-
Ο χρήστης christhess έγραψε:
Και λογικά η τελευταία απο μένα παρατήρηση πριν το ΠάσχαΕγώ δεν είπα την τελευταία μου ... (κουβέντα) παρατήρηση ακόμα ... ... είπα την πρότελευταία ...
Γι αυτό το λένε Μεγάλο Σάββατο ... διότι έχει πολλές παρατηρήσεις ... ... η παράδοση του Μεγ.Σαββάτου και με το φως της ημέρας!!!
ΧΚΝ-4330 σε λευκό M/B 814D, οδικής βοήθειας Eurosos Assistance,προ τετραώρου,περιφεριακή/Αερογέφυρα Σταυρ/λής!!!
@cristhess:Ευχαριστώ για το ΙΡΖ, περίμενα να δω την τετράγωνη πίσω ... ... καλή Ανάσταση και σε σένα!!!
-
ΚΒΤ-2600 σε μπλε Audi A3 sedan.
-
Αν και έχουν ειπωθεί μεγαλύτερα ΚΡΤ ας γράψω και γω.
ΚΡΤ 2316 σε L200 και 239*σε γκολφ 7.
Καλή Ανάσταση και Χχρόνια Ππολλά σε όλους!! -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
ΚΧΕ-9559 Σε πολο...το οποίο βλέπετε εδώ
και ΚΧΕ 9571 σε νέο Α3 μαύρο. Πόσα VAG υπάρχουν στο ΚΧΕ-95**?
Λογικά μέχρι αρχές Ιουνίου η Ρόδος θα έχει πάλι έλλειψη και θα ακολουθήσει ΚΧΖ (?).Καλή Ανάσταση!
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
ΚΧΕ-9559 Σε πολο
...το οποίο βλέπετε εδώ
και ΚΧΕ 9571 σε νέο Α3 μαύρο. Πόσα VAG υπάρχουν στο ΚΧΕ-95**?
Λογικά μέχρι αρχές Ιουνίου η Ρόδος θα έχει πάλι έλλειψη και θα ακολουθήσει ΚΧΖ (?).Καλή Ανάσταση!
Θηρίο είσαι!!!Χρόνια Πολλά σε όλους!!!
Χριστός Ανέστη! -
Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλους!
ΒΙΝ-2358 σε νέο Κλιό
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
...ΗΚΧ 2005 κόκκινο Yaris Auto travel. Τεχνολογία και... Neo- v σας ευχαριστώ.Τι εννοείς Μάνο;
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλους!...ΗΚΧ 2005 κόκκινο Yaris Auto travel. Τεχνολογία και... Neo- v σας ευχαριστώ.
Τι εννοείς Μάνο;
Ότι έχει μπει από το x peria neo v του με την τεχνολογία του ίντερνετ στο κινητό.
Χρόνια Πολλά!! -
MYH-7606 στο 7.21 http://www.youtube.com/watch?v=lQHDO7CgT2Y σε νεο i20
-
ΚΧΕ-9575 σε λευκο Α1 sportback
-
Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη ...
με ακόμη μια Μεγαλοσαββατιάτικη παρατήρηση,στην μίνι απόδραση στα πάτρια εδάφη:ΙΝΧ-5251 σε 50άρι χρυσαφί ή μπεζ M/B τουριστικό,1χλμ.μετά τα διόδια των Ν.Μαλγάρων πριν 22 ώρες!!!
...κατά τ' άλλα μου φάνηκε ότι είδα ΚΤΖ-18** αλλά φοβάμαι μήπως ήταν ΚΤΖ-38** σε κόκκινο Citroen C? ... αναμονή μέχρι το επόμενο σίγουρο ΚΤΖ-18** ... το μόνο σίγουρο το ΚΤΖ-1788 σε πράσινο KIA PICANTO ... στα Δυτικότερα της Δυτ.Μακεδονίας!!!
-
ΡΥΙ-747
Χρόνια πολλά σε όλο το τιμ και ιδιαίτερα σε όσους γιορτάζουν
@limited1+3W2000
Λύσατε -
Ο χρήστης DrHouse έγραψε:
ΡΥΙ-747Χρόνια πολλά σε όλο το τιμ και ιδιαίτερα σε όσους γιορτάζουν
@limited1+3W2000
Λύσατεείχε ένα κατεβατό ολόκληρο έξω από του Ξενάκη, αλλά δεν έχω χρόνο να σταματήσω και να κάνω καταγραφή
-
Χρόνια πολλά,Χριστός Ανέστη!!!
Μια θεσσαλικη παρατήρηση εκ λαρισσης!
ΡΡΒ-8140 σε ένα λευκό doblo
-
KNT-3213 σε 208
-
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
ΡΥΙ-747
Χρόνια πολλά σε όλο το τιμ και ιδιαίτερα σε όσους γιορτάζουν
@limited1+3W2000
Λύσατεείχε ένα κατεβατό ολόκληρο έξω από του Ξενάκη, αλλά δεν έχω χρόνο να σταματήσω και να κάνω καταγραφή
Στην audi τα polo εννοείς ή κάποια αλλά? Αυτά έχουν μειωθεί, επειδή έχουν παραδοθεί κάποια. Λογικά χθες, Μ. Σάββατο πρέπει να παραδόθηκαν.
@DrHouseSent from HTC Desire X
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά σε όλους!
...ΗΚΧ 2005 κόκκινο Yaris Auto travel. Τεχνολογία και... Neo- v σας ευχαριστώ.
Τι εννοείς Μάνο;
Ότι έχει μπει από το x peria neo v του με την τεχνολογία του ίντερνετ στο κινητό.
Χρόνια Πολλά!!Το αυτό.
Ηκχ 2010 punto, europecar, ANK 1627 transporter, budget. -
ΟΙΤ 474
ΟΚ Μάνο, μεγειά!
-
Χρονια Πολλα και απο εμενα οχι με κατι καινουργιο αλλα κατι σπανιο!
τετραγωνη ΙΡΖ 1903 και ιδου...το κυνηγησα κανα 5λεπτο ωσπου το πετυχα στα διοδια!
τσιτα το πηγαινε!! -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
ΟΙΤ 474ΟΚ Μάνο, μεγειά!
Μπαααα παλιό είναι, απλά εγώ τώρα ανακάλυψα τη 'Σελήνη'!!!
Ευχαριστώ πάντως φίλε!!!
-
ΙΟΒ 5430 σε Fabia.
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013