-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
39 χλμ/1000rpm η 5η.
45,5 η 6η.με 5η και 4000 στροφες εχει 160χλμ παρα κατι......
την 6η δεν την σχολιαζουμε....
που ειναι το κοντο κιβωτιο;;;;;
αν ειχε ακομη πιο μακρυ θα λεγαμε αδικει τον κινητηρα κτλ
φιλε chemic που τα διαβασες και επιμενεις;;;σχετικε και χωρις υφος.... -
Σαν να μου φάνηκε πως είχε πάρει το μάτι μου να γράφει 35,5 για την 6η στους 4Τ και 39 για την 5η. Για αυτό έλεγα μπας και πρόκειται για τυπογραφικό λάθος, και το λογικότερο που σκεφτόμουν είναι πως θα ήταν μια 10άδα πάνω το πραγματικό.
-
Οι 4Τ γραφουν 39 στην 5η και 15.6 (αν θυμαμαι καλα) στην 6η, που ειναι τυπογραφικο.
Το 45.5 (ή 45.6 ακομα ακριβεστερα) βγαινει απο το γραφημα των σχεσεων (170 χλμ/ωρα στις 3720κατι rpm αν δεν κανω λαθος). -
Α, μπράβο, αυτό ακριβώς!
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Τα ηλεκτρονικά συστήματα που έχει όσον αφορά την ασφάλεια οδήγησης είναι χαρακτηριστικά άλλης κατηγορίας και ακριβότερης.
Ποια είναι αυτά;
-Σύστημα Εκκίνησης Σε Κλίση (HAC) Hill Assist
-Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης (TCS)
-ηλεκτρονικό σύστημα δυναμικής ευστάθειας (προηγμένο σύστημα esp+ με 'έξυπνη' παρέμβαση)
-VSΜ (Σύστημα υποβοήθησης ευστάθειας) εκτός από τις εντολές που μεταδίδει στο ABS, επεμβαίνει στον ηλεκτροκινητήρα του
συστήματος διεύθυνσης προκειμένου να προκαλέσει παλμούς στο τιμόνι αποτρέποντας την εκτροπή από την πορεία
VSM=ESP+ABS+MPS.
-Ηλεκτρονικός Κατανεμητής Πέδησης (EBD)
-flex steer (τρεις ρυθμίσεις συμπεριφοράς του συστήματος διεύθυνσης - normal,sport,easy)
-ενεργοποίηση των alarm όταν υπάρχει απότομη πέδηση (ESS)
-ηλεκτρικά παράθυρα με αισθητήρα εμποδίου -
πλακας μας κάνεις
-
H πλάκα είναι ότι μιλάει σοβαρά
-
http://www.renault.com.gr/cars/clio/equipment.html
πάρε εδώ αρκτικόλεξα να γουστάρεις
-
Ο χρήστης Pavlov's Dog έγραψε:
Τα ηλεκτρονικά συστήματα που έχει όσον αφορά την ασφάλεια οδήγησης είναι χαρακτηριστικά άλλης κατηγορίας και ακριβότερης.
Ποια είναι αυτά;
-Σύστημα Εκκίνησης Σε Κλίση (HAC) Hill Assist
-Σύστημα Ελέγχου Πρόσφυσης (TCS)
-ηλεκτρονικό σύστημα δυναμικής ευστάθειας (προηγμένο σύστημα esp+ με 'έξυπνη' παρέμβαση)
-VSΜ (Σύστημα υποβοήθησης ευστάθειας) εκτός από τις εντολές που μεταδίδει στο ABS, επεμβαίνει στον ηλεκτροκινητήρα του
συστήματος διεύθυνσης προκειμένου να προκαλέσει παλμούς στο τιμόνι αποτρέποντας την εκτροπή από την πορεία
VSM=ESP+ABS+MPS.
-Ηλεκτρονικός Κατανεμητής Πέδησης (EBD)
-flex steer (τρεις ρυθμίσεις συμπεριφοράς του συστήματος διεύθυνσης - normal,sport,easy)
-ενεργοποίηση των alarm όταν υπάρχει απότομη πέδηση (ESS)
-ηλεκτρικά παράθυρα με αισθητήρα εμποδίουΔηλαδη τα φτηνα ειναι σαν το Model T ?
-
φέρει και κατανεμητή πέδησης...
και αυτόματο αναπτήρα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
φέρει και κατανεμητή πέδησης...και αυτόματο αναπτήρα
Πφφφ, αναπτήρα είχαν και τα Yugo, δεν είχαν όμως ηλεκτρικά παράθυρα.
-
δηλαδη ολα τα μοντελα αυτης της κατηγοριας εχουν hill assist,flex steer,δονιση τιμονιου,ενεργοποιηση των alarm σε φρενο πανικου;;;;;;;
καποια ισως εχουν και παραπανω συστηματα αλλα ειναι ελαχιστα και οχι σ'αυτη την τιμη -
Αλλαγή στο σύστημα υποβοήθησης και ενεργοποίηση alarm έχει και το 12 ετών Punto μου.
Hill assist έχει και το προηγούμενο Panda.Βέβαια δεν είπε μόνο για τιμή ο Pavlov's Dog στο post αλλά είπε πως είναι χαρακτηριστικά άλλης κατηγορίας.
-
το punto σου δεν εχει αλλαγη στην υποβοηθηση αλλα το γαματο city μονο για το παρκαρισμα......
ασε που σιγουρα εχεις καψει ενα μοτερακι,ετσι;;;;; -
Δεν έχω κάψει. Θα έπρεπε; Να του πω να κάψει ένα;
Αλλαγή στην υποβοήθηση είναι και αυτό. Το ότι είναι μέχρι κάποια συγκεκριμένη ταχύτητα δεν αλλάζει κάτι.
Επίσης αλλάζει και την απόκριση στο γκάζι. Βέβαια δεν το διαφήμισαν σαν πρωτοτυπία όπως άλλοι αλλά δεν πειράζει. -
τι κανει το city στο γκαζι;;;;;;;
μην προσπαθεις να εντυπωσιασεις γραφοντας παπαριες!!!!!!!!!!!
επισης μην πεις τιποτα στο μοτερακι.....................θα καει μονο του,ξερει αυτο
το punto σου το εχει συγγενικο μου προσωπο και το ξερω πολυ καλα -
Θα αρχισουμε παλι τα ιδια; [mod]
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
τι κανει το city στο γκαζι;;;;;;;
μην προσπαθεις να εντυπωσιασεις γραφοντας παπαριες!!!!!!!!!!!Αν σου βάλω φώτο από το manual θα μου ζητήσεις συγγνώμη και θα παραδεχθείς πως είσαι άσχετος;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θα αρχισουμε παλι τα ιδια; [mod]Ελπίζω να μη σβηστεί το post μου πριν πάρω απάντηση.
Δεν ανέχομαι κανένας να με λέει ψεύτη. -
τα μοντελα μεχρι το 05' τουλαχιστον δεν αλλαζει κατι στο γκαζι....
δεν ξερω για grande......
το να μου βαλεις μια φωτο απο καποιο μανιουαλ δεν μου λεει κατι επισης...
στην τελικη γιατι να αλλαξει η αποκριση;;;;για να ελεγχεις καλυτερα τα 60-70-80 αλογα στο παρκαρισμα;;;;;
HYUNDAI i30 (2012) Diesel - Petrol