-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
περιμενα να το δω στην εκθεση στο Ελληνικο αλλα δεν...
ακομα πιο ενδιαφερον σχεδιαστικα με το εσωτερικο να εχει δεχθει την περισσοτερη περιποιηση.
πιστευω πως στεκεται ακομα καλυτερα απεναντι στον ανταγωνισμο ο οποιος φυσικα δεν αστειευεται.
καλα σχολια εχω ακουσει για δαυτο, αρκει ο γνωστος κομπλεξισμος με την μαρκα να μην αποδειχθει...αληθινος!Υπήρχε.
http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=8&t=51941&p=2919286#p2915435απλα ΔΕΝ υπηρχε! ...
Αν ΔΕΝ θες να υπήρχαν ... οκ! Χατήρια δεν χαλάμε!
ασε ρε συ τετοια νιλα χροοονια να θυμηθω!
-
Τα παραθυρα παντως ακομα στην κονσολα τα εχουν καλα ειδες! Οσον αφορα την ποιοτητα εχεις δικιο, και αν και δεν εχω δει εξοπλισμους, θεωρω οτι αξιζουν μονο τα φθηνα μοντελα που εχουν τα βασικα και σε τιμη εως 11+ χιλιαδες ειναι μια κατηγορια πανω απ'τον ανταγωνισμο. Απο τις 12Κ και πανω υπαρχουν πολυ καλυτερα νεα σουπερμινι, εκτος πια κι αν ειναι πολυ φορτωμενο ωστε να καλυπτεται η διαφορα...
-
Σχετικά με το θέμα με τους διακόπτες των παραθύρων ως κάτοχος του dacia sandero stepway I σας ομολογώ ότι από τη στιγμή που το συνήθισα μου αρέσει και δεν το αλλάζω.Στα διόδια για παράδειγμα με το χέρι στο λεβιέ ανοίγω παράθυρο και δίνω και τα ψιλά στην κοπέλα και μένουν όλοι άναυδοι...Επίσης δεν χαλάει τίποτα ηλεκτρικό από τη βροχή που στο επαγγελματικό honda civic που οδηγώ έχω πάει αντιπροσωπεία για να αλλάξω διακόπτες λόγω εισροής νερού βροχής...Οπότε όλα έχουν και την αρνητική αλλά και τη θετική πλευρά τους.
-
Πολύ γρήγορα ανέβασε τιμές η φίρμα, και δεν θα ανέβουν πολλοί στο τρένο.
-
Εμένα προς το παρών με έχασε.
Διότι στα 13000 εκανα υποχωρησεις.
Στα 14800 το σκέφτομαι λίγο διαφορετικά. -
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Αυτά ακριβώς ήταν στην έκθεση και ήταν τα καινούρια:Δεν είναι άσχημο. Έχει σύγχρονο look
-
Σαν εμφάνιση (σχεδίαση) είναι πολύ πετυχημένα. Από εκεί και πέρα, αν κάποιος τα περιεργαστεί από κοντά για αρκετή ώρα θα βρεις κάποιες ατέλειες που στις φωτογραφίες δεν φαίνονται. Επίσης σε αρκετά σημεία φαίνεται ότι η συναρμολόγηση θα μπορούσε να ήταν καλύτερη και επίσης και το φινίρισμα.
Κάποιες από αυτές τις ατέλειες είναι σοβαρές (π.χ. μεντεσέδες θυρών και πορτμπαγκάζ), άλλες ξινίζουν και άλλες απλά περνούν απαρατήρητες.Π.χ. εγώ που μπήκα στο Stepway (το πρώτο) που με χάλασε ήταν η κακή τοποθέτηση της μοκέτας στο πάτωμα. Σε κάποια σημεία ήθελε ανθρώπινο χέρι για να έρθει στα ίσα της. Επίσης σε κάποια άλλα σημεία είδα ότι τα πλαστικά δεν κουμπώνανε όμορφα, σαν να βγήκαν κάπως στραβά από το εργοστάσιο παραγωγής.
Αλλά τότε για τα λεφτά του, ήταν μία χαρά. Αν έχουν ανέβει οι τιμές στο καινούριο, τότε μάλλον αυτό θα στερήσει τις όποιες πωλήσεις.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αλλά τότε για τα λεφτά του, ήταν μία χαρά. Αν έχουν ανέβει οι τιμές στο καινούριο, τότε μάλλον αυτό θα στερήσει τις όποιες πωλήσεις.
και να μην εχουν ανεβει οι τιμες του, παλι σε δευτερη-τριτη (μην πω τεταρτη) μοιρα θα ερχοταν τα νουμερα των πωλησεων του.
κριση-κριση αλλα ο Ελληνας δεν θα καταδεχτει να 'ξεπεσει' σε τετοια μαρκα. -
Διαφωνώ.
Προσωπικά θα το έπερνα αν έβγαινε 13.000-13500.
Τώρα με 14.800 δε το κοιτάω και πάω για άλλα -φτωχές εκδόσεις άλλων αυτοκινήτων.
-
Δοκιμή του Sandero II 1.5 DCi 75 hp:
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 114671.asp
-
Ο χρήστης teod1980 έγραψε:
Διαφωνώ.Προσωπικά θα το έπερνα αν έβγαινε 13.000-13500.
