-
Σαν μέσον είναι σίγουρα πολύ πιο ανθρώπινο και με περισσότερες επιλογές σε σύγκριση με την τηλεόραση. Είναι πιο εύκολο να το παρακολουθήσεις
Σταθμοί για όλα τα γούστα. Εσείς ποιόν σταθμό προτιμάτε;Οι δικές μου επιλογές είναι :
Free 98,00 μόνο μουσική 80s τις περισσότερες ώρες.
Blue space 107,2 μόνο μουσική 80s απογευματινές ώρες (έχει καλύτερο σήμα στην Κυψέλη από τον Free)
Εν λευκώ 87,7 ειδικά τις εκπομπές του Κ.Κ.
ΑΝΤ1 για πρωινές ειδήσεις (άντε και λίγο Καλαμίτση)
Sport FM 94,6 για κανένα ποδοσφαιρικό θέμα.Από εκεί και πέρα γράψτε αν σας έχει ενοχλήσει κάτι. Γενικό περί ραδιοφώνου θέμα είναι, όπως λέει κι ο τίτλος
-
Σαν μέσον είναι σίγουρα πολύ πιο ανθρώπινο και με περισσότερες επιλογές σε σύγκριση με την τηλεόραση. Είναι πιο εύκολο να το παρακολουθήσεις
Σταθμοί για όλα τα γούστα. Εσείς ποιόν σταθμό προτιμάτε;Οι δικές μου επιλογές είναι :
Blue space 107,2 μόνο μουσική 80s απογευματινές ώρες (έχει καλύτερο σήμα στην Κυψέλη από τον Free)
Sport FM 94,6 για κανένα ποδοσφαιρικό θέμα.Από εκεί και πέρα γράψτε αν σας έχει ενοχλήσει κάτι. Γενικό περί ραδιοφώνου θέμα είναι, όπως λέει κι ο τίτλος
-
-
δεν ήξερα ότι έχει τόση πέραση ο 98
στο σπίτι εγώ ακούω 98 γιατί είναι ο πιο κοντινός αφού το ραδιόφωνο ανοίγει πάντα στους 98,1 (έχω βάλει ρ/κ αυτοκινήτου και όταν του κλείνω το ρεύμα κάνει reset στους 98,1). όταν έχω όρεξη για ελληνικά βάζω τον κοντινό και καλό 98,6
αν τίποτα από αυτά δε με ικανοποιεί τότε βάζω τη λίστα μου στον υπολογιστήστο αυτοκίνητο ακούω συνήθως kiss ή dj για ξένα και για ελληνικά ό,τι καλό βρω απ'τις μνήμες που έχω αν είμαι σε περιοχή εκτός λήψης τότε αναλαμβάνει το σιντί
-
SportFM
EraSportΑκούει κανείς Atlantis?
-
Εν λευκω, planet (99,5) κ.. 3ο προγραμμα (90,9) για μενα. Εκοψα τον best γιατι επαθα overdose διαφημισεων -χωρια που εχει πεσει κ η ποιοτητα..
-
Παλιότερα άκουγα best, τώρα κι εγώ τον έχω βαρεθεί..
ΕΡΑ ΣΠΟΡ μου τη σπάνε αφάνταστα είναι γίδιααααα ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
sporfm έχει δυο τρεις εκπομπές με πολύ γέλιο (πχ Νικολαϊδης).
κ 107.2 καλός είναι. άντε κ κανα Planet..
γενικά δεν πολυακούω πια ραδιο.. βάζω δικιά μου μουσική.
Α, ακούω κ κανα 96 για νεα κτλ αν υπάρχει λόγος μόνο (κάτι έκτακτο, φωτιές, καταστροφές, κίνηση κτλ) -
Rock Fm, Best, Red για το αυτοκίνητο...
Σπίτι ποτέ πλέον ραδιο...
Ξερει κανείς κανένα ραδιοφωνικό σταθμό που να παίζει Jazz και γενικά μαύρη μουσική.
-
Ο χρήστης FireBro έγραψε:
Ακούει κανείς Atlantis?εγώ. 105,2.
πρώι 8-9
και βράδυ 8-10 που παίζει 80's. Σαββατοκύριακα, κάποιοι παραγωγοί παίζουν παλιό καλό ροκ και μέταλ.ακόμη:
Gold 103,3
Red 96,3
Best 92,6
EΡΑ2 103,7
Δίεση 101,3αν είμαι σε πιο... σκυλοδιάθεση: Lampsi 92,3 και Sfera 102,2.
