-
Δε κοιτας και το aveo? Το βρισκω αψογο σχεδιαστικα, σε πολυ καλη τιμη και με πολυ καλο diesel !
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε κοιτας και το aveo? Το βρισκω αψογο σχεδιαστικα, σε πολυ καλη τιμη και με πολυ καλο diesel !+1
Το ειχα ξεχασει εντελως! Εχει ισχυροτατο και οικονομικο diesel και το αυτοκινητο ειναι αρκετα εμφανισιμο μεσα-εξω...
-
viewtopic.php?f=15&t=50646&start=15
για το αβεο...
-
Παραθετω και ενα review απο το Ελληνικο Cityauto:
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=8705
Στην επισημη ιστοσελιδα παντως γραφει για το aveo diesel 5dr, απο 13,420ευρω με το μετρο της αποσυρσης...
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
το σκεπτικο ειναι σωστο το εχω σκεφτει και εγω με αεροσακους κτλ..αλλα βαζε βαζε φυγαμε πολυ ψηλα...δεν μπορω να δωσω πανω απο 13 χιλιαδες για αυτοκινητο
οποτε το γιαρις μονο αν κανουν πολυ καλη προσφορα(σιγα μην κανουν)
Αμα δεν καιγεσαι να το παρεις σημερα-αυριο, περιμενε καρτερικα κοντα στις τελευταιες μερες του χρονου. Παραδοσιακα για να κλεισουν τα καλυτερα δυνατα νουμερα πωλησεων στο ετος, -και σε συνδυασμο με τυχον στοκ που μπορει να εχουν ξεμεινει-, θα κανουν καλυτερες τιμες.
Ενα 1400αρι diesel Υaris νομιζω ειναι εξαιρετικη περιπτωση, και με λιγη υπομονη και τυχη, εχω την αισθηση οτι μπορεις να το βρεις με ESP και καλο εξοπλισμο, στα 13,500ευρω περιπου.
Γενικοτερα επειδη επεσε στα χερια μου ενα εταιρικο, βενζινη βεβαια, διεπιστωσα πολυ καλους χωρους για την κατηγορια, και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, αν και σχεδιαση-εργονομια κατα τα γνωστα Ιαπωνικα προτυπα.
Επισης εξαιρετικη ανεση και χαμηλα επιπεδα θορυβου κυλισης, ολα αυτα με την βασικη διασταση σιδερενιων τροχων...Ηδη εδω υπαρχει ενα παραδειγμα, με μηδενικα χλμ σε καλη προσφορα...Παρομοιες μπορει να βρεις μεχρι τα τελη του ετους...
Συμφωνώ απόλυτα του να περιμένεις για το τέλος του έτους, θα βρεις καλές προσφορές.
Συμφωνώ επίσης με το Yaris, αν σου αρέσει εξωτερικά (χάλι) και εσωτερικά (μέτριο). Αλλά στα σέρβις η Τογιότα, ΒΑΡΑΕΙ.
Και εγώ με την σειρά μου θα πήγαινα σε βενζίνη στο Ριο (1.400) και πετρέλαιο στο C4 (90 άλογα για να είσαι οριακά εντός budget). Επίσης σε πετρέλαιο δες ξανά το Fiest-άκι, αξίζει. Αν περιμένεις και λίγο έρχεται και με τον 1000άρι τον Ecoboost που στο Focus που τέσταρα δεν έκαιγε **ΤΙΠΟΤΑ **(6,0lt μ.ο. εντός-εκτός) και πήγαινε φοβερά. Φαντάζομαι ότι στο Fiesta θα έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και σε κατανάλωση αλλά και σε επιδόσεις. -
παιδια σας ευχαριστω ειλικρινα για το ενδιαφερον σας και τις προτασεις σας...
να πω εδω οτι πανω απο 13χιλ/13.500 πολυ δυσκολα να δωσω...το ποσο ξεφευγει πολυ ...
