-
Ο χρήστης acro έγραψε:
Καλησπέρα.
Σαββατο αργα το απόγευμα, καναμε την προσπάθειά μας... Ψαθα παρακολουθησαμε, δεν ειχαμε ενημερωση για το συνολο του αγωνα, αναγνωσαμε χρονους, ρωτησαμε, αυτο μπορουσαμε.
http://www.xwmatinos.gr/xwma/modules.ph ... e&sid=2304Δε χρειάζεται να απολογείσαι... δεν έχω καμία απαίτηση από σένα, εθελοντής χομπίστας είσαι (και μια χαρά αυτό που είδα ). Αντιθέτως έχω απαιτήσεις από τα 'επίσημα' κανάλια (ομοσπονδία, λέσχη...), Σάββατο μεσημέρι ο τερματισμός, Δευτέρα βράδυ ακόμα τίποτα ? (στο site της ΟΜΑΕ είχε γίνει το ίδιο για το ΔΕΘ, Κυριακή τερμάτισε ο αγώνας και μπήκε περιγραφή (αν θυμάμαι καλά) Πέμπτη και μάλιστα με ετεροχρονισμένη ημερομηνία )
-
Νασσο δεν απολογούμαι, δεν εχω να απολογηθώ για τπτ κ σε κανεναν. Το πόσταρα σε αντιπαράθεση του «κανείς» δεν έχει ανεβάσει κάτι τις. Κάτι είχε ανέβει λοιπον, μικρό η μεγάλο, σωστό η λάθος, ουσίας η ανούσιο είναι άλλο θέμα.
@αμαξό.
Δημήτρη, καλως η κακως κ εγω δε το κατέχω. Σε συζητηση με φίλο μου ανέφερε πως κάτι με τις χρονολογίες και τις ελευθερίες είναι οι διαφορές αλλά προκειμένου να βγώ τελείως εκτός του αφήσαμε με μια μικρή αναφορά...Καλημερα
Αργησα... -
Συγνώμη αν μου δόθηκε αυτή η εντύπωση. Εξήγησα πάντως ότι αναφερόμουν στα επίσημα κανάλια πληροφόρησης...
-
Ο χρήστης vosko5 έγραψε:
ασχετο με τον αγωνα.....αλλα μηπως καποια στιγμη θα θα πρεπει να προβληματιστουμε για την σωματικη ακεραιοτητα αυτων που με 2λιτρα μοτερ προσπαθουν να πιασουν τον ανταγωνισμο της κατηγοριας τους με τα 3λιτρα++???μηπως φετος στα ιστορικα κατι παει στραβα????η καλητερα...μηπως καποιοι μας κανουν πλακα εκει στην μεσογειων???Μαγος εισαι; περιεργες καταστασεις και καταταξεις ,ανυπαρκτοι ελεγχοι (ειναι 2000;ειναι 3000;), πρωταθληματα για ολους οταν στην εποχη τους ειχαμε ΕΝΑΝ πρωταθλητη και μαλιστα πολυνικους.ασε που στα χρονια '70-'74 ειχα την τυχη να σπουδαζω στην Ιταλια και σχεδον καθε ΣΚ ημουν στην Ιμολα. Μπορω να σε διαβεβαιωσω λοιπον οτι τα 'σημερινα' ιστορικα δεν εχουν καμια σχεση με τα τοτε σε αποδοση και ευσταθεια! Πιο πολυ γκρουπ Β θα τα χαρακτηριζα.ιδιαιτερα καποια Πορσε και ΜΚ1. Αν θελουν τιμιο παιχνιδι, ειναι καιρος να βαλουν κανονες και διαδικασιες ελεγχου. Κι αν θελουν νεες συμμετοχες να δωσουν κινητρα σε πιο μικρα και φθηνα αυτοκινητα, τετοια εποχη που ζουμε.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
(ειναι 2000;ειναι 3000;)Χωρίς να αμφισβητώ την ουσία του προβληματισμού, επισημαίνω ότι κάνεις αυτό που κατηγορούσες
Για την απόδοση δεν μπορώ να πω (δεν μπορεί ο full group 2 κινητήρας του 1974 να έβγαζε πχ. 200 άλογα και ο σημερινός 280) αλλά για την ευστάθεια νομίζω η μεγαλύτερη διαφορά είναι τα λάστιχα, δεν τρέχετε σήμερα με λάστιχα του 1974 ε ?
-
και τα αμορτισέρ , άλλα λάδια άλλες βαλβίδες..
-
εσεις που τρεχετε ιστορικα ξερετε γιατι ειχε 2 καταταξεις ιστορικων το παλλαδιο και γιατι στους αλλους αγωνες δεν ειχε 2?
