-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Γυναίκες!Δες το κι από την θετική μεριά - ξέρει ότι έχει άντρα που τα κανονίζει όλα
-
Θετική?... ....μήπως είσαι γυναίκα?....έπρεπε να το καταλάβω!
-
Όχι Απλά εννοούσα ότι το να στηρίζεται πάνω σου η γυναίκα σου έχει πολλά πλεονεκτήματα
-
Νέος οδηγός είπε ότι είναι βρε κουπεα, λες να έχει κρίση ταυτότητας;
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Μάλλον εγώ εχω κρίση με το θέμα αυτό θείο Ντίνο.
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Ευτυχώς που ρωτάς και μπράβο σου. Τι να πω και εγω που εχω γυναίκα που νομίζει οτι τα ξερει όλα, δεν δέχεται κουβέντα και όταν με παίρνει τηλ μου λέει απλά την ζημιά. Και δεν ρωτά το γιατί έγινε η ζημιά ρε γαμ.. Γυναίκες!Δεν εισαι ο μονος φιλε coupea.
-
Συνάδελφος έ?...Να σου πω. Καθιέρωσα τις διακοπές να πηγαινουμε δυο αυτοκίνητα και προσπαθώ να βαζω στης γυναικας και την πεθερά μου να με ξαλαφρώνει (οικονομικά). Κατάλαβες!
OFF topic αλλά αξίζει. Ισως ενα καινουριο θέμα. -
Καλά δεν είναι τόσο τραγικό να ξεχάσεις το χειρόφρενο σηκωμένο τον πρώτο καιρό, είναι μέχρι να συνηθίσεις να το κάνεις μηχανικά και όχι να πρέπει να θυμάσαι να κοιτάξεις το καντράν.
Και γω στην αρχή το χα ξεχάσει μια φορά αλλά κλαιν δεν παθαίνει τίποτα. Βέβαια εσένα αυτό που σου μύριζε μάλλον ήταν ο συμπλέκτης, υποθέτω λόγω αυτόματου δεν τον διαχειρίστηκε σωστά και σου κοψε μερικά χιλιόμετρα. -
Φίλε Βότανε, μην ανησυχείς, όλοι έχουμε κάνει τις μαλακίες μας σαν νέοι οδηγοί! Το λάθος σου ήταν ότι δεν ένιωσες το αυτοκίνητο να μην κυλάει άνετα και (σημαντικότερο) ότι δεν είδες την ένδειξη στον πίνακα οργάνων. Απόλυτα κατανοητό βέβαια, αν είσαι οδηγός τόσο φρέσκος, λογικό είναι να έχεις το 100% στο δρόμο και όχι στα άλλα.
Υπομονή και επιμονή και θα μάθεις και θα συνηθίσεις.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Καλά δεν είναι τόσο τραγικό να ξεχάσεις το χειρόφρενο σηκωμένο τον πρώτο καιρό, είναι μέχρι να συνηθίσεις να το κάνεις μηχανικά και όχι να πρέπει να θυμάσαι να κοιτάξεις το καντράν.
Και γω στην αρχή το χα ξεχάσει μια φορά αλλά κλαιν δεν παθαίνει τίποτα. Βέβαια εσένα αυτό που σου μύριζε μάλλον ήταν ο συμπλέκτης, υποθέτω λόγω αυτόματου δεν τον διαχειρίστηκε σωστά και σου κοψε μερικά χιλιόμετρα.Ευχαριστώ για την απάντηση - makes sense!
Κάτι άλλο που παρατήρησα πριν απο λίγο που το κατέβασα κέντρο (~15 λεπτα πορεία), μετά το παρκάρισμα ακούω ένα ελαφρύ τακ τακ τακ από μπροστά. Αυτό έχει να κάνει με την μηχανή που ζεσταίνεται? Είναι φυσιολογικό;
-
Ο χρήστης eeg74 έγραψε:
Το λάθος σου ήταν ότι δεν ένιωσες το αυτοκίνητο να μην κυλάει άνετα και (σημαντικότερο) ότι δεν είδες την ένδειξη στον πίνακα οργάνων.Πραγματικά Την στιγμή που το συνειδητοποίησα ένοιωσα σαν να έχει πινακίδες τύπου Las Vegas με τα 100αδες λαμπιόνια απο πάνω μου που να γράφουν 'Ζώο', 'Μ@λάκας' και αλλα συναφή.
