-
Ευτυχως εχουν μεινει μπολικοι παπαδες να προσευχομαστε
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Wow!
Δυσθεωρητο νουμερο. Τι να πει μπροστα του το 1.5 (ψευδως επίσημα) μυριο ιδιωτικων και βάλε και αυτους με κλειστά μαγαζιά κτλ. Ψιλοπραγματα μπροστά σε 'αρκετούς' αργοσχολους-αργομισθους που απολύθηκαν απο την ΕΡΤ μέχρι να επαναπροσληφθούν στη ΝΕΡΙΤ!
Cool story bro...ενα δάκρυ μου μόλις κύλησε!Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική. Απολύθηκαν ΙΥ, άρα να απολύσουμε και ΔΥ! Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!!!
Στα ασφαλιστικά ταμεία έπρεπε να μείνουν οι μισοί με την μία .
Υπάρχουν στοιχεία που καταδεικνύουν κάτι τέτοιο;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική. Απολύθηκαν ΙΥ, άρα να απολύσουμε και ΔΥ! Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!!!Θες ισότητα παντού ΝΑΙ ή ΟΧΙ
-
Σε χαζομαρίτσες δεν απαντάω...
-
Δεν απολύθηκαν απλά ΙΥ, γ@μήθηκε όλος ο ιδιωτικός τομέας.
Τώρα είναι απαραίτητο να απολυθούν οι μισοί ΔΥ.
Ας πρόσεχαν τον ΙΤ να μην φτάναμε εδώ. -
Wow!
Δυσθεωρητο νουμερο. Τι να πει μπροστα του το 1.5 (ψευδως επίσημα) μυριο ιδιωτικων και βάλε και αυτους με κλειστά μαγαζιά κτλ. Ψιλοπραγματα μπροστά σε 'αρκετούς' αργοσχολους-αργομισθους που απολύθηκαν απο την ΕΡΤ μέχρι να επαναπροσληφθούν στη ΝΕΡΙΤ!
Cool story bro...ενα δάκρυ μου μόλις κύλησε!Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτή τη λογική. Απολύθηκαν ΙΥ, άρα να απολύσουμε και ΔΥ! Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!!!
Όταν ψοφαει ο ίδιος ο γείτονας (ιδιωτικός υπάλληλος) πληρώνοντας, χωρίς να φταίει, τις διαχρονικές μαλακιες που γίνονταν στο δημόσιο τομέα...ε ας ψοφήσει έστω και καμια κατσίκα απο τον άλλο γείτονα (δημόσιο τομέα), γιατί ο ίδιος δεν έχει φόβο να ψοφήσει άλλωστε ποτε, φροντίζουν γι αυτον, σε αντίθεση με τον πρωτο που είναι παντα ο χαμένος της υπόθεσης.
Ειδες τι ωραία γυρίζει μπούμερανγκ η δική σου χαζομαριτσα για κατσίκες κτλ;Στάλθηκε απο το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2.
-
Δεν σου φταίει ο ΔΥ, οι κυβερνώντες σου φταίνε. Όταν λοιπόν είσαι τόσο κοντόφθαλμος, για να μην πω μικρόνους, ώστε να θέλεις την πλήρη κατάρρευση της κοινωνίας, δεν έχω τίποτα άλλο να συζητήσω μαζί σου.
-
Συγγνώμη που σου σπάω την ωραία και προστατευμένη δημοσια φουσκιτσα μέσα στην οποία ζεις, αλλά η κοινωνία έχει ηδη καταρρεύσει με πανω απο 2 μύρια ανεργους.
Αλλά βέβαια...η ιδιωτική πλευρα της κοινωνιας έχει καταρρεύσει (το παραδέχεσαι άλλωστε κι εσύ όταν λες για 'πληρη')...στα @@ σου όμως, το δημόσιο μην πειράξουν και έχουμε 'πληρη' κατάρρευση! Εισ'ωραιος!!Στάλθηκε απο το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2.
-
Αυτά να τα πεις αλλού, ελεύθερος επαγγελματίας είμαι!!!
-
Αυτά να τα πεις αλλού, ελεύθερος επαγγελματίας είμαι!!!οποτε, σωπα και πλερωνε
-
Αν νομίζεις πως φταίνε οι ΔΥ για αυτό είσαι βαθιά γελασμένος. Περισσότερα κοινά έχω με αυτούς παρά με τους κυβερνώντες!!! Όλους μας πηδάνε!!!
-
στο ξαναλεω, σωπα και πλερωνε.
