-
βασιζεται στο ραβ4?επειδη μου το θυμιζει αρκετα..παρεπιπτοντως ειδα ενα μικρο σουβλακι της σουμπαρου στην ιταλια,πριν λιγες μερες..παιζει να ειναι αυτο?η εχουν κ αλλο μικρο?δεν ηταν το φορεστερ
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
βασιζεται στο ραβ4?επειδη μου το θυμιζει αρκετα..παρεπιπτοντως ειδα ενα μικρο σουβλακι της σουμπαρου στην ιταλια,πριν λιγες μερες..παιζει να ειναι αυτο?η εχουν κ αλλο μικρο?δεν ηταν το φορεστερΑυτό λες μάλλον.
Subaru XV
http://www.subaru.gr/news/375Αν προσέξεις, είναι δίπλα στο Φορεστερ στην τελευταία φωτό.
-
τελικά τι γίνεται αυτοί φεύγουν από την Ελλάδα σαν την daihatsu;
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
τελικά τι γίνεται αυτοί φεύγουν από την Ελλάδα σαν την daihatsu;Η νταιχατσου φευγει απο την Ευρωπη ,η σουμπαρου δεν εχει αντιπροσωπο στην Ελλαδα.
-
το ξέρω αλλά έμαθα ότι θα φύγουν γενικά από την Ελλάδα
-
θυμιο,εχεις δικιο,αυτο ειναι κ μου φανηκε καλουτσικο εμφανησιακα!μου εκανε εντυπωση οτι δεν ακουγοταν καθολου εν κινησει..
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
το ξέρω αλλά έμαθα ότι θα φύγουν γενικά από την ΕλλάδαΜε αφορμή αυτό το σχόλιο, το έψαξα και βρήκα αυτό το άρθρο:
Subaru: Χωρίς επίσημο εισαγωγέα στην Ελλάδα από 26 ΣεπτεμβρίουΊδωμεν...
-
Απο οτι φαινεται η θεση του Ιntercooler παραμενει στη κορυφη του κινητηρα.Αν και η εισαγωγη στο καπω εχει τροποποιηθει,μαλλον για λογους αεροδυναμικης.Επισης ενδιαφερον παρουσιαζει η τοποθετηση του turbo,το οποιο απο οτι φαινεται βρισκεται μπροστα απο το μοτερ και χαμηλα.Καπως 'περιεργη'θα ελεγα επιλογη ειδικα σε ενα αρκετα off road οχημα.Βεβαια υπαρχει μεταλλικη ποδια ... edit:μαλλον και στα τωρινα diesel εκει βρισκεται.
Και το εσωτερικο:
-
του άλλαξαν και το εσωτερικό; Αυτό είναι καλό νέο.
Η τοποθέτηση του τούρμπο τόσο χαμηλά όμως είναι αποτυχημένη. Και δε νομίζω οτι η ποδιά αρκεί.
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
του άλλαξαν και το εσωτερικό; Αυτό είναι καλό νέο.Η τοποθέτηση του τούρμπο τόσο χαμηλά όμως είναι αποτυχημένη. Και δε νομίζω οτι η ποδιά αρκεί.
Βασικα ετσι νομιζα και εγω αλλα απο οτι φαινεται και τα τωρινα forester diesel &XV εκει το εχουν.Δεν εχει αναφερθει κανενα θεμα ειδικα για τα φορεστερ που γενικα οι ιδιοκτητες τους τα πανε αρκετα εκτος δρομου.Το ιδιο βεβαια ισχυει και για το XV αν και ειναι πιο καινουριο μοντελο...Ψυχολογικα βεβαια για καποιον που γνωριζει δεν ειναι οτι καλλιτερο.
Το εσωτερικο ειναι σχεδον ιδιο μετο XV.Επισης μιλανε για διαφορετικες ρυθμισεις στο CVT.Ενω υπαρχουν προσθηκες στον εξοπλισμοα ανεσης οπως ηλεκτρικη 5η πορτα.
Πολυ ενδιαφερον θα εχει αν δουμε τον διλιτρο turbo,στην Ευρωπη αν και πιστευω οτι η καλλιτερη επιλογη θα ειναι το diesel.Ειδικα αν μπει το CVT. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
του άλλαξαν και το εσωτερικό; Αυτό είναι καλό νέο.
Η τοποθέτηση του τούρμπο τόσο χαμηλά όμως είναι αποτυχημένη. Και δε νομίζω οτι η ποδιά αρκεί.
Βασικα ετσι νομιζα και εγω αλλα απο οτι φαινεται και τα τωρινα forester diesel &XV εκει το εχουν.Δεν εχει αναφερθει κανενα θεμα ειδικα για τα φορεστερ που γενικα οι ιδιοκτητες τους τα πανε αρκετα εκτος δρομου.Το ιδιο βεβαια ισχυει και για το XV αν και ειναι πιο καινουριο μοντελο...Ψυχολογικα βεβαια για καποιον που γνωριζει δεν ειναι οτι καλλιτερο.
Το εσωτερικο ειναι σχεδον ιδιο μετο XV.Επισης μιλανε για διαφορετικες ρυθμισεις στο CVT.Ενω υπαρχουν προσθηκες στον εξοπλισμοα ανεσης οπως ηλεκτρικη 5η πορτα.
Πολυ ενδιαφερον θα εχει αν δουμε τον διλιτρο turbo,στην Ευρωπη αν και πιστευω οτι η καλλιτερη επιλογη θα ειναι το diesel.Ειδικα αν μπει το CVT.Βασικά πρέπει να διορθώσουν τη μλκια που είχαν κάνει με το τωρινό Φορεστερ, που στο ντιζελ δεν υπήρχαν 'κοντά'. όποιος θέλει κάτι παραπάνω εκτός δρόμου, θέλει και κοντά και πετρέλαιο...
Προβλήματα μπορεί να μην έχουν αναφερθεί, αλλά όπως το λές είναι: είναι ψυχολογικό το θέμα...
-
Επισημες φωτογραφιες και παρουσιαση στη Βορεια Αμερικη.Ο 2.0 turbo αποκλειστικα με CVT.
-
-
Δηλαδή δεν είναι photoshop ?
Με αυτή την μάσκα θα βγει στην παραγωγή ?
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
-
χμ.ωραιο απο εδω
-
Αψογο!!! Ωραιο γουρουνακι!!! Αντε να δουμε πως θα κανουν και το νεο Impreza.
-
σχετικά με τη θέση του turbo.
εκτός απο το κίνδυνο χτυπήματος, δεν τίθεται θέμα και με τα νερά και ενδεχόμενο θερμικό σοκ? -
Si drive ,μαλλον μονο γιa το διλιτρο turbo... -
H φωτό από το κάτω μέρος είναι ..ποιήμα!
Το από μπρος, ρε γμτ, γιατί δε μπορούν να το πετύχουν;
2014 Subaru Forester Compact SUV