-
... στον αστυνομικό φρουρό που φύλαγε τον Μπαρμπαρούση δεν τα βρήκαν αυτά? Ή εγώ κατάλαβα λάθος?
-
Αστυνομικός που υπηρετούσε σε βουλευτή της Χρυσής Αυγής στην Αιτωλοακαρνανία και ήταν σε διαθεσιμότητα, συνελήφθη μετά από έρευνα στα γραφεία του κόμματος στο Αγρίνιο, γιατί μέσα σε αυτά βρέθηκε κυνηγετική φυσιγγιοθήκη του και 17 φυσίγγια.
Στα γραφεία βρέθηκαν, επίσης, ασπίδες, κράνοι, δάδες, κοντάρια, ράβδοι και ένα τσεκούρι είναι μερικά από τα αντικείμενα που βρέθηκαν σε γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αγρίνιο, μετά από έρευνα της αστυνομίας.
Επίσης, βρέθηκαν ένα αστυνομικό πηλίκιο και κράνος με δύο καλαμίδες αστυνομικής διμοιρίας.
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =113117360 -
.αααα thanξ .....
-
συγνωμη ειχε το οπλο του στα γραφεια της χ.α? ειναι σιγουρο αυτο?
(οχι τιποτα αλλο αδυνατω να καταλαβω το μεγεθος της βλακειας αυτου του ανθρωπου..) -
Εγω πάλι όχι μόνο αυτού
-
@cavallino
(προσωπικό σχόλιο χωρίς ειρωνία)
Άργησες σύντροφε να καταλάβεις τι εστί κλωτσοπατινάδα στη Μπανανία (και με ξαφνιάζει η έκπληξη σου για τη θύρα 7 εν έτει 2013).Πάνω από 10 χρόνια φώναζαν κάποιοι ότι οι οργανωμένοι είναι προσωπικοί γκάνκστερς του εκάστοτε πρόεδρα και μπορεί να φτάσουν και στο επίπεδο εγκληματικής οργάνωσης (το άλλοθι και εδώ ήταν η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ).
Βλέπε χειροβομβίδα στο αμάξι του Δούρου, επιθέσεις 'αγνώστων' σε παίχτες της ΑΕΚ που αρνήθηκαν μείωση αποδοχών, 'λαϊκή εισβολή' (wtf) στη Ριζούπολη και άλλα τέτοια όμορφα.Οπότε το ότι η ΧΑ θα έκανε ντου σε αυτές τις αγέλες θα πρεπε να είναι αναμενόμενο.
Για το NO POLITICA δεν καταλαβαίνω γιατί ξενερώνεις.
Το NO POLITICA θα πρεπε να είναι καθεστώς σε όλους τους χώρους: Σχολείο - Πανεπιστήμιο - Δουλειά - Γήπεδο.Το POLITICA αφορά την προσωπική μας ζωή και τα δευτερόλεπτα που περνάμε στο παραβάν των εκλογών.
Το πρόσχημα ότι πρέπει να πολιτικοποιήσουμε όλους τους χώρους ως άμυνα για τυχόν διείσδυση της ΧΑ οδηγεί σε ένα ελαφρώς εφιαλτικό σενάριο.Έχοντας τελειώσει ελληνικό πανεπιστήμιο, μπορώ να πω ότι το POLITICA που βίωσα εκεί μου προκαλεί ακόμα και σήμερα ΑΗΔΙΑ.
Οπότε NO POLITICA και όποιος βαστάει κουμπούρι ή παίζει καουμπόηδες και ινδιάνους --> ΦΥΛΑΚΑ. -
Ε , άμα πήγαιναν για κυνήγι Πακι να μην ήταν έτοιμος?