-
Δεν φταίνε ρε παλικάρι μονο οι ίδιοι (γιατί φταίνε κι αυτοι που τους έβαζαν και βαζουν), ομως κι αυτοι φταίνε όταν παρακαλούσαν να τους διορισουν και τους διόριζαν...δεν νομιζω να διορίστηκε κανεις με το ζορι ε! Ουτε όταν ζητούσαν γρηγοροσημα-φακελακια, δεν νομιζω να τους τα έδιναν με το ζόρι ε! Ουτε όταν τα ξυνουν στη δουλεια τους (αν κι όταν πηγαίνουν κι αν και όταν φεύγουν στο ωράριο τους κι όχι 3-4-5 ώρες νωριτερα!)! Δεν νομιζω να τους αναγκάζει κανείς για όλα αυτά...αλλά γιατί να μην τα κανουν όταν έχουν βρει το μήνα που θρέφει τους 11 (και 12 και 13 και 14...έως και 16 οι της βουλής!!) και κανεις δεν τους αγγίζει (μήτε αξιολόγηση, μήτε παραγωγικότητα, μήτε τίποτα δεν τους αγγίζει!!!);;;
Και αφού λοιπον τα κάνουν όλα αυτά χωρίς φόβο και πάθος και κανεις δεν τους αγγίζει ουτε τρίχα....μάντεψε ποιος μένει να πληρώσει!!! Ιδιωτικός τομέας και συνταξιούχοι!! Αυτό θα πει ισονομία και κοινωνική δικαιοσύνη!!!By the way...τι ελεύθερος επαγγελματίας είσαι όταν με ρωτουσες με pm αν είμαι 'συνάδελφος σου ένστολος'?
Στάλθηκε απο το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2.
-
@spiros: Τέτοιες νοοτροπίες σαν την δική σου μας φτάσανε εδώ. Να σιωπάς και να πληρώνεις. Φαντάζομαι διαδήλωση έχεις δει μόνο στην TV και φυσικά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Τζήμερος είναι οι επιλογές στην κάλπη!!!
@Alxnks: Ο οποιοσδήποτε άνθρωπος θα ήθελε μια δουλειά, ειδικά όταν είναι μόνιμη και παρέχει αξιοπρεπείς παροχές. Γιατί λοιπόν να μην επιθυμεί κάποιος να μπει στο δημόσιο; Λογικό είναι και κατανοητό. Αυτοί που πραγματικά φταίνε είναι αυτοί που τους έβαλαν! Όσοι λοιπόν είναι με μη αξιοκρατικά κριτήρια ή είναι ακατάλληλοι πρέπει να κριθούν και να αντικατασταθούν από άξιους. Αυτό όμως είναι άλλη κουβέντα. Όπως επίσης μια άλλη κουβέντα είναι και το όργιο φοροδιαφυγής στον ιδιωτικό τομέα που δεν έχουμε θίξει... Πάντως, επειδή έχω φίλους ΔΥ, σε πληροφορώ πως δεν φεύγουν νωρίτερα και πως χτυπάνε κανονικά την κάρτα τους. Βέβαια δεν είναι όλοι το ίδιο άξιοι και χρήσιμοι αλλά αυτό ισχύει σε όλες τις δουλειές.
-
@spiros: Τέτοιες νοοτροπίες σαν την δική σου μας φτάσανε εδώ. Να σιωπάς και να πληρώνεις. Φαντάζομαι διαδήλωση έχεις δει μόνο στην TV και φυσικά ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Τζήμερος είναι οι επιλογές στην κάλπη!!!δε νιωθεις λεμε...
εσυ θες ολους τους ΔΥ στις θεσεις τους, ενω η χωρα εχει καταρρευσει, επομενως ΠΛΕΡΩΝΕ.ναι, ο Τζημερος μας εφερε εδω
Π Λ Ε Ρ Ω Ν Ε.-
-
Οι @@ της ιδεολογίας της αγοράς του Τζήμερου μας έφεραν εδώ!!! Αλλά που να καταλάβεις... πωρωμένος δεξιός!!!
-
εισαι γατος τελικα.
ουτε το 1/100000 δεν εχουν κανει απο αυτα που υποθετεις, αλλα που να το χαμπαριασεις. Εισαι ακομη στο 1917.μεχρι να βαλεις μυαλο λοιπον:
Π Λ Ε Ρ Ω Ν Ε -
@Realzeus
Ουτε καν συνυπαιτιοτητα δεν τους δίνεις δηλαδή ε; Πολύ γαλαντομος είσαι! Εγώ γιατί δεν θέλησα ποτε οποιαδήποτε επαφη με δημόσιο; ο άλλος που δεν το άξιζε κιόλας γιατί παρακαλούσε να μπει κι εταζε την ψήφο του για να τον βάλουν;
Εγώ παλι ξέρω παρα πολλά παραδείγματα καταστρατηγησης ωραρίου και πολλών αλλων. Όλοι μας ξέρουμε! Και φυσικά...οι κύριοι δεν θέλουν ουτε καν αξιολόγηση, επιχειρήθηκε κι αυτό και κόντεψε να γκρεμιστεί το σύμπαν! Είπαμε...θέλουν/παρακαλούν/απαιτούν να μπουν και μέχρι να βγουν να στάζει ο μισθός με τον ελάχιστο δυνατό κόπο! Στον ιδιωτικό τομέα που ανέφερες, τέτοια αποβρασματα θα απολύονταν με συνοπτικές διαδικασίες (αν κατάφερναν βέβαια να περάσουν κάποιο κατώφλι για συνέντευξη έστω)!
