-
Καλησπερα σε ολους εχω ενα αυτοκινητο που φοραει θερινα λαστιχα 225/45/17 και ηρθε η ωρα για την αλλαγη τους αλλα επειδη τον χειμωνα θα ταξιδεψω στην Βορεια Ευρωπη οπου τα χειμερινα ελαστικα ειναι υποχρεωτικα προσανατολιζομαι στην αγορα ελαστικων 4 εποχων μιας και δεν ειμαι πολυ του γκαζιου για να με ενδιαφερουν οι επιδοσεις στον στεγνο δρομο πιο πολυ με ενδιαφερουν τα καλα περιθωρια στην υδρολισθηση και οι καλες επιδοσεις σε παγωμενο δρομο.Συμφωνειτε με την αγορα 4 εποχων λαστιχων? Εχετε να προτεινετε καποια?
-
Καλησπερα σε ολους εχω ενα αυτοκινητο που φοραει θερινα λαστιχα 225/45/17 και ηρθε η ωρα για την αλλαγη τους αλλα επειδη τον χειμωνα θα ταξιδεψω στην Βορεια Ευρωπη οπου τα χειμερινα ελαστικα ειναι υποχρεωτικα προσανατολιζομαι στην αγορα ελαστικων 4 εποχων μιας και δεν ειμαι πολυ του γκαζιου για να με ενδιαφερουν οι επιδοσεις στον στεγνο δρομο πιο πολυ με ενδιαφερουν τα καλα περιθωρια στην υδρολισθηση και οι καλες επιδοσεις σε παγωμενο δρομο.Συμφωνειτε με την αγορα 4 εποχων λαστιχων? Εχετε να προτεινετε καποια?
-
-
Δε σε καλυπτουν τα συγκεκριμενα για τις συνθηκες που θες, ουτε πρακτικα , ουτε νομικα
-
Ο χρήστης ezzypelias έγραψε:
Καλησπερα σε ολους εχω ενα αυτοκινητο που φοραει θερινα λαστιχα 225/45/17 και ηρθε η ωρα για την αλλαγη τους αλλα επειδη τον χειμωνα θα ταξιδεψω στην** Βορεια Ευρωπη οπου τα χειμερινα ελαστικα ειναι υποχρεωτικα** προσανατολιζομαι στην αγορα ελαστικων 4 εποχων μιας και δεν ειμαι πολυ του γκαζιου για να με ενδιαφερουν οι επιδοσεις στον στεγνο δρομο πιο πολυ με ενδιαφερουν τα καλα περιθωρια στην υδρολισθηση και οι καλες επιδοσεις σε παγωμενο δρομο.Συμφωνειτε με την αγορα 4 εποχων λαστιχων? Εχετε να προτεινετε καποια?Δεν ισχυει ακριβως το bold...εχει να κανει αναλογα με τη χωρα που θα πας. Δες τις οδηγιες στο παρακατω λινκ
http://www.theaa.com/motoring_advice/ov ... tyres.htmlΓια παραδειγμα, εχω ταξιδεψει απο Ιταλια-Γερμανια μεσω Ελβετιας Χειμωνα με αποκλεισμενους δρομους χωρις κανενα προβλημα με all-season ελαστικα. Αυστρια ομως δεν μπορουσα να παω, αφου εκει ειναι υποχρεωτικα τα χειμερινα.
-
Αγγλια βασικα θελω να κινηθω τα 4 εποχων ομως οπως της Goodyear και της Hankook που εχουν το συμβολο της νιφαδας και δεν ειναι μονο m+s δεν υποτιθεται οτι εχουν χειμερινες προδιαγραφες?
-
Ο χρήστης ezzypelias έγραψε:
Αγγλια βασικα θελω να κινηθω τα 4 εποχων ομως οπως της Goodyear και της Hankook που εχουν το συμβολο της νιφαδας και δεν ειναι μονο m+s δεν υποτιθεται οτι εχουν χειμερινες προδιαγραφες?Στην Αγγλία δεν είναι υποχρεωτικά τα χειμερινά. Δεν είναι καν επιθυμητά σε γενικές γραμμές, πλην των 10-20 ημερών που χιονίζει. Μια χαρά τη βγάζεις με καλοκαιρινά, ειδικά στο νότο της χώρας.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αγγλια βασικα θελω να κινηθω τα 4 εποχων ομως οπως της Goodyear και της Hankook που εχουν το συμβολο της νιφαδας και δεν ειναι μονο m+s δεν υποτιθεται οτι εχουν χειμερινες προδιαγραφες?
Στην Αγγλία δεν είναι υποχρεωτικά τα χειμερινά. Δεν είναι καν επιθυμητά σε γενικές γραμμές, πλην των 10-20 ημερών που χιονίζει. Μια χαρά τη βγάζεις με καλοκαιρινά, ειδικά στο νότο της χώρας.
+++
Άμα είναι μόνο για ένα ταξίδι στην Αγγλία τότε βάλε αυτά που θα έβαζες κανονικά στην Ελλάδα, και έχε για καβάντζα ότι έχεις για καβάντζα στην Ελλάδα, αλυσίδες, χιονοκουβέρτες κτλ. Δεν νομίζω να έχεις στην Αγγλία νομικό θέμα... -
Αγγλια θα κινηθω πιο πολυ απλα ρωταω γιατι θα περασω απο αρκετες χωρες Γερμανια,Γαλλια,Ιταλια και ισως και Βελγιο.
-
Ψάξε κάτι σε Gislaved!Καλό ελαστικό σε βροχή και χιόνι.Σε παγωμένο δρόμο θέλεις καρφιά αν όχι αλυσίδες!
-
Αν ειναι ετσι αποφευγεις τη γερμανια στη χειροτερη και βαζεις all weather
Αγορα 4 Εποχων Λαστιχα για ταξιδι Ευρωπη