-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ανω τουμπα κατω τουμπα.
Δημιουργηματα της φαντασιας σου.
Για τα δικαιωματα των ελληνων δεν ακουσα τιποτα τοσο καιρο.
Σε επιασε ο πονος για τον γκανεζο.
Ελεος ,τα μυαλα που κουβαλατε.Με πιάνει ο πόνος για κάθε άνθρωπο που υποφέρει. Φυσικά νοιάζομαι περισσότερο για αυτόν που είναι πιο κοντά μου (δηλαδή τους συμπατριώτες μας), γιατί για αυτόν μπορώ να κάνω κάτι, για τον Γκανέζο δεν μπορώ. Απλά εξηγώ ότι δεν νιώθω ανώτερος επειδή έτυχε να γεννηθώ Έλληνας. Που στο κάτω κάτω σήμερα δεν θεωρείται και τίποτα σπουδαίο... που να ήμουν Ρώσος ή Άγγλος ή Αμερικάνος δηλαδή, θα έπρεπε να τον είχα πάρει πολύ ψηλά τον αμανέ τότε.
Αν εσύ νιώθεις ανώτερος επειδή γεννήθηκες σε μια συγκεκριμένη χώρα, απλά διαφωνούμε. Είναι δε επικίνδυνο να θεωρείς ότι είσαι ανώτερος από τον διπλανό γιατί έτσι γεννήθηκε ο φασισμός και ο ναζισμος!!!Αλλά εσύ σαν απόστρατος αξιωματικός τότε γιατί υπηρέτησες στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις?Μόνο για βιοποριστικους λόγους αφού είμαστε χώρα μπανανία,αχυρανθρώπων κλπ....
Όχι βέβαια. Ήταν κάτι που ήθελα και μου άρεσε! Αυτό όμως δεν αλλάζει το δυστυχέστατο γεγονός ότι είμαστε πλέον μια μπανανία. Αυτό σαν άνθρωπο που φορούσε την στολή με θλίβει βαθύτατα για τον απλούστατο λόγο ότι ενώ ήμουν διατεθημένος να δώσω την ζωή μου, οι πολιτικοί ταγοί μας απλά μας ξεπούλησαν σε πολλές περιπτώσεις! (+Πάγκαλος: 'Είναι κακό να πούμε ότι το κωλόπανο (= την Εθνική Σημαία) την πήρε ο αέρας;' )
-
...συνεχ'ιζεις να βάζεις φωτό προσώπων φόρα παρτίδα....δεν νοιώθεις...
-
Αυτό σαν άνθρωπο που φορούσε την στολή με θλίβει βαθύτατα για τον απλούστατο λόγο ότι ενώ ήμουν διατεθημένος να δώσω την ζωή μου, οι πολιτικοί ταγοί μας απλά μας ξεπούλησα σε πολλές περιπτώσεις! (+Πάγκαλος: 'Είναι κακό να πούμε ότι την κωλοσημαία την πήρε ο αέρας;'
συμφωνώ Δία...Πραγματικά προδότες...Και η σημαία είναι ιερή και από τα μεγαλύτερα ιδανικά για την οποία ορκιζόμαστε όλοι οι στρατιώτες...
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
...συνεχ'ιζεις να βάζεις φωτό προσώπων φόρα παρτίδα....δεν νοιώθεις...http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/dentrofuteush-sth-zakuntho-apo-thn-chrush-augh
-
Εντάξει ρε Χρήστο αλλά το φόρουμ δεν είναι όργανο κανενός κόμματος για να γίνεται προπαγάνδα..Με όλο τον σεβασμό...
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
Εντάξει ρε Χρήστο αλλά το φόρουμ δεν είναι όργανο κανενός κόμματος για να γίνεται προπαγάνδα..Με όλο τον σεβασμό...Εαν υπαρχει καποιος που δεν κανει προπαγανδα εδω μεσα ,αυτος ειμαι εγω.
Διοτι ενας ανθρωπος που εχει δηλωσει δημοσιως οτι ψηφηζει Χρυση Αυγη,οπως καταλαβαινεις ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατο να κανει προπαγανδα.
Ενημερωση κανω και υποστηριζω το κομμα μου. -
Συμφωνώ...αλλά σε βρίζουν οι αντίθετοι με την ιδεολογία σου...Το έχω πει και δημόσια στις συναντήσεις..Αυτό το τόπικ πρέπει να διαγραφεί..
Είναι λεπτά τα ζητήματα που συζητιούνται...Δεν μπορεί να απαγορεύεται να ανοιχτεί τόπικ για το ποδοσφαρο και να υπάρχει τόπικ για συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα και ένα ακόμα για εθνολογικά κλπ...Τέσπα,αυτά είναι απόφαση των μοντ... -
Εκεί θάβουν τους Εβραίους;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εκεί θάβουν τους Εβραίους;
Με προλαβες γμτ, εγω θα ελεγα για τους αριστερους...
-
Εντάξει ρε Χρήστο αλλά το φόρουμ δεν είναι όργανο κανενός κόμματος για να γίνεται προπαγάνδα..Με όλο τον σεβασμό...
Εαν υπαρχει καποιος που δεν κανει προπαγανδα εδω μεσα ,αυτος ειμαι εγω.
Διοτι ενας ανθρωπος που εχει δηλωσει δημοσιως οτι ψηφηζει Χρυση Αυγη,οπως καταλαβαινεις ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατο να κανει προπαγανδα.
Ενημερωση κανω και υποστηριζω το κομμα μου.αυτος ακριβως και μονο μπορει να κανει προπαγανδα υπερ του κομματος.
-
Εαν υπαρχει καποιος που δεν κανει προπαγανδα εδω μεσα ,αυτος ειμαι εγω.
Ενημερωση κανω και υποστηριζω το κομμα μου.ενας πομπος της χ.α εισαι σου ειναι αδυνατον να μην κανεις προπαγανδα γιατι ακριβως αυτο κανεις
-
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ
-
Κλασικός εκπρόσωπος τύπου
Sent from my Note II using smoke signals.
-
ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.
-
ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.τι ψηφιζες πριν τη χρυση αυγη?
-
Μόλις τελειώσουν με τους μετανάστες οι χρυσαυγιτες θα κυνηγάνε άλλη ομάδα... Τους λαστιχαδες π.χ.
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.
τι ψηφιζες πριν τη χρυση αυγη?
Εαυ τι ψηφιζες, κυνηγους?
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.
τι ψηφιζες πριν τη χρυση αυγη?
ΠΑΣΟΚ
-
Ο hrdoukas έδιωξε χθες την ομελέτα από το χωριό του
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ο hrdoukas έδιωξε χθες την ομελέτα από το χωριό τουΔηλητηρίασε όλες τις κότες
όταν θα μαχαιρώσουν Αλβανοί κανένα συγγενή του θα μετανιώσει.
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]