-
Ας πω κ λιγο για τα τεστ ντραιβς
- Audi Q5 2.0d 120hp εγραφε το χαρτακι (λαθος; το 2.0 νομιζω ερχεται με 143) Stronic και τετρακίνητο. Καταλαθος test drive, το Q3 ήθελα
Τελοσπαντων καλή μαουνα, αμεσοτατο τιμόνι (!), φρενακια, το ντίζελ πολύ ψυχωμένο. Τελικά τα ντιζελ λογω ροπης είναι απλά υπερκαταλληλα για τετοια τερατάκια. Οι κλίσεις στις ελαχιστες στροφές ήταν αισθητές και δεν εμπνέει για γρήγορη οδήγηση αφου γρήγορα ακους τα λαστιχα να στριγγλίζουν με μέτριο σχετικά πλευρικό φορτίο. Το Stronic δεν άλλαζε οσο αμεσα θα περιμενα απο ενα DSG καθώς κ ανεβαζε μονο του στο οριο στροφών (δεν εψαξα να δω αν υπαρχει sport mode).
- Volvo V40 1.6 Τ4 180hp βενζινη με 17αρια λαστιχα σε ενα υπεροχο μπλε. Μιλαμε για εξαιρετικό πακέτο μεσα εξω. Ομως που ηταν τα 180 αλογα, οεο; Δεν τα αισθάνθηκα για 180 ποτέ μα ποτέ. Το μοτερ (απο Φορντ νομιζω) τυπικό τουρμπο, χαμηλά ανευρο, δυναμωνει στις μεσαιες κ στις ψηλες ψοφαει. Τοποθέτηση πεντάλ άριστη. Ανετο στησιμο (επαιρνε κλισεις), παναλαφρο τιμόνι μεχρι τα 120+, απλα σαφης ο επιλογεας. Δεν μου εκανε κάποιο κλικ για σπορτιφ οδηγηση αλλά το ερωτευτηκα μεσα-εξω. Θα'θελα να το ξαναδω πιο λεπτομερώς. O ντιζελ 1.6 νομιζω θα του ταιριάζει γαντι.
- Γκολφ 1.2 tsi 85 Μολις ειδα την εκδοση με τα 85 αλογα ξενερωσα. Κινειται αξιοπρεπεστατα ελεω τουρμπο αρκεί να περασει το χαμηλό νεκρό κομμάτι, μετα ανεβαζει (αργά και) σταθερά. Ο επιλογέας μου φανηκε σαφής αλλά με πολύ μεγαλες διαδρομές, η κλιμακωση οσο οκ μπορει να ειναι για τοσο αδυνατο μοτερ. Το γκαζι-φρενο είναι πολυ μακρια το ενα απο το αλλο, κατα τα άλλα άριστη εργονομία. Το τιμόνι σαφες αλλά ελαφρύ και χωρις πραγματική αίσθηση, δε προβλημάτισε ουτε φυσικά ενθουσίασε. Ως βασικη εκδοση (βασικη αναρτηση και λαστιχα) το αμαξι δεν είναι και ο'τι πιο πληροφοριακό με αποτελεσμα να μη μπορώ να βγάλω σαφες οδηγικό συμπέρασμα πάντως σε σχεση με τα παλιά το νεο μικρό τουρμπομοτερ του δίνει το κάτι παραπάνω.
- Σιροκο 1.4 160 dsg. Τι να λεμε τωρα. Εχοντας οδηγησει ολα τα άλλα, σε αυτό το μοτερ βρίσκεις τα μονα πραγματικά ντιζελατα αλογα (δύναμη απο ρελαντι εως κοφτη), και με βοηθό το ατελείωτο κ ουδέτερο κράτημα, τα σοβαρά φρένα, και την 'συμπαγη' αίσθηση που πρέπει να έχει ενα αμαξι, το πακέτο σε πωρώνει να θες να οδηγας σα να μην υπάρχει αύριο ισοπεδώνοντας ταυτόχρονα τις ανωμαλίες. Κριμα που ο ήχος του μοτερ είναι τόσο φριτέζα αλλά τι να γίνει.. Κερασάκι στην τούρτα το DSG που στα 5' δεν προλαβαινεις να σταματήσεις να μειδιάς απο την αίσθηση playstation άσχετα αν κανει τις αλλαγές όποτε γουστάρει (πολύ καλύτερο το αρχικό DSG6 τελικά οπως το ειχα δει σε Λεον 1.8 και σε GTi..) δηλαδή οι καθυστερήσεις είναι πιο μεγάλες. Like και ξανα like για το υπεροχο μπλε 'R' χρωμα του.
