-
ΙΡΑ 4303 σε sx4 leasing.
-
Σήμερα το πρωί στην Κόρινθο τα Fiat είχαν την τιμητική τους...
ΤΡΗ-2554 σε ένα καινούριο Punto Diesel στο πανέμορφο Nero Etna
ΙΟΚ-7162 σε ένα Doblo (Avis), αν και μάλλον πρέπει να είναι ξεπερασμένο επειδή το τελευταίο ΙΟΚ επαγγελματικών που έχει αναφερθεί ήταν το... 7161 του thaliarque!!Απορία: Κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό πολλά εταιρικά New Panda σε κόκκινο με πινακίδα ΙΟΒ-4χχχ. Το πλαίσιο της πίσω πινακίδας όμως, είναι της Leaseplan που κανονικά δίνει ΙΡΕ. Το συγκεκριμένο συμβάν το έχω παρατηρησει και με άλλα εταιρικά, μεμονωμένα. Γιατί συμβαίνει αυτό?
-
Ο χρήστης 160th SOAR έγραψε:
ΥΓ
Σήμερα είδα επίσης τετράγωνη γιαννιώτικη 'στρογγυλή', ΙΝΤ-1000 σε ένα πράγμα κάμπριο, Toyota ήταν, Mazda ήταν, κάτι άλλο ήταν θα σας γελάσω...Συνήθως τετράγωνες πινακίδες έχουν τα DAIHATSU COPEN
Όντως ένα ασημί Daihatsu Copen είναι και έχει τσαλακώσει τις άκρες της τετράγωνης πινακίδας. Αυτός είχε πάρει το πρώτο νούμερο από την τελευταία παρτίδα με τις τετράγωνες (ΙΝΤ 1000-1049), που από ότι έχω δει έχουν δωθεί όλες μέχρι το 1048
-
Από σημερινές πληροφορίες:
Τα ΝΙΥ-4701/4800 ο νέος κλάδος επαγγελματικών (με μικρή επιφύλαξη η πληροφορία),
Τα ΝΙΥ-4901/4950 κρατήθηκαν μάλλον για Λ.Δ.Χ. (τελειώνουν κι όλας???) ... γι' αυτό και τα ΝΙΥ-49** εμφανίστηκαν σε χάρτινες,όσο για την δική μου παρατήρηση στην σχολή μάλλον ήταν εσφαλμένη και ως προς το προτελευταίο ψηφίο εξάλλου ήταν κρυμμένη κατά τα 3/4, ίσως ήταν ΝΙΥ-497*!!!
Από το πρωί στην Λαχαναγορά:
NIY-4826(χ) ... σε μαύρο FORD FOCUS S/W!!!
Από σχ.οδηγών:
ΝΡΑ-863
ΝΙΥ-4683 ... +
ΝΙΥ-4713 ... επαγ/κό !!!
-
ΙΡΑ-4493 toyota yaris
-
μετά από πολλά αλλεπάλληλα ΧΚΝ-42** ήρθε η δικαιώση και είδα ένα καλό!
ΧΚΝ-4326 σε επαναταξινόμηση BMW 3 ασημένια στην περιοχή ανθέων
-
Αιν8959 που ήταν καλό αλλά ξεπεράστηκε
ιρα4421 ομοίως
μιτ8024 σε λευκό megane στην ΠανόρμουΟ χρήστης slk έγραψε:
ΥΓ
Σήμερα είδα επίσης τετράγωνη γιαννιώτικη 'στρογγυλή', ΙΝΤ-1000 σε ένα πράγμα κάμπριο, Toyota ήταν, Mazda ήταν, κάτι άλλο ήταν θα σας γελάσω...Συνήθως τετράγωνες πινακίδες έχουν τα DAIHATSU COPEN
Όντως ένα ασημί Daihatsu Copen είναι και έχει τσαλακώσει τις άκρες της τετράγωνης πινακίδας. Αυτός είχε πάρει το πρώτο νούμερο από την τελευταία παρτίδα με τις τετράγωνες (ΙΝΤ 1000-1049), που από ότι έχω δει έχουν δωθεί όλες μέχρι το 1048
Αυτό το ασημί Copen το έχω δει κ εγώ κάποια στιγμή στην Αθήνα. Είναι σπάνιο σχετικά το αμάξι, με 'ιδιαίτερο' νούμερο κ μου έχει μείνει.
@ΕΕΕ333, christhess και λοιποί Θεσσαλονικείς είμαι στη Θεσσαλονίκη,ελπίζω να βρω καμία ενδιαφέρουσα παρατήρηση εδώSent from HTC Desire X
-
ΚΧΕ-9455 σε λευκό Polo, με νοικάρικο έμοιαζε αλλά δεν πρόλαβα να δω για αυτοκόλλητα...