-
Φετος με την εισοδο της κατηγοριας 4, προκυρηχθηκαν δυο ξεχωριστα πρωταθληματα. Ενα για τις κατηγοριες 1-2 και ενα για τις 3-4.
-
και γιατι επρεπε να εχει 2 καταταξεις? και 2ον στους αλλους αγωνες ειχαμε 2 καταταξεις?(επειδη εγω οσο κοιταζα νομιζω οτι εβλεπα μια...εκτος αν μου ξεφευγε η αλλη)
α..2 πρωταθληματα? ποιος το ζητησε αυτο?
θελω και εγω 1 για το πεζο 2 που εχω... -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
εσεις που τρεχετε ιστορικα ξερετε γιατι ειχε 2 καταταξεις ιστορικων το παλλαδιο και γιατι στους αλλους αγωνες δεν ειχε 2?Τα εχουμε ξαναπει βρε Αμαξο ..... κι αυτοι στην ΟΜΑΕ κανουν οτι εκανε κι ο προηγουμενος στην ελπα Χ.Α. με τα χαιδολογηματα ωστε να μην χασουν τους φρεσκους πελατακους τους και οχι μονον καθε τρεις αγωνιζομενοι θα περνουν κυπελα γενικης .....αλλα και μια πιπα δωρο στο καθε πληρωμα , θα νομοθετησουν για του χρονου .
Γιαυτο σου λεω , αυτα τα ατομα μονον με βομβα μπορουν να μας απαλαξουν απ'τις μαλακιες τους ....η .... να βρεθει ο ΜΑΓΚΑΣ που θα τους πει ΤΕΡΜΑ ΣΕ ΟΤΙ ΕΥΡΩ ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ !
ΟΛΟΙ ...καμια κουραδομηχανη σαν αυτες που κυκλοφορουσαν προχτες στο σερβις παρκ ..... δεν θα παιρνει πενταρα τσακιστη απο εδω και περα .Κανενας ουτε οι τεχνικοι εφοροι , ουτε οι κριτες , και ποσο μαλλον ολοι αυτοι οι αχρηστοι αγωνοδικες , παπαροδικες και δεν συμαζευεται που τρυγανε το σπορ τοσα χρονια και φυσικα δεν κουνιοντε με τιποτα .
ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΣΤΕ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ και μας σπατε τα @ρχιδι@ με τις ηλιθιοτητες σας τοσα χρονια ?
Ε τωρα ηρθε η ωρα να το αποδειξετε .....ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ μ'αυτην την κριση να λιγοστεψουν τα παραβολα (να μπορουν να τρεχουν περισσοτεροι αγωνιζομενοι) οι λεσχες να σταματησουν να ματωνουν πληρωνοντας τους αχρηστους κατα 70% , αλλα κι οι χρησιμοι οπως κριτες ,ανθρωποι που βοηθουν στην διοργανωση ιδρωνοντας , θα παιρνουν μετρημενα χρηματα ωστε να μην βαζουν απ'την τσεπη τους για τα εξοδα τους προς το χομπι ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ
Εγω σας λεω οτι θα εξαφανιστουν ολοι αυτοι οι σουλατσαδοροι ωσπου να πητε κυμινο !
Υ.Γ. και σε καθε αγωνα η λεσχη θα κοινοποιει ισιλογισμο , οπως κανουν στην Ιταλια σε ολους τους σοβαρους αγωνες (εκει τα βαζουν και σε εντυπο , μεχρι το ποσον των τηλεφωνων της γραμματεαως της λεσχης γραφουν) ετσι κανουν οι σοβαροι διοργανωτες , οχι σαν μερικα αστερακια εδω , που απ'την μια λενε οτι ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ , κι απ'την αλλη ειναι οι πρωτοι που καταθετουν αιτηση για αγωνες για την επομενη χρονια .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Υ.Γ. και σε καθε αγωνα η λεσχη θα κοινοποιει ισιλογισμο , οπως κανουν στην Ιταλια σε ολους τους σοβαρους αγωνες (εκει τα βαζουν και σε εντυπο , μεχρι το ποσον των τηλεφωνων της γραμματεαως της λεσχης γραφουν) ετσι κανουν οι σοβαροι διοργανωτες ,** οχι σαν μερικα αστερακια εδω , που απ'την μια λενε οτι ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ , κι απ'την αλλη ειναι οι πρωτοι που καταθετουν αιτηση για αγωνες για την επομενη χρονια **.
Αυτό ειδικά είναι μια από τις μεγάλες μου απορίες, χρόνια τώρα.....
