-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
OFF-TOPIC force un pocchino di piu'forse.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
OFF-TOPIC force un pocchino di piu'
forse.
Γαμώ το spell check...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Καλή είναι η άνοδος της ΧΑ.Θα αναγκαστούν τα ξεφτιλισμένα κόμματα εξουσίας να πάρουν πραγματικά μέτρα για να προστατεύσουν τον πολίτη από τους αναρχοκομμουνιστές.
Για παράδειγμα, αν ξαναγίνουν επεισόδια και καίνε και λεηλατούν καταστήματα (τα τάγματα ειρήνης του ΣΥΡΙΖΑ), η κυβέρνηση θα δράσει και θα προστατεύσει τους πολίτες αν δεν θέλει να χάσει τις εκλογές.
πόσο δίκιο έχεις ...
-
αμα αυτοι που κανουν επεισοδια ειναι αναρχοκομμουνιστες τοτε εγω ειμαι ο μπατμαν
-
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
αμα αυτοι που κανουν επεισοδια ειναι αναρχοκομμουνιστες τοτε εγω ειμαι ο μπατμανπαρακρατικοι και κυπατζηδες ειναι ε;
-
πασοκοι.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
αμα αυτοι που κανουν επεισοδια ειναι αναρχοκομμουνιστες τοτε εγω ειμαι ο μπατμαν+1
για αυτόν , εγώ είμαι ο ζουμπερμαν
-
απο το ζουμπερι?
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
αμα αυτοι που κανουν επεισοδια ειναι αναρχοκομμουνιστες τοτε εγω ειμαι ο μπατμαν
-
εγω βλεπω μια ομαδα εξαγριωμενων μηχανοβιων
-
Eγώ πάλι βλέπω γαύρους μετά την λήξη του αγώνα με την Σάλκε.
-
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=18256
καντε ενα κοπο και διαβαστε το.
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=18256καντε ενα κοπο και διαβαστε το.
Ναι, διαβάστε το. Είναι αρκετά αστείο. Θα σας φτιάξει το κέφι λιγάκι...
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=18256
καντε ενα κοπο και διαβαστε το.
Ναι, διαβάστε το. Είναι αρκετά αστείο. Θα σας φτιάξει το κέφι λιγάκι...
Βαθυστοχαστη σκεψη , τον ξεσκέπασε τον Κασιδιαρη με τις υπεκφυγες που κανει
ενω οι υπόλοιποι ξεχειλίζουν απο αμεσότητα και ειλικρίνεια -
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=18256καντε ενα κοπο και διαβαστε το.
Εκανα τον κόπο να το διαβάσω, και ο αρθρογράφος (στη συγκεκριμενη περιπτωση, δεν εχω διαβασει αλλο αρθρο του) ειναι για τα πανηγύρια να κάνει την αρκούδα, ή εργάζεται για την ΧΑ και εξηγούμαι:
Ο αρθρογράφος έχει σαν σκοπό να μας ενημερώσει για τη διαλογική μεθοδο που χρησιμοποιεί η ΧΑ για να εκφράσει τις απόψεις της και να κερδισει ψηφους απο τον απλο κοσμακη τους αδαείς μπερδευοντάς τους με τερτίπια γλωσσικά κλπ.
Το πρόβλημα του ειναι οτι αυτά που 'σημειώνει' οτι κάνει ο Κασιδιάρης, ειναι μέρος κάθε μεθόδου διαπραγμάτευσης και πολιτικου λόγου, απο την αρχή του σύμπαντος. Κομιζει γλαυκα εν Αθήναις δηλαδή ο αγαπητος μουσάτος αρθρογράφος. Λέει λοιπόν οτι ο Κασιδιάρης (ιδιαιτέρως απεχθες πρόσωπο κατ' εμέ) έχει την άνεση να μεταστρέφει τη συζήτηση και, προβάλλοντας ένα ισοδύναμο – αλλά άσχετο – αντεπιχείρημα, παρασύρει τον συνομιλητή του στα θεματικά χωράφια του.
Βρειτε μου ένα καλό διαπραγματευτή ή ένα καλό (στην τεχνη της πολιτικής εννοώ οχι ηθικά καλο) πολιτικο που ΔΕΝ κανει το ίδιο ή έστω καποιο πιτσιρικα που για να βγάλει γκόμενα δεν κανει το ίδιο. Οτι κάνει ο Κασιδιάρης, ειναι μερος της πολιτικής, μερος του πολιτικου λογου παγκόσμια.