- Audi Q5 2.0d 120hp εγραφε το χαρτακι (λαθος; το 2.0 νομιζω ερχεται με 143) Stronic και τετρακίνητο. Καταλαθος test drive, το Q3 ήθελα
-
Κι ο,τι ετοιμαζομουν να γραψω και γω!
Γενικα ειμαι απο τους ανθρωπους που προσαρμοζονται οποτε δεν θα πω οτι η εκθεση ηταν χαλια (εχοντας στο μυαλο μου τις εκθεσεις επι παχιων αγελαδων) αλλα οτι ηταν μια καλη προσπαθεια.. Μου ελειψαν Opel και Ford (ή οποια μαλλον προτιμησε να διαφημισει τα προιοντα της στη Γαρμπη στο Kosmopolis αντι να κατεβει στην εκθεση )..
Δηλωνω ερωτευμενος με το V40 .. Ποιοτικα δεν βρηκα κατι μεμπτο.. Πισω η αληθεια ειναι οτι το κεφαλι μου εβρισκε οριακα αλλα τα ποδια ηταν ανετα..
Στα Citroen εμεινα ολιγον απογοητευμενος απο τη Ds5.. Νταξει μ'αρεσουν τα φαντασμαγορικα εσωτερικα αλλα αυτοι το παρακαναν .. Τη δε C- Elysse μαζι με τα 301, τα φανταζομαι απο τωρα, να στολιζουν τους δρομους της Αιγυπτου και της Τουρκιας (ελπιζω να μη φτασουμε στην αναγκη τους, οπως εγραψε, και μου ειπε κι ο Ορεστης).. Το Nissan Qashqai μ'αρεσε κλασσικα αλλα του πατερα μου, δεν του αρεσε το παρωχημενο, για κεινον ταμπλο.. Αντιθετα ενθουσιαστηκε με το 3008!
Το Clio μου αρεσε αλλα το επεξεργαστηκα για λιγη ωρα μιας και εριξα μεγαλυτερο βαρος στο Megane Gt line Τα λεντ απο κοντα ειναι λιγοτερο παραταιρα, πραγματι, αλλα και παλι, μου φαινονται λιγο καπως! Το Α3, αν και λιγο αναμενομενο σχεδιαστικα εξωτερικα, εσωτερικα μου αρεσε.. Πολυ ωραια θεση οδηγησης !
Vw Golf 7: Τη μεγαλυτερη εντυπωση μου εκαναν οι πολυ καλοι χωροι πισω (octaviαζουν) και η βασικη οθονη.. Κατα τα αλλα απο κοντα, δεν μου αρεσει και τοσο μπροστα.. Πισω τα πραγματα ειναι καλυτερα..
Το Skoda Rapid το ειδα για λιγο (και πρεπει να πετυχα και τον Govus καποια στιγμη- μηπως ησουν μαζι με ενα παιδακι που περιμενε στην πορτα οσο το κοιταζες? ) Το εσωτερικο της Octavia μου φανηκε πιο φανταχτερο! Ας μη μιλησω για την ελλειψη πισω ηλεκτρ. παραθυρων και την υπαρξη θερμαινομενων καθισματων!
Φευγω γιατι βιαζομαι.. Το δευτερο μερος σε λιγη ωρα..
ΥΓ. Χαρηκα πολυ που συναντησα τον Orestisren και OrestisD.! -
Είδε κανείς τη δοκιμή πρόσκρουσης? Με τι αμάξι έγινε και πως?