-
Αν θελουν τιμιο παιχνιδι, ειναι καιρος να βαλουν κανονες και διαδικασιες ελεγχου. Κι αν θελουν νεες συμμετοχες να δωσουν κινητρα σε πιο μικρα και φθηνα αυτοκινητα, τετοια εποχη που ζουμε.
Σαν να μου φαίνεται ότι γέρασες και ξεμωράθηκες! Βρε αν δώσουν κίνητρα σε μικρά αυτοκίνητα, είναι πολλοί που θα μπόρέσουν να μπούν στο παιχνίδι. Και αν είναι κανένας καλός και κερδίσει, θα γίνουμε ρεζίλι. Μια χαρά είναι τα πράγματα! 'Αλλως τε η πρόοδος αφορά στα μεγάλα και πανάκριβα αυτοκίνητα, εκεί που μπορούν οι λίγοι. Τί πολυνίκους και κουραφέξαλα λές; Φαντάσου αυτός ο χαζός με το στάρλετ που κέρδισε και ειδική στο ιστορικό, να μπορούσε να κόψει βαθμούς από τα μεγαλύτερα κυβικά. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Άσε που τα μικρά αυτοκίνητα βολεύονται σε στενές ειδικές! Και το άλλο; Τα μικρά δεν τα προσέχετε και τα οδηγείτε όπως νάναι. Είναι φθηνά, ενώ τα 'κοσμήματά ' μας!!!!!..........
Λάμπης Κουρτέσης -
@nass
Νασο μου θα ειχες δικηο αν ειχαν γινει οι ουσιαστικοι ελεγχοι που επιβαλλεται να γινονται. Τοτε ομως δεν θα εγραφα κατι τετοιο. -
Ο χρήστης Lambis έγραψε:
Αν θελουν τιμιο παιχνιδι, ειναι καιρος να βαλουν κανονες και διαδικασιες ελεγχου. Κι αν θελουν νεες συμμετοχες να δωσουν κινητρα σε πιο μικρα και φθηνα αυτοκινητα, τετοια εποχη που ζουμε.Σαν να μου φαίνεται ότι γέρασες και ξεμωράθηκες! Βρε αν δώσουν κίνητρα σε μικρά αυτοκίνητα, είναι πολλοί που θα μπόρέσουν να μπούν στο παιχνίδι. Και αν είναι κανένας καλός και κερδίσει, θα γίνουμε ρεζίλι. Μια χαρά είναι τα πράγματα! 'Αλλως τε η πρόοδος αφορά στα μεγάλα και πανάκριβα αυτοκίνητα, εκεί που μπορούν οι λίγοι. Τί πολυνίκους και κουραφέξαλα λές; Φαντάσου αυτός ο χαζός με το στάρλετ που κέρδισε και ειδική στο ιστορικό, να μπορούσε να κόψει βαθμούς από τα μεγαλύτερα κυβικά. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Άσε που τα μικρά αυτοκίνητα βολεύονται σε στενές ειδικές! Και το άλλο; Τα μικρά δεν τα προσέχετε και τα οδηγείτε όπως νάναι. Είναι φθηνά, ενώ τα 'κοσμήματά ' μας!!!!!..........
Λάμπης ΚουρτέσηςΕλα ομως που εκει που χαιροταν το 3λιτρο κανοντας παρτυ με τα 2λιτρα(νταξ.....εκτος του ιρα γιατι πολυ απλα δεν ειχε........) ειδε απο τους καθρεφτες να του αναβει φωτα ενα 1300(στουσ χρονους....).Αρα μαλλον ουτε και τα 3λιτρα τα συμφερει η νεα ''ημερομηνιακη'' κατηγορια...
Αλλα θα το ξανατονισω....δεν ειναι θεμα πρωταθληματος και κυπελων και βαθμων(που μεσα απο σκεψη μπορει και να ειναι αν βαλεις το οικονομικο και το ψυχικο γμτ!!) αλλα για καποιον που αποφασισε να κατεβει και να οδηγησει και να κοντραριστει με οποιον ειναι πισω του και μπροστα του...ειναι θεμα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!!!Και μην μου πει κανεισ οτι επιλογη σου ειναι να πας και να σκοτωθεις...δεν φταει γιυτο η ελπα!!Δεν της ζητω να παει και να καλυψει ολα τα δεντρα της ειδικης με λαστιχα μηπως και με σωσει που θα παω τερμα....της ζητω ισαξιο ανταγωνισμο ο οποιος θα μετατρεψει τα 3-4-5 1300αρια σε 8 και τα 3-4-5 2λιτρα σε 15!!!μετατρεποντας τον υποτηθεμενο ανταγωνισμο σε πραγματικο!!!!
