-
Τραγικο και το πιτ στοπ του Φετελ, οπου εβαλε τα μαλακα πριν τη βροχη. Οταν προηγεισαι στη βαθμολογια, μιμεισαι τη στρατηγικη του δευτερου. Ειτε ειναι σωστη, ειτε λαθος, εσυ δεν χανεις. Μπηκε ξανα για wets σε 2(;) γυρους...
-
Ρε παιδιά γτ τσακώνεστε??
Με ομάδες δεν υποτίθεται οτι είμαστε? Όχι με οδηγούς. Σωστά? Αγαπάμε τη μηχανολογία την ιστορία, την εξέλιξη κτλ. ε?
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Ρε παιδιά γτ τσακώνεστε??Με ομάδες δεν υποτίθεται οτι είμαστε? Όχι με οδηγούς. Σωστά? Αγαπάμε τη μηχανολογία την ιστορία, την εξέλιξη κτλ. ε?
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
και τωρα μπορειτε να πατε να.....αγαπηθητε τυφλοζι di Alonso di merda μας τα κανατε τοσα τοσο καιρο...
καθομαι και διαβαζω ενα καρο μαλ@κιες σε καθε gran prix ασχετοι.
απο την μια το παιζετε σωστοι ηθικοπλαστες και απο την αλλη κατα την διαρκεια του αγωνα μας τα κανετε τοσα.Φατε τωρα το παστελι και αντε γεια.
ειδικα αφιερωμενο σε 2 αγορακια γατακια το δαχτυλακι του Vettel
Domenicali και Stellaελπιζω να μην κανει τιποτα κανεις mod γιατι αλλιως θα επρεπε κατα την διαρκεια των τελευταιων αγωνων να εχει σβησει τα μισα ποστ απο αλλους.
χαιρετω μαλακα Κουλονσο βαλε το στο culo σου.
Αυτα που δεν σου αρεσουν να τα διαβαζεις στους τιφλοζι μην τα γραφεις και εσυ.
Δεν εχει κανενα νοημα να βγουμε οι υπολοιποι τωρα να ποσταρουμε φτηνα πραγματα.Ο Μασσα κλαίει από χαρά για τη 2η θέση στο Κατασκευαστών. Μεγάλες στιγμές
Θα χει πλακα να κλαιει για τον Αλονσο.
Με την προσωπικοτητα που εχει δεν το βλεπω και πολυ απιθανο. (Εγινα λιγο χειτερ τωρα).δεν εχεις αδικο απλα τα λεω μπας και καποιοι καταλαβουν οτι γραφουν σε ενα φορουμ που διαβαζει κοσμος.
ας νιωσουν επομενως λιγο ασχημα.
δεν απευθυνεται σε ολους το ποστ μου.
Αυριο θα κερασω τα ιταλακια συναδελφους μου redbull..
Καλο βραδυ απο μενα. -
Kαι ο Αλόνσο και ο Φέττελ, ήταν κωλόφαρδοι απλά ο Φέττελ την είχε μεγαλύτερη την κωλοφαρδία. Πάντως με αυτά τα δεδομένα ο Φέττελ την άξιζε περισσότερο καθώς συνολικά είχε 5 νίκες έναντι των 3 του Αλόνσο.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
και τωρα μπορειτε να πατε να.....αγαπηθητε τυφλοζι di Alonso di merda μας τα κανατε τοσα τοσο καιρο...
καθομαι και διαβαζω ενα καρο μαλ@κιες σε καθε gran prix ασχετοι.
απο την μια το παιζετε σωστοι ηθικοπλαστες και απο την αλλη κατα την διαρκεια του αγωνα μας τα κανετε τοσα.Φατε τωρα το παστελι και αντε γεια.
ειδικα αφιερωμενο σε 2 αγορακια γατακια το δαχτυλακι του Vettel
Domenicali και Stellaελπιζω να μην κανει τιποτα κανεις mod γιατι αλλιως θα επρεπε κατα την διαρκεια των τελευταιων αγωνων να εχει σβησει τα μισα ποστ απο αλλους.
