-
νωρίς το θυμήθηκαν, με ένα search στον σωλήνα
10-12-2013 ημερομηνία και τα σχόλια από κάτω λένε πολλά για το τι διαστάσεις έχει πάρει ο εθνικισμός παντού.
Που να μπεις σε κανένα liveleak και δεις τα σχόλια κάτω από βίντεο με μάυρους ή μετανάστες σε UK και US. -
-
Να πω την αλήθεια μου έκανε εντύπωση που όλα τα τσιράκια των νταβατζήδων έλεγαν αυτό γιά τον ύμνο των ναζί .
Λέω καλά τόσο ηλίθιοι είναι ?Μπήκα στο σάιτ τους και είδα ότι αυτοί τραγούδαγαν τον ύμνο τους , που είναι στο εμβατήριο το δικό μας .
Λέω ας το ψάξω γιατί μπορεί και αυτοί να παραμυθιάζουν . Και βρήκα εύκολα στην αναζήτηση το άρθρο του 2012 που αναφέρει ότι το έχει φτιάξει ο αρχηγός τους από την εποχή των χαμηλών ποσοστών του 2011 .Βέβαια υπάρχει και αυτό το βιντεάκι με ελληνικούς και ισπανικούς στίχους που είναι φτιαγμένο με άσχετες φωτό και δεν μπορώ να ξέρω ποιοί το έχουν φτιάξει , αφού έτσι και αλλιώς υπάρχουν μέσα στην ΧΑ τύποι που θα το έφτιαχναν .
Είναι όμως τόσο ενοχλητική η μονόπλευρη ενημέρωση από τα μέσα που μόνο κομματόσκυλα δεν ενοχλούνται , οπότε καλό είναι να ψάχνουμε τι γράφεται γενικώς .
Από την άλλη η ταυτόχρονη επίθεση γκάρντιαν και ομπσέρβερ μαζί με τις προειδοποιήσεις προς τους Βούλγαρους γιά τον αγωγό χτες , δείχνει ξεκάθαρα ότι ο τύπος είναι πλέον απλό όργανο προπαγάνδας .
-
Σε έχασα εδώ. Ισχυρίζεσαι ότι ο 'ύμνος της χρυσαυγής' δεν έχει καμία σχέση με τον Horst Wessel;
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
SS songs and antisemitism: the week Golden Dawn turned openly Nazi
...
Ναι, ΟΚ. Αντικειμενικότατο!
Η απειλή για τη Δημοκρατία είναι η Χρυσή Αυγή, όχι αυτοί που έχουν καταλύσει το Σύνταγμα, χειραγωγούν τη Δικαιοσύνη και κυβερνούν με προεδρικά διατάγματα, πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, αντισυνταγματικούς (με βούλα ΣτΕ) νόμους και εκβιάζοντας τους βουλευτές και το εκλογικό σώμα.
Και τι αμερόληπτη οπτική: σχόλια του ...Τσίμα και του ...Τσατσόπουλου. Ο ανώνυμος αγανακτισμένος επιχειρηματίας είναι αρνητής του ολοκαυτώματος.
Μονόφθαλμος παρατηρητής!
επρεπε να δεις τι ελεγαν για τους σκατοφασιστες της ουκρανιας...θα ειχες αυτοκτονησει
-
@ ΧΛ: Ισχυρίζεται πως όλα είναι μια σιωνιστική συνωμοσία κατά των γνήσιων Ελ. Μόνο ο Πακιστανολιάκος με το αρχαιοελληνικό κάλλος και το ανοιχτόχρωμο δέρμα μπορεί να μας σώσει! Για μια Ελλάδα χωρίς μαυριδερούς! (Θα πρέπει δηλαδή να φύγουν οι 7 στους 10 Έλληνες ).
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το θέμα είναι πότε το θυμήθηκαν;skydiving....
δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά υπεραντιδράς σε πράγματα που είναι από (πολλά) χρόνια γνωστά. Το ότι μπήκαν στην βουλή και ψηφίστηκαν από μισό εκατομμύριο ψηφοφόρους δείχνει την αποτυχία του πολιτικού συστήματος και την ξενοφοβία που έχει επικρατήσει κυρίως στις λαικές γειτονιές (εξού και οι ανορθόγραφοι ΧΑγιτες) λόγω των αποτυχημένων πολιτικών περι μετανάστευσης.
