-
Ε καλά, μην ανησυχείς, όπου να 'ναι το ίδιο θα εισηγηθούν και για το ΙΚΑ, τις ΔΟΥ κλπ., για 'εξυπηρετείται καλύτερα ο κόσμος'
-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τι να λένε, πυροτεχνήματα στο συντριβάνι, καμιά μπυροποσία και 11 το βράδυ όλα κλειστά και νανάκια, ψάχναμε στη Γαλλική πλευρά κανα μαγαζί να συνεχίσουμε τη βραδιά μας
Έπρεπε να στείλετε μήνυμα στον tryphon να σας πει τα καλύτερα στέκια.
Είναι και παρτιανιμαλιάρης.Ηταν ο tryphon Ελβετός το 1989 ?
η μεγαλύτερη προσβόλα όλων των εποχών, όλων των ηπείρων και όλων των θαλασσών έβερ και εις τον αιώνα των αιώνων αμήν...
-
Supermarket ανοικτά 24 ώρες το 24ωρο
Ανακοινώθηκε χθες μια σημαντική επιχειρηματική συμφωνία ανάμεσα στην αλυσίδα supermarketΑΒ Βασιλόπουλος και την Coral ΑΕ την εταιρεία, δικαιούχο των σημάτων Shell στην Ελλάδα. Καρπός αυτής της συνεργασίας είναι το κατάστημα ΑΒ Shop & Go το πρώτο της αλυσίδας που λειτουργεί μέσα στο πρατήριο καυσίμων Shell στα Βριλήσσια (μπορείτε να το δείτε στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως 14 & Μητρόπουλου).
Τι αναφέρει η ανακοίνωση; Το νέο πιλοτικό κατάστημα διαθέτει σε χώρο 85 τμ περισσότερους από 1.000 κωδικούς διαφόρων κατηγοριών, αλλά και προϊόντα καπνού, καφέ, λιπαντικά αυτοκινήτου/μοτοσικλέτας και αξεσουάρ για τους αυτοκινητιστές. «Προχωράμε ένα βήμα παραπέρα καθιστώντας το πρατήριο καυσίμων Shell το μέρος όπου μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες όχι μόνο του αυτοκινήτου αλλά και του σπιτιού μας», ανέφερε ο Γιώργος Θωμαΐδης, Γενικός Διευθυντής της Coral AE. «Είναι στις στρατηγικές μας προτεραιότητες να εξυπηρετούμε τον πελάτη, ακολουθώντας τον ρυθμό της ζωής του», τόνισε από την πλευρά του ο Λεωνίδας Βρεττάκος, COO της ΑΒ Βασιλόπουλος.
Να λοιπόν ένα παράθυρο για την πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου. Το ότι το κατάστημα είναι αυτή τη στιγμή μόνο ένα δεν λέει τίποτα. Σύντομα θα αναπτυχθούν κι άλλα ενώ αν το μοντέλο επιτύχει θα υπάρξουν και άλλες αλυσίδες supermarketοι οποίες θα μπουν στη διαδικασία να συνεργαστούν με άλλες αλυσίδες πρατηρίων καυσίμων για να αναπτύξουν αντίστοιχα καταστήματα. Θα αλλάξει αυτή η συμφωνία τον χάρτη; Θα πληγούν (κι άλλο) τα παντοπωλεία της γειτονίας τα οποία χρησιμοποιούσαν ως συγκριτικό πλεονέκτημα το γεγονός ότι παρέμεναν ανοικτά μέχρι αργά; Θα αφήνει ο οδηγός το αυτοκίνητό του στην άκρη για να ψωνίσει γάλα και καφέ; Θα είναι ακριβότερα τα προϊόντα σε αυτά τα καταστήματα σε σχέση με τα μεγάλα supermarketή τα παντοπωλεία της γειτονιάς; Οι απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, θα κρίνουν το τι θα γίνει στην αγορά από εδώ και στο εξής.
http://www.fpress.gr/agora/item/11690-s ... s-to-24oro -
Δυστηχως το μεγαλι ψαρι τρωει το μικρο..
-
Μα στην Κηφισια (στον δρομο της εφοριας) λειτουργει εδω και καιρο Σ/Μ και βενζιναδικο μαζι.....Δεν εχω τυχει να περασω απο κει εκτος ωρων καταστηματων,οποτε δεν ξερω αν κλεινει το Σ/Μ, αλλα οσες φορες ηθελα κατι ποτε δεν τα χρησιμοποιησα και τα δυο την ιδια ωρα και απο οτι προσεξα τι ιδιο εκαναν και αλλοι,η εβαζαν βενζινα και εφευγαν η μονο ψωνια για το σπιτι....
-
Έχω μπει σε αρκετά βενζινάδικα που έχουν και μία μορφή εμπορικού market. Ένα από αυτά είναι η SHELL στην Λ.Κηφισίας, στο Μαρούσι, μετά την στροφή για Μελίσσια. Όλα καλά και όλα ωραία αλλά από τιμές φαρμακείο... Που σημαίνει ότι πολλά θα εξαρτηθούν από τις τιμές των προϊόντων.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έχω μπει σε αρκετά βενζινάδικα που έχουν και μία μορφή εμπορικού market. Ένα από αυτά είναι η SHELL στην Λ.Κηφισίας, στο Μαρούσι, μετά την στροφή για Μελίσσια. Όλα καλά και όλα ωραία αλλά από τιμές φαρμακείο... Που σημαίνει ότι πολλά θα εξαρτηθούν από τις τιμές των προϊόντων.ειναι η αναμενομενη εξελιξη των πραγματων...(και αργησε...)
