-
Σε κόκκινο ειδικά θα είναι πολύ ωραίο! Θα ζηλεύουν όλοι οι πυροσβέστες ενώ σε το πορτοκαλί η Δεητζήδες
-
ενταξει διαφωνω. δεν ειναι τοσο κακες οι αποχρωσεις των 2 αυτων χρωματων.
τουλαχιστο στα βιντεο δε δειχνουν ετσι. -
Ο χρήστης mech_eng έγραψε:
ενταξει διαφωνω. δεν ειναι τοσο κακες οι αποχρωσεις των 2 αυτων χρωματων.
τουλαχιστο στα βιντεο δε δειχνουν ετσι.Φυσικά και κατάλαβα πως διαφωνείς. Εγώ στα δύο χρώματα που το είδα πραγματικά κυρίως λευκό και ανθρακι τα σπάει.
-
Προσωπικά ούτε γκρί (το έχω βαρεθεί να το βλέπω και είναι και μουντό) ούτε άσπρο θα αγόραζα το Xtrail. Θα προτιμούσα ένα από τα:
- Sapphire Blue
- Palatial Ruby
- Picador Brown
- Titanium Olive
-
Φυσικά και κατάλαβα πως διαφωνείς. Εγώ στα δύο χρώματα που το είδα πραγματικά κυρίως λευκό και ανθρακι τα σπάει.
επειδη πιθανοτατα λευκο να διαλεγα, απλα ανεφερα οτι μια sport επιλογη θα ηταν τα πρωτα 2 και μια πιο classy τα αλλα - ειδικα με το συνδυασμο δερματος
ως μια εναλλακτικη στα ηδη γνωστα λευκο, μαυρο και γκρι
-
Ίσως επειδή δεν έχω δει πολλά x-trail δεν με προβληματίζει η επιλογή των προαναφερθέντων χρωμάτων. Από εκεί και μετά όντως σχεδόν όλοι εδώ μέσα, στα οχήματα μας αυτή την τριπλέτα κυρίως (λευκά, μαύρο, γκρι) έχουμε επιλέξει. Σε suv αυτής της κατηγορίας μεγέθους πιστεύω πως είναι ασφαλέστατες επιλογές. Το μαύρο προσωπικά πάντα... το απεχθάνομαι λόγω της υψηλής ηλιοφάνειας της χώρας μας.
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Από εκεί και μετά όντως σχεδόν όλοι εδώ μέσα, στα οχήματα μας αυτή την τριπλέτα κυρίως (λευκά, μαύρο, γκρι) έχουμε επιλέξει. Σε suv αυτής της κατηγορίας μεγέθους πιστεύω πως είναι ασφαλέστατες επιλογές. Το μαύρο προσωπικά πάντα... το απεχθάνομαι λόγω της υψηλής ηλιοφάνειας της χώρας μας.Αλήθεια είναι Σπύρο. Προσωπικά έχω σιχαθεί τα λευκά, γκρί και ασημένια. Βαρέθηκα να τα βλέπω! Το Kuga το ήθελα άλλο χρώμα (μπλέ ή κόκκινο ρουμπινί), αλλά ας όψεται το φορολογικό σύστημα που άλλαζε κλίμακα και θα πλήρωνα +€2.500 φόρο. Εάν μπορώ, δεν πρόκειται να αγοράσω ξανά αυτοκίνητο σε τέτοια χρώματα.
Για το μαύρο συμφωνώ με τα 1.000 (ειδικά μετά από 4 μαύρα αυτοκίνητα που είχα)...το χειρότερο χρώμα από πολλές απόψεις (βρωμιά, συντήρηση, ζέστη). Μόνο για νεκροφόρες κάνει!
-
Το ίδιο λέει και η γυναίκα μου για το μαύρο!
-
Ειδα σημερα το πρωι αυτο το περίργο πρασινο γκρι..... WOW! πολυ ομορφο... ειχε και πολυ μουντο καιρο σημερα και με το που περασε και μπηκε σε μια ηλιαχτιδα που ειχε φωτισει μερικώς το οδοστρωμα εκανε εναν ιριδισμό ... το χαζεψα! Πολυ ωραιο χρώμα...
