-
HKX 286* τις ποοοοολύ πρωινές ώρες, κάποιο KIA πρέπει να ήταν.
-
Επιβεβαίωση ...
... του ΝΙΥ-6348, το οποίο είδε ξεπλακωμένο, συγγενής μου,εχθές ...
... από την πλευρά μου το μόνο που είδα χθες ... ΝΙΥ-6331 ... πινακιδομένο σε Μ/Β Α-180!!! -
Μια μικρή διόρθωση για το χθεσινό ΝΗΧ
το οποίο τελικά δεν ήταν το 7467 αλλα το ΝΗΧ-7476
ο λόγος ειναι ότι πέτυχα σήμερα το 7467 που ήταν διαφορετικό απο αυτό,ένα όμορφο κυπαρισσι νέο fiat panda χάρτινο και αυτό στην ασπροβαλταΕπίσης ΝΙΥ-5984 πινακιδομενο σε φορτηγό στα λαγυνα
ΑΑΑ και το ΒΟΟ-30 κάτι που αναφέρθηκε τις προάλες δεν περάστηκε στο blog υπόψιν
-
ΑΖΖ 6174 σε Golf 7
-
KMP-8033 σε λευκή mercedes.
-
ΥΝΤ 5039 σε smart
-
ΚΡΤ-2685 σημερινή επαναταξινόμηση στο αναπαλαιωμένο Datsun 620 του παππού μου
-
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
ΚΡΤ-2685 σημερινή επαναταξινόμηση στο αναπαλαιωμένο Datsun 620 του παππού μουΓιατί, αν επιτρέπεται?
-
Επαναβαφή, κλείσιμο σε κάποια σάπια, ανανέωση στα χρώμια με ασημί σπρέι (ζάντες κλπ) και ένα καλό service.
Από τότε που θυμάμαι το Datsun η πίσω πινακίδα ήταν χαμένη, ενώ και η μπροστινή πλέον τα έχει φάει τα ψωμιά της... Δεν θα ταίριαζε εμφανισιακά με το ομολογουμένως ''σαν καινούριο'' new look του Datsun!
-
Το να αναγνωρίζεις και να διορθώνεις τα λάθη σου ... αποτελεί ... αρετή ...
Ο χρήστης EEE333 έγραψε:
ΒΙΝ-2622 σε μαύρο VW GOLF,μεσημέρι στην Α.Τούμπα, με επιφύλαξη η παρατήρηση αυτή ... θα το ξεδιαλύνω από βδομάδα!!!Δεν έχει δωθεί το ως άνω διότι ... η Λιβαδιά βρίσκεται:
ΒΙΝ-24**
Στα νέα τις σχολής ... σήμερα μόνο με επαγγελματικά:
ΝΙΥ-5979 ... +
ΝΙΥ-5994 ... με μια (μικρή/μεγάλη?) επιφύλαξη στο δεύτερο 9, μήπως και ήταν 6!!! (Η πινακίδα ήταν ανάποδα-πίσω μέρος, και κάπως μακρυά )!!!
-
Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
ΚΡΤ-2685 σημερινή επαναταξινόμηση στο αναπαλαιωμένο Datsun 620 του παππού μουαυτο παει να πει πληροφοριες εκ των εσω...
-
KTZ-2721 στο toyota δεξιά του lancia στη φωτό --> http://s16.carcdn.gr/3968/3968557_1_b.jpg
-
@njo: Μπράβο για την παρατήρησή σου!
Oι ρυθμοί της Κοζάνης δε δικαιολογούν με τίποτα να έχει φτάσει σε λιγότερο από ένα μήνα από το ΚΤΖ-2501 στο 2721,
εκτός αν έγινε καμιά μαζική ταξινόμηση (όχι πολύ πιθανό). Εικάζω πως μετά το ΚΤΖ-3500 δόθηκαν τα ΚΤΖ-3051 ως 3100
και στη συνέχεια ξεκίνησαν από ΚΤΖ-2701. -
Και κάτι Πατρινό. ΑΖΖ 6625 σε Golf 5.
