-
Ο χρήστης y.v έγραψε:
:hmmm: Ο Αλόνσο σήμερα έκανε καμμιά προσπέραση; Γιατι δεν θυμάμαι...τον Μάσα κανα 2-3 φορές, και το πολύ ωραίο προσπέρασμα πάλι στον Μάσα μαζί και με τον Γουέμπερ..
-
Eν τω μεταξύ έιναι να βγάλω βολτα το σκύλο και λέω:
Οχι ρε γαμώτο ποιος πάει βόλτα τωρα με τη βροχή... -
Αν διαβάσει κανείς κάτι τέτοια νηματακια θα χαρεί όλο το μεγαλείο της ελληνικής πραγματικότητας
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ στον Φερναντο Αλονσο που απεδειξε πως ειναι ο καλυτερος οδηγος στο γκριντ. Το να καταφερει να βγει δευτερος σε αποσταση αναπνοης απο τα διαστημοπλοια του Νιουι ειναι μεγαλο κατορωθμαΕπισης ενα μεγαλο αντιο στον τεραστιο επτακις παγκοσμιο πρωταθλητη Μικαελ Σουμαχερ, του οποιου την προσφορα κανενας Φερραριστι δεν ξεχνα. Θα μου λειψει η παρουσια του
Καλύτερη από την Ferrari ήταν η RB φέτος αλλά σε καμία περίπτωση διαστημόπλοιο.
Όσο για τον γέρο, απλά ρεζιλεύτηκε. Όταν είσαι θρύλος δεν γυρνάς για να δείξεις ότι απλά γέρασες...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Αν διαβάσει κανείς κάτι τέτοια νηματακια θα χαρεί όλο το μεγαλείο της ελληνικής πραγματικότηταςΓιατί έχεις κάτι με τη βόλτα του σκύλου μου;
-
Ξέχασα να αναφερθώ:
-στο απίστευτο διπλό προσπέρασμα του Alonso.
-στις προσευχές που έκανα όταν έβλεπα κίτρινη σημαία
-στην εξυπνάδα του KR να πάει και να γυρίσει από την άσφαλτό στην πίστα
-στο κλάμα του FM στο βάθρο (έκλαψε περισσότερο από το '08)
-στον καιρό που έμοιαζε με το Champions Mode του LH στο F1 2012Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Kαι ο Αλόνσο και ο Φέττελ, ήταν κωλόφαρδοι απλά ο Φέττελ την είχε μεγαλύτερη την κωλοφαρδία. Πάντως με αυτά τα δεδομένα ο Φέττελ την άξιζε περισσότερο καθώς συνολικά είχε 5 νίκες έναντι των 3 του Αλόνσο.Αλλά ο FA είχε 13-10 βάθρα.
-
edit mod
Και μην λετε βλακειες, ουτε ο Σουμαχερ ουτε κανενας δεν ειχε καμμια δουλεια να μπει στην μεση. Ο αγωνας ηταν Αλονσο vs Vettel vs καιρος
ρε συ Δια, γυρισε ισως γιατι βαριοταν στην συνταξη. Ε τι να κανουμε, δεν του βγηκε, τελος τωρα. Αυτη η δεκαετια του στην Φερραρι δεν θα ξεχαστει ποτε ομως
-
Ο χρήστης YAMA έγραψε:
Ρε παιδιά γτ τσακώνεστε??
Με ομάδες δεν υποτίθεται οτι είμαστε? Όχι με οδηγούς. Σωστά? Αγαπάμε τη μηχανολογία την ιστορία, την εξέλιξη κτλ. ε?
Κανονικά έτσι πρέπει να είναι. Εξάλλου αυτό αξίζει. Από εκεί και πέρα τα ΚΡΑΟΥ κτλ που έγραψα για το Red Bull πριν είναι για τη μεταξύ μας πλάκα. Εξάλλου οπαδός είμαι εκτός και από εμπλεκόμενος (όχι στη φόρμουλα..) Το ότι ήθελα να σπάσει δε θα με χάλαγε..
