-
Ο χρήστης ACCENTWIZARD έγραψε:
Που ειναι βρε η λίμνη;
Λιγο παρακατω
Αυτό μου θυμίζει ένα πολύ καλό ανέκδοτο:
Στο μουσείο ο ξεναγός μαζι με ένα γκρουπ τουριστών βρίσκονται μπροστά από ένα πίνακα που δείχνει ένα ζευγάρι να κάνει έρωτα.
- 'Και εδώ βλέπετε τον περίφημο πίνακα, ο Λένιν λείπει σε ταξίδι στη Γενεύη' λέει ο ξεναγός.
- 'Σίγουρα βλέπουμε το ζεύγος Λένιν, ε;' ρωτάει ένας τουρίστας.
- 'Όχι, Βλέπουμε την κυρία Λένιν με ένα φίλο της.'
- 'Και ο Λένιν;'
- 'Ο Λένιν λείπει σε ταξίδι στη Γενεύη!'
-
Διαβάζοντας το παραπάνω ποστ (ήμουν και λίγο αφηρημένος), ήμουν σίγουρος ότι το έγραψε ο Lap...
-
Ο χρήστης sargus έγραψε:
Διαβάζοντας το παραπάνω ποστ (ήμουν και λίγο αφηρημένος), ήμουν σίγουρος ότι το έγραψε ο Lap...Είμαστε αδελφές ψυχές!
-
Καλησπέρα,
Έχουμε κανένα νεότερο σχετικά με το xtrail με τον νέο κινητήρα?
Πότε αναμένονται τα πρώτα αυτοκίνητα να έρθουν στην Ελλάδα?Sent from my SM-G950F using Tapatalk
-
Για Μαρτιο λεγανε...
-
Μέσα γεναρη που είχα ενδιαφερθεί μου είχαν πει για ιουλιο άλλα δεν μπορούσαν να μου δώσουν περισσότερες πληροφορίες για κάποιες λειτουργίες του αυτοκινήτου και σταμάτησα να ασχολούμαι με τη νισσαν.
-
Υποτίθεται τώρα φλεβαρη-Μαρτιο θα ερχόντουσαν τα πρώτα diesel, οποίος είχε προπαραγγειλει.
Για βενζίνη από Ιούνιο μεριά θα ερχόντουσαν τα πρώταSent from my Pixel XL using Tapatalk
-
Ο χρήστης geopeo έγραψε:
Μέσα γεναρη που είχα ενδιαφερθεί μου είχαν πει για ιουλιο άλλα δεν μπορούσαν να μου δώσουν περισσότερες πληροφορίες για κάποιες λειτουργίες του αυτοκινήτου και σταμάτησα να ασχολούμαι με τη νισσαν.Για μενα αυτο δειχνει υπευθυνοτητα.Τι να σου πουνε για ενα αμαξι που δεν εχει εισαχθει,και που δεν γνωριζουν τον εξοπλισμο του;
Τελικα με ποια εταιρια ασχοληθηκες; -
Αγαπητέ φίλε όταν πήγα ήμουν κάτοχος νισσαν δεν θέλω να πω σε λεπτομέρειες για τον τρόπο αντιμετωπισης άλλα γίνεται να μην ξέρουν αν το αυτοκίνητο έχει android auto η adapdive cc.Τελος πάντων η παραγγελία έγινε αρχές φεβρουαριου για ενα peugeot 5008 gt line 1.5 eat8.
-
Καλοταξιδο να ειναι,εγω εν μερει τους δικαιολογω.Αν δεν ξερανε που μαλλον δεν ξερανε,απο το να σου δωσουν ανευθυνες απαντησεις η στο περιπου,σου ειπαν ειλικρινως οτι δεν γνωριζανε...
Αυτο δεν ειναι απολυτα κατακριταιο.
Και εγω οταν αγορασα,γουρουνι στο σακι πηρα ουσιαστικα,αφου ουτε τεστ ντραιβ υπηρχε,ουτε για τον εξοπλισμο γνωριζα πολλα πραγματα...
Απο την αλλη ομως,μου αρεσε και το ηθελα τοσο πολυ,που ημουν διατεθειμενος να περιμενω του εξι μηνες που μου ειχε πει ο πωλητης,ασχετα αν ηρθε στο τριμηνο... -
Καλοταξιδο να ειναι,εγω εν μερει τους δικαιολογω.Αν δεν ξερανε που μαλλον δεν ξερανε,απο το να σου δωσουν ανευθυνες απαντησεις η στο περιπου,σου ειπαν ειλικρινως οτι δεν γνωριζανε...
