα το ζητουμενο. Πχ εμενα στο BMW δεν αναβουν απο φλασιερα αλλα απο κουμπακι (εχεις βεβαια τη λυχνια στο ταμπλο..)
Απο την αλλη ετσι οπως το συνδεσες πιστευω ειναι και καλυτερα. (φανταζομαι οτι δε χρειαζεται να αναψεις φωτα για να δουλεψουν οι προβολεις..αν υπηρχε η φλασιερα θα επρεπε αναγκαστικα να αναψεις.
το οποιο παντως ειναι σβηστο με τους προβολεις κλειστους,ενω τα διπλανα κουμπακια φωτιζονται ακομα και οταν ειναι off η λειτουργια τους...
Οσον αφορα το ανω εμενα δεν αναβει κανενα φως σε κανενα κουμπακι παρα μονο αν αναψω τα φωτα...
Οσον αφορα το κενο που λες μπορεις να ανεβασεις μια φωτο;Ευχαριστω
-
Θα προσπαθησω να ανεβασω φωτογραφια για το κενο...
Οταν αναβεις τα φωτα,ενω τα υπολοιπα κουμπια φωτιζονται,αυτο μενει σβηστο,και αναβει μονο αν το πατησεις,το οποιο ειναι και ψιλο-λογικο,απο την στιγμη που δεν αναβει καποια ενδειξη στο ταμπλω... -
Σε ευχαριστω.
Ναι αυτό καταλαβα ότι εννοουσες απλα ελεγα μπας και...
εγω με το αμαξι κατά τα αλλα όλα καλα 330 κμ εχω ακομα...
εχτες εντοπισα ότι η πισω αριστερη πορτα από τη θεση πριν το πρωτο ανοιγμα για να κλεισει θελει λιγο περισσοτερη δυναμη από τη δεξια.Οκ λογικα δεν είναι τιποτα και απλα θελει λιγο ρεγουλάρισμα ο μεντεσες αλλα ο ψυχαναγκαστικος μηχανικος βγηκε από μεσα μου...
χαχαχα
-
Εδω ειναι τα προβολακια...
Και εδω ειναι το κενο που ελεγα...
Kαι εδω οι διακοπτες.Με τα φωτα αναμμενα,το κουμπι των προβολεων δεν αναβει...
Kαι εδω με αναμμενα φωτα,και αναμμενους τους προβολεις...
-
Εξαιρετικος..Σε ευχαριστω πολύ..
Αυτό το κενο μηπως εχει να κανει με τη τοποθετηση?Να εξηγησω τι εννοω..
Πριν τα βαλεις στο αμαξι, ο προβολεας κουμπωνε ακριβως στο πλαστικο; Μηπως κατι δε καθεται καλα λογω σημειου κτλ;
-
Ο χρήστης Jagos έγραψε:
Εξαιρετικος..Σε ευχαριστω πολύ..Αυτό το κενο μηπως εχει να κανει με τη τοποθετηση?Να εξηγησω τι εννοω..
Πριν τα βαλεις στο αμαξι, ο προβολεας κουμπωνε ακριβως στο πλαστικο; Μηπως κατι δε καθεται καλα λογω σημειου κτλ;
Δεν ειναι τοσο τραγικο,μιλαμε για 2mm,και σε καθε περιπτωση,πρεπει να δω και τα 'μαμα' πως κουμπωνουνε...
Εμενα παντως δεν με ενοχλει κατι,ειμαι απολυτα ευχαριστημενος,ειδικα απο τη στιγμη που τα συγκεκριμενα προβολακια,δεν προκειται να τα αναψω ποτε..
Και στο Opel που ειχα,ποτε δεν τα ειχα αναψει... -
Α οκ.. Παντως εγω θελω να τα αναβω κιολας. Πολλες φορες σε κατι επαρχιακους δρομους χειμωνα με ομιχλη παντα τα αναβα.
Εχω παραγγειλει και led H11 για τα μεσαια
-
Ο χρήστης Jagos έγραψε:
Α οκ.. Παντως εγω θελω να τα αναβω κιολας. Πολλες φορες σε κατι επαρχιακους δρομους χειμωνα με ομιχλη παντα τα αναβα.Εχω παραγγειλει και led H11 για τα μεσαια
Το λευκο φως δεν διασπα την ομιχλη ουτως η αλλως.Αυτα τα προβολακια ειναι καθαρα διακοσμητικα.Αν θες αποτελεσματικοτητα στην ομιχλη βαζεις κιτρινο φωτισμο.
-
Πολύ σωστα.