Και γυρνάμε λοιπον στο οτι αφού δεν αγγίζουν αυτους, τσακιζουν αυτους που μπορούν (ιδιωτικό τομέα και συνταξιουχους).Δεν μου είπες...'συναδελφος σου ένστολος' ενω τωρα λες εισαι ελευθερος επαγγελματιας, πως κολλάει;
Στάλθηκε απο το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2.
-
πρεπει να καταλαβουμε πως οταν θελουμε κατι, θα το πλερωνουμε.-
θες 700.000ΔΥ που οι μισοι θα καθονται; θα πλερωνεις φορους, χαρατσια, εισφορες, περαιωσεις, ασφαλιστρα.
θες να παρει βαρβατη συνταξη/εφαπαξ ο πατερας/θειος/κουμπαρος/πεθερος στα 55; θα πλερωνεις φορους, χαρατσια, εισφορες, περαιωσεις, ασφαλιστρα.
θες κρατος μπουδελο που να λαδωνονται ολοι για να κανεις τις δουλιτσες σου; θα πλερωνεις φορους, χαρατσια, εισφορες, περαιωσεις, ασφαλιστρα.
θες 700€ εισαγωγικο μισθο στο Δεμοσιο και 460€ στον ΙΤ; θα πλερωνεις φορους, χαρατσια, εισφορες, περαιωσεις, ασφαλιστρα.
δεν θελω διαμαρτυριες απο ανθρωπους που θελουν να παραμεινει το καθεστως ως εχει.-
τα γραφω λιγο υπερβολικα μπας και νιωσει κανενας
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Ουτε καν συνυπαιτιοτητα δεν τους δίνεις δηλαδή ε;Σε ηθικό επίπεδο τους καταλογίζω ευθύνη. Σε νομικό όμως δεν έχουν και σίγουρα φταίει αυτός που τους έβαλε και όχι αυτοί που ήθελαν απλά να βολευτούν.
Και φυσικά...οι κύριοι δεν θέλουν ουτε καν αξιολόγηση, επιχειρήθηκε κι αυτό και κόντεψε να γκρεμιστεί το σύμπαν!
Αναφέρεσαι στην αξιολόγηση που επιχείρησε η προηγούμενη κυβέρνηση; Δεν ξέρω αν θα εμπιστευόμουν την κυβέρνηση για να στείλω γράμμα, όχι για να κρίνει ποιός θα μείνει και ποιός θα φύγει! Πάντως σε όλες τις ΔΥ υπάρχει ιεραρχία που ελέγχει (ή τουλάχιστον θα έπρεπε) τους υφισταμένους της.
Στον ιδιωτικό τομέα που ανέφερες, τέτοια αποβρασματα θα απολύονταν με συνοπτικές διαδικασίες (αν κατάφερναν βέβαια να περάσουν κάποιο κατώφλι για συνέντευξη έστω)!
Φαντάζομαι δεν έχεις ακούσει για περιπτώσεις όπου στον ΙΤ έρχονται άτομα σταλμένα από πολιτικά βύσματα... Επίσης αν είσαι φιλαράκι με τον γιό του αφεντικού μένεις στη δουλειά και ας είσαι σκράπας.
Και γυρνάμε λοιπον στο οτι αφού δεν αγγίζουν αυτους, τσακιζουν αυτους που μπορούν (ιδιωτικό τομέα και συνταξιουχους).
Εγώ λέω πως τους τσακίζουν όλους. Περισσότερο μάλλον τον ιδιωτικό τομέα αλλά σημασία έχει πως είναι αυτοί εναντίων ημών!!!
Δεν μου είπες...'συναδελφος σου ένστολος' ενω τωρα λες εισαι ελευθερος επαγγελματιας, πως κολλάει;
Ήμουν στρατιωτικός, παραιτήθηκα, και από το 2005 είμαι στον ιδιωτικό τομέα. Πρώτα ως υπάλληλος σε πολυεθνική και μετά ως επιχειρηματίας, βλέποντας την σαπίλα του Έλληνα εργοδότη!!! Τουλάχιστον δεν υπήρξα τέτοιος εργοδότης και ποτέ δεν είχα παραπονεμένο υπάλληλο. Βέβαια αυτό είναι στον άνθρωπο καθώς σπάνια είχα παραπονεμένο υφιστάμενο και στον Ε.Σ.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]