-
Βαγγελη, παρε μια ανασα βρε παιδι μου.
Σκεψου λιγο την πιθανοτητα να μην ειναι ολοι οι υπολοιποι κακοι, (περαν του onyx), απλα εσυ να μαρσαρεις περισσοτερο απο οτι πρεπει, και βλεποντας δυσαρεστημενες φατσες να πιστευεις οτι ειναι κακοι.Αστο λιγο να κρυώσει το μηχανημα, δουλεψε το λιγο πιο στρωτα και θα δεις τις φατσες να αλλαζουν προς το γλυκυτερο.
Συζητησε, πες την αποψη σου και ΑΚΟΥ και τις αλλες αποψεις, (εχουμε μονο ενα στομα αλλα ΔΥΟ αυτια, υπαρχει λόγος)...
Εχει εδω και μ@λακες, αλλα εχει και ΣΟΒΑΡΟΥΣ γνωστες που δεν το διατυμπανιζουν, και οντας τοσο αψύς, δε θα τους καταλαβεις ποτε, γιατι αλλο ειναι να σου πουντη γνωμη τους, και αλλο να χρειαζεται και να σε καλμαρουν πρωτα για να την πουν. Κανεις τη ζωη σου πιο δυσκολη ετσι. Πιο πολλες μυγες πιανεις με το μελι, παρα με το ξυδι.
Ειναι ποτε δυνατον ενας ανθρωπος να κατεχει τη μοναδικη αληθεια, και αυτος να εισαι εσυ?
Ασε λιγο το ποδι απο το γκαζι. Τελειως φιλικα. -
Μα πες το από την αρχή πως στο είπα από τις αντιπροσωπείες.
Τώρα εντάξει. Είναι αποδεδειγμένο πια. -
Βαγγελη το συστημα ψυξης εχει πολλους ασταθμητους παραγοντες και ο μεγαλυτερος ειναι οτι μπαινει χερι μηχανικου εκει ωστε να αλλαξει τα υγρα. Για σκεψου ποσες φορες εχουν γινει λαθη απο μισο σφιγμενες ταπες ψυγειων και μισο σφιγμενα κολαρα....Καλυτερα λοιπον πιστευω ειναι να παρακολουθεις την θερμοκρασια αναλογικα με εναν δεικτη.
Πως υποστηριζεις οτι το συστημα ψυξης του μικρα ειναι φουλ αξιοπιστο; Μπορεις να το αποδειξεις τεχνικα; Οχι επειδη το πε καποιος μηχανολογος..αμα εχεις την δυνατοτητα ρωτησε τον να μας πεις, θα με ενδιεφεραι πολυ. -
Ο χρήστης vaggelis_306 έγραψε:
Αυτή είναι η άποψη μου άλλοι μπορεί να μην συμφωνούν οκ δεν πειράζει δεκτό σιγά αφού ο καθένας έχει τις απόψεις του. Ας μου πει κ τη δικιά του γνώμη να πιάσουμε κουβέντα.
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΡΩΝΙΕΣ ΠΟΝΗΡΑ ΓΕΛΙΑ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ Κ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΝΗΡΙΕΣ Κ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Κ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΟD.
Ο drdino ανέβασε κ ειρωνική φωτό με τον αισταιν έλεος πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει κανείς. Ο άλλος μου λέει γενικά κ αόριστα 'λες χαζομάρες'. Πολύ τεκμηριωμένες απαντήσεις εε???
Οι κανόνες μερικές φορές πάνε περίπατο μου φαίνεται. Είμαι περήφανος άνθρωπος αρκετά ξεροκέφαλος-απόλυτος κ δε δέχομαι μύγα στο σπαθί μου.
Με τον onyx γιατί μιλάω μια χαρά????? Κ μαζί του διαφωνώ μερικές φορές αλλά μου απαντάει με τρόπο σωστό κ με κάνει να καταλαβαίνω απλά δείτε τα ποστ μου μαζί του!! Ελπίζω να ξεκαθάρισα την θέση μου!! Θα συνεχίσω να γράφω αλλά αν δω τα ίδια τότε δε μου μένει άλλη επιλογή.Ενω η δικια σου απαντηση ηταν κοσμιοτατη
Δε θα πέσω τόσο χαμηλά να ασχολούμε με τις μαλακίες σου.
Αν δεν σου αρεσει το φορουμ
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Βαγγελη το συστημα ψυξης εχει πολλους ασταθμητους παραγοντες και ο μεγαλυτερος ειναι οτι μπαινει χερι μηχανικου εκει ωστε να αλλαξει τα υγρα. Για σκεψου ποσες φορες εχουν γινει λαθη απο μισο σφιγμενες ταπες ψυγειων και μισο σφιγμενα κολαρα....Καλυτερα λοιπον πιστευω ειναι να παρακολουθεις την θερμοκρασια αναλογικα με εναν δεικτη.
