-
Πάντως εφ' όσον οι Ιταλοί είναι φθηνότεροι, νομίζω (όντας έξω από το χορό) ότι το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να ενδυναμώσει τη ΔΙΚΗ του θέση ει δυνατόν.
Όχι τόσο να ποντάρει στο προϊόν που αντιπροσωπευει, αλλά να χτίσει όσο μπορεί καλύτερα την εικόνα τη δική του.
Σίγουρα θα ζοριστεί, αλλά πρέπει να το παλέψει.
-
Οι Γερμανοί πολύ πιθανόν μπλοφάρουνε.
Θα έρθουν στο Ελ να στήσουν μαγαζί με όλη τη βαβούρα που σημαίνει αυτό, για να πουλάνε κάτω του κόστους μόνο και μόνο για να κλείσουν το φίλο σου?
Απ ότι κατάλαβα δέν πρόκειται για κάποια τεράστια εταιρία που να έχει άκρες και απεριόριστα λεφτά. Οπότε με το καλό να έρθουν στην Ελλάδα. (δέν θα έρθουν)
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Οι Γερμανοί πολύ πιθανόν μπλοφάρουνε.Θα έρθουν στο Ελ να στήσουν μαγαζί με όλη τη βαβούρα που σημαίνει αυτό, για να πουλάνε κάτω του κόστους μόνο και μόνο για να κλείσουν το φίλο σου?
Απ ότι κατάλαβα δέν πρόκειται για κάποια τεράστια εταιρία που να έχει άκρες και απεριόριστα λεφτά. Οπότε με το καλό να έρθουν στην Ελλάδα. (δέν θα έρθουν)
Κοίταξε, έχουν παρουσία στην Ελλάδα (δε γνωρίζω βέβαια σε τι έκταση γιατί δεν έχω επαφή με αυτή την αγορά), ωστόσο τα σενάρια που παίζουν όσον αφορά την πίεση που ασκούν είναι:
-
Δεν έχουν καθόλου δουλειά (ούτε κατ'επέκταση οι πωλητές τους) και βγάζουν ό,τι λαγούς έχουν στο καπέλο τους, έως και εκβιασμό, προκειμένου να αυξήσουν τον κύκλο εργασιών τους βάζοντας στο μαντρί υγιείς επιχειρήσεις, σωστούς επαγγελματίες ή τέλος πάντων όποιον έχει μείνει ακόμα ανοιχτός.
-
Γνωρίζουν ή πιστεύουν ότι θα υπάρχει ανάπτυξη στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια και θέλουν να μονοπωλήσουν την αγορά παντού...
-
-
@ kubiak
Γραφει τους Φερμανους στα παλια του παπουτσια
Μιλαει με τους Ιταλους αν μπορουν να προσφερουν καλυτερη τιμη , την οποια περναει στους πελατες του.
Κανει επιπλεον μικρη εκπτωση στους πελατες του, βελτιωνοντας και την ποιοτητα των υπηρεσιων του.Αν τα κανει αυτα νομιζω δεν θα εχει θεμα.
Κανενας εμπορος δεν αλλαζει προμηθευτη αν ειναι ευχαριστημενος απο αυτον και η τιμη ειναι καλη, ακομα και αν βρεθει ανταγωνιστης με λιγο καλυτερες τιμες. -
Για να αλλάξεις προμηθευτή από τον οποίον είσαι απόλυτα ευχαριστημένος η διαφορά τιμής πρέπει να είναι μεγάλη.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
@ kubiak
Γραφει τους Φερμανους στα παλια του παπουτσια
Μιλαει με τους Ιταλους αν μπορουν να προσφερουν καλυτερη τιμη , την οποια περναει στους πελατες του.
Κανει επιπλεον μικρη εκπτωση στους πελατες του, βελτιωνοντας και την ποιοτητα των υπηρεσιων του.Απο τωρα ....Να προσπαθησει να εχει ευχαριστημενους 'μονιμους' πελατες.....Μην περιμενει ποτε οι Γερμανοι θα δραστηριοποιηθουν....
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
- Γνωρίζουν ή πιστεύουν ότι θα υπάρχει ανάπτυξη στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια και θέλουν να μονοπωλήσουν την αγορά παντού...
Νομίζω ότι το forum οφείλει να τους ενημερώσει ότι αυτό είναι ασύστολο ψεύδος.
-
D-Day 70th anniversary: Veteran, 89, found in Normandy after he was reported missing from care home
An 89-year-old D-Day veteran who was reported missing from his care home has been found - amid the 70th anniversary commemorations on the sands of Normandy.
Sussex police received a call from a nursing home in Hove at around 7.15pm on Thursday to say that the pensioner had gone out at 10.30am that morning but had not been seen since.
The man, who is yet to be named, had gone out wearing a grey rain coat with a jacket bearing his war medals underneath.
