-
Χρόνια πολλά Σπύρο! Συνυπογραφω σε όλα αυτά. Χτρελλα!
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Χρονια Πολλα φιλε μου!
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Για το 1)μπορω με απολυτη βεβαιοτητα,να βεβαιωσω οτι δεν ισχυει τιποτα...
Αντιθετως,ειναι οικονομικοτατος,αθορυβος,και ελαστικοτατος.Χαίρομαι που το διαβάζω από κάποιον κάτοχο, γιατί τα τεστ (Ελλάδα και Αγγλία) το έθαβαν αυτό το μοτέρ (στο pre-facelift QQ)!
Για πές μας εντυπώσεις μετά το ταξίδι.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Για το 1)μπορω με απολυτη βεβαιοτητα,να βεβαιωσω οτι δεν ισχυει τιποτα...
Αντιθετως,ειναι οικονομικοτατος,αθορυβος,και ελαστικοτατος.Χαίρομαι που το διαβάζω από κάποιον κάτοχο, γιατί τα τεστ (Ελλάδα και Αγγλία) το έθαβαν αυτό το μοτέρ (στο pre-facelift QQ)!
Για πές μας εντυπώσεις μετά το ταξίδι.
Οχι,ειναι μια χαρα
Ετοιμαζω review -
-
Πολύ σοβαρό το θέμα έλλειψης συστήματος scr ( adblue) στο αυτοκίνητο.... Από το Σεπτέμβριο σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία δεν θα επιτρέπεται η ταξινόμηση τέτοιον οχημάτων.... Για τα βενζινοκινητα αλλάζει μαζί βέβαια με τα diesel ο τρόπος μέτρησης κατανάλωσης και ρύπων.... Τώρα το τι θα γίνει με αυτά που δεν καλύπτουν το όριο του Ευρωπαιου νομοθετη....
-
Οι πρωτες εντυπωσεις μου,μετα τα πρωτα 750 χλμ με το αμαξι...
Εμφανιση-εργονομια
Σαν πρωτη αισθηση,δειχνει πολυ ποιοτικο τοσο μεσα οσο εξω,με αφρωδες ταμπλω και γενικα μαλακα πλαστικα,και αφθονους χωρους για μικροπραγματα.
Tα καθισματα πολυ βολικα,τα μπροστινα με επαρκη πλευρικη στηριξη,τα πισω επισης ανετα,με μεγαλο ατου την ανακλινομενη πλατη,και το οτι ειναι συρομενα προς οφελος του χωρου αποσκευων,αν χρειαστει...
Θελει καποια εξοικειωση με το start/stop,και το ηλεκτρικο χειροφρενο-hill assist,αλλα μολις συνηθιστουν ειναι οκ.
Εργονομικο φαουλ,θα ελεγα οτι εντοπισα μονο ενα,εχει ενα κουμπι απενεργοποιησης των παραθυρων,το οποιο ομως επενεργει και σε αυτο του συνοδηγου,θα προτιμουσα να επιανε μονο στα δυο πισω....
Κυλιση.
Στον δρομο,το αμαξι δειχνει τον ογκο του,εχει μια καλως εννοουμενη 'πλευστοτητα',σαν ελαστικοτητα να το πω,ισως και απο τα λαστιχα(225/65),ισως και απο το υψος(21cm) απο το εδαφος,χωρις να τρομαζει,ενω και η ηχομονωση ειναι σε πολυ καλα επιπεδα,σε σημειο να πηγαινω με 150,και να με ρωταει η γυναικα μου 'γιατι παμε τοσο αργα' ....
Απο τριγμους δεν ακουσα τιποτα απολυτως,ακομα και σε επαρχιακη κατσαρη ασφαλτο(την ασπρη) ....
Κινητηρας.
Ο κινητηρας ηταν η ευχαριστη εκπληξη.Δεν περιμενα απο αμαξι 1.5 τονο με 163 αλογα να κινειται τοσο ωραια,με ελαστικοτητα απο χαμηλα(αυτα που διαβαζα οτι κατω απο τις 2000 το μοτερ ειναι ανυπαρκτο,απλα δεν ισχυει),εντελως αθορυβο ακομα και σε ψηλες στροφες,ενω η καταναλωση καυσιμου ηταν πααααρα πολυ μικρη...
