-
Ο χρήστης αεροζολ έγραψε:
Και για να δώσω ταμπέλα στον εαυτό μου:
Νεολίμπεραλ αριστερός πρώην ψηφοφόρος ΣΥΡΙΖΑ με δόσεις καναπεδισμού.Εσυ και ο τριντεντ εχετε δηλωσει πρωην ψηφοφοροι του ΣΥΡΙΖΑ. Μιας και τα χωνετε στον ΣΥΡΙΖΑ πρωι-μεσημερι-βραδυ , θα ειστε περιπτωσεις με διαταραχη πολλαπλης προσωπικοτητας κατα την οποια ο αλτερ εαυτος κατορθωσε να ελεγξει τη συμπεριφορα μονο μερικα λεπτα (οσο διαρκει η διαδικασια του να ριξεις τη ψηφο στο κουτι).
Και πόσο δικαίωμα και όχι , έχουν και δεν έχουν, να λένε την σκέψη τους δημόσια?.
Και ποιος έχει δικαίωμα να οριοθετεί σοβαρά ή αστεία την ψυχοσύνθεση του γράφοντα?.
Και μπορεί να ήθελαν το πιδί, όπως ήταν στην αρχή, και όχι όπως τώρα, που μετά από 90ο απόκλιση!, ψιλοπασοκτζήζει?.
Δεν μιμείται τον Αντρέα στον λόγο του?.
Δεν λέει τώρα ΝΑΙ στο ευρώ?. «θα μείνουμε μέσα».
Δεν λέει ότι χρήματα θα βρούμε από τους της ΕΕ « διότι εδώ δεν υπάρχουν»?.
Και μπορεί να είμαι σχετικά απέναντι με τους φίλους 147 και 1971, μα θα συνεχίζω να αγωνίζομαι για να έχουν το δικαίωμα του λόγου τους, όταν εσύ και μερικοί ακόμα, θέλουν να τους βάλουν σαμάρι. Και ναι είμαι περισσότερο δημοκράτης, σαν εθνικιστής νεοδημοκράτης, αμετάκλητος.
Α. -
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Ίσα-ίσα που προσπαθούμε να πούμε το αντίθετο, να ακυρώσουμε τους συμψηφισμούς και τις εξισώσειςΟι συμψηφισμοί είναι ανόητοι - ουδεμία αντίρρηση.
Αλλά το ότι πρέπει επιτέλους να σταματήσει ο καθένας να κάνει ο,τι γουστάρει είναι κάτι που IMHO πρέπει να γίνει. Είτε μιλάμε για αστυνομικό που κακοποιεί μετανάστες και διαδηλωτές, είτε για οποιονδήποτε Νεάντερταλ θεωρεί ότι βανδαλίζοντας προασπίζει τα συμφέροντα του δημόσιου Πανεπιστημίου και δε συμμαζεύεται.
-
Μπαρμπαντωνη γεια μας τα τσιπρα...
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μπαρμπαντωνη γεια μας τα τσιπρα...Sent from my MT27i using Tapatalk 2
Αυτό επιδιώκω από το μετερίζι μου, μα ακούω τα φορολογικά τώρα!!!!!..... τρέλα…….
Α. -
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
όρμα φίλε, ξέρεις της εφημερίες, κοντά σου, θα έρχομαι, σε συμπονώ…..
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Α.Για σένα το πόσταρα γιατί σε έχει τρελλάνει ο πιτσαδόρος που τον ψηφίζεις και μετά κλαίγεσαι για τους φόρους.
Όταν πας να ψάξεις για αυτόν το γιατρόΈχει ειδικότητα σε συνεργειατζήδες επηρεασμένους από μακρόχρονη έκθεση σε μαγνητάκια.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Α.Για σένα το πόσταρα γιατί σε έχει τρελλάνει ο πιτσαδόρος που τον ψηφίζεις και μετά κλαίγεσαι για τους φόρους.
