-
- Κάνει περίεργο θόρυβο.
- Χοχλάζει το νερό.
- Βάζεις απιονισμένο αντί για παραφλού.
- Έχει σκουριά κάτω από το δοχείο διαστολής
- Καίει τα άντερά του από λάδι
Ειλικρινά τι περιμένεις για να το πας σε συνεργείο και να τους πεις όλα τα προβλήματα; Να σου βγάλει κανά κωλοδάχτυλο στην οθόνη υγρών κρυστάλλων για να καταλάβεις ότι ο κινητήρας είναι στα τελευταία του;
Δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό σου.
Γίνομαι απότομος αλλά δεν μπορώ να ακούω τέτοια πράγματα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σε μηχανικο ποτε θα το πας;Στη μαντρα θα το παει και την αλλη μερα θα εχει βγει αλλο ενα ''υπεραριστο'' mini s που δεν θα ''θελει τιποτα'' για τον επομενο τυχερο κατοχο
-
Αν προλάβει
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Πάρε πιο ποιοτικό (ακριβό) . Να εχει ανοιχτή παλάμη (στυλ μουτζας) συνδεδεμενη με αισθητηρα στη δεξαμενη λαδιού και το δοχειο νερού και οταν πέφτει η σταθμη τους να βγαινει πάνω απο τον ουρανο του αυτ/του και να σου δινει σφαλιάρα. Οπως ο πρακτωρ Μαπ στον πρακτωρ ΘΒ.
-
χαλαρωστε λιγο,δεν ειμαστε ολοι ειδικοι
-
Ο χρήστης blade_ έγραψε:
χαλαρωστε λιγο,δεν ειμαστε ολοι ειδικοιΔεν χρειαζεται να εισαι πυρηνικός επιστήμονας για να ελενχεις τα λαδια και τα νερα του αμαξιου σου.Αν διαβασεις το μανουαλ το γραφει.Αν δεν μπορεις υπαρχουν και τα συνεργεια.
-
δε διαφωνω ,απλα δε χρειαζεται να ειμαστε τοσο επιθετικοι.
-
Δεν ειμαστε επιθετικοι, δηκτικοι ισως ναι για να δωσουμε να καταλαβει ο φιλος οτι δεν γινεται να βασιζεται σε λαμπακια οποτε και αν αναψουν για να κανει σωστη συντηρηση του αυτοκινητου του. 2 λεπτα 1 φορα το μηνα να ανοιξεις καπω και να δεις τα υγρα του μπορει να σε γλυτωσει απο μελλοντικους μπελαδες.
Τα ιδια λεω και σε μια θεια μου που εχει ενα peugeot 308cc του '10μοντ με 35.000χλμ και δεν εχει αλλαξει ακομα λαδια ουτε φυσικα εχει ανοιξει ποτε της καπω. Εχει λεει λαμπακι αν χρειαστει συμπληρωμα και υπολογιστη για ποτε χρειαζεται σερβις
Προφανως δεν τη νοιαζει αν παρει το μοτερ στα χερια, εχει απειρα λεφτα ο αντρας της οποτε και να το καψει απλα θα βαλει καινουριο πανω -
έχω φίλο με μίτο αρχες '09 που πριν από ένα μήνα κατάλαβε οτι θέλει σέρβις κάθε χρόνο
αφου τραβάει καλά μου λέει...
-
-
Ο χρήστης manosch έγραψε:
Το άνοιξα και κάνει ένα θόρυβο στο δοχείο νερού και γενικά έχει μια κάψα...φιλε και μενα η γυναικα μου οταν εκαψε φλατζα σχολιαζε οτι μολις παρκαρε το αυτοκινητο απο τη μηχανη εβγαινε μια 'καψα' και τα νερα γουργουριζαν ασυνηθιστα.. το θεωρησε φυσιολογικο και απλως το σημειωσε να το πει στο επομενο σερβις.
Δεν προλαβε..και η φλατζα ταπαιξε...(-1000 ευρω η ζημια προ 3-4 ετων φλατζα πλανισμα ψυγειο και 15-20 μερες χωρις αυτοκινητο).Κριμα δεν ειναι...?
-
Ο χρήστης manosch έγραψε:
γι αυτό δεν παίρνουμε τα ακριβά αυτοκίνητα για να έχουμε διευκολύνσεις και ενδείξεις σε περίπτωση που θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα?Μη μιλήσω για μάστορες οι οποίες είναι μπακαλόγατοι και ότι να ναι.. Κι αναγκαζόμαστε να τα πηγαίνουμε σε εξουσιοδοτημένα..
αθάνατο ελληνικό πνεύμα
-
Νόμιζα πως τα ακριβά αυτοκίνητα, τα παίρνουμε για να πουλάμε μούρη και να τρέφουμε τον εγωϊσμό μας...
-
απο τα καλυτερα thread ever!
-
Στα αυτοκίνητα που πέρασαν από τα χέρια μου όποτε τα νερά φούσκωναν - κόχλαζαν ήτανε φλάντζα κεφαλής. Σε λίγο καιρό κάθε 100 μέτρα θα θές 2 λίτρα νερό.
-
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Στα αυτοκίνητα που πέρασαν από τα χέρια μου όποτε τα νερά φούσκωναν - κόχλαζαν ήτανε φλάντζα κεφαλής. Σε λίγο καιρό κάθε 100 μέτρα θα θές 2 λίτρα νερό.ε δεν συμφέρει τότε , πάρε άλογο , πιο λίγα νερά πίνει
-
Ναι αλλά αν πάρει όσα άλογα βγάζει ο κινητήρας του θέλει πολύυυυυυ νερό!
mini cooper s ανέβασμα θερμοκρασίας