-
To περιπου ποιο ειναι?
-
Να είναι 177+ και να λες περίπου 163
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Να είναι 177+ και να λες περίπου 163Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Γιατι,πρωτη φορα το βλεπεις;
Ειδικα σε detuned μοτερ ξαναλεω,ειναι πολυ συχνο φαινομενο...
Και το Clio tce που ειχα,115 ειχε βγαλει,με ονομαστικη 100,και το Eos tsi 174,με ονομαστικη 160....
Ολες οι μαρκες βιομηχανιες ειναι,αλλα ειναι γεγονος,οτι ολα τα τουρμπατα αποδιδουν απο λιγο εως πολυ περισσοτερα αλογα απο τα δηλωθεντα.... -
Να ομολογήσω πως δεν φανταζόμουν τέτοια διαφορά, αλλά αναρωτιέμαι γιατί δεν δηλώνουν περισσότερα αντί λιγότερα? Όσο περισσότερα τόσο καλύτερα, έτσι δεν είναι?
-
Οχι παντα,σε αλλες αγορες,η φορολογηση γινεται βασει ιπποδυναμης,και σιγουρα τα μοτερ οταν στρωσουν 'ανοιγουν' που λεμε...
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Οχι παντα,σε αλλες αγορες,η φορολογηση γινεται βασει ιπποδυναμης,και σιγουρα τα μοτερ οταν στρωσουν 'ανοιγουν' που λεμε...https://www.dynomitedynamometer.com/dyno-tech-talk/corrected-horsepower.htm
δεν λεει κανενας οτι ειναι ετσι ουτε οτι ειναι αλλιως.
οταν ειμασταν σκολειο, μας μιλουσαν για Κ.Σ.
που οριζονται στη δεδομενη περιπτωση απο τον παραγωγο
λεμε λοιπον οτι οι καμπυλες δυναμομετρησης ειναι ασχετες απο τη πραγματικοτητα
αν καπου χρησιμοποιουνται ειναι οταν με ιδιες ρυθμισεις σε ιδιες περιπου θερμοκρασιες, στο ιδιο μηχανημα, συγκρινουμε καμπυλες προ και μετα βελτιωσης τον ιδιο κινητηρα-αμαξωμα-μεταδοση. μονο οι αποκλισεις εχουν σημασια, ουχι οι απολυτες τιμες που μπορει να ειναι οποιεσδηποτε
αυτα που βαζουν οι βελτιωτες ειναι σαν τις κουκλες στη βιτρινα... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Οχι παντα,σε αλλες αγορες,η φορολογηση γινεται βασει ιπποδυναμης,και σιγουρα τα μοτερ οταν στρωσουν 'ανοιγουν' που λεμε...
https://www.dynomitedynamometer.com/dyno-tech-talk/corrected-horsepower.htm
αν καπου χρησιμοποιουνται ειναι οταν με ιδιες ρυθμισεις σε ιδιες περιπου θερμοκρασιες, στο ιδιο μηχανημα, συγκρινουμε καμπυλες προ και μετα βελτιωσης τον ιδιο κινητηρα-αμαξωμα-μεταδοση. μονο οι αποκλισεις εχουν σημασια, ουχι οι απολυτες τιμες που μπορει να ειναι οποιεσδηποτε
αυτα που βαζουν οι βελτιωτες ειναι σαν τις κουκλες στη βιτρινα...Βρε γατε μου,σε χανω....
Εγω παρεθεσα ενα λινκ,που δειχνει ενα γραφημα πριν-μετα....
Σε αυτο λοιπον το γραφημα το πριν ειναι 177 και το μετα ειναι 189,ενω ο 'βελτιωτης' κανει λογο για +25 στις μεσαιες(ισχυει βασει του γραφηματος)....
Τον συγκεκριμενο 'βελτιωτη' και οχι μονο,τον συμφερει να εμφανισει μια τιμη 'πριν'οσο πιο χαμηλη γινεται,για να μπορεσει να τονισει τα ωφελη του προιοντος του,τα +25 στις μεσαιες,δεν ξερω κατα ποσο το αντιλαμβανεται ο πολυς κοσμος σαν εννοια....
Με λιγα λογια,δεν τον συμφερει να παρουσιασει ενα προγραμμα +12 ιππων,γιατι ο αλλος δεν θα μπει στον κοπο για 'μονο' +12 αλογα....
Οποτε δεν 'βλεπω' δολο... -
Το θέμα είναι ότι το xtrail είναι xτρελλα!!! Και ο γάτος που είναι suzukakias πιστεύω πως συμφωνεί! [emoji106][emoji106]
-
Ο χρήστης nikapin έγραψε:
Το θέμα είναι ότι το xtrail είναι xτρελλα!!! Και ο γάτος που είναι suzukakias πιστεύω πως συμφωνεί! [emoji106][emoji106]Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ολμοστ.
το πακετο μυριζει οφ ροαντ, οχι ταρμακ.
γουσταρω αυτη τη μηχανουλα αλλα θα την ηθελα με τετρα. ισως και με κοντα. νομιζω πως δεν τη δινουνε. τουλαχιστον οταν εψαχνα. ψηλο = τετρα αλλιως αλφα.
