-
Mε το καλο και στην ML τοτε...
-
Επιστροφή από ταξίδι περίπου 700 χιλιομέτρων,εθνική οδος και ταχύτητα περί τα 120km/h την περισσότερη ώρα. Πέρα από την καταπληκτική θέση οδήγησης και την εξαιρετική οδική συμπεριφορά,κατανάλωση στο trip computer 5.4 με 2,5 ατομα και τις αποσκευές τους + air condition
Περιμένω ότι θα πέσει και άλλο σε μερικές χιλιάδες χιλιομετρα!
Την αναγνώριση της συντριπτικής πλειονότητας των ορίων ταχύτητας και λωρίδων κυκλοφορίας ακόμα και σβησμένων δεν την περίμενα,με είχε προκαταβάλλει και ο πωλητής αρνητικά λόγω κατάστασης των ελληνικών δρόμων,αλλά το εργαλείο δεν παίρνει χαμπάρι...
Γενικότερα απόλαυση να το οδηγείς, πραγματικά σκέφτομαι το πού θα είναι το επόμενο ταξίδι
Κάπου χωρίς πολλά έντομα να μου λερώνουν τη μούρη και το παρπριζ ? Καμία ιδέα?! -
Εξαιρετική κατανάλωση για τον όγκο που κουβαλάει και τη μετωπική επιφάνεια που έχει.
Τόσο καίει εμένα στην εθνική ένα πόλο που είναι το μισό αμάξι!
Στην αντλία έχει τύχει να μετρήσεις ποτέ? -
Ο χρήστης mastal έγραψε:
Επιστροφή από ταξίδι περίπου 700 χιλιομέτρων,εθνική οδος και ταχύτητα περί τα 120km/h την περισσότερη ώρα. Πέρα από την καταπληκτική θέση οδήγησης και την εξαιρετική οδική συμπεριφορά,κατανάλωση στο trip computer 5.4 με 2,5 ατομα και τις αποσκευές τους + air condition
Περιμένω ότι θα πέσει και άλλο σε μερικές χιλιάδες χιλιομετρα!
Την αναγνώριση της συντριπτικής πλειονότητας των ορίων ταχύτητας και λωρίδων κυκλοφορίας ακόμα και σβησμένων δεν την περίμενα,με είχε προκαταβάλλει και ο πωλητής αρνητικά λόγω κατάστασης των ελληνικών δρόμων,αλλά το εργαλείο δεν παίρνει χαμπάρι...
Γενικότερα απόλαυση να το οδηγείς, πραγματικά σκέφτομαι το πού θα είναι το επόμενο ταξίδι
Κάπου χωρίς πολλά έντομα να μου λερώνουν τη μούρη και το παρπριζ ? Καμία ιδέα?!Αυτα τα εντομα
Η καταναλωση σιγουρα θα πεσει,αλλα ξεροντας οτι το αμαξι 'δεν καιει' δεν θα κρατιεσαι ευκολα στα 120 απο 'δω και περα...
Εγω με βενζινη πηγα πριν δυο εβδομαδες ταξιδι με 5 'θρεφταρια' μεσα και a/c 700χλμ,και το εφερα με 6.9 και ταχυτητες 140-150 συνεχεια.... -
πηγα πριν δυο εβδομαδες ταξιδι με 5 'θρεφταρια' μεσα
6 ενηλικες στο αυτοκινητο;
-
Ο χρήστης mech_eng έγραψε:
πηγα πριν δυο εβδομαδες ταξιδι με 5 'θρεφταρια' μεσα
6 ενηλικες στο αυτοκινητο;
5 συνολικα,με τον γραφοντα
-
ωραιος
να προσθεσω οτι κ το diesel τραβαει φορτωμενο
δεν το εχω δοκιμασει βεβαια στις υψηλες ταχυτητες που αναφερεις... -
Μπηκαν και τα προβολακια σημερα,το αμαξι αλλαξε οψη,εφυγε αυτο το φτηνιαρικο που ειχανε αυτες οι 'ταπες' που ειχε εκει.