-
Άσε Γιωργο τις χαρες και να κανονισουμε να σε δουμε
-
Τι έγινε, όλοι μαζί και χώρια πήγαμε ;
Γιώργο (Focusman), μπορεί να είδες εμένα όντως... Το συγκεκριμένο Rapid πρέπει να ήταν προδιαγραφών Γερμανίας, συν κάποια έξτρα, διότι είχε όντως παράταιρο εξοπλισμό ... -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Γιώργο (Focusman), μπορεί να είδες εμένα όντως... Το συγκεκριμένο Rapid πρέπει να ήταν προδιαγραφών Γερμανίας, συν κάποια έξτρα, διότι είχε όντως παράταιρο εξοπλισμό ...Βασικα πρέπει να είχε όλο τον προαιρετικο που μπορει να παρει το αμαξι
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Γιώργο (Focusman), μπορεί να είδες εμένα όντως... Το συγκεκριμένο Rapid πρέπει να ήταν προδιαγραφών Γερμανίας, συν κάποια έξτρα, διότι είχε όντως παράταιρο εξοπλισμό ...Βασικα πρέπει να είχε όλο τον προαιρετικο που μπορει να παρει το αμαξι
Η 'καλή' έκδοση (Elegance) έχει τουλάχιστον τα πίσω ηλ. παράθυρα στάνταρ ! Κάποια ενδιάμεση έκδοση ήταν, 'εκθεσιακή'.
-
Παιδιά εγώ δουλεύω ως συνοδηγός στα test drive και τις 2 μέρες μέχρι τώρα, και έχω μια άποψη για όλα όσα οδήγησα και βλέπω να οδηγούν. Θα γράψω όμως αφού τελειώσει η έκθεση. Το θέμα είναι άλλο. Πρώτη φορά συνειδητοποιώ και βλέπω από κοντά (μέσα) πόσο κουλοί οδηγοί υπάρχουν. Και εντάξει δεν λέω, δεν γίνεται να το συνηθίσεις αμέσως το αμάξι, αλλά μην μου γκαζώνεις και το παίζεις Λεμπ όταν μέχρι να αλλάξεις ταχύτητα έχω στρίψει δυο τσιγάρα... Α και να ξέρετε, όποιος κάνει καφρίλες γυρνάει με τα πόδια..
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το μονο αμαξι για το οποιο αναθεωρησα,κατι που σπανια το παθαινω, ειναι η Y.. Και εξωτερικα μ αρεσει πλεον και εσωτερικα που δε την ειχα δει τη βρηκα πολυ ωραια και καλοφτιαγμενη και πισω εχει χωρο και συμπαθητικο πορτμπαγκαζ.
Πες μας τώρα οτι έχεις ύψος πάνω από 1,75 και θα πάω για χαρακίρι. Όχι και πίσω χώρους η Y , για όνομα του θεού και τσι παναγίας .
Στο 3:15 το περιγράφει τέλεια , το ύψος πίσω είναι για κλάματα , ωστόσο μπροστά βολεύτηκα περίφημα αν και είμαι στο 1,88 . Μάλιστα η θέση οδήγησης μου φάνηκε πιο βολική κι από αυτή της delta.
edit: το μειονέκτημα του εσωτερικού ύψους πίσω νομίζω δεν αναφέρθηκε από κανέναν Έλληνα δημοσιογράφο , συμπεριλαμβανομένου και του αμερόληπτου κατά τα άλλα Π.Φ , κάτι που με στεναχώρησε αφάνταστα. -
1.75 ειμαι και ουτε ειχα θεμα με το κεφαλι ενω βρηκα τον χωρο για τα ποδια μια χαρα.. Εχεις δικιο οτι επρεπε να γραψω πως αν εισαι πιο ψηλος ενα θεμα θα το χεις αλλα μιλαμε για mini ουτε καν supermini ε ποσες απαιτησεις να εχεις πια?Περιμενα μεγαλυτερο στιμωγμα και σημαντικα λιγοτερο χωρο για τα ποδια ,κατι που δεν ισχυει..
Διαβαζω και το ποστ του Ορεστη.. Τα παραλες για το clio.. Και γυφτικο ειναι με ολα τα πλαστικα τα γυαλιστερα και μετρια υλικα εχει στο ματι και οταν τα πιανεις και η συναρμογη ειναι μετρια.. Το ντουλαπακι το παιρνεις στο χερι σχετικα γρηγορα.. και ξαναλεω για την επενδυση της οροφης γυρω απο τον εσωτερικο καθρευτη που δεν ειχε κουμπωσει.. επισης απο γαλλικο μικρο ηθελα λιγο πιο μαλακα καθισματα.. οτι εχει χωρους και εξωτερικα ειναι καλο σιγουρα εγω απλα απογοητευτηκα απο το εσωτερικο οπου προτιμω ξεκαθαρα το 208 και σχεδιαστικα και ποιοτικα αν και εκει περιμενα οτι θα ναι καλυτερο απ αυτο που ειδα....οπως λες κι εσυ.