Following a fruitless search, the nursing home received a call from a younger veteran at about 10.30pm to say that he had met the missing pensioner on a coach on the way to France and that they were safe and well in a hotel in Ouistreham, France.
Officers said they have spoken to the veteran, who is fine, and that his friends are going to ensure he gets back to Hove safely over the next couple of days.
http://www.independent.co.uk/news/uk/ho ... 01638.html
-
Οι σκέψεις μου είναι με το καημένο το παιδάκι... όσο σκέφτομαι τι τράβηξε...
-
Ωραιος ο παππους!!
-
Δεν τραβηξε...γ@αμησε )
Note 3 and Tapatalk
-
meanwhile in india
Ξιφομαχία σε ινδικό ναό αφήνει πίσω της τουλάχιστον 12 τραυματίες
-
Ειναι ενας ΗΛΙΘΙΟΣ εφηβος.
Το βουλωνεις και συνεχιζεις την αλωση της 34χρονης, δεν το λες στους φιλους σου. Τωρα που θα του λειψει το νταχτιρντί θα καταλαβει τη μαλακια του.
Θα επρεπε να τους πετανε απο κανα καταρρακτη για να ανεβασουν τεχνητα το IQ της κοινωνιας. -
http://www.cretalive.gr/crete/view/apok ... oak/170957
Ο ιδιοκτήτης του οχήματος, το πληρεξούσιο και η έρευνα που συνεχίζεται.... -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
- Γνωρίζουν ή πιστεύουν ότι θα υπάρχει ανάπτυξη στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια και θέλουν να μονοπωλήσουν την αγορά παντού...
Νομίζω ότι το forum οφείλει να τους ενημερώσει ότι αυτό είναι ασύστολο ψεύδος.
Αν υποθέσουμε ότι έχουμε ανάπτυξη για τους γερμανούς, αύριο σημαίνει πως θα έχουμε και για τους έλληνες;
Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αν δεν κάνω λάθος, η συγκεκριμένη Γερμανική εταιρία προσπαθεί να εμπορευτεί συγκεκριμένο προϊόν στην χώρα μας. Εκτός και αν σκοπεύει να το διαθέτει μόνο στους ξένους τουρίστες (το οποίο δεν είναι αδύνατο, αλλά σχετικά απίθανο), υποθέτω ότι ποντάρει στην δυνατότητα μιας εγχώριας αγοράς που αναπτύσσεται για να το απορροφήσει.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος, η συγκεκριμένη Γερμανική εταιρία προσπαθεί να εμπορευτεί συγκεκριμένο προϊόν στην χώρα μας. Εκτός και αν σκοπεύει να το διαθέτει μόνο στους ξένους τουρίστες (το οποίο δεν είναι αδύνατο, αλλά σχετικά απίθανο), υποθέτω ότι ποντάρει στην δυνατότητα μιας εγχώριας αγοράς που αναπτύσσεται για να το απορροφήσει.Να το κάνω λίγο κέρματα...
Η ανάπτυξη που θα έρθει, δεν σου εγγυάται κάνεις πως θα αφορά και εσένα ή πόσο μάλλον την πλειοψηφία των ελλήνων.Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν το κάνεις κέρματα μάστορα. Αλλάζεις αυτό που έγραψες στην αρχή. Όχι ότι έχει και σημασία φυσικά, κουβέντα να γίνεται.
-
Περισσότερα κέρματα λοιπόν...
Οι γερμανοί που θα έρθουν στην Ελλάδα, θα αναπτυχθούν και θα έχουν κέρδη.
Αυτό θα είναι απαραίτητα καλό για τους έλληνες;
Τι λες;Στάλθηκε από το Nexus 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Περισσότερα κέρματα λοιπόν...
Οι γερμανοί που θα έρθουν στην Ελλάδα, θα αναπτυχθούν και θα έχουν κέρδη.
Αυτό θα είναι απαραίτητα καλό για τους έλληνες;
Τι λες;Ναι, αν πιστεύουν ότι το προϊόν τους θα απορροφηθεί από τους ντόπιους, θεωρούν προφανώς ότι οι ντόπιοι θα έχουν χρήματα να το αγοράσουν.
Είναι ακριβώς η αντίστροφη πορεία που είχαμε τα χρόνια που διάφοροι ούρλιαζαν για χρεωκοπίες και πολλές ξένες εμπορικές και μη επιχειρήσεις τα μάζευαν άρον-άρον [οπότε οι σοφοί έλεγαν ότι όλα είναι ατμός].Έχουμε λοιπόν (ωιμέ!) αντιστροφή της τάσης.
Φυσικά, άμα η λογική σου είναι 'αφού δεν μου κάνουν κατάθεση στο λογαριασμό ΜΟΥ, δεν τους θέλω' (τυπική, τυπικότατη ), δεν υπάρχει λόγος να ασχολείσαι με τέτοια πράγματα.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]