Τωρα περιμενω την κεραια και ειμαστε κομπλε -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Μπηκαν και τα προβολακια σημερα,το αμαξι αλλαξε οψη,εφυγε αυτο το φτηνιαρικο που ειχανε αυτες οι 'ταπες' που ειχε εκει.
Τωρα περιμενω την κεραια και ειμαστε κομπλεΩραία προσθήκη!
Τα έβαλες σε Nissan, μόνος σου ή σε ανεξάρτητο συνεργείο? Μπήκαν εύκολα?
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Τωρα περιμενω την κεραια και ειμαστε κομπλεΩραία προσθήκη!
Τα έβαλες σε Nissan, μόνος σου ή σε ανεξάρτητο συνεργείο? Μπήκαν εύκολα?
Ευχαριστω!Στην αρχη ειπα να βαλω μονος μου τους προβολεις,και να παω σε εναν φιλο ηλεκτρολογο για να μου περασει την πλεξουδα,αλλα κατι οτι δεν ηθελα να ξεχαρβαλωσω καινουριο αμαξι,κατι οτι πηρα πολυ καλη τιμη απο την Νισσαν για ολα,κατι οτι περαστηκε στο service book σαν τοποθετηση απο εξουσιοδοτημενο με εκαναν να αλλαξω γνωμη...
Ο ηλεκτρολογος της Νισσαν εκανε κανα τριωρο,αλλα με ρυθμους ταινιας Αγγελοπουλου...
Το συστηνω ανεπιφυλακτα σε οσους δεν εχουν... -
ποια αντιπροσωπεια εμπιστευτηκες;
ψαχνω ενα καλο πλατοκαθισμα, να αεριζεται, να πλενεται και να μην φθειρει το υφασμα της θεσης. εχει να προτεινει καποιος κατι;
-
Ο χρήστης mech_eng έγραψε:
ποια αντιπροσωπεια εμπιστευτηκες;ψαχνω ενα καλο πλατοκαθισμα, να αεριζεται, να πλενεται και να μην φθειρει το υφασμα της θεσης. εχει να προτεινει καποιος κατι;
Πλατοκαθισματα φορετα εχει η Pancar ωραια,κανα 40αρι ευρω...
Τους προβολεις τους εβαλα στην Nissan Γεωργουλιας,και παρ'οτι απο την εκθεση εφυγα με μαλλον κακες εντυπωσεις,το συνεργειο με κερδισε,ειδα απο τα παιδια οτι προσπαθουσανε σε ολους τους τομεις.... -
Και στο θέμα του QQ έχει αναφερθεί το συγκεκριμένο συνεργείο και νομίζω ότι και εκεί οι εντυπώσεις ήταν πολύ καλές.
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Και στο θέμα του QQ έχει αναφερθεί το συγκεκριμένο συνεργείο και νομίζω ότι και εκεί οι εντυπώσεις ήταν πολύ καλές.Ναι,εμεινα πολυ ευχαριστημενος,παρολο που εχω να παω σε εξουσιοδοτημενο,απο μια ανακληση στο Opel που ειχα,το 2007....
Ρωτησα και για τις ραγες οροφης που με ενδιαφερουν,και μου ειπε οτι αναλαμβανει την τοποθετηση κανονικα...
Θα το σκεφτω,που ελεγε και ο Θεοφραστου στην ΕΤ3 -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Και στο θέμα του QQ έχει αναφερθεί το συγκεκριμένο συνεργείο και νομίζω ότι και εκεί οι εντυπώσεις ήταν πολύ καλές.
Ναι,εμεινα πολυ ευχαριστημενος,παρολο που εχω να παω σε εξουσιοδοτημενο,απο μια ανακληση στο Opel που ειχα,το 2007....
Ρωτησα και για τις ραγες οροφης που με ενδιαφερουν,και μου ειπε οτι αναλαμβανει την τοποθετηση κανονικα...