Αντι ο μουσάτος να ασχοληθεί με το ΓΙΑΤΙ η εμπειρη δημοσιογράφος κα Σταη (που σιγουρα γνωριζει τετοιου ειδους τερτίπια καλυτερα απο εμας) τα ανεχτηκε και προχώρησε την κουβέντα αντι να στυλώσει πόδια και να ζητήσει σωστες απαντήσεις απο τον προσκεκλημένο της, φλυαρει για πράγματα γνωστά και σε εφήβους που έχουν βγάλει έστω και μια γκόμενα.
Τελικά λοιπόν ο αρθρογράφος μπορεί και να επιβραβευει ή και να νομιμοποιεί τη ΧΑ αφου όπως σημειώνει παρακάτω στο άρθρο του, η ΧΑ χρησιμοποιεί την ιδια γλωσσα με τα άλλα κόμματα Μια μονοδιάστατη οπτική μπορεί να εκφραστεί μόνο με τυποποιημένη γλώσσα, με γλωσσικές μορφές και σχήματα εντελώς στερεοτυπικά. Σωπα ρε Γκοτζίλα, έχει ακουσει ποτε λογο απο στελεχος του ΚΚΕ? (που αντιθετα με τη ΧΑ είναι 'νομιμο' κομμα, του λαικου στρώματος κλπ). Για έλα πες μου τι καταλαβαινει ο οικοδόμος απο το 'ιμπεριο' τη 'στρουκτούρα' και άλλα κολοκύθια? @ρχίδι@ καταλαβαίνει, απλα του φαινονται γαμάτα αυτα που λεει ο καθε Σοβιετοηλίθιος και τα επικροτεί. Για τον ίδιο λόγο που δεν εχουμε ψαλμούς στην Εκκλησια στη νεώτερη Ελληνική γλώσσα. Αμα ακουσεις τα Ευαγγελια στη Δημοτική χανουν καποια απο την άιγλη τους. Αρα λοιπόν γιατι καταδικαζουμε τη ΧΑ για κατι που όλοι κάνουν?
ΥΓ δεν ψηφισα και να μου κοπουν τα χερια αν ψηφισω ΧΑ. Αλλα ούτε και το Σοβιέτ θα ψηφισω... και πολυ περισσότερο δεν θα ανεχτώ ηλιθιους αρθρογράφους... αλήθεια, τον πληρώνουν???
ΥΓ 2 (edit ) και να μην ξεχασω, Μουσάτε, Μα όσο οι πολιτικοί εξακολουθούν να πολιτεύονται με τη γνωστή φαυλότητα και με γλώσσα εξίσου παραπειστική, θα ενισχύουν τα επιχειρήματα της Χρυσής Αυγής και θ’ αυξάνουνε τα ποσοστά της πηγες να το σώσεις στο τελος, αλλα αυτό το 'αυξάνουνε' μεγάλε μου εβγαλε το μάτι. Το απλό 'αυξάνουν' που χάθηκε??
-
είναι κοινο μυστηκό ( και οποιοσηποτε εργαζεται στην ΕΛΑΣ ή έχει αδερφικους φίλους μπορεί να το πληροφορηθεί) οτι η ομάδα που κατα κανόνα (γιατί πάντα θα υπάρξουν εξαιρέσεις) ξεκινάει το μπαχάλιασμα των διαδ/ων είναι μέλη της ΕΛΑΣ με πολιτικά και σκοπό να δημιουργήσουν κινητρο επέμβασης των ματ ... σκοπός είναι να τρομάξει ο κόσμος και να μην κατεβαίνει σε πορείες , να σπάνε λιγότερο ειρηνικά οι μεγάλες πορείες κλπ κλπ
-
Θα διαφωνώ μέχρι κάποιος να μου αποκαλύψει αυτό το μυστΙκό !!!
-
Ο χρήστης MIXOStsi έγραψε:
Θα διαφωνώ μέχρι κάποιος να μου αποκαλύψει αυτό το μυστΙκό !!!δεκτότατη η διαφωνία σου... προφανώς και δεν μπορώ να το αποδείξω...
-
Χαίρομαι που την δέχεσαι
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]