@160th
@slk
Δεν παρατήρησα τσαλάκωμα ίσως επειδή προσπαθούσα να διακρίνω τι μάρκα ήταν αυτό το πράμα, δυστυχώς όμως το εχασα σε φανάρι.Η αλήθεια αγνοούσα το συγκεκριμένο μοντέλο όπως και ότι υπάρχει ολόκληρη κατηγορία με παρόμοια αυτοκίνητα (χαμηλά κυβικά και διαστάσεις) στην Ιαπωνία για συγκεκριμένους λόγους. Αναρωτιόμουν πώς το έφερε απ' τα Γιάννινα, μάλλον το έδωσε στο αεροπλάνο αποσκευή...
@garvanitis
Έλαβες το πρώτο update της χρονιάς? -
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
@limited1
Aν με βγάλει ο δρόμος προς τα εκεί θα σε τιμήσω σίγουρα. Καλές δουλειέςΣε ευχαριστώ γιατρέ!!!Αν σε βγάλει ο δρόμος εκεί θα ζητήσεις τον Μιχάλη, αν δεν είμαι εκεί πες του Θοδωρή να με καλέσει και να πει οτι ένας γιατρός τον ψάχνει!
edit
ένα ασημί coopen κυκλοφορούσε στη Ρόδο αλλά δε θυμάμαι πινακίδες, το είχε ένας στρατιωτικός μάλιστα... -
ΙΝΧ-5195 σε κόκκινο Audi A3 προηγούμενης γενιάς, επαναταξινομημένο προφανώς
-
HKX 1891 Union VW minibus
-
XNI-8490 σε μτχ tigra (τωρα πιασαμε το νουμμερο, το 8488 yaris & 8485 iQ ηταν εκτος σειρας)
ΧΝΙ-8555 σε corsa η corsa van μτχ -
Μ' άρεσει που πριν 10-15 μέρες έψαχνα ΝΙΥ-44** εναγωνίως και δεν έβρισκα ... ενώ αυτό ήταν κάτω από την μύτη μου ...
Κάτω από το μπαλκόνι μου στο απέναντι γκαράζ ... ο γείτονας ενώ πριν 12-13 μέρες φορούσε ακόμη Σερραϊκές (ΕΡΕ),στο παλιό πράσινο ROVER, το βλέπω σήμερα που το έβγαλε να το πλύνει με: NIY-4446 ...
Από τον συνφορουμίτη μας www2000,που επισκέπτεται αυτές τις μέρες την πόλη μας, έφτασε η ανεκτίμητη πληροφορία ότι εθεάθει:
ΡΜΤ-9391 σε λευκό OPEL CORSA,πλησίον του Σαββίδειου Μεγάρου, δλδ. το Μακεδονία Παλλάς ...
-
ΙΜΜ 289*
-
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Μ' άρεσει που πριν 10-15 μέρες έψαχνα ΝΙΥ-44** εναγωνίως και δεν έβρισκα ... ενώ αυτό ήταν κάτω από την μύτη μου ...Κάτω από το μπαλκόνι μου στο απέναντι γκαράζ ... ο γείτονας ενώ πριν 12-13 μέρες φορούσε ακόμη Σερραϊκές (ΕΡΕ),στο παλιό πράσινο ROVER, το βλέπω σήμερα που το έβγαλε να το πλύνει με: NIY-4446 ...
Από τον συνφορουμίτη μας www2000,που επισκέπτεται αυτές τις μέρες την πόλη μας, έφτασε η ανεκτίμητη πληροφορία ότι εθεάθει:
ΡΜΤ-9391 σε λευκό OPEL CORSA,πλησίον του Σαββίδειου Μεγάρου, δλδ. το Μακεδονία Παλλάς ...
είναι rover αυτό?τα πίσω φανάρια σαν civic μου κάνουν
-
Ο χρήστης christhess έγραψε:
Μ' άρεσει που πριν 10-15 μέρες έψαχνα ΝΙΥ-44** εναγωνίως και δεν έβρισκα ... ενώ αυτό ήταν κάτω από την μύτη μου ...
Κάτω από το μπαλκόνι μου στο απέναντι γκαράζ ... ο γείτονας ενώ πριν 12-13 μέρες φορούσε ακόμη Σερραϊκές (ΕΡΕ),στο παλιό πράσινο ROVER, το βλέπω σήμερα που το έβγαλε να το πλύνει με: NIY-4446 ...
είναι rover αυτό?τα πίσω φανάρια σαν civic μου κάνουν
Πόσο δίκιο έχεις... ... ο μπαγάσας έδωσε το ROVER και πήρε CIVIC επαναταξινομημένο πάντως το χρώμα είναι που με μπέρδεψε είναι ίδιο με το προηγούμενο!!! Η προχθεσινή πανσέληνος φταίει...
-
Εδώ και αρκετές ημέρες ΧΑΟ-2906 σε λευκό vw.
