-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αμα η φραπεδιερα σου βγηκε καλη............
Παράδειγμα στην 1η επισήμανση που έκανα για την κινέζικη αξιοπιστία ήταν, κατάλαβες τι είπα .
Παιχνίδια με τις λέξεις κ τις έννοιεςΑξιοπιστη φραπεδιερα = αξιοπιστο αμαξι.Οκ!
κριμα εισαι και moderator , μάλλον moter-rator
Αυτό που παρατηρώ πάντως είναι πως πολλά κινέζικα αυτοκίνητα κυκλοφορίας 2012 πωλούνται... Πράγμα που σημαίνει -κατά πάσα πιθανότητα- πως ο αγοραστής δεν έμεινε ευχαριστημένος... Προσωπική άποψη!
-
Κινέζικα είναι σχεδόν τα πάντα. Σημασία δεν έχει η προέλευση αλλά τα υλικά και οι προδιαγραφές που ακολουθούνται. Υπάρχουν εξαιρετικά προϊόντα κινέζικης κατασκευής ή και σχεδίασης.
Αν δεν κάνω λάθος στην Κίνα πλέον φτιάχνονται VW. BMW και άλλα, κινέζικα είναι κι αυτά. Τα Lifan όμως δεν ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Ο στόχος της κινέζικης αυτοκινητοβιομηχανίας είναι να προσφέρει φτηνό αυτοκίνητο κάτι απόλυτα λογικό. Σταδιακά θα πρέπει να γίνουν πιο ανταγωνιστικά και σε άλλους τομείς που οι ξένες αγορές δίνουν σημασία (ασφάλεια, οδική συμπεριφορά κλπ κλπ). -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Κινέζικα είναι σχεδόν τα πάντα. Σημασία δεν έχει η προέλευση αλλά τα υλικά και οι προδιαγραφές που ακολουθούνται. Υπάρχουν εξαιρετικά προϊόντα κινέζικης κατασκευής ή και σχεδίασης.
Αν δεν κάνω λάθος στην Κίνα πλέον φτιάχνονται VW. BMW και άλλα, κινέζικα είναι κι αυτά. Τα Lifan όμως δεν ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Ο στόχος της κινέζικης αυτοκινητοβιομηχανίας είναι να προσφέρει φτηνό αυτοκίνητο κάτι απόλυτα λογικό. Σταδιακά θα πρέπει να γίνουν πιο ανταγωνιστικά και σε άλλους τομείς που οι ξένες αγορές δίνουν σημασία (ασφάλεια, οδική συμπεριφορά κλπ κλπ).Μα το πρόβλημά μας δεν είναι η χώρα κατασκευής Χρίστο (με 'ι' όπως το γράφεις ) αλλά η τεχνογνωσία και η τεχνολογία που φέρει το κάθε προϊόν. Ε τα καθαρά κινέζικα οχήματα είναι στην καλύτερη περίπτωση ξεπερασμένα, στην δε χειρότερη απλά επικίνδυνα! Είμαι σίγουρος ότι οι BMW εκεί θα είναι μια χαρά καθώς θα είναι φτιαγμένες με τεχνογνωσία και standards BMW!
-
Ακριβώς αυτό εννοούσα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος στην Κίνα πλέον φτιάχνονται VW. BMW και άλλα, κινέζικα είναι κι αυτά. Τα Lifan όμως δεν ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Ο στόχος της κινέζικης αυτοκινητοβιομηχανίας είναι να προσφέρει φτηνό αυτοκίνητο κάτι απόλυτα λογικό. Σταδιακά θα πρέπει να γίνουν πιο ανταγωνιστικά και σε άλλους τομείς που οι ξένες αγορές δίνουν σημασία (ασφάλεια, οδική συμπεριφορά κλπ κλπ).Μα το πρόβλημά μας δεν είναι η χώρα κατασκευής Χρίστο (με 'ι' όπως το γράφεις ) αλλά η τεχνογνωσία και η τεχνολογία που φέρει το κάθε προϊόν. Ε τα καθαρά κινέζικα οχήματα είναι στην καλύτερη περίπτωση ξεπερασμένα, στην δε χειρότερη απλά επικίνδυνα! Είμαι σίγουρος ότι οι BMW εκεί θα είναι μια χαρά καθώς θα είναι φτιαγμένες με τεχνογνωσία και standards BMW!
Αυτό εννοούσα κι εγώ... Από πωλήσεις China Motors χαμός...