Στον πηγαιμο οδηγωντας 'στρωτα' καναμε 354 χλμ,με καταναλωση 5.8λτ/100χλμ
Στον γυρισμο,με ταχυτητες 140-150χλμ,γυρισαμε με 6.3λτ/100χλμ.Καθολου ασχημα,δεδομενου του ογκου του αυτοκινητου,του οτι ειμασταν φορτωμενοι μεχρι το κεφαλι και του γεγονοτος οτι ειναι αστρωτο,ενω χτυπησαμε και μια 180αρα για πλακα,κοιτωντας να μην ξεπερασουμε το οριο των 4000σαλ...
Θα ηθελα λιγο σαφεστερο τον επιλογεα ταχυτητων,και λιγο σκληροτερο το πενταλ του συμπλεκτη,μπορει βεβαια οσο περναει ο καιρος,να 'στρωσουν'...
Γενικα,κλεινοντας θα ελεγα οτι προκειται για εναν πολυ ταιριαστο συνδυασμο,για καποιον που θελει ενα αμαξι ταξιδιαρικο,που θα τον πηγαινει στον προορισμο του,ξεκουραστα,γρηγορα,οικονομικα,και με ασφαλεια -
Πολύ θετικά τα διαβάζω, σε αυτή την τιμή είναι μια άριστη επιλογή θα έλεγα, αφού έχει πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα από μειονεκτήματα!
-
Είναι θηρίο να το χαιρεσαι
-
Καλησπέρα Χρονια πολλα και Χριστος Ανεστη.
Μετα τα πολλα και αφου περιμενα διακαως το review του φίλου 'accentwizard' μολις εκλεισα το αμαξι!!!!!
τελος Απριλιου αρχες Μαιου παραλαμβανω.
(Μια καραβια φτανει την άλλη εβδομαδα και άλλη μια τελος Μαιου).
Το μοναδικο σημειο που δεν εχουμε κατασταλαξει ακομα είναι γκρι η μαυρο. -
Με το καλο φιλε μου
Χαιρομαι που βοηθησα.
Αντε να πληθαινουμε οι Xtrailακηδες εδω μεσα
Για το χρωμα,εγω θα ελεγα γκρι,το μαυρο καλο-χρυσο αλλα δεν μου αρεσει προσωπικα,και εχοντας στο παρελθον μαυρο αμαξι,δεν θα ξαναπαιρνα ποτε αυτο το χρωμα...
Γκρι...
https://www.car.gr/13036759-nissan-x-trail-n-connecta
Μαυρο...
https://www.car.gr/11553412-nissan-x-trail-energy -
Και εγώ γκρι ψηφίζω! Κανένα δεν μου αρέσει ιδιαίτερα (δεν μου αρέσουν τα μουντά χρώματα), αλλά το γκρί προσωπικά το προτιμώ πολύ περισσότερο από το μαύρο.
-
Σε ευχαριστω πολύ. Βασικα το γκρι εκλεισα αλλα σημερα ειχα παει εκει στον εμπορο που εστειλες μονο για να το δω live το χρωμα και αρχισαν και μου έμπαιναν σκεψεις...
Εμενα και ττα αλλα δυο που εχω μαυρα είναι...Γενικοτερα του μαυρου είμαι..(όταν είναι καθαρο,,).
Σε αυτό ομωε νομιζω παει πολύ το γκρι και θα ηθελα να σπασω και τη μονοτονια.
Φιλικα
Γιαννης
-
Το μαύρο θέλει πολύ φροντίδα, ποιο εκλεισες?
-
ΕΚΛΕΙΣΕΕΕ...ΓΚΡΙ
-
επιπεδο εξοπλισμου? Κινητηρα?
-
1,6 βενζινη εκδοση η βασικη....Δε φερνει και κατι άλλο δυστυχως
-
Ο χρήστης Jagos έγραψε:
1,6 βενζινη εκδοση η βασικη....Δε φερνει και κατι άλλο δυστυχωςΦερνει,αλλα θα το παρεις του χρονου
Παντως δε θες κατι αλλο,το αμαξι ειναι κομπλε
Τι δωρα πηρες; -
Στο qq βάζουν μια κλαριον οθόνη τούμπανο! Ξέρει κανείς αν δέχεται την εργοστασιακή κάμερα οπισθοποριας του χτρελλα?
-
Πολυ καλη μεση καταναλωση φιλε ACCENTWIZARD. Η αληθεια ειναι οτι εντυπωσιαστηκα. Εκανες πολυ καλη επιλογη,πολυ vfm αυτοκινητο και επιβλητικο λογω μεγεθους. Πολλα ασφαλη και απροβληματιστα χλμ ευχομαι!
Nissan X-Trail 2013