-
Δοκιμή: Νέο Nissan X-Trail
https://www.autotriti.gr/data/news/prev ... 171152.asp
-
Ελα,και ειχε ατονησει το τοπικ
Στα δικα μου,αφου δοκιμασα ολα τα προγραμματα του Google Play,τελικα μονο το Torque Lite,επικοινωνει με το Elm,το κακο ειναι οτι το αμαξι δεν δειχνει θερμοκρασια εισεχομενου αερα,αλλα δειχνει κανονικα θερμοκρασια ψυκτικου,πιεση τουρμπο,κατι maf κλπ...
Μενει να βγω βολτα να το τσεκαρω. -
έχει τοποθετησει κανεις ή σκέπτεται να παραγγείλει
ΕΚΤΡΟΠΕΙΣ ΑΕΡΑ – ΜΕ ΧΡΩΜΙΩΜΕΝΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ - H0800-4CC0A ή κάτι παρόμοιο για τα πλαινα τζαμια;
προσφερει κατι; -
Ο χρήστης mech_eng έγραψε:
ΕΚΤΡΟΠΕΙΣ ΑΕΡΑ – ΜΕ ΧΡΩΜΙΩΜΕΝΟ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ - H0800-4CC0A ή κάτι παρόμοιο για τα πλαινα τζαμια;
προσφερει κατι;Εγω δεν ειχα ποτε,ουτε και σκεφτομαι να βαλω,σιγουρα ειναι χρησιμα αν καπνιζεις πχ,η αν βρεχει και θες να μην θαμπωνουν τα τζαμια κλπ,περι ορεξεως κολοκυθοπιτα λενε
Αυτο που εχω εγω σκοπο να βαλω αμεσα,ειναι τα σπορ πενταλ,και η shark fin κεραια -
η αν βρεχει και θες να μην θαμπωνουν τα τζαμια κλπ
σιγουρα για αυτο, αλλα σκεφτόμουν και για το ανοιγμα - αερισμο χωρις να δημιουργειται πολυς θορυβος στην καμπινα
βοηθαει;
-
σιγουρα για αυτο, αλλα σκεφτόμουν και για το ανοιγμα - αερισμο χωρις να δημιουργειται πολυς θορυβος στην καμπινα
βοηθαει;
Σιγουρα,απλα το βρισκω υπερβολικο να βαλεις παντου,ισως μονο στα μπροστινα...
-
προσφερει κατι;Από τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ!
Δεν είναι ανάγκη να πάρεις τα αυθεντικά που δεν είναι και αισθητικά ότι καλύτερο (πέρα ότι είναι ακριβά)
Μια διακριτική και όμορφη λύση σαν τις HEKO ή τις Climair θα ήταν πολύ ταιριαστή με το αμάξι! -
Μολις παρελαβα το κιτ προβολεων ομιχλης
Σε μολις 25 μερες
Η λυπητερη ηταν 15 ευρω για τελωνειο,και 13,30 ΦΠΑ,συνολο 28,30.Το συνολικο κοστος μαζι με την αγορα,εφτασε στα 108,50,μια χαρα αν σκεφτει κανεις οτι εδω εχουν 360
Μενει να βρω χρονο να τα τοποθετησω. -
βοηθαει;
https://youtu.be/13L8zOS5IBc
Εδω εισαι -
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Δεν είναι ανάγκη να πάρεις τα αυθεντικά που δεν είναι και αισθητικά ότι καλύτερο (πέρα ότι είναι ακριβά)
Μια διακριτική και όμορφη λύση σαν τις HEKO ή τις Climair θα ήταν πολύ ταιριαστή με το αμάξι!Της NISSAN μόνο καθώς έχουν άψογη εφαρμογή ενώ τα παραπάνω μπαίνουν μέσα στο λάστιχο της πόρτας που μπαίνει το τζάμι με αποτέλεσμα να ζορίζεται το τζάμι και να έχεις ένα ελαφρύ σφύριγμα από μέτριες ταχύτητες και πάνω. Στα συν επίσης το καλοκαίρι αφήνεις και τα 4 παράθυρα λίγο ανοικτά παρκαρισμένο και να δροσίζεται το αυτοκίνητο
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Σε μολις 25 μερες
Η λυπητερη ηταν 15 ευρω για τελωνειο,και 13,30 ΦΠΑ,συνολο 28,30.Το συνολικο κοστος μαζι με την αγορα,εφτασε στα 108,50,μια χαρα αν σκεφτει κανεις οτι εδω εχουν 360
Μενει να βρω χρονο να τα τοποθετησω.Κάτσε γιατί δε μου βγαίνουν τα νούμερα: τα 13.30 ΦΠΑ αντιστοιχούν σε τιμή προ ΦΠΑ 55.40 ευρώ (για 24%). Άρα έχουμε 55.40 + 13.30 + 15 = 83.70 ευρώ. Τα 108.50 πώς προκύπτουν; Κάτι δεν υπολογίζω. Εκτός αν μιλάμε για άλλο ποσοστό ΦΠΑ.