Υπομονή και επιμονή και θα μάθεις και θα συνηθίσεις.
Ευχαριστώ!
-
Αυτό δεν είναι τίποτα. Πριν μερικά χρόνια, ένας γνωστός μου έκανε τη διαδρομή Ηλιούπολη -Βουλιαγμένη με σηκωμένο το χειρόφρενο στη πρώτη σκάλα με ένα Fiat Stilo. Υπάρχουνε και χειρότερα όπως βλέπεις...
-
Ωχ Και τι ζημιά έπαθε?
-
Ο χρήστης G-ATOS έγραψε:
Αυτό δεν είναι τίποτα. Πριν μερικά χρόνια, ένας γνωστός μου έκανε τη διαδρομή Ηλιούπολη -Βουλιαγμένη με σηκωμένο το χειρόφρενο στη πρώτη σκάλα με ένα Fiat Stilo. Υπάρχουνε και χειρότερα όπως βλέπεις...Αυτο δεν ειναι τιποτα, εγω εχω κανει μεγαλυτερες διαδρομες με σηκωμενο τερμα χειροφρενο με το Zastava του πατερα μου.
Δεν νομιζω να ειχε καν λαμπακι για το χειροφρενο, αλλα ειχε ζωνη ασφαλειας.
Δεν επαθε απολυτος κανενα προβλημα, δεν επιανε ποτε καλα ετσι και αλλιως. Αθανατα Zastava -
φιλαρακο, μικρο το κακο. αρχη ειναι ακομα, θα μαθεις με τον καιρο.
ξερω παιδι που πηγενε στο δρομο λαρισα-καρδιτσα με σκασμενο δεξι-μπροστα λαστιχο
για 5-6 χιλιομετρα με 17αρα ζαντα. αυτο που εκανες ειναι πτεσμα μπροστα σε κατι αλλα. χεχε -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Παντως εγω την πρωτη βδομαδα που ειχα το διπλωμα,το χρησιμοποιουσα πιο δημιουργικα το χειροφρενο
KαλωσηρθεςΚαι εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα...
Μην αγχώνεσαι για αυτό που έκανες. Μεγάλη ζημιά δεν έκανες, απλά να προσέχεις. Καλό είναι εφόσων δεν έχεις μεγάλη εμπειρία στο θέμα, να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να δεις τι σημαίνουν τα λαμπάκια στα όργανα και γενικά να το συνηθήσεις λίγο. Πάντως ξέρω κόσμο με εμπειρία υποτίθεται, που κάναν πολύ χειρότερες χοντράδες.
-
Ο χρήστης vaggos111 έγραψε:
φιλαρακο, μικρο το κακο. αρχη ειναι ακομα, θα μαθεις με τον καιρο.
ξερω παιδι που πηγενε στο δρομο λαρισα-καρδιτσα με σκασμενο δεξι-μπροστα λαστιχο
για 5-6 χιλιομετρα με 17αρα ζαντα. αυτο που εκανες ειναι πτεσμα μπροστα σε κατι αλλα. χεχεΠροφανως πριν ή μετα τις στροφες συκιων-μαγουλιτσας,γιατι αν ειχε σκασμενο λαστιχο σ αυτες μαλλον δεν θα ηταν ακομα κοντα σας να σας πει την ιστορια
-
Ο χρήστης G-ATOS έγραψε:
Αυτό δεν είναι τίποτα. Πριν μερικά χρόνια, ένας γνωστός μου έκανε τη διαδρομή Ηλιούπολη -Βουλιαγμένη με σηκωμένο το χειρόφρενο στη πρώτη σκάλα με ένα Fiat Stilo. Υπάρχουνε και χειρότερα όπως βλέπεις...Πολύ χειρότερα θα λεγα
-
Ευτυχώς δεν ειναι η δικιά μου!
-
Είναι σίγουρο ότι στην πρώτη στροφή θα σκέφτηκε 'άτιμη βροχή!!'
Γελάστε (εγώ "κλαίω")