δεν μπορω τα βρωμικα... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
Το θέμα είναι ότι το xtrail είναι xτρελλα!!! Και ο γάτος που είναι suzukakias πιστεύω πως συμφωνεί! [emoji106][emoji106]
ολμοστ.
το πακετο μυριζει οφ ροαντ, οχι ταρμακ.
γουσταρω αυτη τη μηχανουλα αλλα θα την ηθελα με τετρα. ισως και με κοντα. νομιζω πως δεν τη δινουνε. τουλαχιστον οταν εψαχνα. ψηλο = τετρα αλλιως αλφα.
δεν μπορω τα βρωμικα...Στο Ελλάδα δεν έχει βενζίνη με τετρα... Εγώ πάω στο λάδι με τετρα... Και ο Θεός βοηθός...
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
https://www.dynomitedynamometer.com/dyno-tech-talk/corrected-horsepower.htm
αυτα που βαζουν οι βελτιωτες ειναι σαν τις κουκλες στη βιτρινα...Βρε γατε μου,σε χανω....
Εγω παρεθεσα ενα λινκ,που δειχνει ενα γραφημα πριν-μετα....
Σε αυτο λοιπον το γραφημα το πριν ειναι 177 και το μετα ειναι 189,ενω ο 'βελτιωτης' κανει λογο για +25 στις μεσαιες(ισχυει βασει του γραφηματος)....
Τον συγκεκριμενο 'βελτιωτη' και οχι μονο,τον συμφερει να εμφανισει μια τιμη 'πριν'οσο πιο χαμηλη γινεται,για να μπορεσει να τονισει τα ωφελη του προιοντος του,τα +25 στις μεσαιες,δεν ξερω κατα ποσο το αντιλαμβανεται ο πολυς κοσμος σαν εννοια....
Με λιγα λογια,δεν τον συμφερει να παρουσιασει ενα προγραμμα +12 ιππων,γιατι ο αλλος δεν θα μπει στον κοπο για 'μονο' +12 αλογα....
Οποτε δεν 'βλεπω' δολο...Τα rolling roads δεν είναι αξιόπιστα. Σίγουρες μετρήσεις μπορείς να έχεις μόνο με σωστά καλιμπραρισμένο δυναμόμετρο πάγκου που μετράει τον κινητήρα εκτός του αυτοκινήτου. Έτσι μετράνε οι κατασκευαστές την ισχύ των κινητήρων και αυτά είναι τα επίσημα νούμερα. Τα rolling roads είναι καλά μόνο για να δεις το πριν και το μετά από μια αλλαγή (πόσο άλλαξε το διάγραμμα και άρα πόσο καλή δουλειά έγινε), ή για να συγκρίνεις μεταξύ διαφορετικών αυτοκινήτων, αλλά όχι σαν απόλυτο νούμερο.
-
Αφου περιμενω που περιμενω,αλλους δυο μηνες υπολογιζω,ξεκινησα τις αγορες...
Παραγγελθηκε κιτ προβολακιων ομιχλης...
https://www.ebay.com/itm/Bumper-Driving ... 2749.l2649
Εδω ειχαν 360 ευρω Η διαφορα τους με τα γνησια,ειναι οτι αυτα εχουν μπουτον,ενω τα γνησια αναβουν απο την φλασιερα.
Νext up,μπαρες οροφης... -
ευγε!!!!!! προσεχε οι μπάρες να αντεχουν βαρος και οχι μονο εφε.
-
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
ευγε!!!!!! προσεχε οι μπάρες να αντεχουν βαρος και οχι μονο εφε.Θα βαλω τις εργοστασιακες
Θα τις παρω να τις εχω,και οταν ερθει τ'αμαξι,θα τους τις παω να τις βαλουνε... -
φιλε μαγε σε ζηλευω! Αλλα ειμαι κοντα....
-
Ωραίος ο μάγος!!!!
-
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
φιλε μαγε σε ζηλευω! Αλλα ειμαι κοντα....Μια δοκιμη θα σε πεισει
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Ωραίος ο μάγος!!!!Eιναι πραγματα που το αμαξι 'χανει' χωρις αυτα,αρκει και να αξιζει ο κοπος...
360 ευρω για δυο προβολακια που δεν θα τα αναβα ποτε,δεν τα εδινα,80 ομως τα δινω... -
Update...
Ραγες οροφης,επισημως ΔΕΝ μπαινουν,δεν υπαρχουν βασεις για να βιδωσουνε,και παρ'ολο που πουλιουνται σαν ανταλλακτικο,εναντι μονο 560 ευρω το ζευγαρι,δεν τις τοποθετουνε στο Energy και στο Acenta που δεν εχουνε....
Σε ερωτηση μου αν αναλαμβανουν την τοποθετηση αμα τους παω δικες μου aftermarket,παλι η απαντηση ηταν αρνητικη....
Οποτε η παραγγελνω απο Ebay με 150 ευρω και τις βαζω μονος μου,η καποιος ανεξαρτητος φανοποιος,η δε βαζω καθολου... -
Τις ράγες τις θες για να βάλεις μπάρες ? Γιατί βλέπω ότι μπάρες οροφής υπάρχουν, και με πόδια που φαίνεται να βιδώνουν στις υποδοχές που λογικά έχει το XTrail (όπως όλα τα SUV)...
Nissan X-Trail 2013