-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κριτική για το νέο X-trail...με ξεκάθαρες παρατηρήσεις για το θέμα των επιδόσεων που συζητήθηκε παραπάνω...
http://www.drive.gr/test-drives/dokimi/ ... 16-dci-2wd
Ξεκάθαρα χάλια νούμερα και το 'κακό' είναι ότι είναι και αξιόπιστα αποτελέσματα.
Αντε να βάλουν τον 1,6d και στο Pathfinder ...
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Η κλασικη πολιτικη για εξαντληση του κερδους! οι κινητηρες δυσκολα αναπτυσσονται και εξελισονται και οταν γινει αυτο προσπαθουμε με διαφορα τερτίπια να τους βαλουμε σε οσο το δυνατον περισσοτερα αμαξια των συνεργαζομενων εταιρειων, ώστε να ριξουμε οσο το δυνατον το κοστος σχεδιασμου και αναπτυξης περισσοτερο γινεται. Αλλο να βαλεις το κοστος αναπτυξης ενος κινητηρα πχ, τυχαια τα νουμερα , 500.000 ευρω σε 500.000 μοναδες αλλο σε 700.000 και αλλο σε 1.000.000
-
Το πάλιο διλιτρο ήταν καλυτερο?
Σε λιγο θα μπει και twinturbo... -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Το πάλιο διλιτρο ήταν καλυτερο?
Σε λιγο θα μπει και twinturbo...http://library.techlink.gr/4t/article.a ... icle=12231
-
Απο σταση είναι ιδια ...Για ρεπριζ που είναι και βασικές πρεπει να δούμε.
Η διαφορά στη κατανάλωση τεράστια... -
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Κριτική για το νέο X-trail...με ξεκάθαρες παρατηρήσεις για το θέμα των επιδόσεων που συζητήθηκε παραπάνω...
ας μιλαμε για σοβαρα σαιτ! Η μετρησεις του και η αξιολογηση του δεν μετρανε!
1630 kg!!! καποιοι μιλουσαν οτι θα ηταν 1500.... Το αμαξι ειναι βαρυ και το σασμαν παροτι εχει κοντυτερες σχεσεις εχει επιπτωση στις επιδοσεις. Ουτε το +40μ στα 100-0 ειναι καλο νουμερο για εμενα στο επιπεδο ασφαλειας.
Πάντως έχεις σαφή βελτίωση. Δεν μας το σύγκρινες με το υπέρ ατού SX4 cross που σαφώς είναι καλύτερο σε όλα και από το νέο Xtrail ε?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Απο σταση είναι ιδια ...Για ρεπριζ που είναι και βασικές πρεπει να δούμε.
Η διαφορά στη κατανάλωση τεράστια...Το παλιο διλιτρο ομως ηταν τετρακινητο, αρα βαρυτερο. Το τετρακινητο νεο θα ειναι ακομα πιο αργο.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Απο ρεπριζ είναι το θέμα τι γινεται.Να δουμε δοκιμη και απο του 4τροχους.
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
ας μιλαμε για σοβαρα σαιτ! Η μετρησεις του και η αξιολογηση του δεν μετρανε!
1630 kg!!! καποιοι μιλουσαν οτι θα ηταν 1500.... Το αμαξι ειναι βαρυ και το σασμαν παροτι εχει κοντυτερες σχεσεις εχει επιπτωση στις επιδοσεις. Ουτε το +40μ στα 100-0 ειναι καλο νουμερο για εμενα στο επιπεδο ασφαλειας.
Πάντως έχεις σαφή βελτίωση. Δεν μας το σύγκρινες **με το υπέρ ατού SX4 cross **που σαφώς είναι καλύτερο σε όλα και από το νέο Xtrail ε?
Προβατοποιηση...πες και κατι δικο σου...
-
Εγώ λέω ότι με τις ρεπρίζ που ανακοινώνει το drive μια χαρά προσπερνάς και με φόρτο μάλιστα.