Γιατί ο υπάλληλος γραφείου σε εταιρεία, ο δάσκαλος-καθηγητής, ο υπάλληλος καταστήματος χέστηκε για τους μετανάστες, το πολύ πολύ να αποφεύγει τις γειτονιές τους για να μην τον κλέψουν κιόλας, ο οικοδόμος, ο βαστάζος, ο ψαράς κλπ όμως έχουν βιώσει στο πετσί τους την ανεργία και την εγκληματικότητα λόγω υπερπληθυσμού μεταναστών στις φτωχογειτονιές και καθώς το ΚΚΕ που παραδοσιακά υποστήριζαν λόγω της ελπίδας που έδινε για 'λαική κυριαρχία' και λοιπές πίπες, έχει προ πολλού καταντήσει γραφικό, ενώ ο Τσοβόλας σταμάτησε να τα δίνει όλα εδώ και χρόνια, βρήκαν κάποιον που πιστεύουν ότι θα υπερασπιστεί τα δικαιώματα τους στην ΧΑ η οποία είτε με ακραίες και εγκληματικές είτε με καθαρά PR ενέργειες τους κέρδισε γιατί σε αντίθεση με τους υπόλοιπους έκανε κάτι.
Φαντάσου για πόσο ξεπεσμό μιλάμε για να υποστηρίζουν τα παραδοσιακά 'αριστερά' ή κομμουνιστικά λαικά στρώματα ένα ακροδεξιό κόμμα. Και μην μου πεις 'ου γαρ οίδασι τι ποιούσι', μια χαρά είδαν και τις σημαίες και τους χαιρετισμούς και όλα, απλά στα @ρχιδια τους κιόλας όταν όλοι οι άλλοι τους γράφουν κανονικά και η φορολογιά, ανεργία, εγκληματικότητα πετάει.
Με ένα άρθρο αγγλικής εφημερίδας στο 4τφορουμ δεν το λες ότι τους έκανες τα μούτρα κρέας ούτε και ενημέρωσες κανέναν για τα ήδη γνωστά.
Αυτά
-
Είναι ήδη γνωστά αυτά τα πράγματα; Ο Cruiser ας πούμε αντιλαμβάνεται ότι ο 'ύπνος' τους είναι αντιγραφή ναζιστικού εμβατηρίου; Το παραδέχεται;
Μετά μπορούμε φυσικά να περάσουμε στο επόμενο στάδιο, που ήταν και ο Eltassos. 'Ναι, το ξέρω και τι έγινε κιόλας'.
-
Σε έχασα εδώ. Ισχυρίζεσαι ότι ο 'ύμνος της χρυσαυγής' δεν έχει καμία σχέση με τον Horst Wessel;Ο ύμνος της ΧΑ σύμφωνα με αυτά που γράφουν στο σάιτ τους , αλλά και που το διασταύρωσα με το άρθρο του 2012 , είναι βασισμένος σε ένα παλιό εμβατήριο που λέει Στρατιώτες στον δρόμο περνάνε , ενώ το έχουν διασκευάσει και οι κομμάντος σε Κομμάντος στον δρόμο περνάνε .
Οι Χρυσαυγίτες το λένε Χρυσαυγίτες στον δρόμο περνάνε και προφανώς δεν έχει καμμία σχέση με γερμανικό εμβατήριο .
Το βιντεάκι όμως με τους ελληνικούς και ισπανικούς στίχους , είναι βασισμένο πάνω στο γερμανικό , αλλά δεν είναι ο ύμνος της ΧΑ και προφανώς το τραγουδάει ένας που δεν ξέρουμε ποιός είναι .
Μπορεί να είναι και νεανικό ατόπημα που κάποιος γιά να τους εκθέσει το ανέβασε αφού οι ισπανικοί στίχοι δεν βγάζουν νόημα , μιά και μετά τον Φράνκο δεν υπάρχει κόμμα εκεί που θα ενδιαφερόταν γιά να φτιάξει τέτοιους στίχους .Εσύ βέβαια και ο Δίας είστε πεπεισμένοι από τον Τσίμα
-
Κοίτα criuser, το ότι το πρότυπο των ΧΑιτών είναι το NSDAP το ξέρουν μέχρι και οι πέτρες. Τώρα αν κάποιος είναι πιο στόκος και από τις πέτρες, δεν μπορεί να το δει. Δεν πειράζει, οικοδομικά υλικά και οι πέτρες και ο στόκος.
-
Αμα διάβαζες καλύτερα τα σχόλια μου θα έβλεπες ότι κρατάω επιφυλάξεις γιά το βιντεάκι με τους ελληνοισπανικούς στίχους .
Αλλά ο ύμνος της ΧΑ είναι άλλος όπως είδαμε και στο προ διετίας άρθρο και ότι γράφεται είναι προπαγάνδα και εγώ δεν θέλω προπαγάνδα αλλά ενημέρωση .Εσύ βέβαια είσαι μαθημένος αλλιώς στο κόμμα
-
Ε ναι, στο ίδιο κόμμα με μένα είναι και ο ΧΛ... ΝΟΤ!!!