Youtube Video -
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
Ειδα σημερα το πρωι αυτο το περίργο πρασινο γκρι..... WOW! πολυ ομορφο... ειχε και πολυ μουντο καιρο σημερα και με το που περασε και μπηκε σε μια ηλιαχτιδα που ειχε φωτισει μερικώς το οδοστρωμα εκανε εναν ιριδισμό ... το χαζεψα! Πολυ ωραιο χρώμα...
Youtube VideoTitanium Olive....μια από τις επιλογές μου όπως έγραψα.
-
Εκπληκτικο! Fanis75 εχεις πολυ καλό γουστο! Εγω ημουν προκατηλημένος με το πρασινο σε ολες του τις εκδοσεις για αυτοκινητο.... ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!
-
All time classic το ασημί στα ανοιχτά και το γκρί μεταλλικό στα σκούρα!
Πολύ καλό το άσπρο (και δη το περλέ) και μαλακία έκανα που δεν επέμεινα στην Χ1 και με εψησαν η γυναίκα και ο πωλητής και πήρα αυτο το παπουδέ platinum silver, στο οποίο ούτε τα χρώμια της xline μπροστά πάνε ούτε το μπεζ εσωτερικό!
Με άνεση αλλαζα αμάξι (με άλλη Χ1 εννοείται) και ίσως μάλιστα το ψάξω κιόλας !Το μεγαλύτερο λάθος μου το μαύρο και δη στο QQ που ήταν και τριζάτο.
Δεν σωνόταν με τίποτα (ούτε με το κεραμικό που του έβαλα)....
Κόκκινο, αν και γαύρος, ποτε κατ' επιλογή (έχω το 108 αλλά είναι leasing και η άλλη επιλογή τότε ήταν μελιτζανί)
Πράσινα (είχα το starlet σε κυπαρισσί και ένιωθα σαν κάμπια), καφέ, γαλάζια κλπ όχι. Το τελευταίο πολύ παιδικό, εξού και δεν το προτιμησα στην αγορά του QQ, παρότι τότε διαθέσιμο! -
το κεραμικο δεν το συστηνεις? Ειναι πολυ ακριβη λύση... ειχα την εντυπωση πως θα λερωνει και θα γραντουνιέται πιο δυσκολα...
-
Ο χρήστης greemlin έγραψε:
το κεραμικο δεν το συστηνεις? Ειναι πολυ ακριβη λύση... ειχα την εντυπωση πως θα λερωνει και θα γραντουνιέται πιο δυσκολα...Ότι σου γράφει ο Στέφανος για χρώματα αποχρώσεις ποιότητες αντοχές κατέγραψε το. Σε αυτά του βγάζω το καπέλο. Ο άνθρωπος έχει γίνει επιστήμονας. Σοβαρολογώ.
-
Ακριβο και δεν σε προστατεύει από γρατσουνιές αλλά από μόνο από 'αραχνιές', ενώ καθαρίζει πιο ευκολακαι δίνει γυαλάδα
-
OK! you are the expert! Ευχαριστω πολυ!
-
Τελικα ασπρο περλε και ο θεος βοηθος.....
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Τελικα ασπρο περλε και ο θεος βοηθος.....Ωραίο χρώμα και του πάει αρκετά. Για εμένα σαφώς καλύτερο από το γκρι, τόσο οπτικά όσο και πρακτικά.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Ωραίο χρώμα και του πάει αρκετά. Για εμένα σαφώς καλύτερο από το γκρι, τόσο οπτικά όσο και πρακτικά.
Μια δοκιμη θα μας πεισει
-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Ωραίο χρώμα και του πάει αρκετά. Για εμένα σαφώς καλύτερο από το γκρι, τόσο οπτικά όσο και πρακτικά.
Μια δοκιμη θα μας πεισει
Σε κάθε περίπτωση με το καλό να το πάρεις και να το ευχαριστηθείς!
Nissan X-Trail 2013