Νομίζω πάντως πως πλέον είμαστε μεταξύ Toyota Yaris, Hyundai Getz/i10/i20, Nissan Micra και Daihatsu Sirion, όλα έτη 2006-2008. Ford, Opel, VW Group γενικά φαντάζομαι τα ξεχνάω, έτσι; Ξαναθυμίζω πως για εμένα κατά σειρά προτεραιότητας παίζει ρόλο
-
Ασφάλεια (κρατήματα στο δρόμο, μη μου γίνει καμιά στραβή και αρχίσω ζεϊμπεκιές), στα οποία όλα είναι 4 αστέρων εκτός απ'το Yaris (αλήθεια, το 1 αστέρι παραπάνω πως μεταφράζεται;)
-
καλή κατασκευή, δηλαδή μοντέλα που δε βγάζουν προβλήματα γενικότερα, αν και το i10 κάπου διάβασα πως έβγαζε κάτι προβλήματα στο τιμόνι και
-
κατανάλωση, όπου με το όριο στα 1349 κυβικά που έθεσα, το i10 συμφέρει περισσότερο.
Να συνοψίσουμε μάστερς;
Edit: Επειδή κάπου διάβασα για ψηλές θέσεις χωρίς ρύθμιση, είμαι και 1.85... keep that in mind!
-
-
Ο χρήστης BlackieRatt έγραψε:
Αυτό εννοούσα κι εγώ... Από πωλήσεις China Motors χαμός...
Νομίζω πάντως πως πλέον είμαστε μεταξύ Toyota Yaris, Hyundai Getz/i10/i20, Nissan Micra και Daihatsu Sirion, όλα έτη 2006-2008. Ford, Opel, VW Group γενικά φαντάζομαι τα ξεχνάω, έτσι; Ξαναθυμίζω πως για εμένα κατά σειρά προτεραιότητας παίζει ρόλο
-
Ασφάλεια (κρατήματα στο δρόμο, μη μου γίνει καμιά στραβή και αρχίσω ζεϊμπεκιές), στα οποία όλα είναι 4 αστέρων εκτός απ'το Yaris (αλήθεια, το 1 αστέρι παραπάνω πως μεταφράζεται;)
-
καλή κατασκευή, δηλαδή μοντέλα που δε βγάζουν προβλήματα γενικότερα, αν και το i10 κάπου διάβασα πως έβγαζε κάτι προβλήματα στο τιμόνι και
-
κατανάλωση, όπου με το όριο στα 1349 κυβικά που έθεσα, το i10 συμφέρει περισσότερο.
Να συνοψίσουμε μάστερς;
Edit: Επειδή κάπου διάβασα για ψηλές θέσεις χωρίς ρύθμιση, είμαι και 1.85... keep that in mind!
Καλο το φορουμ για να ρωτησεις, αλλα απο την αλλη εχευποψη σου οτι μιλας με κοσμο που 'ξερει' (ή ειναι βεβαιος οτι 'ξερει' ) απο αυτοκινητα, και εχει καλως η κακως παγιωσει αποψη για τα 'καλα' και 'κακα' που κυκλοφορουν**.
Καταλαβαινω και τα κριτηριά σου, αλλα ουσιαστικα θες και 'σε καλη τιμη, ομορφη και πλούσια και χρυσοχερα και καλη στο σεξ' Η γνωμη μου (ειμαι και εγω απο αυτους που 'ξερουν') ειναι η εξης:
-
Καταναλωσεις: Σαν και αυτες που λες δεν θα βρεις, οπως ειπαν και παραπανω. Μεχρι ενα σημειο, το ποδαρακι σου μπορει να τις ρυθμισει, εφοσον εισαι αρχαριος ομως, υπολογισε μεγαλυτερες και σκεψου τη βενζινη σαν διδακτρα για να μαθεις. Τα εχω κανει αυτα τα μαθηματα.
