Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Spartan, μην ξανοίγεσαι σε πράγματα που δεν κατέχεις και για τα οποία δεν σου πέφτει ο παραμικρός λόγος.
Οταν είναι πασιφανές οτι λες ΨΕΜΜΑΤΑ για να υποστηρίξεις επιχείρημα και βέβαια μου πέφτει λόγος. Οχι για την προσωπική σου ζωή φυσικά, αλλα για την κουβέντα που κάνουμε. Οταν εγω το μόνο που έχω είναι μία Κυριακή την εβδομάδα να κάνω το αγαπημένο μου σπορ (άσχετα αν τώρα το έχω σχεδόν σταματήσει λόγω έλλειψης χρημάτων) γιατί δουλεύω απο τις 08:00' το πρωί ως τις 21:00' το βράδυ κάθε μέρα στο κατάστημά μου κι έρχεσαι εσυ που πας καθημερινές και όποτε θες για σκι*, να μου πεις οτι δουλεύεις 16 ώρες την ημέρα καθε μερα** ως εκπαιδευτικός Αγγλικών (ή ο,τι άλλο επιπρόσθετα κάνεις), ε τότε καταλαβαίνεις οτι οχι μόνο ψεύδεσαι, αλλα προκαλείς κιόλας.
*αναφορές για τα πεπραγμένα σου, εσυ μας δίνεις κι εδω και στο άλλο φόρουμ και πολύ καλά κάνεις εφ΄οσον αυτό σε καλύπτει, αλλά δε μπορείς να θεωρείς οτι 'ξανοιγόμαστε' όταν κάνουμε αναφορά σ΄αυτά για να καταρρίψουμε ισχυρισμούς σου που έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τα πεπραγμένα σου.
** επι πολλάαααα χρόνια μάλιστα και δεν παραπονιέσαι κιόλας...!