επισης θα δω χρηματοδοτησεις...τι επιτοκιο εχουν,τι δινουν επιπλεον κτλ κτλοποτε γι αυτο ακριβως κοιτουσα πεζο που και αποσυρση δινει σε ολους και εκπτωση κανει ε και κανενα μεταλλικο χρωμα θα τσιμπησω καμια επεκτασουλα κτλ...και μαλιστα το αμαξι μολονοτι δουλευει βενζινη εχει αρκετα καλη καταναλωση...συν οτι δεν εχει τον φοβο του ντιζελ για νοθεια...
και το φιατακι αν παω μονο αν πιασει πατο η τιμη...γιατι ειναι γελοια ακριβο
το γιαρις πραγματικα δεν μ αρεσει εξωτερικα ειναι και ακριβο,γι αυτο παιρνει χαμηλη σειρα προτεραιοτητας...θα δουμε ομως
το αβεο..χμμμ καλη καταναλωση παντωςedit εξαιρετικη περιπτωση το αβεο!!!!!
-
@ELEAZAR
Το Αveo θα μπορουσε να θεωρηθει και ως...Κορεατικο Corsa. Η διαφορα ειναι οτι το corsa παει για αλλαγη, ενω to Aveo
ειναι φρεσκο, και εμφανισιακα-σχεδιαστικα περισσοτερο ενδιαφερον. Επιπλεον ο συγκεκριμενος diesel κινητηρας που τον μοιραζονται corsa/aveo, πρεπει να ειναι μεχρι στιγμης αυτος με τις μεγαλυτερες πωλησεις, μαζι με τον αντιστοιχο -και οχι μονο- της citroen...Σε οποια βασικη τριαδα-τετραδα πχ μοντελων και να καταληξεις, βαλτα σε σειρα προτιμησης με τις δικες σου προτεραιοτητες-αναγκες-θελω, αλλα κοιταξε τα ολα αυτα απο κοντα. Αν μπορεις καποια απο αυτα ενδεχομενως να τα οδηγησεις, εστω και για λιγο, με πωλητη διπλα σου, θα καταλαβεις καποια πραγματα καλυτερα, για το τι ταιριαζει περισσοτερο σε αυτα που θελεις εσυ...
Οταν δε καταληξεις στην επιλογη σου, μην πας καρφωτος μονο σε εναν αντιπ/σωπο. Πηγαινε στους περισσοτερους δυνατους που μπορεις, και που υπαρχουν στο λεκανοπεδιο (εαν μενεις Αθηνα πχ) και παρε συγκεκριμενες, τελικες προσφορες, με τον ιδιο ακριβως εξοπλισμο.
Θα εντυπωσιαστεις με το τι διαφορες μπορει να βρεις, υπερ σου φυσικα... -
για την διπλωματια υπαρχουν ολοκληρες σχολες για την διαπραγματευση καρου καμια...πως γινεται λοιπον αυτη η περιβοητη διαπραγματευση?πας σε μια παιρνεις προσφορα και με αυτην πας και την δειχνεις στις αλλες?περασαν πολλα χρονια απο την τελευταια φορα παιδες και τοτε την εκανε αλλος την διαπραγματευση...
κατι αλλο δυσκολευομαι να βρω για το αβεο αναλυτικο εξοπλισμο και προαιρετικα...οπως και τιμοκαταλογο πληρη
η εγγυηση ειδα μολις 3 χρονια..θα εχει επεκταση λογικα
υς:για το 75αρακι μιλαμε ετσι?
λοιπον συνοψιζουμε...aveo,yaris,peugeot 208,fiat panda κανενα αλλο να κοιταξω διαθετομεν?
και τα 4 ειναι θα συμφωνησετε καλα αμαξια και καινουρια ε...οχι μουστογριες σαν το κορσα κτλπαντως στο παντα εχω κολησει με το 4χ4 το βλεπω και οποτε το βλεπω λεω αξιζει τα λεφτα του το ατιμο...μετα βλεπω τις καταναλωσεις και σκεφτομαι δεν με παιρνει,ειναι ασκοπο,σπαταλο,κραυγαλεο συγκριτικα με την ασφαλτο και στην ασφαλτο θα κανω το 90% των χλμ κτλ
εξαλλου οι καταναλωσεις βλεπω βενζινης και ντιζελ ειναι μολις 0.2 διαφορα ειναι δυνατον?