Παραπάνω απο ανθρώπινες τις βρίσκω
Επίσης ευχής έργο που με τόσα κιλά τα καταφέρνει έτσι το μοτερ
Το θέμα βάρος πάντως με ζυγαριές κτλ εξωτερικές το βρίσκω λίγο αστείο. Μέγιστο απόβαρο η Nissan δίνει 1550 για το 2wd και 1610 για το 4wd btw
edit τα περι προβατοποίησης στα επιστρέφω πάντως -
Εγώ λέω ότι με τις ρεπρίζ που ανακοινώνει το drive μια χαρά προσπερνάς και με φόρτο μάλιστα.
Επίσης ευχής έργο που με τόσα κιλά τα καταφέρνει έτσι το μοτερ+1
Εγώ το βλέπω να έχει επιταχύνσεις από στάση ανάλογες με τα μικρομεσαία των 100 ίππων, και καλύτερες ρεπρίζ. Για το βάρος που κουβαλάει, για μένα τα καταφέρνει μια χαρά ο κινητήρας. -
edit τα περι προβατοποίησης στα επιστρέφω πάντως
Οταν γράψω χιλιοειπωμενες ατάκες για να την πω στον άλλον τότε ας μου τα επιστρέψεις. Μέχρι τότε....
-
Η χιλιοειπωμένη ατάκα σε πείραξε ή οτι με την επιμονή σου έχεις γίνει περίγελος εδω μέσα?
Εμένα το δεύτερο θα με πειραζε. Φιλικά -
edit
Mαζεψε το λιγο γιατί έχεις ξεφύγει.[mod] -
edit [mod]
-
Επειδή πρόλαβα και το διάβασα...μάλλον ισχύει η λογική του στρατού(ο παλιός ειναι αλλιώς) .
-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
Επειδή πρόλαβα και το διάβασα...μάλλον ισχύει η λογική του στρατού(ο παλιός ειναι αλλιώς) .Μάλλον θα σου βάλει μπιπ και εσένα γιατι δεν συμφέρει!
Συμφωνω το παλικάρι το αλλο εχει γράψει τόσες εργατοωρες εδω! Προηγείται!
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
Επειδή πρόλαβα και το διάβασα...μάλλον ισχύει η λογική του στρατού(ο παλιός ειναι αλλιώς) .
Μάλλον θα σου βάλει μπιπ και εσένα γιατι δεν συμφέρει!
Συμφωνω το παλικάρι το αλλο εχει γράψει τόσες εργατοωρες εδω! Προηγείται!
Δεν παρακολούθησα τη συζήτηση (όσον αφορά τα edit mod εννοώ)
Απλά πολύ φιλικά σου μεταφέρω την εικόνα που έχεις δημιουργήσει Tkin και μάλιστα το κάνω ευγενικότατα. Παρ' όλα αυτά δε φαίνεται να σε ενδιαφέρει και πολύ
Stop τα off topic απο μένα και ένα μεγάλο συγνώμη από τους mod για την αναστάτωση -
Ο χρήστης Mark έγραψε:
Επίσης ευχής έργο που με τόσα κιλά τα καταφέρνει έτσι το μοτερ+1
Εγώ το βλέπω να έχει επιταχύνσεις από στάση ανάλογες με τα μικρομεσαία των 100 ίππων, και καλύτερες ρεπρίζ. Για το βάρος που κουβαλάει, για μένα τα καταφέρνει μια χαρά ο κινητήρας.Ριψοκινδυνεύω να πω πως είναι πολύ κοντινές με της 1.4 tsi Octavia 5 οι ρεπριζ που έχει μετρήσει
Κι αν λάβουμε υπόψιν ότι είναι ενα αμαξι που το drive το ζυγίζει 1630 κιλά είναι πολύ καλά τα νούμερα -
1,6dci 4wd απο 4Τ.
0-100 12,2
50-80 με 3η 4,2
80-110 με 3η 6,5
120-140 με 4η 8,0
Μεση καταναλωση δοκιμής 8.1 -
Καλα ειναι αυτα τα νούμερα εκτός απο το 0-100 . Απλα μου κανει λίγο εντύπωση η χρησιμότητα του 120-140 με 4η σε ντίζελ κινητήρα. Λογικα σε αυτη την ρεπριζ οι στροφές θα εχουν φτάσει ίσως και πάνω απο τις 4000 στροφές οπου αποδίδεται η πλήρης ισχύ του.
Nissan X-Trail 2013