Και εγω οταν αγορασα,γουρουνι στο σακι πηρα ουσιαστικα,αφου ουτε τεστ ντραιβ υπηρχε,ουτε για τον εξοπλισμο γνωριζα πολλα πραγματα...
Απο την αλλη ομως,μου αρεσε και το ηθελα τοσο πολυ,που ημουν διατεθειμενος να περιμενω του εξι μηνες που μου ειχε πει ο πωλητης,ασχετα αν ηρθε στο τριμηνο...Αναφέρεσαι στο νέο xtrail με τον νέο κινητήρα ή σε προηγούμενο μοντέλο?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
-
Ο χρήστης nkostasg έγραψε:
Απο την αλλη ομως,μου αρεσε και το ηθελα τοσο πολυ,που ημουν διατεθειμενος να περιμενω του εξι μηνες που μου ειχε πει ο πωλητης,ασχετα αν ηρθε στο τριμηνο...Αναφέρεσαι στο νέο xtrail με τον νέο κινητήρα ή σε προηγούμενο μοντέλο?
Σε ποιο κομματι απ' ολα;Εγω εχω MY2018 με mr16ddt...
-
Εγω είχα το 1.6 πετρέλαιο 130 και ρώτησα για το 1.7 με τους 150.Σε ευχαριστώ πολύ.
-
Σε ποιο κομματι απ' ολα;Εγω εχω MY2018 με mr16ddt...
Οκ, νόμιζα οτι ειχες παραγγείλει το νέο και τελικά σου ήρθε σε 3 μηνες.
Άρα από ότι καταλαβαίνω ακόμα και αυτοί που έχουν βάλει παραγγελίες σε κανέναν δεν έχει ακόμα έρθει.Σχετικά με την γνώση λεπτομερειών για την νέα έκδοση του xtrail πιστεύω ότι είναι φάουλ η Nissan. Εφόσον υπάρχει τιμοκατάλογος και μπορείς να δεχτείς παραγγελίες θα πρέπει να έχεις όλες τις λεπτομέρειες του μοντέλου. Δηλαδή ένα email αν στείλει ο έμπορος στο εργοστάσιο δεν θα του απαντήσουν? Μυστικο είναι ή μήπως ακόμα δεν έχουν αποφασίσει τι εξοπλισμό θα έχει το αυτοκίνητο?
-
Ο χρήστης geopeo έγραψε:
Αγαπητέ φίλε όταν πήγα ήμουν κάτοχος νισσαν δεν θέλω να πω σε λεπτομέρειες για τον τρόπο αντιμετωπισης άλλα γίνεται να μην ξέρουν αν το αυτοκίνητο έχει android auto η adapdive cc.Τελος πάντων η παραγγελία έγινε αρχές φεβρουαριου για ενα peugeot 5008 gt line 1.5 eat8.Πόσο σου πήγε τελικά το Peugeot? Γιατί νομίζω ότι είναι αρκετά πιο ακριβό.
Ναι μεν ωραίο και σύγχρονο εσωτερικό αλλά με πάνω από 35k και 1.5d με 130hp?
Σε αυτά τα χρήματα πας σε xtrail techna και 4x4....Sent from my SM-G950F using Tapatalk
-
Λογικο αυτο που λες.Οταν πουλας ενα αμαξι 'απο τα σχεδια' που λεγαμε για τα σπιτια,πρεπει να ξερεις και τον εξοπλισμο...
-
Το techna είχα 1.6 πετρέλαιο και ήθελα ανταλλαγή με το 1.7 techna πληρώνοντας τη διαφορά.40000 περίπου το gt line.
-
Ο χρήστης geopeo έγραψε:
Το techna είχα 1.6 πετρέλαιο και ήθελα ανταλλαγή με το 1.7 techna πληρώνοντας τη διαφορά.40000 περίπου το gt line.Ωραιος
-
Καλησπέρα σε όλους. Αρχικά να ξαναευχαριστησω όσους απάντησαν στις ερωτήσεις μου. Τελικά έχω κάνα 10 ήμερο που παρήγγειλα το 1.7 Ν-connecta. Μου είπαν παράδοση τελη Μαΐου. Τέλος Μαρτίου θα έρθουν τα πρώτα Diesel των αντιπροσώπων για test drive.
-
Καλά εδώ ήρθε το νέο qq και τα έχουν δώσει σε 2-3 μέσα μόνο.
Περιοδικό έκανε test drive 3 μήνες μετά απο την περιόδο που κάποιοι παρέλαβαν...τραγικό!
Nissan X-Trail 2013