-
Ενεργητικη παθητικη ασφαλεια: Αμα πεσεις στην κολωνα με καμμια 100η χλμ, οτι και να εχεις, θα εχεις θεμα. 'Καμμια 100η χλμ' ειναι επισης και να εχεις 50χλμ εσυ και 50χλμ ο άλλος. Ακουγομαι γοριλλας, αλλα ετσι πιστευω. Ζειμπεκιες θα κανεις αμα γινει η στραβη, γιατι δεν θα ξερεις ως αρχαριος να το μαζεψεις ή παλι ως αρχαριος δεν θα ξερεις που ειναι το οριο μαζεματος, για να μη το ξεπερασεις. Ο φαναρτζης λογιζεται και αυτος ως διδακτρα. Εχω πληρωσει και τετοια
-
Καλη κατασκευή εχει 2 οψεις. Αμα το πονας το συντηρεις οπως πρεπει και δεν το ζοριζεις ανελεητα, και το 'χειροτερο' θα στο ανταποδωσει καπως. Αντιθετα και το 'καλυτερο' αφημενο στην τυχη του, θα κλωτσησει. Οι Γιαπωνεζοι και οι Κορεατες ειναι καλυτεροι υποτιθεται, αλλα και στον Κορεατη μου εχουν σπασει πραγματα, (οχι πολλα ειναι η αληθεια και του γ... τη μανα) και Γιαπωνεζικα βλεπω πανω στα φορτηγα της Ιντερσαλονικα. Επισης εχε υποψη οτι ο Ελληνας, αν εχει πληρωσει ακριβα κατι, και του βγει μαπα, δεν το λεει.
-
Εμφανιση: 500 ανθρωποι, 500 γνωμες. Τοσο απλα.
Εν κατακλειδι: Εχεις σιγουρα καποιο αυτοκινητο στο κεφαλι σου, που για καποιους λογους, με τα κριτηριά σου, σου 'καθεται' περισσοτερο. Πηγαινε και παρε αυτο. Οτι και να τυχει, θα σου φανει φυσιολογικο, θα ειναι η δικη σου αποφαση. Αν πας και αγορασεις το μεσο ορο απο αυτα που λεμε εδω, παντα θα εχεις την αμφιβολια τι θα γινοταν αν επαιρνες αυτο που ηθελες εξ αρχης.
Με βαση τα παραπανω, ποιο θα επαιρνες αυριο πρωι αν σου εδινα ΕΓΩ τα 5.000€ αρα δεν θα ειχες ρισκο??? Πανω εκει πρεπει να γινει η κουβεντα.
**Αρκετοι που 'ξερουν', skoda δεν θα παρουν ποτε, ουτε χιουνται, ουτε, ουτε, ουτε... υπαρχουν πολλοι τετοιοι και κρυβονται επιμελως!
ΥΓ 1 εγιναν μερικα edit για ορθογραφικα
ΥΓ Οτι και να κανεις, ενα 500αρικο άμεσα να υπαρχει για το τσεκ απ το αρχικο και τις παιδικες αρρωστιες... ενα καλο βαρυ σερβις, ολοι οι ιμαντες-λουρια, λαδια, ξυδια, νερα, ζουμια, τακακια, πλυσιματα, γρασα, ελεγχος, λαστιχα ισως κλπ για να ξεκινησεις το αυτοκινητακι και τη συμβιωση μαζι του απο μηδενικη βαση και να ξερεις πραγματικα τι γινεται 'πισω απο την κουρτίνα'. Και μετα ευλαβικο σερβις και ευλαβικα και συχνα λαδια λαδια λαδια λαδια λαδια. Σορρυ αν ακουγομαι υπερσυντηρητικος, αλλα θα το εκανα, εφοσον θα ηθελα να το κρατησω πολλα χρονια και δεν παιζουν τα φραγκα για καινουριο και εγγυηση. Εδω μπορουν να βοηθησουν και οι υπολοιποι οταν επιλεξεις. -
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Καλο το φορουμ για να ρωτησεις, αλλα απο την αλλη εχευποψη σου οτι μιλας με κοσμο που 'ξερει' (ή ειναι βεβαιος οτι 'ξερει' ) απο αυτοκινητα, και εχει καλως η κακως παγιωσει αποψη για τα 'καλα' και 'κακα' που κυκλοφορουν**.
Καταλαβαινω και τα κριτηριά σου, αλλα ουσιαστικα θες και 'σε καλη τιμη, ομορφη και πλούσια και χρυσοχερα και καλη στο σεξ' Η γνωμη μου (ειμαι και εγω απο αυτους που 'ξερουν') ειναι η εξης:
-
Καταναλωσεις: Σαν και αυτες που λες δεν θα βρεις, οπως ειπαν και παραπανω. Μεχρι ενα σημειο, το ποδαρακι σου μπορει να τις ρυθμισει, εφοσον εισαι αρχαριος ομως, υπολογισε μεγαλυτερες και σκεψου τη βενζινη σαν διδακτρα για να μαθεις. Τα εχω κανει αυτα τα μαθηματα.