-
Δεν κάνουν φασαρία αυτά τα πράγματα; ακόμα και με κλειστό τζάμι
-
Ο χρήστης SIMDION έγραψε:
Μια διακριτική και όμορφη λύση σαν τις HEKO ή τις Climair θα ήταν πολύ ταιριαστή με το αμάξι!Της NISSAN μόνο καθώς έχουν άψογη εφαρμογή ενώ τα παραπάνω μπαίνουν μέσα στο λάστιχο της πόρτας που μπαίνει το τζάμι με αποτέλεσμα να ζορίζεται το τζάμι και να έχεις ένα ελαφρύ σφύριγμα από μέτριες ταχύτητες και πάνω. Στα συν επίσης το καλοκαίρι αφήνεις και τα 4 παράθυρα λίγο ανοικτά παρκαρισμένο και να δροσίζεται το αυτοκίνητο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δεν έχει πάθει ποτέ κανείς κάτι από τον τρόπο εφαρμογής των συγκεκριμένων.
Αισθητικά οι aftermarket είναι πολύ καλύτεροι, αλλά περί ορέξεως..... -
Γδάρσιμο στο κρύσταλο, παρ ολίγον βλάβη στο γρύλο του παραθύρου
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
Σε μολις 25 μερες
Μενει να βρω χρονο να τα τοποθετησω.Κάτσε γιατί δε μου βγαίνουν τα νούμερα: τα 13.30 ΦΠΑ αντιστοιχούν σε τιμή προ ΦΠΑ 55.40 ευρώ (για 24%). Άρα έχουμε 55.40 + 13.30 + 15 = 83.70 ευρώ. Τα 108.50 πώς προκύπτουν; Κάτι δεν υπολογίζω. Εκτός αν μιλάμε για άλλο ποσοστό ΦΠΑ.
Τοσο τα εκτιμησαν στο τελωνειο μαλλον,55κατι.Ο Κινεζος στο τιμολογιο εγραφε για 48 δολλαρια...
Εγω παντως 80 ευρω τα πληρωσα -
Είπα κι εγώ...
-
Γδάρσιμο στο κρύσταλο, παρ ολίγον βλάβη στο γρύλο του παραθύρου
εβαλες σε xtrail ή σε αλλο αυτοκίνητο και ειχες αυτα τα προβληματα απο aftermarket accessories;
-
Καλημέρα
Εγω με τη παραγγελεια αυτοκινητου παρηγγειλα και τα κάτωθι:
ΠΛΑΙΝΑ ΜΑΡΣΠΙΕ ΝΙΚΕΛ KE760-4C500
ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ ΠΑΤΑΚΙΑ KE748-4B089
ΜΑΛΑΚΟ ΚΑΛΥΜΑ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ KE965-6F5S0
ΔΑΠΕΔΑ KE745-6F081
ΤΡΙΓΩΝΟ-ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ KE930-00008 KE930-00022
ΤΑΣΑΚΙ F8800-89925
ΚΟΤΣΑΔΟΡΟΣ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΛΕΞΟΥΔΑ
KE500-6FL51 + KE505-6F013ΥΠΟΔΟΧΕΣ USB KE930-HV500
ΜΠΑΡΕΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ KE730-4C010
ΧΡΩΜΙΟΜΕΝΟ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟ ΠΟΡΤ
ΜΠΑΓΚΑΖ KE791-4C520
ΑΝΕΜΟΘΡΑΥΣΤΕΣ H0800-4CC0Α
Επισης παρρηγγειλα εχτες από Κινα¨:
Προβολακια
στρωμα υπνου για το πορτ μπαγκαζ
μπρελόκ δερματινο και σιλικονης
προστατευτικο ταμπλο
το σκαφακι μεσα για το ντουλαπι αναμεσα σε οδηγο-συνοδηγο
καμερα οποσθοπορειας (να αναμενει μεχρι να διαλέξω τη ηχοσυστημα θα βαλω)
Πισω φωτα led για τη πινακιδα
κατι (σαν ταπεσ είναι με τρυπες) που μπαινουν στις εξαγωγες αερα που είναι για τους πισω επιβάτες και βρίσκονται κατω από τα μπροστινα καθίσματα
φωτιζομενα μαρσπιε
σκαλοπάτια πλαινα
αυτά τα πατακια που μπαινουν σε κάθε ποτηροθηκη-θηκη κ.α. που φωσφοριζουν
κεραια καρχαρια
Αυτά...πιστευω να δεσουν καλα και να μη γινει τσιρκο!! -
Ωραιος
Κεραια ποια παραγγειλες;Εχεις καποιο link; -
ΛΑΣΤΙΧΕΝΙΑ ΠΑΤΑΚΙΑ KE748-4B089
είναι 1 μόνο για τον οδηγό ή 4 για όλους του επιβάτες
αν επιτρεπεται πόσο σου κόστισε;
Nissan X-Trail 2013