Τώρα με 14.800 δε το κοιτάω και πάω για άλλα -φτωχές εκδόσεις άλλων αυτοκινήτων.
Αν είχε 13500 και πράγματι από κοντά φαινόταν ότι είχε λύσει τις όποιες ατέλειες στην ποιότητα συναρμολόγησης, σχεδίασης και υλικών τότε ίσως και να ήταν κάπως ελκυστικό (λόγω λογότυπου/μάρκας).
Σε αντίθετη περίπτωση εγώ θα το θεωρούσα ακριβό και δεν θα έμπαινα καν στο κόπο να το κοιτάξω.
Για την κατηγορία πελατών που απευθύνεται είμαι της άποψης ότι απαιτείται μία επιθετική πολιτική όσο αφορά τις τιμές. Ίσως έρθουν αργότερα με προσφορές κλπ...κλπ...
-
Δεν πρόκειται να πουλήσει το Σαντέρο μκ2. To καινούργιο Νισσάν Νότε σε σχετικά παραπλήσια χρήματα, είναι καλύτερο και χωρίς τη βαριά ρετσινιά της μάρκας. Ούτε σε στόλους ή νοικιάρικα δεν μπορεί να το δώσει, εκεί βασιλεύουν οι κορεάτες.
Άμα δε ρίξεις την τιμή έτσι ώστε ο άλλος να δει σοβαρή διαφορά στο χρήμα, και να δώσεις και βαρβάτη εγγύηση και να καταφέρεις να πείσεις ότι και είναι αξιόπιστος, γιοκ πωλήσεις. -
Τα εξοπλιστικά πακέτα είναι αυτά που ανεβάζουν την τιμή. Αν κάποιος βολεύεται με ένα υδραυλικό τιμόνι και a/c και η τιμή του είναι χαμηλή και πιθανό να του καλύπτει τις βασικές του μεταφορικές ανάγκες.
-
Ποιός βολεύεται πλέον μόνο με αυτά? Δεν είμαστε στο 1990.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ποιός βολεύεται πλέον μόνο με αυτά? Δεν είμαστε στο 1990.Καλά μην το λες αυτό. Κάποιοι Ευρωπαίοι κατασκευαστές επιμένουν σε τρελές απουσίες στον εξοπλισμό και στιλιστικές πινελιές του 1990 με κάτι μεταλλικές επιφάνειες στις πόρτες εσωτερικά, κάτι μοκέτες χρώματος 'σκατουλί' και υφάσματα σε καθίσματα ποιότητας αλλά και εμφάνισης 1990...
Σαν του Yugo που είχα... που το ύφασμα ήταν σαν από σακί από πατάτες.
Ή ακόμη-ακόμη και μηχανικά σύνολα εκείνης της δεκαετίας.(τα οποία μπορεί πράγματι να ήταν σκυλιά)Όχι ότι αυτά είναι απαραίτητο κάτι κακό για τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα, αλλά όχι και να το προωθούν ως 'ρετρό' ή 'κλασσικό' και να ανεβάζουν την αξία.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ποιός βολεύεται πλέον μόνο με αυτά? Δεν είμαστε στο 1990.Ενας που σίγουρα δεν θα γράφει στο 4ΤΦορουμ!
-
Ντάξ βασικά γω τιμολόγηση τη βρίσκω εντελώς άκυρη ειδικά αν λάβουμε υπόψιν τιμές και και γενικά μηχανικες επιλογές σε άλλες αγορές σε σχέση με εδώ
Βεβαιότατα αν παει με τέτοιες τιμές εδώ δεν θα πουλήσει αλλά έξω αυτη τη στιγμή πάει σε πωλήσεις- πρέπει να μας φέρουν όλες τις μηχανικές επιλογές που υπάρχουν έξω κι όχι τις μισές εξ αυτών
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Ντάξ βασικά γω τιμολόγηση τη βρίσκω εντελώς άκυρη ειδικά αν λάβουμε υπόψιν τιμές και και γενικά μηχανικες επιλογές σε άλλες αγορές σε σχέση με εδώ
Βεβαιότατα αν παει με τέτοιες τιμές εδώ δεν θα πουλήσει αλλά έξω αυτη τη στιγμή πάει σε πωλήσεις- πρέπει να μας φέρουν όλες τις μηχανικές επιλογές που υπάρχουν έξω κι όχι τις μισές εξ αυτών
τι εννοεις? τον 1.2?
με ποιους ερχεται τωρα? με 0.9tce και 1.5dci?
btw στο site της dacia δεν βλεπω φως... -
Εγώ δεν κατάλαβα!
Θέλουμε τον καινούριο 0,9 απευθείας σε προσφορά μάλλον?!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Άμα φέρουν και τον 1500άρι με τα 90 άλογα και ανέβει ακόμη η τιμή του, να δείτε πως θα πουλήσει τότε (ΟΧΙ).
Καμμένο χαρτί η φίρμα στη χώρα μας παίδες, προχωράτε παρακάτω. Μπορεί μετά από μερικές γενιές, και αν.
Όσο ακόμη πλανάται στον αέρα αυτό το φάντασμα :και υπάρχουν και οι κορεάτες που υπόσχονται πετραχήλια και 7ετείς εγγυήσεις, πωλήσεις γιοκ.
Dacia Sandero II