Αρα....το φετινο πειραμα απετυχε κυριοι...μαζοχτε σημμετοχες να χαιρονται πολλοι σε καθε αγωνα....τελειωσαν οι εποχες που θα επρεπε να κοιτατε μονο αυτον που χαιρεται τελευταιος....
-->το φαινομενο κ.ταχτας....παραμενει φαινομενο....διαχρονικα.... -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ρε παιδιά, αποτελέσματα-περιγραφή του Παλάδιου πουθενά ?
Ούτε στο site της ΟΜΑΕ, ούτε καν στο site της Start Line!Εγινε άραγε ?
Απαράδεκτο.....
Από την άλλη βέβαια σκέφτομαι....Αν είναι σαν τις προηγούμενες περιγραφές, καλύτερα να μη βγει.....
οριστε το αριστούργημα ......
http://www.omae-epa.gr/pressrelease/857
αυτο το συνηθειο που δεν υπογραφει ο συντακτης του κειμενου με ......
-
Tι να υπογραψει ?
Σ'αυτες τις τριχες που γραφει ουτε ο ιδιος δεν θα πιστευει οτι τον αντιπροσωπευουν σαν κοντυλοφορο
-
Ο χρήστης grN έγραψε:
Ρε παιδιά, αποτελέσματα-περιγραφή του Παλάδιου πουθενά ?
Ούτε στο site της ΟΜΑΕ, ούτε καν στο site της Start Line!Εγινε άραγε ?
Απαράδεκτο.....
Από την άλλη βέβαια σκέφτομαι....Αν είναι σαν τις προηγούμενες περιγραφές, καλύτερα να μη βγει.....
οριστε το αριστούργημα ......
http://www.omae-epa.gr/pressrelease/857
αυτο το συνηθειο που δεν υπογραφει ο συντακτης του κειμενου με ......
Υπογραφη γιατι;
-
Έχεις δίκιο, δεν πρέπει να έχει υπογραφή. Όμως αφού είναι ΔΤ θα έπρεπε να έχει ένδειξη αν το έστειλε η Startline αλλιώς αυτόματα χρεώνεται στην ΟΜΑΕ. Σε όποια από τις δυο περιπτώσεις το βασικό είναι ότι δε δείχνει δουλειά κάποιου που σέβεται τους πελάτες του.
Αν το σκεφτείτε είναι λυπηρό ένας οργανωτής αγώνα και αντίστοιχα ένας οργανωτής πρωταθλήματος να μη δίνουν κάποια - ελάχιστα λεφτά για να υπάρξει μια αξιοπρεπής αναγνώριση της προσπάθειας των πελατών της. Γιατί πρακτικά το να γραφεί ένα κείμενο για τα 3-5 sites που παίζουν ακόμη ελληνικούς αγώνες δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη. Αλλά ούτε για αυτό δεν περισσεύει διάθεση, τέτοιος στεγνός κυνισμός.
Για πλάνο προώθησης ας μη το συζητήσουμε, αυτό και αν είναι άγνωστη έννοια στους Ελληνικούς αγώνες εκτός του PICK.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Έχεις δίκιο, δεν πρέπει να έχει υπογραφή. Όμως αφού είναι ΔΤ θα έπρεπε να έχει ένδειξη αν το έστειλε η Startline αλλιώς αυτόματα χρεώνεται στην ΟΜΑΕ. Σε όποια από τις δυο περιπτώσεις το βασικό είναι ότι δε δείχνει δουλειά κάποιου που σέβεται τους πελάτες του.Αν το σκεφτείτε είναι λυπηρό ένας οργανωτής αγώνα και αντίστοιχα ένας οργανωτής πρωταθλήματος να μη δίνουν κάποια - ελάχιστα λεφτά για να υπάρξει μια αξιοπρεπής αναγνώριση της προσπάθειας των πελατών της. Γιατί πρακτικά το να γραφεί ένα κείμενο για τα 3-5 sites που παίζουν ακόμη ελληνικούς αγώνες δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη. Αλλά ούτε για αυτό δεν περισσεύει διάθεση, τέτοιος στεγνός κυνισμός.
Για πλάνο προώθησης ας μη το συζητήσουμε, αυτό και αν είναι άγνωστη έννοια στους Ελληνικούς αγώνες εκτός του PICK.
Στα συννημενα pdf κατω κατω λεει >www .ethea-live.gr,www .infomega.gr,www .startline.gr
-
Αυτό είναι για τα αποτελέσματα που εκδίδει ο εθνικός χρονομέτρης της ομοσπονδίας για λογαριασμό της εθνικής λέσχης της ομοσπονδίας
Ράλλυ Παλάδιο 2012