-
760 φορές το γύρο του κάστρου έκανε. πήγα να του σηκώσω ταμπέλα 'fastest lap keep pushing ' κτλ.
επίσης, είδα ένα ΙΝΑ 61** corolla DX, πανάρχαιο. πότε αρχίσαν άραγε σε αυτό το νομό οι πινακίδες αυτού του τύπου ; (κ κατα επέκταση στην Ελλάδα; )
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
760 φορές το γύρο του κάστρου έκανε. πήγα να του σηκώσω ταμπέλα 'fastest lap keep pushing ' κτλ.επίσης, είδα ένα ΙΝΑ 61** corolla DX, πανάρχαιο. πότε αρχίσαν άραγε σε αυτό το νομό οι πινακίδες αυτού του τύπου ; (κ κατα επέκταση στην Ελλάδα; )
Μέσα του 1987 (Ιούλιο - Αύγουστο πρέπει να ναι το συγκεκριμένο)
-
και δεδομένου ότι τότε δε πωλούνταν πολλά, το ινα-1000 για παράδειγμα, αν ήταν το πρώτο, πόσο πίσω χρονικά πήγαινε;
-
Δε το ξέρω, θα σε γελάσω Θα δω μήπως μάθω κάποιο από τα τελευταία ΙΒ (ακριβως πριν μπούμε στο ΙΝΑ) και θα σου πω.
-
ΚΧΖ-1299, βε φάου μου φάνηκε κι συτό, έλυσε ο Ξενάκης πάλι, λόγω σκότους όμως δεν είμαι σίγουρος για την μάρκα.
-
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
ΚΧΖ-1299, βε φάου μου φάνηκε κι συτό, έλυσε ο Ξενάκης πάλι, λόγω σκότους όμως δεν είμαι σίγουρος για την μάρκα.Στη Ροδο η VW η NISSAN θα ειναι.. r-a-c rulezz
-
Παρατηρήσεις (ξεχειλωμένου) τριημέρου στην χερσόνησο της Κασσάνδρας.
ΧΚΝ-4482 C3 αλλά και
ΧΚΝ-4421 MAN A03 του ΚΤΕΛ, ταξινόμηση τρέχοντος μηνόςΠαράλληλα πάρα πολλά αυτοκίνητα με πινακίδες SRB, MK, BG, αλλά και RUS, UA, MD, PL, CZ. Υπάρχει και κάτι βέβαια το οποίο το είδα πολύ φευγαλέα και δεν μπόρεσα να το προσδιορίσω. Κάτι σαν SBB A nnn, όχι φυσικά γερμανικό. Και αυτό που το κάνει ακόμη πιο απαράδεκτο για μένα ήταν το γεγονός ότι επρόκειτο για ένα Irizar Century.
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
και δεδομένου ότι τότε δε πωλούνταν πολλά, το ινα-1000 για παράδειγμα, αν ήταν το πρώτο, πόσο πίσω χρονικά πήγαινε;ΙΒ-8916 το 1984, ΙΝΑ-2615 το 1985, συνεπώς κάπου εκεί είναι. Το ΙΝΑ-6190 είναι το 1987, άρα προσδιορίστηκε η χρονολογία της Corolla. Το ΙΝΑ-9999 πρέπει να δόθηκε το 1990 χωρίς όμως απόλυτη βεβαιότητα και βέβαια ΔΕΝ ήταν το τελευταίο - ή μάλλον πρέπει να ήταν το τελευταίο που δόθηκε στα Ιωάννινα. ΙΝΑ-35** τετράγωνα δόθηκαν το 2005 στην Θεσσαλονίκη μαζί με κάποια ανάλογα ΡΙΒ-42** (όχι απαραίτητα σε αυτοκίνητα που είχαν χώρο για τετράγωνες πινακίδες, έχου θεαθεί Fiat Punto, VW Passat κ.α.)
ΕΕΕ333, θυμάσαι την πινακίδα που έχει το λεωφορείο της 'Ευεξίας'; Εκείνο που με ρωτούσες τι μάρκα είναι. Εντοπίστηκε και αναγνωρίστηκε ως Smit Orion σε σασσί DAF SB3000 αλλά η διαδικασία αναγνώρισης και το γεγονός ότι οδηγούσα ταυτόχρονα με ανάγκασαν να μην προσέξω τον αριθμό του.
-
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, αναλυτικότατος.