Τωρα για τη ds5 περι ορεξεος αλλα το αμαξι ειναι αλλου και ποιοτικα και σχεδιαστικα μεσα εξω.. Τετοια αισθηση μονο σε πολυ πιο ακριβα αυτοκινητα αναφορικα με το σχεδιαστικο κομματι.. Δε μ ενοχλησε τιποτα.. δε μπορω να διανοηθω να μη την αγορασω για λογους εργονομιας να μου λεγες για τον ημιακαμπτο ( ) να ημουν μαζι σου.. Πας για υβριδικη 200αρα πιστευω σ αυτο το αμαξι και εχει και τη σωστη αναρτηση.. Σα πρωτοτυπο που το σκασε για την παραγωγη ειναι.. Και οντως τα 301-c-elysse εχουν ως προσον την πολυ καλη τιμη μ εναν καλο diesel και τιποτα παραπανω...
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Διαβαζω και το ποστ του Ορεστη.. Τα παραλες για το clio.. Και γυφτικο ειναι με ολα τα πλαστικα τα γυαλιστερα και μετρια υλικα εχει στο ματι και οταν τα πιανεις και η συναρμογη ειναι μετρια.. Το ντουλαπακι το παιρνεις στο χερι σχετικα γρηγορα.. και ξαναλεω για την επενδυση της οροφης γυρω απο τον εσωτερικο καθρευτη που δεν ειχε κουμπωσει.. επισης απο γαλλικο μικρο ηθελα λιγο πιο μαλακα καθισματα.. οτι εχει χωρους και εξωτερικα ειναι καλο σιγουρα εγω απλα απογοητευτηκα απο το εσωτερικο οπου προτιμω ξεκαθαρα το 208 και σχεδιαστικα και ποιοτικα αν και εκει περιμενα οτι θα ναι καλυτερο απ αυτο που ειδα....οπως λες κι εσυ.
Προσωπικα μονο το πλαστικο στο τιμονι με ενοχλησε... Κατα τ αλλα το εσωτερικο ηταν εξαιρετικο και σε ποιοτητα και σε σχεδιασμο... Τουλαχιστον η Renault εκανε κατι σωστο με μια οθονη (εκκεντρικο δε λεω), δε την πεταξε στην τυχη οπως εκανε η peugeot στο 208 και αποκαλει αυτο το πραγμα εσωτερικο αυτοκινητου.
-
Τα clio που είχαν έρθει νομίζω ήταν προ-παραγωγής. Οπότε λεπτομέρειες σε συναρμογή φινίρισμα υποθέτω θα είναι οκ στα αυτοκίνητα παραγωγής που θα αρχίσουν να πωλούνται.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τωρα για τη ds5 περι ορεξεος αλλα το αμαξι ειναι αλλου και ποιοτικα και σχεδιαστικα μεσα εξω.. Τετοια αισθηση μονο σε πολυ πιο ακριβα αυτοκινητα αναφορικα με το σχεδιαστικο κομματι.. Δε μ ενοχλησε τιποτα.. δε μπορω να διανοηθω να μη την αγορασω για λογους εργονομιας να μου λεγες για τον ημιακαμπτο ( ) να ημουν μαζι σου.. Πας για υβριδικη 200αρα πιστευω σ αυτο το αμαξι και εχει και τη σωστη αναρτηση.. Σα πρωτοτυπο που το σκασε για την παραγωγη ειναι..Συμφωνουμε απολυτα.Ποιοτικα ειναι παρα πολυ καλη και σχεδιαστικα πρωτότυπη απλα εγω θα την ήθελα πιο σικάτη ας πουμε που πιο ακριβα αμαξια το έχουν και σ' αυτη λείπει.Πχ η DS4 που ειχε φαινοταν άπειρα πιο πολυτελής (αν κι αυτη τη θεωρώ χοντροκομμενη αλλα τεσπα Πάντα για το εσωτερικο μιλαμε )
Ρε γαμώτο απο τις φώτο φαινεται πιο εντυπωσιακη.Απο κοντά είναι μοιαζει μέσα παντα πιο χοντροκομμένη και περίεργη.Όχι διαστημική όπως φαινεται στις photo
Τεσπα όπως είπες κι εσύ περι ορέξεως -
Όσοι πάτε (δεν το είπα νωρίτερα), να ρίξετε μια ματιά στο βιβλίο μας για το αυτοκίνητο και την ιστορία του, και να μου στείλετε ειλικρινείς εντυπώσεις, αν έχετε διάθεση.
