-
Με το καλο , Καλοταξιδο! Να δεις που χτες το ειδα στην παραλιακή σε γκρι μαζι με αλλα 3 qq στο φορτηγο!!!!!! Τυχερεεεεεεεεεεεε
-
Στο τελωνειο ειναι τωρα,σε 8 εργασιμες παραλαμβανω...
-
Με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείς πάντα με Υγεία!!
Αναμένουμε με αγωνία εντυπώσεις και φυσικά φωτογραφίες.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Με το καλό να παραλάβεις και να το χαρείς πάντα με Υγεία!!Αναμένουμε με αγωνία εντυπώσεις και φυσικά φωτογραφίες.
Ευχαριστω!Το θεμα τωρα ειναι να προλαβω να το εχω για να φυγω στο χωριο για Πασχα να το στρωσω κιολας ,Μεγαλη Πεμπτη ελεγα να την κανω...
Για να δουμε,πρεπει να προλαβω και να μαθω πινακιδα να το ασφαλισω...
Εχει δρομο το πραγμα... -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Ευχαριστω!Το θρμα τωρα ειναι να προλαβω να το εχω για να φυγω στο χωριο για Πασχα να το στρωσω κιολας ,Μεγαλη Πεμπτη ελεγα να την κανω...
Για να δουμε,πρεπει να προλαβω να μαθω πινακιδα να το ασφαλισω...
Εχει δρομο το πραγμα...bravo ρε αξεντ...και ξερεις στρωσιμο αλλα γατόζ... σκισιμο να μαλακωσει...
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Ευχαριστω!Το θρμα τωρα ειναι να προλαβω να το εχω για να φυγω στο χωριο για Πασχα να το στρωσω κιολας ,Μεγαλη Πεμπτη ελεγα να την κανω...
Εχει δρομο το πραγμα...bravo ρε αξεντ...και ξερεις στρωσιμο αλλα γατόζ... σκισιμο να μαλακωσει...
Εξυπακουεται
Γιαπωνεζικο στρωσιμο
Κοφτες κανα δεκαλεπτο και μετα κανονικα -
Ευχαριστω!Το θεμα τωρα ειναι να προλαβω να το εχω για να φυγω στο χωριο για Πασχα να το στρωσω κιολας ,Μεγαλη Πεμπτη ελεγα να την κανω...
Για να δουμε,πρεπει να προλαβω και να μαθω πινακιδα να το ασφαλισω...
Εχει δρομο το πραγμα...Πίεσέ τους να προλάβεις να φύγεις...εάν θέλουν μπορούν να το έχουν έτοιμο σε 3 εργάσιμες ημέρες! Εμένα το Ford χωρίς πίεση το είχαν έτοιμο για παράδοση σε 5 εργάσιμες. Όταν είχα παραλάβει το Mini, επειδή το ήθελα για να φύγω διακοπές το ετοίμασαν σε 2 ημέρες (Πέμπτη έφτασες, Παρασκευή μεσημέρι παρέλαβα και έφυγα)!!!
-
Κατα βαθος,ξερω οτι θα το εχω νωρίτερα.Ειναι η τακτικη τους τετοια,να λενε στον πελατη το max της αναμονης,προφανως για να μην τους πρηζουνε,'που ειναι τ'αμαξι' και τετοια...
Οπως με την παραγγελια,μου ειπανε πεντε μηνες,και ηρθε στους δυο... -
Εξυπακουεται
Γιαπωνεζικο στρωσιμο
Κοφτες κανα δεκαλεπτο και μετα κανονικαΜε το καλό να παραλάβεις το αγρίμι!Δείξε του ποιος είναι το αφεντικό!
-
Με λιγη προσπαθεια,τσιμπησα και τα νικελακια στο μαρσπιε
-
Δωρο?
-
Με λιγη προσπαθεια,τσιμπησα και τα νικελακια στο μαρσπιεTo 'προσπάθεια' πάει σε (α) πειθώ προς τον έμπορο να στα βάλει δωρεάν, (β) στη δύναμη με την οποία πάτησες το κουμπί του mouse για να κάνεις την online παραγγελία, ή (γ) στην δύναμη που χρειάστηκε για να τα αφαιρέσεις από παρακείμενο X-Trail ?
-
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
Δωρο?Nαι
Με λιγη προσπαθεια,τσιμπησα και τα νικελακια στο μαρσπιε
To 'προσπάθεια' πάει σε (α) πειθώ προς τον έμπορο να στα βάλει δωρεάν, (β) στη δύναμη με την οποία πάτησες το κουμπί του mouse για να κάνεις την online παραγγελία, ή (γ) στην δύναμη που χρειάστηκε για να τα αφαιρέσεις από παρακείμενο X-Trail ?
Την κουρτινα α)
Το γ) θα ηθελε αρκετη προσπαθεια,για να τα παρω τσαλακωμενα στο τελος,και το β) θα το εκανα αν δεν 'επιανε' το α) -
Χαλκιας? Ο τυπάκος οταν μπαινεις αριστερα κοντα στην Κολώνα?
Ωραιος!
-
Χαλκιας? Ο τυπάκος οταν μπαινεις αριστερα κοντα στην Κολώνα?Ωραιος!
Εχεις πμ.
-
Μαγε ξαναστειλτο δεν το πηρα...
-
Καλοριζικο Μαγε! Περιμενουμε εντυπωσεις.
-
Καλοριζικο Μαγε! Περιμενουμε εντυπωσεις.Με το που θα το παρω φευγω ταξιδι
Κατσε να μαθω πρωτα που ειναι το γκαζι,που ειναι το φρενο -
Αυτοκίνηταμαξα με qasqhai και xtrail πριν λιγο στον κηφισο στο ρευμα προς πειραια... κάποιοι ετοιμάζονται να παραλάβουν
-
Ο χρήστης johnkarak έγραψε:
Αυτοκίνηταμαξα με qasqhai και xtrail πριν λιγο στον κηφισο στο ρευμα προς πειραια... κάποιοι ετοιμάζονται να παραλάβουνΕιδες κανα ασπρο;
Nissan X-Trail 2013