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
ΙΝΑ-35** τετράγωνα δόθηκαν το 2005 στην Θεσσαλονίκη μαζί με κάποια ανάλογα ΡΙΒ-42** (όχι απαραίτητα σε αυτοκίνητα που είχαν χώρο για τετράγωνες πινακίδες, έχου θεαθεί Fiat Punto, VW Passat κ.α.)Αυτό με τις τετράγωνες ΙΝΑ-35** σε σύγχρονα πώς εξηγείται; Τι είχε παιχτεί;
-
Ο χρήστης koubeast έγραψε:
Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες, αναλυτικότατος.ΙΝΑ-35** τετράγωνα δόθηκαν το 2005 στην Θεσσαλονίκη μαζί με κάποια ανάλογα ΡΙΒ-42** (όχι απαραίτητα σε αυτοκίνητα που είχαν χώρο για τετράγωνες πινακίδες, έχου θεαθεί Fiat Punto, VW Passat κ.α.)
Αυτό με τις τετράγωνες ΙΝΑ-35** σε σύγχρονα πώς εξηγείται; Τι είχε παιχτεί;
ξε-στοκ το αποθεμα.
-
Επίσης είχα δει Giulietta στη Θεσσαλονίκη, με ντόπιες πινακίδες παλαιού τύπου (αυτές που ήταν πριν το 2004 που ήταν μικρότερες μπροστά και μεγαλύτερες πίσω, χωρίς το GR). Μόνο μπροστά την είχα δεί, ήταν εν κινήσει, δηλαδή για πίσω δε ξέρω αν ήταν τετράγωνη ή όχι. Κανονικά δεν έπρεπε να είχε δωθεί το νούμερο στην ώρα του;
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
ΕΕΕ333, θυμάσαι την πινακίδα που έχει το λεωφορείο της 'Ευεξίας'; Εκείνο που με ρωτούσες τι μάρκα είναι. Εντοπίστηκε και αναγνωρίστηκε ως Smit Orion σε σασσί DAF SB3000 αλλά η διαδικασία αναγνώρισης και το γεγονός ότι οδηγούσα ταυτόχρονα με ανάγκασαν να μην προσέξω τον αριθμό του.Πάντα στις υπηρεσίες σας!!!
thanks για την μάρκα
Κάτι σαν SBB A nnn, όχι φυσικά γερμανικό.
Ευρωπινακίδα ή όχι, δώσε κάποιο άλλο clue!!!
Από την ελλιπέστατη περιγραφή σου θα σου πω ότι μάλλον είδες Βοσνιακό Irizar ... -
Μάλιστα. Απλά απορώ, γιατί νομίζω στο νομό που μεγάλωσα, και ήταν μεγάλο ηβέντ οι πινακίδες χχχ-χχχχ (αρχικά νομίζαμε ότι το ΑΗΑ ήταν ξερω γω 'Αθήνα' και τα είχαμε πάρει) δεν είχαν έρθει τόσο νωρίς. προς τα τέλη δεκαετίας 80. (88, 89) . Για αυτό ρωτάω
-
ΝΙΥ-5260 χάρτινο σε Opel Corsa cdi επαγγελματικό χρώματος λευκού φυσικά!
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
ΚΧΖ-1299, βε φάου μου φάνηκε κι συτό, έλυσε ο Ξενάκης πάλι, λόγω σκότους όμως δεν είμαι σίγουρος για την μάρκα.
Στη Ροδο η VW η NISSAN θα ειναι.. r-a-c rulezz
Στη Ρόδο έχω δει μόνο μια F20, οι πωλήσεις πάνε χειρότερα απο την δεκαετία του 90...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΕΕΕ 4606 σε λευκό freemont χθες στο Ναύπλιο .Το πλαίσιο της πινακίδας ήταν απο ντόπιο εμπορο .Από Αργολίδα είναι
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
ΕΕΕ 4606 σε λευκό freemont χθες στο Ναύπλιο .Το πλαίσιο της πινακίδας ήταν απο ντόπιο εμπορο .
Από Αργολίδα είναι
Το Ναύπλιο στην Αργολίδα δεν είναι;
-
Και μια τετράγωνη... Δε θυμάμαι να έχω δει άλλη!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ΕΕΕ 4606 σε λευκό freemont χθες στο Ναύπλιο .Το πλαίσιο της πινακίδας ήταν απο ντόπιο εμπορο .
Από Αργολίδα είναι
Το Ναύπλιο στην Αργολίδα δεν είναι;
Ναι για άλλο λόγο το έστειλα όμως, νόμιζα ότι δεν ήσουν σίγουρος για την περιοχή που προερχόταν η πινακίδα
-
Ο χρήστης mjr έγραψε:
Και μια τετράγωνη... Δε θυμάμαι να έχω δει άλλη!
Τι να την κάνεις την πινακίδα όταν έχεις τέτοιο αμάξι. Τετράγωνη, κανονική, το ίδιο μου κάνει, το αμάξι μετράει στην συγκεκριμένη περίπτωση το οποίο είναι
-
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013