Θα το σκεφτω,που ελεγε και ο Θεοφραστου στην ΕΤ3Ο Σπύρος ο Γεωργουλιας είναι φιλος, σωστός στη δουλειά του και μας έχει βοηθήσει σε αρκετά πράγματα στο J11 Greek Forum του οποίου είναι και μέλος.
-
Τωρα περιμενω την κεραια και ειμαστε κομπλεΚαλησπερα. Το παρελαβα και εγω τη περασμενη Τεταρτη.
300 Κμ εχω μονο ακομα οποτε εντυπωσεις για καταναλωση κτλ ακομα δεν εχω.Σαν πατημα ομως πολύ καλο και ανετο.
οσον αφορα τα προβολακια μπορεισ σε παρακαλω να γινεις πιο διεξοδικος.
Ποιοτητα υλικου/ποιοτητα φωτισμου και ειδικοτερα αν κανουν τη δουλεια που υποτιθεται εξυπηρετουν (δεν εννοω να μου πεις αν οδηγησες με ομιχλη...χαχαχαχ).
Γενικοτερα και οπως εχω ξαναγραψει το δικο σου review περιμενα για να κατηξω να το παρω το αμαξι και ειμαι πολυ χαρουμενος που σε ακουσα.
Φιλικα
Ασχετο...Φωτο πως θα ανεβασω;;
-
-
από Jagos » 16 Μάιος 2018 09:29
Μπααα σιγουρα όχι ετσι...
χαχαχαχα -
Ο χρήστης Jagos έγραψε:
οσον αφορα τα προβολακια μπορεισ σε παρακαλω να γινεις πιο διεξοδικος.
Ποιοτητα υλικου/ποιοτητα φωτισμου και ειδικοτερα αν κανουν τη δουλεια που υποτιθεται εξυπηρετουν (δεν εννοω να μου πεις αν οδηγησες με ομιχλη...χαχαχαχ).
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι!
Προβολάκια έβαλα έξτρα στο Qashqai, τα οποία είχα αγοράσει πολύ οικονομικά από Κίνα, με όλη την καλωδίωση, τα διακοσμητικά κλπ. Από ποιότητα δεν μου φάνηκε να έχουν διαφορά από τα εργοστασιακά.
Την τοποθέτηση την έκανα σε εξωτερικό ηλεκτρολόγο, μιας και στην αντιπροσωπεία ζητούσαν τα διπλά λεφτά (συν ότι οι περισσότερες δεν δέχονταν καν να τα εγκαταστήσουν). Πλήρωσα 50€ για την τοποθέτηση, αν και οι περισσότεροι που έβαλαν έξω, πλήρωναν γύρω στα 30€ για αυτή την εργασία. -
Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι!
Προβολάκια έβαλα έξτρα στο Qashqai, τα οποία είχα αγοράσει πολύ οικονομικά από Κίνα, με όλη την καλωδίωση, τα διακοσμητικά κλπ. Από ποιότητα δεν μου φάνηκε να έχουν διαφορά από τα εργοστασιακά.
Την τοποθέτηση την έκανα σε εξωτερικό ηλεκτρολόγο, μιας και στην αντιπροσωπεία ζητούσαν τα διπλά λεφτά (συν ότι οι περισσότερες δεν δέχονταν καν να τα εγκαταστήσουν). Πλήρωσα 50€ για την τοποθέτηση, αν και οι περισσότεροι που έβαλαν έξω, πλήρωναν γύρω στα 30€ για αυτή την εργασία.Σε ευχαριστω πολύ.
Εγω για αυτό ρωταω για τα συγκεκριμένα που εβαλε ο wizard που τα εχει δει.
και εγω από Κινα συνηθως ψωνιζω και παντα direct. Απλα ποιοτητα τη βλεπω όταν γυρισω Ελλαδα...
(βεβαια 9/10 φορες μενω απολυτα ικανοποιημενος
Nissan X-Trail 2013