-
και το bravo μια χαρα θα ειναι...
φιλε, για πετρελαιο τι λες? ενας γνωστος μου με fiat bravo εχει 250.000χμ μεσα σε 3 χρονια κ το αμαξι ειναι αριστο, καμια ζημια...
ειναι το 1600αρι...
το σκεφτεσαι καθολου για πετρελαιο? -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αν θες χιλιομετροφαγο ασε τα δηθεν αυτοκινητα και παρε κατι σοβαροωραιο, αλλα τι καιει κ τι φορολογιση θα εχει...
1800 ειναι πολλα κυβικα... κ σχεδον τα ιδια αλογα με του punto t-jet 150ps...
βεβαια αλλο 1400 αλλο 1800, αλλα δεν νομιζω οτι συμφερει τοσα κυβικα στην χωρα που ζουμε... -
τα θες και τα λες ή σου ξεφευγουν;
-
Νομίζω ότι Bravo και Megane σε 1,4Τ είναι οι επιλογές σου .
Αν βρεις κάποιο πετρέλαιο τότε πήγαινε εκεί στα πολλά χιλιόμετρα αξίζει η διαφορά. -
-
Αν είναι να κινηθεί προς premium καταστάσεις ο φίλος , ας κινηθεί σωστά
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2747373/ -
τα θες και τα λες ή σου ξεφευγουν;εμενα ή εσενα σου ξεφευγουν?
θες να μου πεις οτι θα εχει ιδια φορολογηση ενα 1400αρι με ενα 1800αρι?
η καταναλωση εχει διαφορα 1.5 λιτρο/100km με το g punto να εχει 6-6.5 λιτρα στα 100km, ενω το c30 7,5/100km (μετρησεις κατασκευαστων)!και απο αποψη κοστους, δεν νομιζω οτι ενα volvo το συντηρεις τοσο ευκολα οσο ενα πιο απλο αμαξι...
τεσπα, η αποψη μου ειναι αυτη...
ο καθενας πιστευει ελευθερα οτι θελει, αλλα θα ηθελα να ακουσω τι επιχειρημα εχεις...! και δεν το λεω ειρωνικα! -
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
εμενα ή εσενα σου ξεφευγουν?
η καταναλωση εχει διαφορα 1.5 λιτρο/100km με το g punto να εχει 6-6.5 λιτρα στα 100km, ενω το c30 7,5/100km (μετρησεις κατασκευαστων)!και απο αποψη κοστους, δεν νομιζω οτι ενα volvo το συντηρεις τοσο ευκολα οσο ενα πιο απλο αμαξι...
ο καθενας πιστευει ελευθερα οτι θελει, αλλα θα ηθελα να ακουσω τι επιχειρημα εχεις...! και δεν το λεω ειρωνικα!σου γραφει οτι θα κανει 4-5 ταξιδια το μηνα απο θεσσαλονικη για αγρινιο το οποιο σημαινει 200 ευρω * 4-5 = κοντα 1000 αρικο το μηνα.
λες να τον νοιαζουν τα χρηματα;;;
βαλε το μυαλο σου να δουλεψει!!!
-
και φυσικα εκανε εγραφη, πεταξε την παπαρια του , καθησε μια ωρα στο φορουμ και απο τοτε δεν ξαναμπηκε.
βαλτα ολα στη συναρτηση! -
σου γραφει οτι θα κανει 4-5 ταξιδια το μηνα απο θεσσαλονικη για αγρινιο το οποιο σημαινει 200 ευρω * 4-5 = κοντα 1000 αρικο το μηνα.
λες να τον νοιαζουν τα χρηματα;;;
βαλε το μυαλο σου να δουλεψει!!!
δεν σε προσβαλω και το ιδιο να κανεις και εσυ!
οποιος εχει αλλη αποψη απο εσενα δεν εχει μυαλο?ας παρει οτι θελει, ειπα μια αποψη και τελειωσε... αλλωστε και ο ιδιος αναφερεται σε μικρα, δεν ειπε κατι για μεγαλυτερο!
οπως για κατηγοριες σαν το volvo, την mercendes... δεν μας ειπε καποια κριτηρια συγκεκριμενα! -
Ο χρήστης Γιωργος lancia έγραψε:
εμενα ή εσενα σου ξεφευγουν?
ο καθενας πιστευει ελευθερα οτι θελει, αλλα θα ηθελα να ακουσω τι επιχειρημα εχεις...! και δεν το λεω ειρωνικα!Service 4ετίας (ή 60.000 χλμ.) για volvo c30 1.6 κόστισε χθες (13-09-2012) σε συνεργείο εκτός δικτύου 185 ευρώ με αλλαγή λαδιών, φίλτρου λαδιού, φίλτρου αέρα, μπουζί και πίσω τακάκια... 100 ευρώ τα αναλώσιμα και 85 ευρώ τα εργατικά...
-
Για τόσα χλμ το ντίζελ είναι μονόδρομος.