-
ασπίδες, κράνοι, δάδες
-
Μεχρι κι ο Αριστοτελης διαφωνει μαζι σου,για να καταλαβεις
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Όταν κάποια στιγμή πέρσι εμφανίστηκε ένα τεράστιο πανό 'Νο Politica Gate 7', μου ήρθε να ξεράσω και αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και μου στέρησε το να βλέπω από κοντά την ομάδα μου- Rayo Vallecano, FC St. Pauli
-
Eddie το πρόβλημά μου δεν είναι το ντου της ΧΑ στις αγέλες της 7, όπως λες. Το πρόβλημά μου είναι ότι η ΧΑ επιβλήθηκε από τον πρόεδρα τον χάπι χίπο στην 7. Η ΧΑ από μόνη της δεν ήταν ποτέ πρόβλημα, πρόβλημα έγινε με την αμέριστη αρωγή των Μαρινάκηδων και των Αλαφούζων.
Με το NO POLITICA ξενερώνω γιατί εξυπηρέτησε ακριβώς αυτή τη μεθοδευμένη κατάσταση, ξεκάθαρα. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Eddie το πρόβλημά μου δεν είναι το ντου της ΧΑ στις αγέλες της 7, όπως λες. Το πρόβλημά μου είναι ότι η ΧΑ επιβλήθηκε από τον πρόεδρα τον χάπι χίπο στην 7. Η ΧΑ από μόνη της δεν ήταν ποτέ πρόβλημα, πρόβλημα έγινε με την αμέριστη αρωγή των Μαρινάκηδων και των Αλαφούζων.
Με το NO POLITICA ξενερώνω γιατί εξυπηρέτησε ακριβώς αυτή τη μεθοδευμένη κατάσταση, ξεκάθαρα.Οι σοβαροί Παναθηναϊκοί -όσοι είχαμε μείνει τεςπα μετά τη λαίλαπα του αρχικατάσκοπου- έχουμε αποχωρήσει προ πολλού από αυτό το παιχνίδι που παίζεται μεταξύ Σωφέρ-Οικογένειας-Κοντών-Μπαινοβγενώ και λοιπών...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
@cavallino
Άργησες σύντροφε να καταλάβεις τι εστί κλωτσοπατινάδα στη Μπανανία (και με ξαφνιάζει η έκπληξη σου για τη θύρα 7 εν έτει 2013).Πάνω από 10 χρόνια φώναζαν κάποιοι ότι οι οργανωμένοι είναι προσωπικοί γκάνκστερς του εκάστοτε πρόεδρα και μπορεί να φτάσουν και στο επίπεδο εγκληματικής οργάνωσης (το άλλοθι και εδώ ήταν η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ).
Βλέπε χειροβομβίδα στο αμάξι του Δούρου, επιθέσεις 'αγνώστων' σε παίχτες της ΑΕΚ που αρνήθηκαν μείωση αποδοχών, 'λαϊκή εισβολή' (wtf) στη Ριζούπολη και άλλα τέτοια όμορφα.Οπότε το ότι η ΧΑ θα έκανε ντου σε αυτές τις αγέλες θα πρεπε να είναι αναμενόμενο.
Το NO POLITICA θα πρεπε να είναι καθεστώς σε όλους τους χώρους: Σχολείο - Πανεπιστήμιο - Δουλειά - Γήπεδο.Το POLITICA αφορά την προσωπική μας ζωή και τα δευτερόλεπτα που περνάμε στο παραβάν των εκλογών.
Το πρόσχημα ότι πρέπει να πολιτικοποιήσουμε όλους τους χώρους ως άμυνα για τυχόν διείσδυση της ΧΑ οδηγεί σε ένα ελαφρώς εφιαλτικό σενάριο.Έχοντας τελειώσει ελληνικό πανεπιστήμιο, μπορώ να πω ότι το POLITICA που βίωσα εκεί μου προκαλεί ακόμα και σήμερα ΑΗΔΙΑ.
Οπότε NO POLITICA και όποιος βαστάει κουμπούρι ή παίζει καουμπόηδες και ινδιάνους --> ΦΥΛΑΚΑ.Δε βίωσες το POLITICA αλλά το COMMATICA, learn the difference.