-
Ενεργητικη παθητικη ασφαλεια: Αμα πεσεις στην κολωνα με καμμια 100η χλμ, οτι και να εχεις, θα εχεις θεμα. 'Καμμια 100η χλμ' ειναι επισης και να εχεις 50χλμ εσυ και 50χλμ ο άλλος. Ακουγομαι γοριλλας, αλλα ετσι πιστευω. Ζειμπεκιες θα κανεις αμα γινει η στραβη, γιατι δεν θα ξερεις ως αρχαριος να το μαζεψεις ή παλι ως αρχαριος δεν θα ξερεις που ειναι το οριο μαζεματος, για να μη το ξεπερασεις. Ο φαναρτζης λογιζεται και αυτος ως διδακτρα. Εχω πληρωσει και τετοια
-
Καλη κατασκευή εχει 2 οψεις. Αμα το πονας το συντηρεις οπως πρεπει και δεν το ζοριζεις ανελεητα, και το 'χειροτερο' θα στο ανταποδωσει καπως. Αντιθετα και το 'καλυτερο' αφημενο στην τυχη του, θα κλωτσησει. Οι Γιαπωνεζοι και οι Κορεατες ειναι καλυτεροι υποτιθεται, αλλα και στον Κορεατη μου εχουν σπασει πραγματα, (οχι πολλα ειναι η αληθεια και του γ... τη μανα) και Γιαπωνεζικα βλεπω πανω στα φορτηγα της Ιντερσαλονικα. Επισης εχε υποψη οτι ο Ελληνας, αν εχει πληρωσει ακριβα κατι, και του βγει μαπα, δεν το λεει.
-
Εμφανιση: 500 ανθρωποι, 500 γνωμες. Τοσο απλα.
Εν κατακλειδι: Εχεις σιγουρα καποιο αυτοκινητο στο κεφαλι σου, που για καποιους λογους, με τα κριτηριά σου, σου 'καθεται' περισσοτερο. Πηγαινε και παρε αυτο. Οτι και να τυχει, θα σου φανει φυσιολογικο, θα ειναι η δικη σου αποφαση. Αν πας και αγορασεις το μεσο ορο απο αυτα που λεμε εδω, παντα θα εχεις την αμφιβολια τι θα γινοταν αν επαιρνες αυτο που ηθελες εξ αρχης.
Με βαση τα παραπανω, ποιο θα επαιρνες αυριο πρωι αν σου εδινα ΕΓΩ τα 5.000€ αρα δεν θα ειχες ρισκο??? Πανω εκει πρεπει να γινει η κουβεντα.
**Αρκετοι που 'ξερουν', skoda δεν θα παρουν ποτε, ουτε χιουνται, ουτε, ουτε, ουτε... υπαρχουν πολλοι τετοιοι και κρυβονται επιμελως!
ΥΓ 1 εγιναν μερικα edit για ορθογραφικα
ΥΓ Οτι και να κανεις, ενα 500αρικο άμεσα να υπαρχει για το τσεκ απ το αρχικο και τις παιδικες αρρωστιες... ενα καλο βαρυ σερβις, ολοι οι ιμαντες-λουρια, λαδια, ξυδια, νερα, ζουμια, τακακια, πλυσιματα, γρασα, ελεγχος, λαστιχα ισως κλπ για να ξεκινησεις το αυτοκινητακι και τη συμβιωση μαζι του απο μηδενικη βαση και να ξερεις πραγματικα τι γινεται 'πισω απο την κουρτίνα'. Και μετα ευλαβικο σερβις και ευλαβικα και συχνα λαδια λαδια λαδια λαδια λαδια. Σορρυ αν ακουγομαι υπερσυντηρητικος, αλλα θα το εκανα, εφοσον θα ηθελα να το κρατησω πολλα χρονια και δεν παιζουν τα φραγκα για καινουριο και εγγυηση. Εδω μπορουν να βοηθησουν και οι υπολοιποι οταν επιλεξεις.Θεϊκο το post μεχρι την μεση, διοτι φιλε μου απο την μεση και κατω κατ εμε το χαλας λιγο, πχ... γιατι να κρύβονται επιμελώς αυτοι που δεν θα επερναν scoda-hyndai-αλλες μαρκες ... μήπως παίζουν στους 10 μικρούς Μητσους τον τυπο που φοβοταν να ανοίξει την πορτα , ας μιλησουν κ δεν θα τους κατηγορήσει κανένας. Μετα λες να πάει να παρει οτι του αρεσει, πολυ σωστο απο την αποψη οτι παει για μεταχειρισμενο κ οτι παρει μπορει να το μετανιωσει (δεν ξερεις τι θα του βγει) κ να πει γιατι δεν πηρα αυτο που σκεφτομουν κ ακουσα τους αλλους, οποτε εδω μπορουμε να του πουμε οτι αν δεν το παρεις απο γνωστο μην παρεις τιποτα.