Και ίσως τα παραπάνω που θα δίνει για πιο πολλά κυβικά να τα γλυτώσει από καλύτερη αντοχή στο χρόνο και τα πολλά χλμ. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Για τόσα χλμ το ντίζελ είναι μονόδρομος.
Και ίσως τα παραπάνω που θα δίνει για πιο πολλά κυβικά να τα γλυτώσει από καλύτερη αντοχή στο χρόνο και τα πολλά χλμ.+1
το θέμα είναι ότι δεν βρίσκες μεταχειρισμένο ντιζελ -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Εφοσον κοιτας το g.p t jet ,γιατι οχι το bravo το οποιο ειναι πολυ καλυτερο για τη δουλεια που το θελεις και αμαξι ανωτερης κατηγοριας..Εχει και σκοτωμενη μεταπωλητικη και υπαρχουν και καμποσα για να διαλεξεις στο car.gr..
καλό το γκραντε πουντο, αλλά το βρίσκω ακριβό στα μεταχειρισμένα.
νομίζω τα t jet 120 ίππων έχουν το ίδιο κ πιο ακριβά από τα πεζω 207 ραλύ+gti, που κάναν πολύ πιο ακριβά καινουργια . οπότε συγκριτικά το πεζώ είναι καλύτερο value for money σε επιδόσεις, εξοπλισμό κ εσωτερικό (γνωμη μου )Τα bravo λεω οτι ειναι φτηνα οχι τα gp...
-
Μεγάλε πάρε Lancer Evo VI, Edition Tommi Makinen!
1)Φόρος τιμής στο μεγάλο Τόμι,
2)Ασφαλέστατες προσπεράσεις και απαράμιλλο κράτημα στο πολύ τρομακτικό κομμάτι Γιάννενα-Αγρίνιο, που μια φορά χειμώνα ήταν να το περάσει ο Μακρέι αλλά φοβήθηκε και γύρισε Γιάννενα να πάρει αεροπλάνο,
3)Με λίγο παζάρι θα τα βρείτε στην τιμή,
4)Πειράζεται εύκολα (+150ph) απλά ανεβάζοντας τη δίεση του τούρμπο και θα ακούγεται και πιο ωραία!Χτύπα το!
-
Ο χρήστης VATANEN έγραψε:
Μεγάλε πάρε Lancer Evo VI, Edition Tommi Makinen!
1)Φόρος τιμής στο μεγάλο Τόμι,
2)Ασφαλέστατες προσπεράσεις και απαράμιλλο κράτημα στο πολύ τρομακτικό κομμάτι Γιάννενα-Αγρίνιο, που μια φορά χειμώνα ήταν να το περάσει ο Μακρέι αλλά φοβήθηκε και γύρισε Γιάννενα να πάρει αεροπλάνο,
3)Με λίγο παζάρι θα τα βρείτε στην τιμή,
4)Πειράζεται εύκολα (+150ph) απλά ανεβάζοντας τη δίεση του τούρμπο και θα ακούγεται και πιο ωραία!Χτύπα το!
Και το σολ αν πειραξει θα φρεναρει καλυτερα!!!!!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Εφοσον κοιτας το g.p t jet ,γιατι οχι το bravo το οποιο ειναι πολυ καλυτερο για τη δουλεια που το θελεις και αμαξι ανωτερης κατηγοριας..Εχει και σκοτωμενη μεταπωλητικη και υπαρχουν και καμποσα για να διαλεξεις στο car.gr..
καλό το γκραντε πουντο, αλλά το βρίσκω ακριβό στα μεταχειρισμένα.
νομίζω τα t jet 120 ίππων έχουν το ίδιο κ πιο ακριβά από τα πεζω 207 ραλύ+gti, που κάναν πολύ πιο ακριβά καινουργια . οπότε συγκριτικά το πεζώ είναι καλύτερο value for money σε επιδόσεις, εξοπλισμό κ εσωτερικό (γνωμη μου )Τα bravo λεω οτι ειναι φτηνα οχι τα gp...
σορρυ δε το είδα.
παω στο καρ να δω τιμές για το μπραβο. -
Δε εχω pc σπιτι γ'αυτο και δε μιλαω τοσες μερες σε internetadiko πηγαινω το bravo 150 το κοιταω αρκετο καιρο αλλα βρικα και ενα 207 rc 1.6 στα 8000 οσο για το πετραιλαιο αποκλιετε να βρω κατι μ/χ
-
Ο χρήστης Giwrgos21 έγραψε:
Δε εχω pc σπιτι γ'αυτο και δε μιλαω τοσες μερες σε internetadiko πηγαινω το bravo 150 το κοιταω αρκετο καιρο αλλα βρικα και ενα 207 rc 1.6 στα 8000 οσο για το πετραιλαιο αποκλιετε να βρω κατι μ/χΤοτε μην το κουραζεις το θεμα! Παρε μια Mercedes C180/200 Kompressor SportCoupe να κανεις ανετα ταξιδακια! Αν θες μια Μερκ σου εχω ετοιμη
Επιλογη Μ/Χ για ταξιδι