χαιρετω μαλακα Κουλονσο βαλε το στο culo σου.
Αυτα που δεν σου αρεσουν να τα διαβαζεις στους τιφλοζι μην τα γραφεις και εσυ.
Δεν εχει κανενα νοημα να βγουμε οι υπολοιποι τωρα να ποσταρουμε φτηνα πραγματα.Ο Μασσα κλαίει από χαρά για τη 2η θέση στο Κατασκευαστών. Μεγάλες στιγμές
Θα χει πλακα να κλαιει για τον Αλονσο.
Με την προσωπικοτητα που εχει δεν το βλεπω και πολυ απιθανο. (Εγινα λιγο χειτερ τωρα).δεν εχεις αδικο απλα τα λεω μπας και καποιοι καταλαβουν οτι γραφουν σε ενα φορουμ που διαβαζει κοσμος.
ας νιωσουν επομενως λιγο ασχημα.
δεν απευθυνεται σε ολους το ποστ μου.
Αυριο θα κερασω τα ιταλακια συναδελφους μου redbull..
Καλο βραδυ απο μενα.Νιώθουν ήδη πολύ άσχημα που δεν εγκατέλειψε και ο Μπάτον ή ο Φέτελ για να το πάρει ο Αλόνσο, κι άλλο??
Πόσο κακός μπορεί να είσαι? -
edit mod
Ευχομαι οι φανς του Φεττελ να χαιρονται που ισοφαρησε τον Σεννα στα πρωταθληματα. Γιατι μονο εκει μπορει να καυχιεται η ξανθομαλλουσα πριμαντονα οτι αξιζει, και να πω την αληθεια, WDC επρεπε να ανακυρηχθει ο Αντριαν ΝιουηΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ στον Φερναντο Αλονσο που απεδειξε πως ειναι ο καλυτερος οδηγος στο γκριντ. Το να καταφερει να βγει δευτερος σε αποσταση αναπνοης απο τα διαστημοπλοια του Νιουι ειναι μεγαλο κατορωθμα και παλεψε παρα τις δεκαδες δυσχερειες που του ετυχαν
Επισης ενα μεγαλο αντιο στον τεραστιο επτακις παγκοσμιο πρωταθλητη Μικαελ Σουμαχερ, του οποιου την προσφορα κανενας Φερραριστι δεν ξεχνα. Θα μου λειψει η παρουσια του
Επισης μπραβο στις ΜκΛαρεν που εκαναν φανταστικο αγωνα και προσφεραν θεαμα
-
Aπίστευτος τελευταίος αγώνας μιας απίστευτης σεζόν. Και αυτό πρέπει να μας απασχολεί όλους εμάς (συμπεριλαμβάνομαι και εγώ) που στεναχορεθήκαμε από το αποτέλεσμα.
Πολύ καλή οδήγηση φέτος για τον SV, και δεν ξέρω αν έχω δίκιο γιατί ίσως να μιλώ υποκειμενικά, αλλά φέτος τουλάχιστον δεν το άξιζε. Το άξιζε ο FA, αλλά κάποιοι άλλοι που κοιμούνται (και δεν κοιμόταν ο JB στο Abu Dhabi) πρέπει να ξυπνήσουν γιατί θα χάσουν τη δουλειά τους και θα ''χαντακώσουν'' έναν τέτοιο οδηγό, από τον οποίο έχουν στερήσει 2 πρωταθλήματα. Από την άλλη λυπάμαι για την Mclaren, που είχε την ταχύτητα και τους οδηγούς αλλά δεν είχε αξιοπιστία κυρίως με τον Hamilton.
Στα του αγώνα, πολύ πολύ τυχερός ο Vettel που δεν έχασε τίποτα πολυτιμότερο από χρόνο σε μια σύγκρουση που φέρει εύθυνη και ο ίδιος (δεν άφησε χώρο.). Πολύ γρήγορες οι Mclaren kai o Hulkenberg (που πήρε άδικη ποινή). Oι Ferrari ήταν ξανά αργές.
