-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
το βρωμο-μυρωδατο, ειναι σαν τις κοπελες στο αλκατραζ: πανω που σε φτιαχνει με τις ροπες, μενεις με τον τζακ στο χερι....Εγώ τα λέω, ποιος με ακούει όμως ? Το diesel είναι ότι πιο anti-climatic υπάρχει, εκεί που λες 'τώρα θα αρχίσω να σπρώχνω σοβαρά', κάνει ένα πππρρρρρρ και ξεφουσκώνει(ς)
-
Εγω Ασσε σε ακουω και μαλιστα με προσοχή!
-
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Προσωπικα το πετρελαιο δεν θελω ουτε να το βλεπω(μυριζω)...
Ειμαι fan της βενζινης,και πιστευω οτι καυσιμο σαν τη βενζινη δεν υπαρχει αλλο,οσο και αν ψαχνομαστε με τις καταναλωσεις,σε σημειο που διυλιζουμε τον κωνωπα....
Συν τοις αλλοις,ο dig-t ειναι πολυ πιο συγχρονος τεχνολογικα απο τον diesel,με αμεσο ψεκασμο,συνεχως μεταβαλλομενο χρονισμο βαλβιδων εισαγωγης και εξαγωγης,τουρμπο,συμπιεση 10.5:1,αντιτριβικη επιστρωση χιτωνιων κλπ....
Ηταν συνειδητη αποφαση,που σε συνδυασμο με την δελεαστικη τιμη,καναν την επιλογη μου μονοδρομο.συμφωνω τεκνον μου τα μαλα...
το βρωμο-μυρωδατο, ειναι σαν τις κοπελες στο αλκατραζ: πανω που σε φτιαχνει με τις ροπες, μενεις με τον τζακ στο χερι....Βοηθεια σου πατερ
-
νομιζω πως μετα το common Rail δεν υπηρξε καμια σοβαρη προοδο στην τεχνολογια diesel περα απο τα διαφορα fix για να γινουν πιο οικολογικοι DPF, AdBlue κλπ. However ( που λενε και στο χωρίο μου) στα μεγαλα αμαξωματα οπως το Xtrail ενας diesel μαλλον ειναι λογική επιλογη... Η καταναλωση σιγουρα σε εκδρομες, ταξιδια κλπ ειναι προτιμότερη απο της βενζινης, αν θελεις να τραβήξεις το τροχοσπιτο, τραιλερ,... Απο την αλλη το θεμα οικολογια ειναι σοβαρο ... Μου τη δινει που η Nissan εχει αφηχει τα ωραια καλουδια στους diesel κινητηρες ( n-connecta, techna)
-
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
νομιζω πως μετα το common Rail δεν υπηρξε καμια σοβαρη προοδο στην τεχνολογια diesel περα απο τα διαφορα fix για να γινουν πιο οικολογικοι DPF, AdBlue κλπ. However ( που λενε και στο χωρίο μου) στα μεγαλα αμαξωματα οπως το Xtrail ενας diesel μαλλον ειναι λογική επιλογη... Η καταναλωση σιγουρα σε εκδρομες, ταξιδια κλπ ειναι προτιμότερη απο της βενζινης, αν θελεις να τραβήξεις το τροχοσπιτο, τραιλερ,... Απο την αλλη το θεμα οικολογια ειναι σοβαρο ... Μου τη δινει που η Nissan εχει αφηχει τα ωραια καλουδια στους diesel κινητηρες ( n-connecta, techna)Μαζι σου,αλλα μιλωντας για 'μενα,αυτο το αμαξι θα κανει μαξ 5000χλμ το χρονο....
Τα καλουδια των nconnecta και techna,τα εχεις οντως αναγκη;
Εμενα ο εξοπλισμος του Energy με υπερκαλυπτει,οκ θα προτιμουσα τον κλιματισμο απο το a/c αλλα συμβιβαζομαι... -
Εχεις τα δικια σου Μαγε.... Εμενα ως ιθαγενης ( ) μαγευτηκα απο την 360 καμερα! Οχι οτι ειναι ο λογος να το παρω αυτος αλλά οπως και να εχει σε στενο με τετοια μαουνα ειναι ενα plus!
-
Δεκτον.Εμενα η αμεσως επομενη εκδοση(acenta)ειχε +3300,για να παρω εππλεον clima,δερματινο τιμονι-λεβιε,φιμε πισω(μου τα καναν δωρο),προβολεις ομιχλης(100 ευρω απο ebay),2 ηχεια παραπανω,αισθητηρες φωτος και βροχης,φωτιζομενα σκιαδια,ηλεκτρικα αναδιπλουμενους καθρεφτες...
