-
Ενας φίλος μου ψάχνει ψυγείο A/C για daihatsu sirion μοντέλο του 2004, μεταχειρισμένο, όχι από αντιπροσωπεία. Καμιά ιδεα που μπορει να το βρει;
-
Ενας φίλος μου ψάχνει ψυγείο A/C για daihatsu sirion μοντέλο του 2004, μεταχειρισμένο, όχι από αντιπροσωπεία. Καμιά ιδεα που μπορει να το βρει;
-
-
Ψυγείο καλύτερα καινούριο ιμιτασιόν παρά ορίτζιναλ μεταχειρισμένο. Σε ανταλλακτικάδικα βρίσκεις.
-
Εκτός αν ο παλιατζής έχει μηχάνημα και μπροστά σου δείξει ότι το ψυγείο είναι καλό.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Εκτός αν ο παλιατζής έχει μηχάνημα και μπροστά σου δείξει ότι το ψυγείο είναι καλό.Μόνο ψυκτικοί έχουν τέτοιο μηχάνημα. Αλλά και πάλι δεν αξίζει να πάρεις το μεταχειρισμένο.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ψυγείο καλύτερα καινούριο ιμιτασιόν παρά ορίτζιναλ μεταχειρισμένο. Σε ανταλλακτικάδικα βρίσκεις.Γνωρίζεις μήπως κάποια ιστοσελίδα ή κατάστημα ανταλλακτικών που μπορεί να το βρει; Γιατι μεταχειρισμενο μ ειπε δεν βρισκει με τιποτα και καινουργιο απο αντιπροσωπεία ξεφεύγει πολύ η τιμή...
-
Αθήνα; Θεσσαλονίκη; Λονδίνο;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Αθήνα; Θεσσαλονίκη; Λονδίνο;Θεσσαλονικη βολευει καλύτερα... Εχεις κατι; Εαν θελεις στειλε σε Pm.
-
Έχεις PM.
-
Aγοράζετε μαλακίες αμάξια και μετά ψάχνετε τα ανταλλακτικά με το κυάλι......
-
Το αμαξακι είναι εξαιρετικο αλλα οι τιμες ανταλλακτικων της Agripan διαπλανητικες...
-
συμφωνω για κυττα και λονδινο ομως. χωρις πλακα στο ebay.co.uk ennov
-
Ευχαριστω για τις πληροφορίες. Για Λονδινο μπορείτε να μου στειλετε καποιο link γιατι δεν γνωριζω απο ebay. Αν συμφερει τοτε γιατι οχι ας ειναι απο Λονδινο να το παραγγειλει.
Ψυγείο A/C Daihatsu Sirion