Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Ναι, σε είπα αριστερό....Επεσα έξω....? Απλά λέω τεσπά, οτι εσυ μπορείς να ανήκεις στη κατηγορία των κραζώντων την αριστερή βία, οι περισσότεροι εδω μέσα όμως όχι.....Γενικά, υπάρχει η αντίληψη οτι αυτή είναι πιο αγνή, πιο 'ευγενής' και υπερ της αλλαγής και της προόδου, ενω εκδηλώνεται απο μορφωμένους και ιδεολόγους και οχι κατσίβελους-ταλιμπάν.... λούμπεν χουλιγκάνους, όπως της Χ.Α.
Ίσως, δεν ξέρω. Γενικώς στις εκλογές δυσκολεύομαι πολύ να βρω κάποιο κόμμα που να συμφωνώ με τα core values τους, να μη διαφωνώ έντονα σε κάποια ζητήματα που τα θεωρώ καίρια και να μην είναι λαμόγια. Αντίθετα από τον manosk που όλο κρύβεται, εγώ παραδέχομαι ότι έχω ψηφίσει και πιο δεξιά από την εντύπωση που μπορεί να δίνω.
Για να γυρίσουμε στο θέμα μας όμως, δεν χρειάζεται να είσαι αριστερός για να σου φέρνει αναγούλα η ΧΑ. Με προσβάλλει ως Έλληνα αυτή η συμμορία, κι ακόμα περισσότερο με εξοργίζει η υποκρισία τους που το παίζουν πατριώτες ενώ στη πραγματικότητα είναι ανθέλληνες, τα ιδεολογικά εγγόνια αυτών που έκαψαν το χωριό του παππού μου το '43. Πάνω απ'όλα όμως με προσβάλλει ως άνθρωπο αυτή η ρητορική του μίσους, η 'καθαρότητα της φυλής', η ευγονική, οι απόψεις τους για τις γυναίκες κλπ.
Εγω δεν δικαιούμαι να κανω τα ιδια ? Δεν δικαιούμαι να πετυχω τους στοχους μου ακομα και αν χρειαστει να τους επιβαλω με την βια εφοσον εδω και δεκαετίες το ιδιο κανει μια μεριδα αριστερων ?
Λείπουν τίποτα εισαγωγικά εδώ πέρα ή βγήκες από τη ντουλάπα;
O Hannibal δεν εφερε αυτο το παραδειγμα σαν το παιδιαστικο παραδειγμα που εφερες αλλα επειδη μονιμος εχουμε δυο μετρα με δυο σταθμα. Δηλαδη.... Η δεξια - ακροδεξια βια ειναι φασιμος, η αριστερη - ακροαριστερη ειναι επανασταση και αγωνας. Τα ναζιστικα εγληματα πολεμου ειναι κατακριταια και ολοκαυτομα, τα τερτιπια του Σταλιν και λοιπον αρχηγων, κουμμουνιστικων χωρων τα λεμε παραπλευρες απωλειες και θυσιες ωστε να πετυχουμε τον στοχο της ιδεολογιας μας....
Τελικα μου φαινεται κοροιδευουμε την καμπουρα του αλλουνου ξεχνοντας την δικια μας....
Υ.Γ. Και δεν εβαλα ταμπελακι στον Χ.Λ. συζητηση κανω. Δηλαδη οποιος γραφει σε αυτο το θεμα πρεπει να ειναι φασιστας η κουμμουνιστης?
Ποιά είναι η 'δικιά μας καμπούρα' για να έχουμε καλό ερώτημα; Μήπως είσαι εσύ αυτός που κολλάει ταμπελάκια; Το μόνο που έγραψε ο ΧΛ είναι μια αντιφασιστική θέση, κατά του ναζισμού. Και τι του απαντάς εσύ; Τι εξίσου κακό έκανε ο κομμουνισμός; Τι στο διάολο σχέση έχει με το θέμα και τα επιχειρήματα του Λάππα;
Αυτό που αναφέρεις στη 1η παράγραφο όντως συμβαίνει. Αλλά εδώ μέσα τουλάχιστον, μόνο έναν έχω δει να υποστηρίζει λχ. ότι η εισβολή της ΕΣΣΔ στο Αφγανιστάν ήταν καλή. Και αυτός δεν είναι ο Λάππας, στον οποίο απάντησες.
Γράφεις 'Δηλαδη οποιος γραφει σε αυτο το θεμα πρεπει να ειναι φασιστας η κουμμουνιστης?' Μήπως κρίνεις εξ ιδίων τ'αλλότρια; Γράφει κάτι ο ΧΛ κατά του φασισμού --> άρα είναι κομμούνι --> να του την πούμε για τον Στάλιν...