Άμα βίωνες πράγματι το POLITICA, θα είχες μάθει τη διαφορά αντιφασίστα και αντιεξουσιαστή από τότε. -
@cavallino
Μήπως ο πρόεδρας Χο-Χο-Χο δεν χρησιμοποιούσε τη θ7 κατά το δοκούν;@Red Garland
Αν θέλουμε να κυριολεκτούμε βίωσα το COMATOSKYLA αλλά αυτό ακριβώς το καλούπι προωθείται και συντηρείται.Όποιος πάει να μιλήσει POLITICA ACHROMATICA τότε MAVROFIDIPOYTONEFAGE.
Μάντεψε ποιοί είναι οι πρώτοι που αντιδρούν στο POLITICA. (μη μου πεις μόνο οι ΔΑΠιτες...) -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
@cavallino
Οπότε NO POLITICA και όποιος βαστάει κουμπούρι ή παίζει καουμπόηδες και ινδιάνους --> ΦΥΛΑΚΑ.- απειρα πρωσικά τοτενκόπφ
-
Καλά EDDIE ό,τι πεις, απλά καλό είναι να χρησιμοποιούμε σωστά τους όρους ώστε να μπορούμε να διεξάγουμε μια συζήτηση της προκοπής που να βγάζει νόημα.
-
Λουκέτο στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Νίκαιας
Τα γραφεία της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια «κατέβασαν ρολά».
Tο κτίριο στην οδό Καισαρείας 30 είναι πλέον άδειο. Οι πινακίδες με τον μαίανδρο και το λογότυπο της Χρυσής Αυγής κατέβηκαν, ενώ το κτίριο άδειασε, μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση των μελών της.
http://www.zougla.gr/greece/article/lou ... gis-nikeas
-
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής θέλησε να πιει τον καφέ του σε καφετέρια της πόλης, αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως περίμενε...
Το επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (24-09-2013) στο κέντρο του Αγρινίου. Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, θέλησε να πιει τον καφέ του στην πλατεία Δημοκρατίας, όμως η παρουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη από τους πολίτες, οι οποίοι άρχισαν να τον αποδοκιμάζουν.Σύμφωνα με το patrastimes.gr, ο βουλευτής έφυγε άρον - άρον από το χώρο, επιβιβαζόμενος στο αυτοκίνητό του. Λίγες ώρες αργότερα, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης μάθαινε τη σύλληψη του πρώην αστυνομικού φρουρού του, που είχε τεθεί σε διαθεσιμότητα.
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 64&catid=6
-
Η φωτογραφία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου ξεκίνησε από το Facebook και κάνει το γύρο του διαδικτύου και τον δείχνει να βρίσκεται πίσω από άνδρες των ΜΑΤ σε διαδήλωση.
Η φωτογραφία «ανέβηκε» στο Facebook και αναδημοσιεύτηκε από το blog airetikosonair.blogspot.gr.Σύμφωνα με όσα αναφέρει το κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία, αυτή έχει τραβηχτεί το 2009 σε διαδήλωση έξω από το εφετείο Αθηνών.
http://www.newsit.gr/default.php?pname= ... 10&catid=3
-
Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΕΦΟΔΟΥ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ Γ. ΠΑΤΕΛΗΣ
Κυκλοφορεί (ελεύθερος) & οπλοφορεί
Mε πιστόλι όμοιο με εκείνα που κρατούσαν στα χέρια τους οι ναζί στο μπλόκο της Κοκκινιάς καμάρωνε και φωτογραφιζόταν με απερίγραπτη προκλητικότητα ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια Γιώργος Πατέλης. Είναι ο άνθρωπος που «δεξί χέρι» του είχε τον Γιώργο Ρουπακιά. Οι πέραν πάσης διαψεύσεως αποκαλύψεις του «Eθνους» συνεχίζονται. Ταυτοποιήθηκαν τηλεφωνικές συνομιλίες του δράστη στο κρίσιμο χρονικό διάστημα της δολοφονίας.http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... d=63893071
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]