-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Κατ' εμέ ... Ακριβό@ Storm , το i30 1.6TD μόνο παραγγελία ...
Νομιζω τι ειναι μια εξαιρετικη αγορα αυτο το αυτοκινητο και ειναι 'για ελεγχο' οποιος δεν θυσιασει 10 ετων τελη κυκλοφοριας να παρει αυτο αντι για το 1.4 diesel
-
τι γράφεις δεν κατάλαβα λέξη ?????????????
-
Γραφω οτι με δεδομενο οτι αυτο το αμαξι δεν πληρωνει τελη κυκλοφοριας που ειναι 109 ευρω για το 1.4 ειναι μονοδρομος η αγορα του.
Ωπα συγγνωμη μολις καταλαβα οτι η τιμη ειναι για το 1.4 και οχι για το 1.6 , λαθος παιδια.....βεβαια εγω για το 1.4 απο την autopoint στο μεσαιο επιπεδο εξοπλισμου πηρα αρκετα καλη προσφορα -
Ο χρήστης Dasimo έγραψε:
Γραφω οτι με δεδομενο οτι αυτο το αμαξι δεν πληρωνει τελη κυκλοφοριας που ειναι 109 ευρω για το 1.4 ειναι μονοδρομος η αγορα του.
Ωπα συγγνωμη μολις καταλαβα οτι η τιμη ειναι για το 1.4 και οχι για το 1.6 , λαθος παιδια.....βεβαια εγω για το 1.4 απο την autopoint στο μεσαιο επιπεδο εξοπλισμου πηρα αρκετα καλη προσφοραΤο 1,4 TD έχει 109 ρύπους και πληρώνει τέλη.
Στην Ελλάδα που ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει , αν πληρώνεις ή όχι τέλη σήμερα δεν σημαίνει (με την καμία) ότι θα ισχύει το ίδιο και αύριο .
Το 1,4 TD Comfort είναι πολύ φτωχό . -
μα ναι αυτο λεω το 1.6 δεν πληρωνει ενω το 1.4 πληρωνει , νομιζα οτι η προσφορα που δειχνεις ειναι για το 1.6 και οχι για το 1.4 ....τζαμπα χαρηκα δηλαδη
-
το προβλημα σου είναι τα τέλη ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το προβλημα σου είναι τα τέλη ?edit
το πρόβλημα του είναι και τα τέλη !!! -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Κατ' εμέ ... ΑκριβόΠανάκριβο...
υ.γ. άσχετο αλλά έτσι όπως έχει γίνει το group Hyu/Kia στην Ελλάδα, δεν νομίζω να ξανά αγοράσω κάποιο αυτοκίνητό τους.
-
μόλις βγει, σε κανα 6μηνο θα ρίξει την τιμή του σε λογικά για το μπραντ επίπεδα
-
Απ ' οτι εχω προσεξει συνηθως στο 12μηνο ξεκινουν τις μειωσεις.
Sent from my MT27i using Tapatalk
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Το 1,4 TD έχει 109 ρύπους και πληρώνει τέλη.
Στην Ελλάδα που ποτέ δεν ξέρεις τι ξημερώνει , αν πληρώνεις ή όχι τέλη σήμερα δεν σημαίνει (με την καμία) ότι θα ισχύει το ίδιο και αύριο .
Το 1,4 TD Comfort είναι πολύ φτωχό .Δείτε τον εξοπλισμό, δεν νομίζω ότι η έκδοση Comfort είναι φτωχή, προφανώς εννοείτε την Classic
http://content-mcdn.feed.gr/pegasus/Mul ... d51008.pdf -
@Pavlov's Dog
Μην μας μεταφράσεις ... plz , πλαστικό τιμόνι και 15άρες με A/C εν έτη 2012 με τα tuiter να είναι στον extra εξοπλισμό ... ήμαρτον .Αν ήθελε να φέρει φτωχό αυτοκίνητο ( κανέναν πρόβλημα ) αλλά να το πουλούσε **ανάλογα ΦΘΗΝΑ ** ... Αλλά τέτοιες επιλογές έκανε και έχασε την Volvo όταν πήρε τα επάνω της για να κρατήσει την AUSTIN MARTIN ....
Σε κάνα χρόνο που θα το έχει ρίξει στα 14,000 ξαναμιλάμε πόσοι θα κλαίνε για την βιαστική αγορά
-
Ο χρήστης Pavlov's Dog έγραψε:
Το 1,4 TD έχει 109 ρύπους και πληρώνει τέλη.
Το 1,4 TD Comfort είναι πολύ φτωχό .Δείτε τον εξοπλισμό, δεν νομίζω ότι η έκδοση Comfort είναι φτωχή, προφανώς εννοείτε την Classic
http://content-mcdn.feed.gr/pegasus/Mul ... d51008.pdfΠως τα καταφεραν παντως και εβαλαν 15' δισκοφρενα σε 15' ζαντες μονο οι Κορεατες ξερουν...
-
συγνωμη που το Σ/Κ ασχοληθηκα με τα παιδια μου αντι να μπω εδω μεσα και να απαντησω στα εμμετικα σχολια του red@#@@ και καποιων ακομη......
ΑNGEL ειχες δικιο οτι το αναφερει ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ για το sporting ΚΑΙ εκει το ονομαζει dualdrive και απλα επεξηγει οτι στην συγκεκριμενη εκδοση εχει οn/off με το city!!!