Απλα τον εξτρα φωτισμο χρησιμοποιουσα. -
Ο κίτρινος έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια, όλα τα φώτα ομίχλης είναι λευκά και δουλεύουν μια χαρά. Τώρα αν κάποιος τα βάζει και δεν τα ανάβει...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ο κίτρινος έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια, όλα τα φώτα ομίχλης είναι λευκά και δουλεύουν μια χαρά. Τώρα αν κάποιος τα βάζει και δεν τα ανάβει...Μαλιστα .Ολοκληρωσε την φραση σου ομως.
-
Τα προβολάκια ομίχλης εξυπηρετούν πολύ και σε δρόμους με στροφές όπου τα κύρια φώτα δεν σου παρέχουν καλή περιφερειακή ορατότητα.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Τα προβολάκια ομίχλης εξυπηρετούν πολύ και σε δρόμους με στροφές όπου τα κύρια φώτα δεν σου παρέχουν καλή περιφερειακή ορατότητα.Δεκτον.
-
Ηρθε σημερα η shark fin κεραια,το χρωμα εκατσε ακριβως,μπηκε σε χρονο dt,και αν και την εβαλα με το ματι,το απογευμα που την μετρησα με μετρο,ειχε κατσει ακριβως στην μεση ολοισια
Παλι καλα,γιατι αντε ξεκολλα την μετα
Η κολληση σε πρωτη φαση φαινεται τουμπανο,και μαλλον και οι ραγες οροφης,με ταινια διπλης οψεως θα μπουνε και αυτες... -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Ηρθε σημερα η shark fin κεραια,το χρωμα εκατσε ακριβως,μπηκε σε χρονο dt,και αν και την εβαλα με το ματι,το απογευμα που την μετρησα με μετρο,ειχε κατσει ακριβως στην μεση ολοισια
Η κολληση σε πρωτη φαση φαινεται τουμπανο,και μαλλον και οι ραγες οροφης,με ταινια διπλης οψεως θα μπουνε και αυτες...Στις υγρασίες και στις ζεστες θα δεις πραγματικά ποσο καλά έχουν κολλήσει αλλά λογικά δεν θα έχουν θέμα.
Τι άλλο έχει το μενού ; -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Η κολληση σε πρωτη φαση φαινεται τουμπανο,και μαλλον και οι ραγες οροφης,με ταινια διπλης οψεως θα μπουνε και αυτες...Στις υγρασίες και στις ζεστες θα δεις πραγματικά ποσο καλά έχουν κολλήσει αλλά λογικά δεν θα έχουν θέμα.
Τι άλλο έχει το μενού ;Για να δουμε,μακαρι να ειναι οκ
Τωρα παω για τις ραγες οροφης,γενικα ψιλο-ενταξει ειμαι,ισως καποια στιγμη δω το θεμα του multimedia,και βαλω την 10ιντση οθονη,αυτη τη στιγμη δεν μου χρειαζεται ιδιαιτερα παντως...
Μετα,χαζομαριτσες,κανα σπορ πενταλ,τετοια πραγματα...
Υστερα απο καποια χλμ,ισως 5000,λεω να παω για ενα cat-back 63.5... -
ACCENTWIZARD, ποια οθόνη έχεις βρει?
-
Ο χρήστης alejandrok έγραψε:
ACCENTWIZARD, ποια οθόνη έχεις βρει?https://m.ebay.com/itm/2-32G-10-2-Andro ... SwXGtZo~xZ
-
Και εδώ με 4gb ram Android 8 και καλύτερο επεξεργαστή .
Ακριβότερο και με τελωνείο ίσως πλησιάζει το 500αρικο αλλά σίγουρα πιο future proof.
Χρειάζεται καλά χαρακτηριστικά για να σηκώσει ταυτόχρονα χάρτες , πχ Waze , Sygic , και Spotify για μουσική ή Google music , το torque να δουλέψει απροβλημάτιστα κλπ άλλες εφαρμογές που σε 4-5 χρόνια θα θέλουν καλύτερες εκδόσεις του Android πιστεύω το 8.0 δεν θα έχει θέμα.Aoluoya RAM 4GB Octa Core Android 8.0 CAR Radio DVD GPS For Nissan X-trail X Trail 2014 2015 2016 2017 Audio Navigation WIFI DAB
http://s.aliexpress.com/fUNFJJr6?fromSns=Copy to ClipboardΑπορώ πραγματικά που δεν βλέπουμε από επώνυμες μάρκες τέτοιες λύσεις για multimedia συστήματα και μάλιστα με βάσεις και πλαίσια έτοιμα για να ενσωματώνονται πλήρως στο ταμπλώ 5-10 δημοφιλών μοντέλων της αγοράς.
Μόνο αυτό το Alpine βρισκω και πάλι δεν νομίζω ότι έχει την ίδια ευκολία τοποθέτησης και ενσωμάτωση σε όλα τα αυτοκίνητα.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
Nissan X-Trail 2013