-
Αν σκοπευετε να το διατηρησετε σε καλη κατασταση, αν δεν ειναι το 'μουλαρι' της οικογενειας και αν το χρησιμοποιειτε σαν 2ο η 3ο αυτοκινητο, τοτε ναι γινεται (εφοσον εινια του 1995).
Να εχουμε στο μυαλο μας οτο απωτερος σκοπος ειναι η διατηρηση του οχηματος και οχι μονο η φθηνη ασφαλεια.
Οποιος θελει φθηνη ασφαλεια να παει στην Anytime.Αυτα τα λεω γιατι στα τελευταια 2 χρονια ναι μεν εχουμε φθασει τα 200+ οχηματα, αλλα η μπαρουφολογια και η λαμογιά που εχουν εχουν δει τα ματια μου ειναι ανευ προηγουμενου.
-
Κοίτα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν είναι μουλάρι είναι ένα αυτοκίνητο που δεν θα έπρεπε ίσως να αγοραστεί δεδομένου ότι η μάνα μου οδηγούσε μόνο καλοκαίρι και για τη δουλειά και ήταν ήδη προς σύνταξη όταν αγοράστηκε. Απο πείσμα όμως ο πατέρας μου το έχει διατηρήσει σε πάρα πολύ καλή κατάσταση παρά το ότι πρέπει να είναι το μοναδικό βενζινοκίνητο που έχει πληρώσει περισσότερα σε μπαταρίες από ότι σε βενζίνες. Πλέον σκεφτόμαστε να το κρατήσουμε για ιστορικό μιας και δεν πιάνει λεφτά για πώληση και είναι σε πολύ καλή κατάσταση για απόσυρση. Δεν μας ενδιαφέρει η φθηνή ασφάλεια.
-
Αλλά πως θα μάθω το έτος κατασκευής πρέπει να απευθυνθώ στη Peugeot ? ή μπορώ με το serial number να βρω κάτι online?
-
-
-
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Αυριο παραλαμβανω νεες πινακιδες υπουργειου, μετα απο 5 χρονια καταθεσης..
Η χαρα μου δεν περιγραφεται. Το αγορασα πριν 10 χρονια, αλλα νιωθω σαν να το πηρα σημερα!!!Καλές βόλτες εύχομαι.Από τα καλύτερα Gti της συγκεκριμένης δεκαετίας,αν όχι το καλύτερο.
-
Φοβερή κατάσταση το 205 απλά respect. Πες μας είναι το αυθεντικό gti το 1.9 ή η ελληνική εκδοχή με τον 1.6?
-
Γνησιο 1.9, μη καταλυτικο (130 ιπποι), κατασκευασμενο 4 Φεβρουαριου του 1989, μκ1,5, με το καινουργιο ταμπλώ αλλα το κιβωτιο ΒΕ1 με την οπισθεν πανω αριστερα και τα διχρωμα καθίσματα.
-
πολύ καλό και στο εξωτερικό η αξία του έχει ήδη ανέβει αρκετά.
-
Κουκλι!!! Καλοταξιδο σου ευχομαι!!!
-
Καλες βολτες Γιον!
Γινομαστε παλι πολλες βλεπω! -
-
-
κυκλοφορείς καθόλου από Κερατσίνι μεριά ; ρωτώ γιατί υπάρχει ένα εδώ κατω ολόιδιο και σε αρίστη κατάσταση ...παντως να το χαιρεσαι είναι καρακουκλακι και αυτοκινητο που το ποθει πολυς κοσμος
-
Κεντρο μενω.
Θα με ενδιεφερε να ερθω σε επαφη με αλλους ιδιοκτητες ομως. Αν το δεις, ζητα του ενα τηλεφωνο. -
Ο χρήστης ronnie έγραψε:
Κεντρο μενω.
Θα με ενδιεφερε να ερθω σε επαφη με αλλους ιδιοκτητες ομως. Αν το δεις, ζητα του ενα τηλεφωνο.Ειναι μετατροπή και δεν το πουλάει
-
Για να δηλώσω σαν youngtimer κάποια αυτοκίνητα το κάνω μεσω ΣΙΣΑ ή καπου αλλού???
Χρηματικά τί θα χρειαστεί???
Επιτέλους να ξεκινήσω καμιά φορά.Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω το εξής,ψάχνω να αγοράσω κάποια μοντέλα αυτοκινήτων και θέλω να ξέρω αν υπάρχει η δυνατότητα στα γραφεία κάποιας λέσχης να βάλω κάποια αγγελία ζήτησης για παράδειγμα στην ΦΙΛΠΑ,ΣΙΣΑ,ΕΟΕΕ δεν ξερω και εγω που αλλού.
Γνωρίζει κανείς???
-
Και ΟΡΚΑ και ΕΛΠΑ και ΕΛΙΑ και microcars.. Και γενικα οποιαδηποτε λεσχη ειναι συμβεβλημενη με τους 3 παροχους ιστορικων πινακιδων στην Ελλαδα. Ενα 200αρι εχε συνολικα στο μυαλο σου ως εκδοση καρτας fiva, εγγραφη στη εκαστοτε λεσχη και ασφαλεια ετησια. Ρωτα καλα τι καλυπτει η ασφαλεια, αναλογως και ποσο θα το χρησιμοποιεις εφοσον θα φερει κανονικα κρατικες πινακιδες. Τι αμαξι ειναι?
-
Νονέ που ειναι καλύτερα να απευθυνθώ για να βγάλω ιστορικά νούμερα;
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Οχι στην ΕΟΟΕ κατα την αποψη μου.
Στην ΕΛΠΑ ή ΦΙΛΠΑ υποκεινται ολοι οι υπολοιποι. Δεν ειναι απιθανο η Ροδος να εχει τη δικη της λεσχη ενταγμενη σε εναν απο τους δυο οποτε απευθυνσου σε αυτους. Ειναι και οργανωμενοι σε τοπικο επιπεδο πολυ καλα αλλωστε. Οπως η ΕΛΙΑ στη Πατρα.
Potentially Historic Cars (ή αλλιώς youngtimer)