σε καμια περιπτωση αυτο δεν εχει σχεση με το flexsteer της Hyundai οπου εχεις 3 επιλογες λειτουργιας και ΔΕΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤAI αυτοματα στα 60χλμ οπως στο city
αληθεια,ποια η χρηση του στην σμπορ οδηγηση οταν αυτο απενεργοποιηται στα σφαιρατα 60χλμ;;;;;;;;;
ελπιζω τωρα να καταλαβες την χαοδη διαφορα αναμεσα στα 2 συστηματα......και μην προσπαθεις να μειωσεις την επιλογη των κορεατων λεγοντας οτι το εχει το punto πριν απο 12χρονια.
Υ.Γ εχεις το sporting;;;; -
Το ότι έχω δίκιο το ξέρω. Δεν περίμενα να το μάθω από εσένα.
Συγγνώμη περιμένω από εσένα και δεν τη διαβάζω πουθενά. Δυσκολεύεσαι;Απλά είναι αρκετά έξυπνο το σύστημα ώστε από κάποια χιλιόμετρα και πάνω να κάνει πιο σκληρό το τιμόνι.
Το γκάζι παραμένει ως έχει μέχρι να κλείσεις το city από το κουμπί.
Τη διαφορά την ξέρω ήδη όπως και ξέρω πως δεν είναι τίποτα το τρομερό το σύστημα αυτό. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
συγνωμη που το Σ/Κ ασχοληθηκα με τα παιδια μου αντι να μπω εδω μεσα και να απαντησω στα εμμετικα σχολια του red@#@@ και καποιων ακομη......
ΑNGEL ειχες δικιο οτι το αναφερει ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ για το sporting ΚΑΙ εκει το ονομαζει dualdrive και απλα επεξηγει οτι στην συγκεκριμενη εκδοση εχει οn/off με το city!!!
σε καμια περιπτωση αυτο δεν εχει σχεση με το flexsteer της Hyundai οπου εχεις 3 επιλογες λειτουργιας και ΔΕΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤAI αυτοματα στα 60χλμ οπως στο city
αληθεια,ποια η χρηση του στην σμπορ οδηγηση οταν αυτο απενεργοποιηται στα σφαιρατα 60χλμ;;;;;;;;;
ελπιζω τωρα να καταλαβες την χαοδη διαφορα αναμεσα στα 2 συστηματα......και μην προσπαθεις να μειωσεις την επιλογη των κορεατων λεγοντας οτι το εχει το punto πριν απο 12χρονια.
Υ.Γ εχεις το sporting;;;;Έχεις και παιδιά ;;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Το ότι έχω δίκιο το ξέρω. Δεν περίμενα να το μάθω από εσένα.
Συγγνώμη περιμένω από εσένα και δεν τη διαβάζω πουθενά. Δυσκολεύεσαι;Απλά είναι αρκετά έξυπνο το σύστημα ώστε από κάποια χιλιόμετρα και πάνω να κάνει πιο σκληρό το τιμόνι.
Το γκάζι παραμένει ως έχει μέχρι να κλείσεις το city από το κουμπί.
Τη διαφορά την ξέρω ήδη όπως και ξέρω πως δεν είναι τίποτα το τρομερό το σύστημα αυτό.εχεις δικιο στο οτι ελεγχει και το γκαζι και μονο στην εκδοση sporting
το συστημα δεν ειναι καθολου εξυπνο καθως δεν κανει το τιμονι πιο σκληρο αλλα το επαναφερει στην νορμαλ λειτουργια του
γιατι να ζητησω συγγνωμη;;;;;επειδη συμβενει αυτο σε μια εκδοση και με τον πιο ηλιθιο τροπο;;;;καθαρα γυναικειο γκατζετακι ειναι χωρις λογο υπαρξης,εν αντιθεση με του i30 το οποιο ειναι πληρως ρυθμισιμο και ΔΕΝ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΑΙ ΠΟΤΕ
αν το βαλεις σπορ....σπορ θα ειναι και στα 30χλμ,αν το βαλεις νορμαλ...νορμαλ και στα 150χλμ......
συσκολευεσαι να πιστεψεις οτι δεν εχουν καμια σχεση ακομη;;;;;; -
Θα είναι σπορ στο χιουνται;;;
Πως γίνεται αυτο, αλλάζεις αυτοκίνητο ...;;Το ίδιο σύστημα έχουν και τα καινούργια φιατ χρόνια τώρα
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
γιατι να ζητησω συγγνωμη;;;;;
Όπως το περίμενα από αρχίδια έχουμε έλλειψη.
Τουλάχιστον την επόμενη φορά άσχετε φρόντισε να ενημερωθείς πριν κατηγορήσεις κάποιον πως λέει παπαριές και βάλεις και γελάκια από δίπλα.
Δεν είναι ανάγκη να γίνεσαι συνεχώς ρεζίλι άσχετε. -
Έχω την εντύπωση πως το γράφει λίγο μπερδεμένα αυτή η σελίδα από το manual. Αν κατάλαβα καλά έχει λιγότερο ομαλή απόκριση στο γκάζι παράλληλα με το πιο μαλακό τιμόνι όταν ενεργοποιείται το city, πράγμα που βγαίνει εκτός μετά τα 60χλμ/ώρα. Αν είναι έτσι, και επειδή είναι λιγάκι κουφός ο τρόπος που το περιγράφει, πολύ θα ήθελα να έβλεπα πως το έχει σε μια ξενόγλωσση έκδοση του manual. Κρίμα που πούλησε και ο αδερφός μου το facelift sporting που είχε, το οποίο είχε μέσα μόνο αγγλικό εγχειρίδιο...
HYUNDAI i30 (2012) Diesel - Petrol