Και του χρόνου με πιο φοβερό πρωτάθλημα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μπραβο στον Χορηγοφ, ισως κρατησει τη θεση του, μετα απο αυτο.
Αν τον λες Χορηγόφ επειδή μοιράζει εκατομμύρια στην ομάδα με την απόδοση στην πίστα μέσα είσαι. Να μην κάνω σερσινγκ πριν από τη σεζον τι έλεγα και τι λέγατε για το θέμα
Κανε search τι δηλωσε η μανατζερ του:
Vitlay Petrov's manager says her driver must secure more funding from Russia if he is to stay in Formula One. Petrov is currently driving for Caterham after spending his first two years in Formula One at Renault with the help of financial backing to secure his place on the grid. However, his manager Oksana Kosachenko revealed that a lack of sponsorship from his own country means he is essentially driving for nothing and warned that unless Russian companies start to show an interest he may have to reconsider his future in the sport.
Oksana Kosachenko told Sport-Express: 'Formula One is great and very prestigious, but for Vitaly it's a job that brings no money.'
http://en.espnf1.com/caterham/motorspor ... 87073.html
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Τραγωδία για τον Αλφόνσο. Και άτιτλος και άβυζο το μωρό.ΘΕΟΣ!!
-
F1 Fanatic @f1fanatic_co_uk
Pat Fry tells Sky Vettel's move on Kobayashi took place under an 'oil flag' (red-and-yellow), not a yellow flag, therefore no penalty. #F1
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ρε παιδιά γτ τσακώνεστε??
Με ομάδες δεν υποτίθεται οτι είμαστε? Όχι με οδηγούς. Σωστά? Αγαπάμε τη μηχανολογία την ιστορία, την εξέλιξη κτλ. ε?
Κανονικά έτσι πρέπει να είναι. Εξάλλου αυτό αξίζει. Από εκεί και πέρα τα ΚΡΑΟΥ κτλ που έγραψα για το Red Bull πριν είναι για τη μεταξύ μας πλάκα. Εξάλλου οπαδός είμαι εκτός και από εμπλεκόμενος (όχι στη φόρμουλα..) Το ότι ήθελα να σπάσει δε θα με χάλαγε..
-
Σε ολισθηρές καταστάσεις όπου η αεροδυναμική απόδοση παίζει μικρό ρόλο, ο Φετελ πέρασε το μισό γκριντ και έφτασε πίσω από τον Μάσσα. Μη λέμε ότι θέμε.
καντονίου ασχέτως τι λέει η μάνατζερ (ορθώς) και ο Πέρες και ο Μαντολάτος και ο Γκουτιέρες και ο Πετρόφ έχουν ισχυρό χορηγικό μπαγκράουντ. Αυτό δεν τους κάνει αργούς, ο Κόβα έχασε στο 2ο μισό της χρονιάς χαλαρά.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Kαι ο Αλόνσο και ο Φέττελ, ήταν κωλόφαρδοι απλά ο Φέττελ την είχε μεγαλύτερη την κωλοφαρδία. Πάντως με αυτά τα δεδομένα ο Φέττελ την άξιζε περισσότερο καθώς συνολικά είχε 5 νίκες έναντι των 3 του Αλόνσο.+2012
-
Ο χρήστης the_sigman έγραψε:
Aπίστευτος τελευταίος αγώνας μιας απίστευτης σεζόν. Και αυτό πρέπει να μας απασχολεί όλους εμάς (συμπεριλαμβάνομαι και εγώ) που στεναχορεθήκαμε από το αποτέλεσμα.Πολύ καλή οδήγηση φέτος για τον SV, και δεν ξέρω αν έχω δίκιο γιατί ίσως να μιλώ υποκειμενικά, αλλά φέτος τουλάχιστον δεν το άξιζε. Το άξιζε ο FA, αλλά κάποιοι άλλοι που κοιμούνται (και δεν κοιμόταν ο JB στο Abu Dhabi) πρέπει να ξυπνήσουν γιατί θα χάσουν τη δουλειά τους και θα ''χαντακώσουν'' έναν τέτοιο οδηγό, από τον οποίο έχουν στερήσει 2 πρωταθλήματα. Από την άλλη λυπάμαι για την Mclaren, που είχε την ταχύτητα και τους οδηγούς αλλά δεν είχε αξιοπιστία κυρίως με τον Hamilton.