Όχι πως θα με χαλάσει αν το αγοράσετε κιόλας, ( ) αλλά πάνω απ' όλα θα ήθελα να το δείτε και να το κρίνετε.
Δε γράφω ποιός εκδότης κλπ, γιατί δεν κάνει. Θα το καταλάβετε μόνοι σας... -
Πήγα κι εγώ αυτοκίνηση:
Τα βασικά points.Renault Clio IV: Εξωτερικά έρωτας. Το αυτοκίνητο για εμένα είναι μακράν το πιο όμορφο της κατηγορίας. Εσωτερικά οκ τα μαύρα πλαστικά που είχαν τα εκθεσιακά θα μπορούσαν να είναι ενα κλικ καλύτερα. Τα χρωματιστά ήταν ωραία ποιοτικά. Ο ντόρος περί χρωμάτων και κιτς άδικος καθώς αν δει κανείς το φυλλάδιο θα καταλάβει ότι είναι πλήρως προαιρετικά στη βάση εξατομίκευσης.
O πίνακας οργάνων πολύ όμορφος και ποιοτικά μαζί με το κομμάτι της οθόνης άψογα. Τα καθίσματα πολύ καλά. Βρήκα πολύ εύκολα θέση οδήγησης και καθόμουν πολύ άνετα για αυτοκίνητο της κατηγορίας.
Στα (+) γενικά το περίπτερο της Renault και το εσωτερικό του GT Line.Audi A3: Βαρετό. Πολύ. Πιο στενάχωρο νομίζω από το προηγούμενο. Πολύ κενή η κονσόλα του. Σε βαθμό να αισθάνεσαι ότι κάτι λείπει. Και περίμενα καλύτερη ποιότητα υλικών. Γενικά Αν ήμουν υποψήφιος αγοραστής premium μικρομεσαίου μάλλον σε V40 ή A class θα κοίταγα.
Mercedes A Class: πανέμορφη πανέμορφη πανέμορφη. Ερωτας βασικά. ειδικά στο μπλε μεταλλικό. Πολύ ωραίο το εσωτερικό, λίγο η οθόνη αιωρείται. Μικρός νομίζω χώρος αποσκευών νομίζω για τη κατηγορία του.
Volvo V40: επίσης όμορφο. Το εσωτερικό του με κέρδισε πάρα πολύ. Το προτιμώ από a3 και a class. Σίγουρα σοβαρός αντίπαλος στα premium μικρομεσαία. Θα ήμουν σε δίλημμα σε σχέση με την Α.
VW Golf VII: Σίγουρα πιο όμορφο και λιγότερο βαρετό από το VI αλλά με εξαίρεση ίσως τα πίσω φωτιστικά, όχι κάτι ιδιαίτερο. Συμπαθητικό εσωτερικό, αλλά πολύ μακρυά από τα premium: A3, V40, Α Class. Πολύ καλοί οι χώροι του.
**Peugeot 208: **ωραίο εξωτερικά αλλά μπροστά στο Clio πάλιωσε ήδη. Εσωτερικά τραγικός ο πίνακας οργάνων. Ξεκούδουνη η οθόνη. Πολύ φτώχια. Το είχα περισσότερο σε εκτίμηση πριν το περιεργαστώ.
τριάδα Up!/Mii/Citigo: Δεν άλλαξε η άποψη μου ότι πρόκειται για χαρτοκουτα με παράθυρα σχεδιαστικά. Η ποιότητα μέσα υποδεέστερη πολλών της κατηγορίας.
Skoda Rapid: αδιάφορο απλά!
Peugeot 301: τόσο αδιάφορο που πραγματικά δεν το πρόσεξα.
Η ψήφος μου εν τέλει στα Clio IV και Mercedes A.
Τα οποία κιόλας με το V40 σήμερα συγκεντρώναν το περισσότερο κόσμο. Μου έκανε εντύπωση που πολλές φορές στο Golf δεν υπήρχε άνθρωπος να ασχολείται. Περίμενα ότι θα είχε αρκετό κόσμο να το περιεργάζεται.
