-
HKX 2337 K 8 λευκά i20 νοικιάρικα!!!
-
ΕΒΜ 4442 σε Corsa (που δεν ηταν ντιζελ! )
-
ΕΕΡ-7259 σε χρυσαφί 208 σε χωριό έξω από τα Γιαννιτσά
και ΕΕΕ-5495 σε κόκκινη καινούργια 116 στην Έδεσσα!!!
-
Το πρώτο μου ΥΤΒ, 1312 σε volvo
-
ANM-1642 micra
PEM-7593 citigo
XNI-8737 mercedes A
XNI-9108 canter -
και ΤΡΗ-2561 σε κοκκινο μτχ ΤΤ
-
-
πριν λίγο χάρτινο HKX 2361 λευκό Rapid Auto Travel.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
αε και μια ακόμα έτσι ρετρό, που είμαι.Στις μετά τις 6ψήφιες πινακίδες, π.χ. από την Ξάνθη εμείς στο αλέγκρο είχαμε ΚΖ 3505 π.χ. Στα πλάγια της πινακίδας είχε 2 μονοψήφιους αριθμούς ο ένας κάτω από τον άλλο. Αυτοί τι δήλωναν; σε μας ήταν
5
0Ηταν ο αριθμός του νομού (κα΄τι σαν αυτό που ισχύει ακόμα στη Γαλλία). Κάθε νομός είχε έναν αριθμό και η αρίμηση ήταν από το 1 έως και το 54. Παλαιότερα λόγω γνωστής βίδας ήξερα όλα τα νούμερα σε ποιό νομό ανήκαν, αλλά με τον καιρό ξέχάστηκαν και αυτά.
-
EEE-5617, AYB 908
edit: PBH 157 -
Άλλο ένα εκτός σειράς Λ.Δ.Χ. ... νέο κρούσμα ... υπέπεσε στην αντιληψή μου ...
ΝΙΤ-9839 ... σε τραίνο ... ...δεν ήξερα ότι έχει άδεια Λ.Δ.Χ!!!
Ναι δεν σας κάνω πλάκα,όσοι έχετε επισκεφτεί την Θεσσαλονίκη (οι Σαλονικιοί σίγουρα το ξέρετε) θα έχετε δει το τραινάκι (με ρόδες) με τα βαγονακια(2 ή 3) που ξεναγεί τουρίστες στην πόλη (εκτός από τα 2όροφα cabrio λεωφορεία) τους θερινούς μήνες μόνο. Ε,αυτό το τραινάκι έχει και πινακίδες, το είδα πριν 4 ώρες στο κέντρο και επιφυλάσσομαι,αν το ξαναπετύχω να το φωτογραφίσω...
Ο χρήστης greo έγραψε:
... και νομίζω τως είδα χάρτινο ΝΗΧ 7αρι σαν 76** μου φάνηκε αλλά νομίζω ότι είναι πολύ μπροστάΚι άλλος μου είπε ότι είδε χάρτινο ΝΗΧ-7*** ... μάλλον για 70** μιλάμε όμως ... κι όχι για 76**!!!
Κατά τ'άλλα χθες πέτυχα ... ΝΙΥ-5219 ... δεν θυμάμαι σε τι! ...στην Λαχαναγορά
και σήμερα είδα το ΚΙΗ-1972 το AURIS στο Δερβένι,που είχε δει ο cristhess στις 26/5!!!Τέλος,μπράβο για την διόρθωση εκεί στα κοκκινογράμματα της Δυτ.Θεσ/νίκης ... δεν φαινόταν καλά χωρίς το τελευταίο ψηφίο
-
Εδώ στη Κρήτη που έχουμε κι εμείς τρενάκια εδω και χρόνια, απο την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν είχαν κανονικές πινακίδες νέου τύπου. Δεν είναι κάτι καινούργιο.
-
ZAA 416 χθες βράδυ κι αυτό!
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
@EEE333Εδώ στη Κρήτη που έχουμε κι εμείς τρενάκια εδω και χρόνια, απο την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν είχαν κανονικές πινακίδες νέου τύπου. Δεν είναι κάτι καινούργιο.
Συμφωνώ! Αν θυμάμαι καλά, το τρενάκι της Σαλονίκης, είχε ''καλό'' αριθμό σε παλαιού τύπου πινακίδα πριν.