τελος παντων το μαρουλακι παει λιγο πανω απο 14 χιλιαρικα για 4χ4 παντα ντιζελ με εκπτωσεις με αποσυρσεις με εκπτωση στην χρηματοδοτηση με λαγους και ξερω γω τι αλλο,οποτε απλα δεν...εκτος και αν δεκεμβρη παιχτει κολπο γκροσσο στην αντιπροσωπεια με καποια προσφορα σοκ...
και παλι η καταναλώση χτυπαει κουδουνες -
Δε μπορω να καταλαβω βασικα γιατι εχεις κολλησει τοσο με το panda.. Το punto evo που το ηθελες αρχικα γιατι το αφησες τωρα?
Επισης αφου δε θελεις τη c4, λογω μεγεθους,budget, μεγαλυτερου τεκμηριου και παγιων (αν ειναι σαφως καλυτερο αυτοκινητο και μεγαλυτερης κατηγοριας απο τα παραπανω ολα) γιατι δε κοιτας τo c3? Δεν εχει το καλυτερο μοτερ βεβαια αλλα το πακετακι ειναι τζαμπα..Με 11 χιλιαρικα περιπου..Σε κοβω τοσο τσιμα τσιμα εντωμεταξυ για να κοιτας διαφορες καταναλωσεων της ταξης του 0,5 λιτρα ανα 100km που πραγματικα πιστευω εσενα σου ταιριαζει το φτηνοτερο! Και γενικα απο το τροπο που εχεις γραψει απλα κανε τη 'μαζεμενη' και 'στα σιγουρα' απο οικονομικης πλευρας επιλογη...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δε μπορω να καταλαβω βασικα γιατι εχεις κολλησει τοσο με το panda.. Το punto evo που το ηθελες αρχικα γιατι το αφησες τωρα?Επισης αφου δε θελεις τη c4, λογω μεγεθους,budget, μεγαλυτερου τεκμηριου και παγιων (αν ειναι σαφως καλυτερο αυτοκινητο και μεγαλυτερης κατηγοριας απο τα παραπανω ολα) γιατι δε κοιτας τo c3? Δεν εχει το καλυτερο μοτερ βεβαια αλλα το πακετακι ειναι τζαμπα..Με 11 χιλιαρικα περιπου..Σε κοβω τοσο τσιμα τσιμα εντωμεταξυ για να κοιτας διαφορες καταναλωσεων της ταξης του 0,5 λιτρα ανα 100km που πραγματικα πιστευω εσενα σου ταιριαζει το φτηνοτερο! Και γενικα απο το τροπο που εχεις γραψει απλα κανε τη 'μαζεμενη' και 'στα σιγουρα' απο οικονομικης πλευρας επιλογη...
+1
-
ενταξει εδω που τα λεμε και γω στην αρχη για ντιζελ εψαχνα σιτροεν...
αλλα λεγε λεγε,αλλου ξεκινησαμε και αλλου μας παει...παντως εγω το panda diesel 4x4 για να ειμαι ειλικρινης θα το ρωτησω...αν τυχον κανουν καμια τιμη δωρο θα το τιμησω
panda diesel 4x4x,yaris diesel,peugeot 208 82 βενζινη και
πιθανον aveo dieselαυτα ειναι τα αμαξια που πιθανον να δω...οικονομικα,καινουρια με καλες κριτικες,με χαμηλες καταναλωσεις...