-
Μερος 2ο μετα απο μερικες... μερες (κι οχι ωρες τελικα )
Mercedes A-class.. Σιγουρα πολυ καλυτερη απο το βανακι που ηταν στις προηγουμενες γενιες... Εσωτερικα μου εκανε εντυπωση το οτι ο λεβιες του αυτοματου κιβωτιου ηταν στο τιμονι κι οχι στην κλασσικη θεση.. Αυτο δεν το εκαναν στις E, Ml κλπ? Κατα τα αλλα πολυ χαμηλη θεση οδηγησης.. Ισως χαμηλοτερη κι απο το Α3. Πισω που εκατσα ειχα χωρο για τα ποδια, αλλα τα καθισματα δεν ηταν και τοσο ανετα... Η οθονη στο εσωτερικο, θα μπορουσε να ειναι ενσωματωμενη Μεγαλη αλλαγη ομως. Μπραβο τους.. Ειχε πολυ κοσμο στο περιπτερο..
Peugeot 208.. Η αληθεια ειναι οτι το κοντερ μπορω και το βλεπω αν ρυθμισω το καθισμα οπως με βολευει.. Αλλα και παλι μου φαινεται παραταιρη η θεση του εκει.. Η οθονη πρεπει να ειναι εξαιρετικη!
Περασα μια βολτα κι απο το Aveo.. Πισω το μαυρο πλαστικο στα φαναρια δεν μ'αρεσει.. Μεσα, θυμιζει το Spark και το Cruze.. Χωροι πισω αρκετα καλοι για τα γονατα (παλι! ) αλλα τα καθισματα μου φανηκαν παλι ορθια... Τι διαολο, συνηθισα στο Octavia και ολα μου φαινονται αβολα?Προσωπικα θεωρω οτι το καλυτερο αυτοκινητο στην εκθεση ηταν το V40!!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Προσωπικα θεωρω οτι το καλυτερο αυτοκινητο στην εκθεση ηταν το V40!!
Οντως παρα πολυ ωραιο το V40, αλλά στο τεστ ντραιβ δε με ενθουσίασε... εχει και το πλαίσιο του νεου Φοκους (εκτος απο το 1.6Τ μοτερ);
Για εμενα ο πρωταγωνιστής (μακράν) είναι η νεα Α κλας. Πολυ μεγαλο βημα εκανε η Μερσεντες, φρεσκια-μοντερνα σχεδιαση μεσα εξω με πριμιουμ καταβολες, εξαιρετικά υλικά, funky και οχι κιτς πινελιες.
-
για κάποιους, εμού συμπεριλαμβανομένου,είναι κιτς και οχι funky.
αλλά έχει τοπικό να συζητηθεί αυτό.
στην έκθεση με τραμ πας? αν ναι, που ξεμπαρκάρεις απο το πλοίο της υπομονής? -
Συμφωνα με το χαρτη, στη 2η σταση του Αγιου Κοσμα!
Ασχετο: Στη Volvo ειναι ενας φωτογραφος που σας βγαζει μαζι με το V40.. Ουτε στο redcarpet.gr τετοια μεγαλεια!! -
Ρε παιδιά...Ρε παιδιά...Τι απογοήτευση ήταν αυτή ρε'σεις;;;Μιλάμε κόντεψα να βάλω τα κλάματα απο την μελαγχολία!!!Θυμάμαι πως σαν έκθεση γενικά,είναι μικρή γιατί είχα πάει σε μια πριν πολλά χρόνια στον ΟΛΠ.Αλλά αυτό;;;Αυτό ήταν τραγικό!!!Ας έφερναν τα 8-10 καινούρια μοντέλα που θα βγουν στο μέλλον και ας τέλειωνε το ζήτημα.Αν ήθελα να πάω σε μια μια εκθέσεις αυτοκινήτων απο κάθε μάρκα,πήγαινα και μόνος μου!Μηδενικό ενδιαφέρον...Έκλαψα και τα 3 ευρώ(ως φοιτητής) και τη βενζίνη που έκαψα...Με το που μπήκα,ρώτησα για να μου δώσουν χάρτη να ξέρω πως πάνε τα περίπτερα και όταν μου είπαν πως όλη κι όλη η έκθεση ήταν εκείνη η αίθουσα,ξενέρωσα τη ζωή μου!!!Κρίμα...
Έκθεση «Αυτοκίνηση 2012»