οι τιμες θα διαμορφωθουν αναλογα με τον τοπικο ανταγωνισμο...
οι εταιρειες εχουν την δυνατοτητα ερευνων, τιμοληψιων, πολιτικης πωλησεων κλπ, μεχρι να εξαντλήσουν τον παραδοσιακο ανταγωνισμο κυριως καταστηματων ψιλικων, που νεμονται τον μεγαλυτερο τζιρο (τις ωρες και μερες που ειναι κλειστη η αγορα) στην μικρη λιανικη, λογω διευρυμενου ωραριου..οπως προαναφερθηκε....το μεγαλο ψαρι τρωει το μικρο..
-
Ας μην κινδυνολογούμε, σε 'καμία' χώρα του κόσμου δεν έχουν κλείσει τα μικρομάγαζα εξαιτίας των SM. Το να ΠΕΡΠΑΤΑΣ από το σπίτι σου 'με τα σώβρακα' για να πάρεις κάποια μικρά πράγματα ΟΠΟΙΑ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙΣ = αξία ανεκτίμητη.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν ξέρω τί ερευνα επικαλείται ο Σταθάκης, ξέρω όμως ότι η έρευνα που επικαλείται ο υπουργός απλά δεν υπάρχειΑίσθηση προκάλεσε η χθεσινή αποκάλυψη του matrix24.gr γιατα στοιχεία μελέτης του ΟΟΣΑ που επικαλέστηκε ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, την οποία όμως ο Οργανισμός αρνείται ότι υπάρχει!
http://www.matrix24.gr/2013/07/ο-% ... %BA%CE%B7/ψευτάκος της π@τσας
Επειδη πισω εχει αχλαδα την ουρα :
Έκθετος ο Χατζηδάκης για την έκθεση-μαϊμού του ΟΟΣΑ
Έκθετος είναι ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης για την έκθεση-μαϊμού του ΟΟΣΑ, που είχε αποκαλύψει το matrix24.gr στις 12 Ιουλίου 2013. Η αποκάλυψη είχε προκαλέσει θύελλα πολιτικών αντιδράσεων και 7 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχαν καταθέσει ερώτηση στη Βουλή στις 24 Ιουλίου.- See more at: http://www.matrix24.gr/2013/09/έκθετος-ο-χατζηδάκης-για-την-έκθεση-μα/#sthash.r10OKWNZ.Gw6j2eDa.dpuf
Επιστημονικος νεοφιλελευθεριζμος
-
Εις υγεία των εργαζομένων. Αλλά θα κινηθεί χρήμα στην αγορά.
Σουρ. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ειδα στον ΑΒ οτι θα ειναι πλεον ανοιχτος την Κυριακη,νομιζω 11.00 με 18.00 ή κατι τετοιο
http://www.enikos.gr/society/184186,Ano ... arket.htmlΤέλεια,καθώς τις 6 υπόλοιπες μέρες δεν έχω χρόνο ούτε το πρωί, ούτε το απόγευμα.. ......
-
Οπότε μπορείς να πηγαίνεις την Κυριακή
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Σουρ.τα ιδια λεφτα θα συνεχισω να ξοδευω στο ΣΜ αλλα σιγουρα θα μου ειναι πιο βολικο να παω την Κυριακη με την ησυχια μου να ψωνισω αντι για καθημερινη αναμεσα σε δουλεια, καρατε, αγγλικα και διαφορα αλλα τρεχαματα των παιδιων.
-
Πηγαινοντας στο σουπερμαρκετ Κυριακη ενδεχομενως να ψωνιζεις περισσοτερα καθοτι δεν θα υπαρχει πιεση χρονου
Επισης το σουπερμαρκετ θα πεταει λιγοτερα σκουπιδια -
Kilomeater πως θα σου φαινόταν να σου έλεγε το αφεντικό σου ' Για περάστε και την Κυριακή από εδώ 9 - 5 γιατί ο. g8777. θέλει να κάνει τις δουλειές του με την ΗΣΥΧΙΑ του';
Tiger αδικείται το ποστ σου σε αυτό το θέμα. Καλύτερα κάποιος μοντ να το πάει στο Περι εξέλιξης των ειδών.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Αλλά θα κινηθεί χρήμα στην αγορά.
Σουρ.Διότι ως γνωστό ... ώρα δεν υπήρχε και όχι χρήμα! Στο όνομα της τονωσης της αγοράς κλπ κλπ κλπ. :geek:
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αλλά θα κινηθεί χρήμα στην αγορά.
Σουρ.Διότι ως γνωστό ... ώρα δεν υπήρχε και όχι χρήμα! Στο όνομα της τονωσης της αγοράς κλπ κλπ κλπ. :geek:
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
Πώς γίνεται στο τέλος του μισθου να περισευει τοσος μήνας; ;;;;
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Σουρ.τα ιδια λεφτα θα συνεχισω να ξοδευω στο ΣΜ αλλα σιγουρα θα μου ειναι πιο βολικο να παω την Κυριακη με την ησυχια μου να ψωνισω αντι για καθημερινη αναμεσα σε δουλεια, καρατε, αγγλικα και διαφορα αλλα τρεχαματα των παιδιων.
Μα η Κυριακή θα γίνει όπως οι άλλες μέρες.
Οπότε θα 'χεις 'δουλειά, καράτε, αγγλικά και διάφορα άλλα τρεχάματα των παιδιών'. -
Δεν βλεπω κατι το κακο στο να γινει η Κυριακη μια μερα σαν τις αλλες
Αλλωστε δεν φημιζομαι για θρήσκος...
Περί ωραρίου καταστημάτων [Διάσπαση]