-
σημειωνω πως 20 δεκεμβριου ληγει η αποσυρση,αν δεν την ανανεωσουν θα κατσουμε στο παγωτο....θα πρεπει να παω απο 1 δεκεμβρη να ψαξω γιανα κλεισω αμαξι...ελπιζοντας να ειναι και ετοιμοπαραδοτο,φανταζομαι ομως και παραγγελια να ειναι αυτοι ετοιμαζουν τα χαρτια για φετος,οποτε την παιρνεις και την αποσυρση και πριν ερθει
-
Ριξε μια ματια και εδω:
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... ge_id=5899
...το Kia Rio εισαγεται πλεον και με ισχυροτερο 1400αρη diesel / 90ps, χωρις τελη, απο 13,300 το 5θυρο, με καλο εξοπλισμο και στανταρ το ESP...
-
το εχω προσεξει ναι...αλλα δεν ξερω δεν μου κανει αισθηση...βεβαια οταν ερθει η ωρα ολα θα παιξουν ρολο και φυσικα το οικονομικο
ειναι στην πενταδα ενδιαφεροντος και αυτο,καινουριο αμαξι
-
για το ριο με τα πολλα θετικα ακουσα εδω ενας που ανοιξε νημα πως σε φρεναρισμα αποτομο με μεγαλη ταχυτητα η ουρα πεταγεται...βεβαια ενα καλο ερωτημα ειναι με ποια ταχυτητα και ποσο φρεναρισμα...και παλι αν ειναι προβλημα μπορει να ειναι εξαιρεση
για το αβεο ακουσα πως η ποιοτητα ειναι μετρια,εχει χιλια καλα,αλλα μετρια ποιοτητα
-
Ο χρήστης ELEAZAR έγραψε:
για το ριο με τα πολλα θετικα ακουσα εδω ενας που ανοιξε νημα πως σε φρεναρισμα αποτομο με μεγαλη ταχυτητα η ουρα πεταγεται...βεβαια ενα καλο ερωτημα ειναι με ποια ταχυτητα και ποσο φρεναρισμα...και παλι αν ειναι προβλημα μπορει να ειναι εξαιρεσηγια το αβεο ακουσα πως η ποιοτητα ειναι μετρια,εχει χιλια καλα,αλλα μετρια ποιοτητα
Mια απλη ερωτηση...Ειχε το εξτρα ESP ή οχι?
-
Πιο πολυ εχει σχεση με το EBD του εκαστοτε αυτοκινητου αυτο παρα με κατι αλλο...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Πιο πολυ εχει σχεση με το EBD του εκαστοτε αυτοκινητου αυτο παρα με κατι αλλο......το οποιο αν δεν κανω λαθος, πρεπει να αποτελει τμημα λειτουργιας του ESP...Κοντολογοις, εχω την αισθηση οτι οταν υπαρχει ESP, υπαρχει και EBD. Προσωπικα δεν γνωριζω να ισχυει το αντιθετο, (να υπαρχει δηλαδη EBD αλλα οχι ESP) χωρις βεβαια και να το αποκλειω...
(εκτος εαν θεωρεις οτι EBD εχουν ανεξαιρετως ολα τα αυτοκινητα, εδω και μια δεκαετια πχ. Κατανεμητη εχουν, ηλεκτρονικο ελεγχο κατανομης ομως δηλαδη το Electronic Brake Distribution, νομιζω οχι, και οτι υπαρχει μονο οταν υπαρχει ESP. Εαν υπαρχει καποιος που να γνωριζει περισσοτερα, επι τουτου, ας μας διαφωτισει...)
-
πειτε μου κατι...εχουμε απο την μια τον twinair και απο την αλλη το diesel της fiat
μολονοτι οι γραφες λενε 0.2 διαφορα στην πραξη η καταναλωση λενε οι κριτικες ειναι πολυ μεγαλυτερη για τον twinair...ασε που δεν εχει τα χρονια που εχει ο dieselομως ο twinair ερχεται με 6 ταχυτητες στο 4χ4 το ντιζελ με 5
αυτο παιζει ρολο στην καταναλωση σε εθνικη οδο?θα ειναι συγκρισιμη η καταναλωη του ενος με του αλλου?λογω επιπλεον ταχυτητας?
τι λετε? -
Τελική ευθεία,τον άλλο μήνα ξυρίζουν τον γαμπρο..Ακούω.