-
Καλησπέρα παιδιά! Είμαι καινούργιος στο forum!
KTZ-3367 σε μεταχειρισμένο Auris, την Παρασκευή το μεσημέρι στην Αutovision Θέρμης. -
Ο χρήστης latest_plates έγραψε:
KTZ-3367 σε μεταχειρισμένο Auris, την Παρασκευή το μεσημέρι στην Αutovision Θέρμης.Καλησπέρα, καλώς ήρθες και καλές παρατηρήσεις
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
ΕΒΜ 4442 σε Corsa (που δεν ηταν ντιζελ! )ΕΒΜ 4443 σε Corsa (που αυτη τη φορα ειναι ντιζελ. ) και ΕΒΜ 4447 σε ενα Citroen επαγγελματικο.
ΗΟΖ 170!!
-
ΡΒΗ-194 σε λευκό Innova καινούριο (ξεκράνωτος ολίγον καγκουράκος που παραβίαζε stop...)
-
INX-5400 σε καινούριο, γκρι Citroen C4 Diesel
-
1 + 1 δώρο ... μόλις άλλαξε η μέρα
9/6:
KIH-1978 σε λευκό CITROEN C3, απόγευμα στο Α.Π.Θ.!!!- μισή ώρα στην καινούργια μέρα ... 10/6:
HMI-4583 σε κόκκινο HYUNDAI i20, πλησίον Μακ.Παλλάς!!!
Ο χρήστης latest_plates έγραψε:
KTZ-3367 σε μεταχειρισμένο Auris, την Παρασκευή το μεσημέρι στην Αutovision Θέρμης.Καλώς ήρθες, εύχομαι καλή συνέχεια ... έτσι να μεγαλώνει η παρέα των Σαλονικιών και να καλύπτουμε τα ... πάντα,όλα ...
@EEE333
Εδώ στη Κρήτη που έχουμε κι εμείς τρενάκια εδω και χρόνια, απο την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν είχαν κανονικές πινακίδες νέου τύπου. Δεν είναι κάτι καινούργιο.+
Συμφωνώ! Αν θυμάμαι καλά, το τρενάκι της Σαλονίκης, είχε ''καλό'' αριθμό σε παλαιού τύπου πινακίδα πριν.
Το ξέρω ότι είχε πινακίδα ... νομίζω ότι ήταν το ΝΒΡ-9877 ή κάτι ανάλογο ... δεν ήξερα ότι είχε νέου τύπου και ότι λογίζεται στα Λ.Δ.Χ.!!!
edit: Το καλό το μονοπάτι ... ξέρει κι άλλο παλικάρι κι ας ειν' και gay ... ====>
http://www.thesout.gr/daily-blog/world- ... photo-4724
Το προηγούμενο τραινάκι ήταν κόκκινο και λευκό κάποια στιγμή ... και είχε πωλητήριο πέρυσι ... αυτό είναι μπλε και δεν ξέρω αν είναι το ίδιο, βρήκα όμως κάτι ενδιαφέρον για μάλλον το κόκκινο τραινάκι:
http://trenaki-as.blogspot.gr/
Συνέντευξη με τον μηχανοδηγό
-
Από πότε λειτουργεί το τραινάκι;
Από τον Σεπτέμβρη του 1992. Τότε ξεκινήσαμε μέσα στην 'Εκθεση. Μέχρι τον Μάη του 1995 είμασταν εδώ αλλά μας σταμάτησε η τροχαία διότι δεν είχαμε πινακίδες κυκλοφορίας. Τελικά οι πινακίδες έκαναν ενάμιση χρόνο να βγούν από το υπουργείο κι αυτό γιατί το τραινάκι είναι ένα ειδικό όχημα το οποίο δεν υπήρχε στην Ελλάδα. Από το καλοκαίρι του '96 το τραινάκι λειτουργεί ανελλιπώς έως σήμερα στον χώρο της παραλίας. -
Πού κατασκευάστηκε το τραινάκι ;
Στην Ιταλία. Κάποια μέρη του είναι από Fiat κάποια από Wolks Wagen.
-
ΜΙΤ 8269 και ΙΜΜ 3278
@ikarus260 ευχαριστώ για τις 4/6
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013