Αλλά εγω πιστευω οτι ο φιλος ρωταει για χαρακτηριστικα αυτοκινητων που τα εχουν καθιερωσει στην αγορα, οποτε εδω νομιζω μπορουμε να βοηθησουμε... ΠΟΥ.ΧΟΥ: που λεει κ ενας ξαδερφος μου για πλακα , μπορουμε να του πουμε για την
ποιοτητα κατασκευης των vw απο 2000 κ μετα, τα θετικα: (καλα πλαστικα, οχι τριξιματα, σταθερο στο δρομο, καλοι κινητηρες) στα αρνητικα ( μικρη ιπποδύναμη, προβληματα με ηλεκτρικα, εχει μονο αναπτηρα σαν αξεσουαρ στην βασικη εκδοση ), έπειτα μπορουμε να συνεχισουμε τα παραδειγματα με αλλες μαρκες... ΙΑΠΩΝΙΚΕΣ ΓΑΛΙΚΕΣ ΙΤΑΛΙΚΕΣ κλπ
ωστε να παρει μια αποψη.
Τωρα τι θα του βγει η αγορα μεταχειρισμενου ειναι αγνωστο , η καλυτερη περιπτωση ειναι οταν πας το πρωι στην δουλεια να σου πει ο συναδελφος 'δινω το δικο μου, το οποιο ξερεις οτι το εχει τσιτσι' ή να στο προτείνει ενας συγγενής ή καποιος γνωστος τεσπα, άλλα σε ποσους καθετε τετοια φαση την σωστη χρονικη στιγμη, σε πολυ λιγους πιστευω, οποτε η υποθεση μεταχειρισμενο ειναι λαχειο εκτος απο αυτες τις περιπτωσεις που ανεφερα ποιο πανω (περι γνωστων και συγγενων)... ενα τραγελαφικο πανω σε αυτο θυμαμαι πριν 12χρονια, ο πατερας μου εψαχνε για αμαξι και ειχε πει σε καποιον πολυ γνωστο για ενα toyota, το διαστημα που εψαχνε ο πατερας μου ειχε ξεχασει να ξαναρωτησει τον γείτονα αν έδινε τελικά το corolla που είχε πει οτι σκεφτόταν να πουλήσει, μόλις φεραμε λοιπον το kia pride καινουριο στο σπιτι μετα απο 2-3 ωρες μας χτυπησε το κουδουνι ο κατοχος του toyota κ μας ειπε αν θελουμε να αγορασουμε το corolla , ο κυριος δεν ειχε ξεχασει οτι εμεις ψάχναμε για αυτ/το.Ας δωσουμε ενα μπουσουλα που θα βοηθήσει την επιλογη του, και για τα αλλα ελπιζουμε να ειναι τυχερος.
-
-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Προσωπικά με 2 vw στην κατοχή μου θα έπαιρνα ευχαρίστως και hyndai πρωτίστως και skoda φυσικά...ρε παιδιά ξυπνήστε μου φενετε οτι κοιμάστε και επαναπαύεστε πίσω απο το brand name.... Γενικα οι κορεατες εχουν ανεβει και εχουν ξεπερασει σε καποια θεματα τους γερμανους και γενικα τους ευρωπαιους!. ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΝΟΜΠΑΡΙΣΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΩΡΕΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΔΩ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ .
-
Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
Θεϊκο το post μεχρι την μεση, διοτι φιλε μου απο την μεση και κατω κατ εμε το χαλας λιγο, πχ... γιατι να κρύβονται επιμελώς αυτοι που δεν θα επερναν scoda-hyndai-αλλες μαρκες ... μήπως παίζουν στους 10 μικρούς Μητσους τον τυπο που φοβοταν να ανοίξει την πορτα , ας μιλησουν κ δεν θα τους κατηγορήσει κανένας.Ευχαριστω για τα καλα σου λογια, υΥπαρχουν αρκετοι 'εκει εξω' και το εχω δει και 'εδω μεσα' (μια μικρογραφια της κοινωνιας) που παρ' ολο που γνωριζουν κλπ, το σαρακι για τις μαρκες το εχουν οποτε εκει που συζητας μια χαρα, πεταγεται το 'ωχ μωρε σκοντα τώρα' και το 'κορεατικο θα παρεις' ή 'γιαπωνεζικη οδικη συμπεριφορα LOL'.