Στα του αγώνα, πολύ πολύ τυχερός ο Vettel που δεν έχασε τίποτα πολυτιμότερο από χρόνο σε μια σύγκρουση που φέρει εύθυνη και ο ίδιος (δεν άφησε χώρο.). Πολύ γρήγορες οι Mclaren kai o Hulkenberg (που πήρε άδικη ποινή). Oι Ferrari ήταν ξανά αργές.
Και του χρόνου με πιο φοβερό πρωτάθλημα.
Απίσευτοι συνεχίζετε να είστε..
-
Ξαναβλέποντας την καραμπόλα, ο δαχτυλάκιας ήταν απίστευτα κωλόφαρδος.
Αλλά από κει και πέρα, ήταν ικανός (και άτυχος λόγω του άκυρου πιτ στοπ).Ο Αλφόνσος το πάλεψε αλλά τελικά μόνος του το'χασε ===> η μαλακία στη Σουζούκα
Αλλά πέρα απ'αυτό, όταν στο 2ο μισό του πρωταθλήματος δε μπορείς να κερδίσεις με την καμία τι περιμένεις; -
Ο Αλόνσο σήμερα έκανε καμμιά προσπέραση; Γιατι δεν θυμάμαι...
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
edit modΕλεεινό ποστ..
Ευχομαι οι φανς του Φεττελ να χαιρονται που ισοφαρησε τον Σεννα στα πρωταθληματα. Γιατι μονο εκει μπορει να καυχιεται η ξανθομαλλουσα πριμαντονα οτι αξιζει, και να πω την αληθεια, WDC επρεπε να ανακυρηχθει ο Αντριαν Νιουη
Γι'αυτό παρακαλάτε τόσο καιρό να χαλάει το redbull??? Ζητάω ταπεινά συγνώμη..Άλλο είχα καταλάβει εγώ...ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ στον Φερναντο Αλονσο που απεδειξε πως ειναι ο καλυτερος οδηγος στο γκριντ. Το να καταφερει να βγει δευτερος σε αποσταση αναπνοης απο τα διαστημοπλοια του Νιουι ειναι μεγαλο κατορωθμα και παλεψε παρα τις δεκαδες δυσχερειες που του ετυχαν
Εδώ συμφωνώ αλλά ως γνωστόν δε φτάνει μόνο αυτό..
Επισης ενα μεγαλο αντιο στον τεραστιο επτακις παγκοσμιο πρωταθλητη Μικαελ Σουμαχερ, του οποιου την προσφορα κανενας Φερραριστι δεν ξεχνα. Θα μου λειψει η παρουσια του
Δεν είναι κακός που άφησε τον Φέτελ να περάσει??Επισης μπραβο στις ΜκΛαρεν που εκαναν φανταστικο αγωνα και προσφεραν θεαμα
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
:hmmm: Ο Αλόνσο σήμερα έκανε καμμιά προσπέραση; Γιατι δεν θυμάμαι...Έκανε στον κομπαγιάσι και μια αρχιδάτη στον Μάσα.
-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
:hmmm: Ο Αλόνσο σήμερα έκανε καμμιά προσπέραση; Γιατι δεν θυμάμαι...You've got to be kidding....
Kobayashi?Webber και Massa ταυτόχρονα?
2012 - Grande Prêmio Petrobras do Brasil (final round)