Μωρέ εγώ μαζί σου είμαι. Βλέπω μηχανοκίνητο επειδή γουστάρω τα αυτοκίνητα. Δεν με ενδιαφέρουν οι κόντρες μεταξύ ακριβοπληρωμένων υπαλλήλων. Τα άλογα και τα σασί με νοιάζουν. Θέλω να γνωρίσω τον Τομπάζη, όχι τον Αλόνσο. Θέλω να μου πει για το μονοθέσιο, δεν μια ενδιαφέρει να ακούσω για τη ζωή των ποπ σταρς.
-
Όσα ξέρεις εσύ για το μονοθέσιο, άλλα τόσα ξέρει κι ο Τομπάζης που κάθε φορά που κάνουμε αναβάθμιση, χάνουμε και από 3 δέκατα
-
Προσωπικά πιστεύω πως ο αλφόνσος έφτακε στο σημείο να διεκδικεί πρωτάθλημα λόγω των ατυχημάτων των πρωτοπόρων (ότι ακριβώς έγινε και στον αγώνα)
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Όσα ξέρεις εσύ για το μονοθέσιο, άλλα τόσα ξέρει κι ο Τομπάζης που κάθε φορά που κάνουμε αναβάθμιση, χάνουμε και από 3 δέκατα -
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
Προσωπικά πιστεύω πως ο αλφόνσος έφτακε στο σημείο να διεκδικεί πρωτάθλημα λόγω των ατυχημάτων των πρωτοπόρων (ότι ακριβώς έγινε και στον αγώνα)
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑή επειδη πολυ απλα οδηγουσε κοκκινο μονοθεσιο. Και επειδη μισουμε τα κοκκινα μονοθεσια
-
Και μην λετε βλακειες, ουτε ο Σουμαχερ ουτε κανενας δεν ειχε καμμια δουλεια να μπει στην μεση. Ο αγωνας ηταν Αλονσο vs Vettel vs καιροςΔεν του έριχνε γύρο, μην μπερδεύεσαι. Μάχη για την θέση είχαν και άνοιξε τα πόδια και πέρασε. Αν πρόσεξες στα συγχαρήκια τα βλέμματα τους θα καταλάβαινες. Εκτός και αν ο ΜΣ οδηγούσε Τόρο Ρόσο και δεν το πήρα χαμπάρι. Μην λέμε μόνο για τον Μάσα. Τέσπα περσινά ξινά σταφύλια.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Όσα ξέρεις εσύ για το μονοθέσιο, άλλα τόσα ξέρει κι ο Τομπάζης που κάθε φορά που κάνουμε αναβάθμιση, χάνουμε και από 3 δέκατα -
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ+1
Τι τον επιασε τον νικο χουλκ σημερα ρε γ@μωτο??
Ενα ωραιο (κ τελευταιο) 1-2 πηγαμε να κανουμε κ πηγε να το παιξει πρωταθλητης ο μικρος που ειναι ομως τιμοναρα!!
Κατα τα αλλα παναξια ο Φεττελ 1 παλι
Καθολου αξια χασαμε κ την 2η στο κατασκευαστων.... -
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑή επειδη πολυ απλα οδηγουσε κοκκινο μονοθεσιο. Και επειδη μισουμε τα κοκκινα μονοθεσια
δικη σου αποψη...
ναι μισώ τους βρωμικες ομάδες χωρίες ηθικες αναστολές και fairplay...γι'άυτο και το 2007 υποστήριζα τον Μάσσα...
αλλά... τότε δεν οδηγούσε κόκκινο μονοθεσιοτωρα αμα εισαι κομπλεξικος με τους αντι-φερραρι
ΣΟΡΡΥ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΦΕΡΡΑΡΙ Σ΄ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ... ΠΡΟΒΛΕΜ ? -
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTo finish first, first you have to finish - Ron Denis
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑTo finish first, first you have to finish - Ron Denis
χαχαχα παιζοντας safety περιμενοντας τους άλλους να εγκαταλειψουν?
μάλλον κατι αδερφές τρέχουν με αυτόν τον τρόπο.... -
-
Εκανε δηλώσεις ο Vettel. Kαι είπε ότι πήραν το πρωτάθλημα πάρα κάποιες βρώμικες τακτικές.
2012 - Grande Prêmio Petrobras do Brasil (final round)