Μετα λες να πάει να παρει οτι του αρεσει, πολυ σωστο απο την αποψη οτι παει για μεταχειρισμενο κ οτι παρει μπορει να το μετανιωσει (δεν ξερεις τι θα του βγει) κ να πει γιατι δεν πηρα αυτο που σκεφτομουν κ ακουσα τους αλλους, οποτε εδω μπορουμε να του πουμε οτι αν δεν το παρεις απο γνωστο μην παρεις τιποτα.
Το λεω για να μειωθουν λιγο τα πραγαμτα και να μανατζαρονται πιο ευκολα και για εμας και για εκεινον, με τι λογικη του αλλο 'ειμαι αναμεσα σε 4 κατασκευαστες' και αλλο το 'ειμαι αναμεσα σε 4 μοντελα' το δευτερο ειναι πολυ πιο διαχειρισιμο.
Αλλά εγω πιστευω οτι ο φιλος ρωταει για χαρακτηριστικα αυτοκινητων που τα εχουν καθιερωσει στην αγορα, οποτε εδω νομιζω μπορουμε να βοηθησουμε... ΠΟΥ.ΧΟΥ: που λεει κ ενας ξαδερφος μου για πλακα , μπορουμε να του πουμε για την ποιοτητα κατασκευης των vw απο 2000 κ μετα, τα θετικα: (καλα πλαστικα, οχι τριξιματα, σταθερο στο δρομο, καλοι κινητηρες) στα αρνητικα ( μικρη ιπποδύναμη, προβληματα με ηλεκτρικα, εχει μονο αναπτηρα σαν αξεσουαρ στην βασικη εκδοση ), έπειτα μπορουμε να συνεχισουμε τα παραδειγματα με αλλες μαρκες... ΙΑΠΩΝΙΚΕΣ ΓΑΛΙΚΕΣ ΙΤΑΛΙΚΕΣ κλπ
ωστε να παρει μια αποψη.Τωρα με αυτο που ειπες για τα Γερμανικα, θα σου προτεινα να κοιταξεις κατω απο το αυτοκινητο πριν το βαλεις μπροστα, μπορει να σου εχουν βαλει καμμια βομβα.
Τωρα τι θα του βγει η αγορα μεταχειρισμενου ειναι αγνωστο , η καλυτερη περιπτωση ειναι οταν πας το πρωι στην δουλεια να σου πει ο συναδελφος 'δινω το δικο μου, το οποιο ξερεις οτι το εχει τσιτσι' ή να στο προτείνει ενας συγγενής ή καποιος γνωστος τεσπα, άλλα σε ποσους καθετε τετοια φαση την σωστη χρονικη στιγμη, σε πολυ λιγους πιστευω, οποτε η υποθεση μεταχειρισμενο ειναι λαχειο εκτος απο αυτες τις περιπτωσεις που ανεφερα ποιο πανω (περι γνωστων και συγγενων)... ενα τραγελαφικο πανω σε αυτο θυμαμαι πριν 12χρονια, ο πατερας μου εψαχνε για αμαξι και ειχε πει σε καποιον πολυ γνωστο για ενα toyota, το διαστημα που εψαχνε ο πατερας μου ειχε ξεχασει να ξαναρωτησει τον γείτονα αν έδινε τελικά το corolla που είχε πει οτι σκεφτόταν να πουλήσει, μόλις φεραμε λοιπον το kia pride καινουριο στο σπιτι μετα απο 2-3 ωρες μας χτυπησε το κουδουνι ο κατοχος του toyota κ μας ειπε αν θελουμε να αγορασουμε το corolla , ο κυριος δεν ειχε ξεχασει οτι εμεις ψάχναμε για αυτ/το.
Σωστα, καλο θα ηταν να το διαδωσει οτι ζητα αυτοκινητο. Παρεπιπτοντως ο BlackieRatt εχει να μπει απο τις 12/11 οποτε οσο μιλαμε μπορει και να εχει αγορασει αυτοκινητο
Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο για αδαή!