-
Gold 103.3
Rock FM 96.9
Jeronimo Groovy 88.9
Λάμψη 92.3
Village FM 88.3Αυτά...
Ραδιόφωνο vs Τηλεόραση σημειώσατε 1...
-
ραδιόφωνο μόνο στο αυτοκίνητο, και 9/10 περιπτώσεις αθλητικά όταν είμαι μόνος. όταν έχω συνοδηγό, αφήνω να επιλέξουν τι θα ακούμε, γιατί βαριέμαι τη συνοδηγομουρμούρα.
επίσης, από σταθμούς ακούω και ό,τι επιλέξει το ραδιόφωνο του 307, που έχει την τάση να χάνει τις μνήμες. το βράδυ μπορεί να έχεις αποθηκεύσει red fm π.χ., και το πρωί να ακούσεις σε αποκλειστική μετάδοση το καινούργιο του περπινιάδη.
ρε γμτ, αυτοκίνητο αγόρασα ή την christine;
-
προφανώς δεν παιρνει ρευμα για να κρατησει τις μνημες... πρέπει να αντιστρέψεις κάποιο καλωδιάκι από πισω. το είχα πάθει και εγώ στο corsα.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
προφανώς δεν παιρνει ρευμα για να κρατησει τις μνημες... πρέπει να αντιστρέψεις κάποιο καλωδιάκι από πισω.ναι, και μετα δε θα μου δουλεύουν τα φλας.
-
Ραδιόφωνο μόνο στο αμάξι και παίζει μόνο Red, SportFM και RockFM (αν παίζει μαλακία στον Red).
-
Αλλος ενας για Ατλαντις εδω μεσημεριανες ωρες κυριως το βραδυ εχει πολυ μπλα μπλα..
Βραδυνες ωρες>>
Digital 106.7
107.4
108.0Ειμαι κ λιγο σκυλας τι να κανουμε
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
προφανώς δεν παιρνει ρευμα για να κρατησει τις μνημες... πρέπει να αντιστρέψεις κάποιο καλωδιάκι από πισω.
ναι, και μετα δε θα μου δουλεύουν τα φλας.
Τι να τα κάνεις τα φλας;;;;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ακούει κανείς Atlantis?
εγώ. 105,2.
πρώι 8-9
και βράδυ 8-10 που παίζει 80's. Σαββατοκύριακα, κάποιοι παραγωγοί παίζουν παλιό καλό ροκ και μέταλ.ακόμη:
Gold 103,3
Red 96,3
Best 92,6
EΡΑ2 103,7
Δίεση 101,3αν είμαι σε πιο... σκυλοδιάθεση: Lampsi 92,3 και Sfera 102,2.
Βάλε τα εξής:
Gold 103,3
Blue Space 107,2
Love 97,5και σπανιότερα
Sfera 102,2
Sport-fm 94,6
Nitro 102,5 -
Συνήθως 96,3 και 96,6
Ποτέ γαβ και ποτέ τσιφτετέλια.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ραδιόφωνο vs Τηλεόραση σημειώσατε 1...Με διαφορά καλύτερο σαν μέσον.
Η διαφορετικές απαντήσεις/προτιμήσεις δείχνουν ότι 'εκμεταλευόμαστε' όλοι την ποικιλία που υπάρχει στο ραδιώφωνο.
-
Εγώ ακούω τρελά ραδιόφωνο Όλη μέρα σχεδόν, είτε στην δουλειά είτε σπίτι έχω συντροφιά ένα ραδιόφωνο. Οι σταθμοί που ακούω είναι:
- RadioGold103.3- Από όταν άνοιξε το 1995 (8 ετών τότε) δεν έχω ξεκολλήσει παρά μόνο όταν το έκλεισε το παρακράτος για μια 3ετία . Rock και τα μυαλά στα κάγκελα.
- RockFm96.9- Απλά σαν εναλλακτικός του Gold, εκτός από τις εκπομπές του Αλέξανδρου Ριχάρδου οι οποίες παίζουν βασικές .
3)ΕΡΑΣπορτ- αθλητική ενημέρωση χωρίς να σου σπάνε τα νεύρα από τις διαφημίσεις.
4)SportimeFM- για ακόμα πιο λίγες διαφημίσεις
Βαλε και στο ραδιοφωνο κατι καλο να παιζει