-
Ποιος γνωριζει τους λογους που αλλα ταξί καινουρια παιρνουν καινουριες πινακιδες και άλλα παίρνουν τις παλιές, προφανως του προηγουμενου οχήματος..;
Εχω δει 2 rapid & 1 301 στα Χανια με καινουριες (ΤΑΖ-661*) και 1 rapid με παλιές (ΤΑΖ-63**) -
Αν δεν είναι τελείως καινούργια άδεια (οπότε παίρνει νέες πινακίδες), το νέο 'σκάφος' παίρνει τις παλιές πινακίδες.
Το ίδιο γίνεται και στα ταξί της Αθήνας και παντού. -
Στις 03/08/13 >Ο χρήστης mjr έγραψε:
IPA-89**
και είναι ένα λευκό qashqai με τα άλλα δύο ψηφία ίδια και αντίστροφα.
ΙΡΑ-8998 λοιπόν. -
Πληροφορίες ...
Πληροφορίες από τα ανατολικά (αντ.αυτ/τών) ... παρέλαβαν σήμερα:
ΝΗΧ-7501 +
ΝΗΧ-7557... ενώ πληροφορίες της εργασίας μου αναφέρουν ότι το:
ΝΙΥ-5990 ... λευκό Μ/Β, αριθμοδοτήθηκε 2/8 ...
edit: Αριθμοδοτήθηκε 1/8 ... την Παρασκευή στις 2/8 ... ασφαλίστικε ...
... άρα σήμερα λογικά ψάχνουμε τον νέο κλάδο που πιθανών να είναι ΝΙΥ-6501/6600 ...
... άλλο έναν κλάδο που δεν μπορώ να βρω στα ΝΙΥ, είναι τα Λ.Δ.Χ., που να κρύβονται οέο? -
που κρυβονται απορεις ε? εκει που κρυβονταν 3-4 μηνες πριν την ολυμπιαδα του 2004 τα μπλε καινουργια -φυσαρμονικες- λεωφορεια με ταξινομηση ΚΟΗ παρακαλω κι εμεις τα πρωτοειδαμε αφου αρχισε η ολυμπιαδα διοτι πιο πριν δεν αφηνανε ποπουδακι ελληνα να φθειρει τα υφασματινα καθισματακια τους για να δωσουμε καλη εικονα στους ξενους τουριστς...
-
@thaliarque
Κι εγώ συμφωνώ μαζί σου για το ότι δεν δικαιολογούνται τόσες ταξινομήσεις μέσα σε μισό μήνα.
Την προηγούμενη Πέμπτη πέτυχα το ΚΤΖ-3088 σε παλιό πράσινο Vito στο κέντρο της Κοζάνης.
Πιο πιθανό είναι να συμβαίνει όντως αυτό που λες, με τον νέο κλάδο να ξεκινά από το ΚΤΖ-2701.Α! Ξέχασα! Σ' ευχαριστώ και για την απάντηση όσον αφορά τις κόκκινες πινακίδες!
Και μια ερώτηση. Όταν στην Κοζάνη τελειώσουν τα ΚΤΖ-2501/3000, από πού θα πάρει άραγε? Τα 2001-2500, λίγο δύσκολο να τα δώσει η Καστοριά μιας και θα μείνει χωρίς απόθεμα. Αν και οι ταξινομήσεις στην Καστοριά έχουν πέσει στο ναδίρ, οπότε και να τα δώσει, θα αργήσει να φτάσει στο 2000, και στο μεσοδιάστημα ίσως να μεσολαβήσει νέα προμήθεια.
Πάντως, ευελπιστώ η νέα προμήθεια στην Κοζάνη (όταν με το καλό γίνει) να είναι αρκετή, για να μην ξεμείνει και 3η φορά στο μέλλον από απόθεμα!
Πινακίδες κυκλοφορίας 2013