Όταν πας να ψάξεις για αυτόν το γιατρόΈχει ειδικότητα σε συνεργειατζήδες επηρεασμένους από μακρόχρονη έκθεση σε μαγνητάκια.
Αυτό που κατάλαβα είναι, ότι ζεις για μένα. Χαρά μου, τιμή μου, ολοκλήρωση μου!!!......
Α. -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Εχει κατι ωραια ξεβρακωτικα σχολια απο κατω, τα ειδες?
λολ λολ ναι, καταρριπτουν καθε αποδομηση οι σχολιαστες που γουσταρες τραβα γραψε κι εσυ κατι
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
καθε ...τραβα γραψε κι εσυ κατιΕχει ηδη γραψει ο antonis-team
-
*******+++++++*****^^^^
Με το 100% -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Εχει κατι ωραια ξεβρακωτικα σχολια απο κατω, τα ειδες?
λολ λολ ναι, καταρριπτουν καθε αποδομηση οι σχολιαστες που γουσταρες τραβα γραψε κι εσυ κατι
Δεν εχω προτιμησεις σε σχολιαστες, ουτε με λολ, ουτε χωρις λολ.
Απλα αυτοι που σχολιαζουν το πονημα που παρεθεσες στην προηγουμενη σελιδα, το ξεπουπουλιαζουν μια χαρα και φαινεται απο μεσα η πετσα. Τροφη για σκεψη. -
Απλα αυτοι που σχολιαζουν το πονημα που παρεθεσες στην προηγουμενη σελιδα, το ξεπουπουλιαζουν μια χαρα και φαινεται απο μεσα η πετσα. Τροφη για σκεψη.
ναι, ειναι κατανοητο πως αποδεχτηκες την αληθεια στις προτασεις με τις οποιες συμφωνεις.
παρεθεσε το.. ξεπουπουλιασμα για να το συζητησουμε.
το 'τροφη για σκεψη' εχει πλεον την λειτουργια επισημανσης του οτι μολις γραφτηκε κατι ουσιωσες;
ισως καταφερει να μπει στην κατηγορια των βαρυσημαντων κατακλειδων μαζι με τα 'γι' αυτο φτασαμε εκει που φτασαμε' και 'διεδωστε!!!11' -
-
http://www.tvxs.gr/news/kosmos/plastike ... nia-binteo
Βία στη βία της πορείας -
Καταδικάζουμε την βία απο όπου κι αν προέρχεται.
Κάτι θα τους κανάνε τα κωλόπαιδα δεν μπορεί -
Και λίγα τους έκαναν
-
Ο νόμος που προωθεί ο Βερτ προβλέπει την κατάργηση βοηθημάτων σε εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές,
σε ότι αφορά τη συνεισφορά του κράτους
στην αγορά των σχολικών βιβλίων , ΕΔΩ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ?????
τα εστιατόρια στα δημοτικά σχολεία, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ???
το δραστικό περιορισμό των υποτροφιών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης
και την αύξηση των διδάκτρων στα πανεπιστήμια, ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? -
Έστω πως διαμαρτύρονταν επειδή χρεώνουν τα προφυλακτικά. Τότε θα ήταν δικαιολογημένες οι πλαστικές σφαίρες; Η αστυνομία κάνει αξιολόγηση των αιτημάτων των διαδηλωτών και επιλέγει τρόπο αντίδρασης;
-
Ο νόμος που προωθεί ο Βερτ προβλέπει την κατάργηση βοηθημάτων σε εκατοντάδες χιλιάδες μαθητές,
σε ότι αφορά τη συνεισφορά του κράτους
στην αγορά των σχολικών βιβλίων , ΕΔΩ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ?????
τα εστιατόρια στα δημοτικά σχολεία, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ???
το δραστικό περιορισμό των υποτροφιών σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης
και την αύξηση των διδάκτρων στα πανεπιστήμια, ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ? ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?And your point is? ( Σε σχέση με τις πλαστικές σφαίρες κλπ κλπ κλπ)
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#9]