Χθες στην ιερή πόλη ΑΙΝ-9087 bmw coupe λευκή και αργότερα στην Πάτρα ΑΖΖ-5781 μεταχειρισμένο yaris.
Διόρθωση: Το ΜΕΗ-6767 είναι ένα nissan pick up. -
Στην αναζήτηση μου για ΝΙΥ πεντοχίλιαρα, πέτυχα μερικά προχωρημένα ΝΗΧτοπούλια και τα πρώτα μου ΡΜΧ ... καιρός τους ήτανε ... η βόλτα στα ανατολικά ήταν χορταστική ...
ΡΜΧ-3054 ... σε μαύρο AUDI A4, απογευματάκι Δ.Ε.Θ. ... σε συνέχεια αυτού που είχε δει ο Focusman91 ...
NHX-6702 ... σε πινακιδομένο μπλε PEUGEOT 408, λίγα λεπτά μετά Κ.Τούμπα ...
ΝΗΧ-6708(x) σε ασημί FORD KUGA, βραδάκι Μαρτίου ...
2-3 πινακιδομένα ΝΗΧ-66** άρια πέτυχα στην Peugeot στην Β.Όλγας ...
PMX-3078 σε μια όμορφη λευκή Ιταλίδα A-ROMEO GIULIETTA!!! λίγο μετά στο Ποσειδώνιο...
ΝΝΖ-243 σε λευκό SYM GTS-300i,στο 3ο Σ.Στρ.!!! + τέλος:
ΗΜΙ-4386 σε ολόφρεσκο λευκό HONDA CIVIC, πριν μια ώρα στο ... 'Μαρόκκο'!!!
Πολύ θα ΄θελα να δω καινούργιο από Λήμνο και Σάμο που ακόμη δεν εμφανίστηκαν το 2013, αλλά βολεύομαι και με 1800άρι Καστοριάς ...
Έναν από τους συνδυασμούς που δεν έχω δει ακόμη είναι οι τετράγωνες ΙΡΖ,εκτός αν κάποιος είχε ανέβασει φωτο και δεν το θυμάμαι ... αλλιώς όποιος μπορεί ας ανεβάσει φωτό!!! thanks ... -
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
Στην αναζήτηση μου για ΝΙΥ πεντοχίλιαρα, πέτυχα μερικά προχωρημένα ΝΗΧτοπούλια και τα πρώτα μου ΡΜΧ ... καιρός τους ήτανε ...
... Έναν από τους συνδυασμούς που δεν έχω δει ακόμη είναι οι τετράγωνες ΙΡΖ,εκτός αν κάποιος είχε ανέβασει φωτο και δεν το θυμάμαι ... αλλιώς όποιος μπορεί ας ανεβάσει φωτό!!! thanks ...Μπράβο για τα ΡΜΧ! Τα ΙΡΖ είναι πολύ σπάνια, προσωπικά έχω δει μόνο ένα (το έχω αναφέρει). Επιπλέον δεν
κυκλοφορώ με ψηφιακή στο χέρι οπότε άλλος θα ικανοποιήσει την επιθυμία σου.Από την άλλη αν το καλοκαίρι είμαι στη Μεσσηνία θα έχω το νου μου μήπως σας δείξω το πρώτο ΑΚΜ.
-
Καλημέρα!
Πέρα λοιπόν από αυτόΟ χρήστης EEE333 έγραψε:
Από τον συνφορουμίτη μας www2000,που επισκέπτεται αυτές τις μέρες την πόλη μας, έφτασε η ανεκτίμητη πληροφορία ότι εθεάθει:ΡΜΤ-9391 σε λευκό OPEL CORSA,πλησίον του Σαββίδειου Μεγάρου, δλδ. το Μακεδονία Παλλάς ...
αυτές τις μέρες είδα...
ΜΙΟ 230 στη Λαμία
ΡΡΒ 8062 στην άνοδο για Θεσ/νίκη
ΝΙΥ 4914 [χ] σε 206 cc, μεταχειρισμένο στη Θεσ/νίκη
ΙΟΒ 5182 κοντά στο ΑΠΘ σήμερα
ΡΡΒ 8108 στην κάθοδο για ΑθήναΈναν από τους συνδυασμούς που δεν έχω δει ακόμη είναι οι τετράγωνες ΙΡΖ,εκτός αν κάποιος είχε ανέβασει φωτο και δεν το θυμάμαι ... αλλιώς όποιος μπορεί ας ανεβάσει φωτό!!! thanks ...
Στα υπόψη, ελπίζω να βρω κάποιο σύντομα γιατί και εγώ μόνο 1 έχω δει (το 1905 ή το 1906). Πάντως γενικά δεν θεωρώ ότι κυκλοφορούν πάνω από 15-20 ΙΡΖ (?), είναι δηλαδή δυσκολότερο και από ΜΗΥ.
@EEE333 Δεν πρόλαβα να σε πάρω για καφέ
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013