Πως υποστηριζεις οτι το συστημα ψυξης του μικρα ειναι φουλ αξιοπιστο; Μπορεις να το αποδειξεις τεχνικα; Οχι επειδη το πε καποιος μηχανολογος..αμα εχεις την δυνατοτητα ρωτησε τον να μας πεις, θα με ενδιεφεραι πολυ.Στο Κόρσα μου δεν προβλέπεται αλλαγή για το ψυκτικό υγρό! Βέβαια η αλήθεια είναι πως μετά από 10 σχεδόν χρόνια έχει μαζέψει μπόλικη μούργα μέσα αν και από μακριά δε φαίνεται πολύ βρώμικο!
Το 'δε χρειάζεται' είναι μάρκετινγκ. Για την ακρίβεια, όλα τα αυτοκίνητα έχουν ΟΛΟΥΣ τους αισθητήρες, απλά δεν μας παρουσιάζουν τις πληροφορίες γιατί 'απλά δουλεύει'. Κάποιες φορές ίσως χαλάσει βέβαια αλλά αυτό προσπαθούν να πετύχουν και να μας κάνουν να πιστέψουμε οι αυτοκινητοβιομηχανίες! -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ενω η δικια σου απαντηση ηταν κοσμιοτατη
Δε θα πέσω τόσο χαμηλά να ασχολούμε με τις μαλακίες σου.
Η δικιά μου απάντηση ήταν ΜΕΤΑ τις προσβολές κ τις ειρωνίες κάποιων κοίτα ξανά τα ποστ κ δες εγώ δεν ξεκίνησα να προσβάλω κανέναν. Άλλοι το έκαναν αντί να απαντήσουν με λογικά επιχειρήματα. Με προκάλεσαν να το πω κ με άλλα λόγια. Δε ζητάω ούτε συγγνώμες ούτε τίποτα τέτοιο. Το μόνο που θέλω είναι να μην συνεχιστεί αυτό. Το φόρουμ μια χαρά είναι το θέμα είναι τι θα γίνει με το νοοτροπία κάποιων. Κανένας δεν αξίζει την κοροιδία κανενός τέλος!
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Πως υποστηριζεις οτι το συστημα ψυξης του μικρα ειναι φουλ αξιοπιστο; Μπορεις να το αποδειξεις τεχνικα; Οχι επειδη το πε καποιος μηχανολογος..αμα εχεις την δυνατοτητα ρωτησε τον να μας πεις, θα με ενδιεφεραι πολυ.Ναι συμφωνώ μαζί σου για το ότι θέλουμε κ έναν δείκτη να βλέπουμε τη γίνεται ποτέ δεν ξέρεις που θα χρειαστεί.
Όμως ξαναλέω γιατί κάποια να βγαίνουν χωρίς οργανάκια από το εργοστάσιο??? Να είναι από κόστος?? Να γλυτώσουν 100-200 ευρώ??? Εγώ δε νομίζω. Τεχνικά δε μπορώ να αποδείξω αν είναι καλύτερα από αυτά με πολλά όργανα. Βλέπω όμως κ ξέρω πάρα πολλά yaris,micra,107 κτλ να είναι πιο αξιόπιστα από πχ astra,polo,xsara,fiesta. Αυτό είναι δική μου εκτίμηση. Αν βρω ή μάθω πληροφορίες κ μπορώ να το αποδείξω κ τεχνικά θα τις ποστάρω. -
Σου έχουν εξηγήσει ήδη ότι το ΙΔΙΟ αυτοκίνητο βγαίνει σε εκδόσεις με η χωρίς διάφορα όργανα, δεν έχει καμία σχέση αυτό που λες
Σου δίνω μόνο ένα δίκιο, γιατί κάποτε η audi για να διαφημίσει την αξιοπιστία του Α1 έλεγε ότι το engine bay δεν είναι επισκεψιμο παρά μόνο για να ελέγχεις τα υγρά
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σου έχουν εξηγήσει ήδη ότι το ΙΔΙΟ αυτοκίνητο βγαίνει σε εκδόσεις με η χωρίς διάφορα όργανα, δεν έχει καμία σχέση αυτό που λεςΣου δίνω μόνο ένα δίκιο, γιατί κάποτε η audi για να διαφημίσει την αξιοπιστία του Α1 έλεγε ότι το engine bay δεν είναι επισκεψιμο παρά μόνο για να ελέγχεις τα υγρά
Το micra και το 107 που τα ξέρω καλά δεν βγαίνουν σε καμία έκδοση με όργανο για θερμοκρασία ψυκτικού.