-
Στον ΧΛ είχα απαντήσει πιό πριν . Σε σένα απάντησα στο τελευταίο σου σχόλιο που έγινε ενώ δεν υπήρχε λόγος .
-
Είναι ήδη γνωστά αυτά τα πράγματα; Ο Cruiser ας πούμε αντιλαμβάνεται ότι ο 'ύπνος' τους είναι αντιγραφή ναζιστικού εμβατηρίου; Το παραδέχεται;Μετά μπορούμε φυσικά να περάσουμε στο επόμενο στάδιο, που ήταν και ο Eltassos. 'Ναι, το ξέρω και τι έγινε κιόλας'.
Έχει σημασία να καταλάβει ο cruiser και ο κάθε cruiser αν ο ύμνος τους είναι αντιγραφή ναζιστικού εμβατηρίου ή της κατιούσα? ή μήπως δεν καταλαβαίνει ότι είναι νοσταλγοί ασχέτως τραγουδιών.
Το ότι ο le tassos τρόλαρε χοντρά ήταν πασιφανές.κατά τα άλλα μου αρέσει πολύ σαν τραγούδι το Erika
λες να είμαι νεοναζί?
-
Μια χαρά λόγος υπήρχε. Αλλά τι στα λέω. Βγήκες ήδη από την ντουλάπα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μια χαρά λόγος υπήρχε. Αλλά τι στα λέω. Βγήκες ήδη από την ντουλάπα.Ναι, τώρα...
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
κατά τα άλλα μου αρέσει πολύ σαν τραγούδι το Erika
λες να είμαι νεοναζί?
Αν το έκανες ύμνο του κόμματος σου, στην καλύτερη περίπτωση θα σου επεσήμανα ότι δεν έχεις αντίληψη του ιστορικού συμβολισμού του.
-
Οταν η προπαγάνδα σας βολεύει μιά χαρά την αποδέχεστε
Ανεξάρτητα του αν είναι νοσταλγοί , που είναι τουλάχιστον οι παλαιοί της ηγετικής ομάδας , δεν επιτρέπεται οι αντίπαλοι τους να λένε ασύστολα ψέμματα και βέβαια όταν ξένες εφημερίδες με όχι και τόσο φιλελληνικό παρελθόν τα αναπαράγουν , τότε πρέπει να σκεφτούμε ποιών συμφέροντα εξυπηρετούν οι προπαγανδιστές , ενσυνείδητα η όχι .
Ο Λε Πεν έκανε πάλι μιά δήλωση που ξεσήκωσε στην Γαλλία και προφανώς είναι γνωστό το τι είναι ο ίδιος . Αλλά το κόμμα του έχει αλλάξει αφού έχει μεγαλώσει .
Ανάλογα θα γίνει και στην ΧΑ , αφού τα αποτελέσματα των εκλογών θα αλλάζουν το σκηνικό .Η ουσία λοιπόν είναι ότι ο ύμνος της ΧΑ είναι διασκευασμένο ελληνικό εμβατήριο και όσοι λένε περί γερμανικού , ψεύδονται εν γνώσει τους , όπως η Κσνέλλη , αφού γιά τους τύπους του μέγκα είναι απλά business as usual .
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Είναι ήδη γνωστά αυτά τα πράγματα; Ο Cruiser ας πούμε αντιλαμβάνεται ότι ο 'ύπνος' τους είναι αντιγραφή ναζιστικού εμβατηρίου; Το παραδέχεται;
Μετά μπορούμε φυσικά να περάσουμε στο επόμενο στάδιο, που ήταν και ο Eltassos. 'Ναι, το ξέρω και τι έγινε κιόλας'.
Έχει σημασία να καταλάβει ο cruiser και ο κάθε cruiser αν ο ύμνος τους είναι αντιγραφή ναζιστικού εμβατηρίου ή της κατιούσα? ή μήπως δεν καταλαβαίνει ότι είναι νοσταλγοί ασχέτως τραγουδιών.
Το ότι ο le tassos τρόλαρε χοντρά ήταν πασιφανές.κατά τα άλλα μου αρέσει πολύ σαν τραγούδι το Erika
λες να είμαι νεοναζί?
Εγω παλι την πρωτη φορα που ακουσα αυτη τη μελωδια, την ακουσα με τους στιχους 'ΠΑΟΚ, Αρης, Ηρακλης, ..... και οι τρεις'
-
Όταν είσαι φασίστας, τίποτα από όλα αυτά δεν σε πειράζει!
Περί ανόδου της Χ.Α. [Διάσπαση]