Πολλα δινεις,λιγα παιρνεις που λεμε.... -
Eισαι σωστος Μαγε... δεν ξερεις ποσο με προβληματιζει ( μαλλον θα το εχεις αντιληφθει...) επίσης ξερεις τι ειναι το chassis control????? λεει οτι κραταει σταθερο το αμαξωμα..... απο n-connecta
-
Για το chassis control,i will laugh you,δεν εχω ιδεα
Γενικα αποφευγω οτιδηποτε σε αποκοπτει απο το pure driving που λεμε...
Ακομα και το cruise control που ειχα βαλει στο προηγουμενο μου,ζητημα να το χρησιμοποιησα μια-δυο φορες....
Το εψαξα λιγο,δε μου λεει κατι...
https://www.nissan-global.com/EN/TECHNO ... ntrol.html -
Και εγω δεν....
-
Η βασική έλλειψη της βενζίνης είναι η τετρακίνηση, τι να λέμε τώρα... Τα άλλα καταπίνονται, η τετρακίνηση όμως δεν. Για όποιον τη θέλει/χρειάζεται βέβαια. Αν όχι η βενζίνη είναι super επιλογή.
-
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
Eισαι σωστος Μαγε... δεν ξερεις ποσο με προβληματιζει ( μαλλον θα το εχεις αντιληφθει...) επίσης ξερεις τι ειναι το chassis control????? λεει οτι κραταει σταθερο το αμαξωμα..... απο n-connectaΟυσιαστικά είναι ένα πιο ολοκληρωμένο σύστημα ESP με βασική προσθήκη (διαφορά) την δυνατότητα να φρενάρει τους τροχούς ανεξάρτητα ώστε να μειώνει τις ταλαντώσεις του αμαξώματος όταν κινείται σε δρόμο με ανωμαλίες. Κάτι προσφέρει αλλά δεν κάνει και καμιά σημαντική διαφορά.
-
Ευχαριστω Fanis75
-
P.s Απο 'εσωτερικη' ενημερωση,εμαθα οτι παραλαμβανω σε 20 μερες....
Λες; [/quote]Εισαι σιγουρος γι’αυτο; Εχεις παρει αριθμο πλαισιου;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Οχι,δεν το εψαξα ιδιαιτερα,προφανως ειναι στην ιδια 'καραβια' με το δικο σου....
Υποθετω οτι παραγγειλε ο Θεοχαρακης για να εχει στοκ,και μεσα σε αυτα ειναι και καποιες παραγγελιες....
Μπορει και να αποδειχθει ραδιο αρβυλα και να ερθει Μαιο,αλλα ειναι αρκετα αξιοπιστη η πηγη μου.Σε καθε περιπτωση,δεν βιαζομαι,οποτε ερθει... -
Εδω,ενας Αγγλος βελτιωτης,μετρησε το μαμα Dig-t στα σχεδον 180ps απο τα 163 ονομαστικα....
https://www.performance-centre.co.uk/bl ... no-testing -
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Εδω,ενας Αγγλος βελτιωτης,μετρησε το μαμα Dig-t στα σχεδον 180ps απο τα 163 ονομαστικα....
https://www.performance-centre.co.uk/bl ... no-testingμ-αναβης ειναι...
που μετρησε 177 εργοστασιακα και τα δειχνει?
για να δεις διαφορες, θες maha με το ιδιο σετ απ και πριν και μετα...
να δεις ακριβως τα εργοστασιακα ουτε τζοκερ μετα απο 30 τζακ ποτ...
Αρ.Ες
γενικα βελτιωτες, μονο επωνυμοι, οπως στο χι-ενα νημα.... -
Εγω το βρισκω φυσιολογικο,ενα τοσο detuned μοτερ,να αποδιδει παραπανω απ'οσο δηλωνεται...
-
Ο χρήστης akis1804 έγραψε:
P.s Απο 'εσωτερικη' ενημερωση,εμαθα οτι παραλαμβανω σε 20 μερες....
Λες;Εισαι σιγουρος γι’αυτο; Εχεις παρει αριθμο πλαισιου;
Sent from my iPhone using Tapatalk[/quote]
Απ'οτι ειδα στο fb,ενας που μολις παρελαβε,στους τεσσερις μηνες του ηρθε -
Νομίζω πως οι μηχανικοί της μαμάς εταιρείας έχουν κάνει τα μαθήματα τους και ξέρουν πόσο βγάζει ο κινητήρας. Το στο περίπου κάνει για μαναβικο αλλά όχι σε βιομηχανία σαν την Nissan όπως νιαουρισε προηγούμενος ο γάτος (με πέταλα) [emoji41]
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Nissan X-Trail 2013