-
Επειδή δε μπορώ να σε βλέπω να χτυπιέσαι και να προσπαθείς κάθε φορά με άλλα επιχειρήματα, μου το είπε ένας καθηγητής, μου το είπε στην αντιπροσωπεια κτλ κτλ και επειδή όπως είπες
Ο χρήστης vaggelis_306 έγραψε:
Είμαι περήφανος άνθρωπος αρκετά ξεροκέφαλος-απόλυτος κ δε δέχομαι μύγα στο σπαθί μου.πάρε 2 φωτογραφίες απο 2 αυτοκίνητα που μοιράζονται τα πάντα εκτός απο την εμφάνιση. Το ένα το ξέρεις καλά
Νissan Cube, κινητήρας CR14DE
Nissan Micra κινητήρας CR14DE
Και ναι το κάνουν για τα 100 ευρώ, και αν, απο το ένα οργανάκι λιγότερο+καλωδίωση+πιο απλό cluster πίνακα οργάνων. Ο αισθητήρας είναι εκεί πανταχού παρών. Αν δεν υπήρχε κανένα θέμα δεν θα βάζανε ούτε και λαμπάκι. Φυσικά οι εταιρείες θα το πουλήσουν όπως θέλουν. Όπως πουλιέται τόσα χρόνια το κλασσικό:'εμενά η βελόνα απο τα νερά μένει καρφί στους 90 σταθερά όσο κι αν το σκίσω' που φυσικά δεν ισχύει.
Ελπίζω να διάβασες και το κείμενο του mousatos για τις θερμοκρασίες
Και κάτι ακόμα τόσο το 107 όσο και το Micra φοράνε και μοτέρ που δεν είναι Ιαπωνικά κλπ κλπ και παραμένουν χωρίς οργανάκι. Το δε Astra ας πούμε βγαίνει με και χωρίς θερμοκρασία νερού ανάλογα με την έκδοση. -
εκτυπωσε τώρα το ποστ του μιραγκε και τράβα στον καθηγητή του πολυτεχνείου να του το τρίψεις στη μαπα, μπορεί να σου βάλει και καλό βαθμό
-
Δε νομίζω πως του είπε κάτι τέτοιο καθηγητής Πολυτεχνείου. Κάτι χάθηκε μάλλον στη πορεία
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
εχουμε μονο ενα στομα αλλα ΔΥΟ αυτια, υπαρχει λόγοςνα καταλαβαίνουμε από που προέρχεται ο ήχος που ακούμε, ενώ δεν χρειάζεται να καταλάβουμε από που παράγεται;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
εχουμε μονο ενα στομα αλλα ΔΥΟ αυτια, υπαρχει λόγος
να καταλαβαίνουμε από που προέρχεται ο ήχος που ακούμε, ενώ δεν χρειάζεται να καταλάβουμε από που παράγεται;
Εσυ φορας φακους.Αλλοι ομως φορανε γυαλια!
-
γυαλιά φοράω κι εγώ συνήθως
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
γυαλιά φοράω κι εγώ συνήθωςΔεν σου ειναι χρησιμα τοτε 2 αυτια;
-
εγώ φταίω που απαντάω πάντα σοβαρά
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
εχουμε μονο ενα στομα αλλα ΔΥΟ αυτια, υπαρχει λόγος
να καταλαβαίνουμε από που προέρχεται ο ήχος που ακούμε, ενώ δεν χρειάζεται να καταλάβουμε από που παράγεται;
Touche!
Οχι βεβαια ακριβως αυτο που εννουσα μεταφορικά.....Φυσικά οι εταιρείες θα το πουλήσουν όπως θέλουν. Όπως πουλιέται τόσα χρόνια το κλασσικό:'εμενά η βελόνα απο τα νερά μένει καρφί στους 90 σταθερά όσο κι αν το σκίσω' που φυσικά δεν ισχύει.
Με βαζεις σε σκοτεινες σκεψεις τωρα... γιατι ακριβως αυτο γινεται στον Κορεατη...
Διαβαθμιση με νουμερα δεν εχει, αλλα οντως μενει σταθερη η βελονα απαξ και ζεσταθει.... να ανησυχω? -
φορουμίτης φτιάχνει aftermarket ρελεδάκι που κάνει το δείκτη να παίζει για να δίνει αίσθηση
Συνδυάζεται, δε, άψογα με ψηφιακό ήχο μηχανής από BMW. -
Απαγορεύεται η διαφήμιση εταιρειών, εμπορικών προϊόντων / υπηρεσιών κάθε είδους χωρίς την πρότερη σύμφωνη γνώμη του Διαχειριστή του 4T-Forum.
Δείκτης θερμοκρασίας νερού και αξιοπιστία. Συνδέονται;