Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    οικογενειακο diesel?
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. οικογενειακο diesel?
    • 1
    • 2
    • 7
    • 8
    • 9
    • 10
    • 11
    • 14
    • 15
    • 9 / 15
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    40
    299
    1043
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • J
      johnkyr last edited by

αλλά 0-100 σε μια αιωνιότητα και μια μέρα

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • G
        giannis39 last edited by

Ο χρήστης sprsk έγραψε:
        NEO KIA RIO 1.1 DIESEL
        Μηδενκά τέλη & 7 χρόνια εγγύηση

http://www.whatcar.com/car-news/kia-rio-1-1-crdi-ecodynamics-review/258839

Youtube Video

To εκανα test drive το 1100 rio diesel και εφευγε 'σαν χελωνα' αφου ειχα κανει ενα τσιγαρο ειχα πιασει τα 100χλμ/ωρα... και που εισαι το τσιγαρο ηταν 100αρι marldoro , περα απο την πλακα φιλε δεν λεει, πολυ ακριβο για τοσο ψοφιο κινητηρα...8600ευρω επρεπε να το δινουν.... θαυματα δεν γινονται, η ΚΙΑ εχει ενα κλικ καλυτερο εσωτερικο και πλαστικα απο το αδερφακι hyndai αλλά ειναι πισω

• ?
          A Former User last edited by

Σταθερή κατανάλωση με 160 έχω 10 με 2λιτρο 6κύλινδρο κλασσικό αυτόματο 15ετίας. Είναι σίγουρος ότι ένα πιο σύγχρονο, μικρότερο αυτοκίνητο (πιο αεροδυναμικό δε λέω γιατί δεν θα είναι) και όχι αυτόματο θα μπορεί να πηγαίνει με 160 με σαφώς λιγότερο από 9....

Κι εγώ θα δυσκολευόμουνα ανάμεσα σε Μιτσου και Κία, τα Μίτσου τα εκτιμώ αλλά και τα Κία έχουν ανέβει πολύ.
          Ε όχι και το Μίκρα. Μόνο σε μτχ, το καινούργιο που είναι ινδικής κατασκευής βγήκε πολλά βήματα πίσω.
          Τα ντίζελ με καλή μόνωση είναι πολύ ήσυχα ειδικά σε ταξίδι που λειτουργούν με πολύ χαμηλότερες στροφές.
          Τα ντίζελ γενικά μπορεί να υστερούν σε 0-100 αλλά υπερτερούν πολύ σε ενδιάμεσες επιταχύνσεις, ρεπρίζ, που να λέμε την αλήθεια είναι πολύ πιο σημαντικές στην πράξη.
          Πλεονέκτημα του ντίζελ είναι ότι και με φορτίο οικογενειακό δεν καίει παρά ελάχιστα περισσότερο ενώ με βενζίνη...

Πάντως είναι καλό και πολύ σημαντικό που τα δοκιμάζεις για να σχηματίσεις τη δική σου εντύπωση. Εσύ θα περνάς ώρα εκεί μέσα και εσύ θα το οδηγείς, ό,τι και να σου λέμε εμείς αν εσένα δεν σου κάνει δεν έχει νόημα. Συνέχισε έτσι καλά κάνεις.

Σχετικά με το οικονομικό και τις δόσεις, πολύ οριακό το βλέπω. Και αν αύριο σου κάνουν άλλο ένα 20% μείωση μισθού; Και δεν λέω να χάσεις τη δουλειά σου που κι αυτό παίζει αλλά κάτι που το ακούω, να μην σε πληρώνουν για μήνες ή να σου δίνουν μόνο πχ 200 ευρώ το μήνα (αληθινές ιστορίες) τι θα γίνει;; Το έχεις σκεφτεί, πως θα το αντιμετωπίσεις;

• G
            giannis39 last edited by

Καλησπερα σε όλους, παιδια πιστευω οτι ειναι καιρος να κλεισει αυτο το thread οπως πολυ ωραια ανοιξε στις αρχες αυγουστου, μετα απο κανα 20ημερο που ειχα ξεκινησει να ψαχνομαι για αυτοκινητο.Το θρυλικο 106 πεζο που ειχα απ το 2002 το πουλησα και ειμαι μια εβδομαδα χωρις αυτοκινητο, τελικα κατεληξα να πάρω το MITSUBISHI LANCER 1600CC SPORTBACK GAZOLINE 120PS, καμία σχέση με τα mini diesel (yaris d90ps-fabia-polo 1.2 tdi κλπ) που κοιταγα μέχρι πριν 1 μηνα .Αν εχει υπομονη κάποιος μπορει να ριξει μια ματια εδω και θα καταλαβει μερικα πράγματα απο τα πλεονεκτηματα του συγκεκριμενου μοντελου της ΜΗΤΣΟΥ http://www.tovima.gr/auto-moto/article/?aid=414089 .Θεωρω οτι ο μόνος λόγος να δωσει καποιος περιπου 2500ευρω παραπανω για να παρει diesel με αναλογο εξοπλισμο σε κυβισμο κ επιδοσεις με ενα gazoline ΕΙΝΑΙ να κάνει 60-80χλμ καθημερινα για καποιο λόγο, ο ποιο πιθανος λόγος ειναι η αποσταση εργασιας απ το σπιτι του.Εγω αυτο το θεμα δεν το εχω όποτε δεν ρισκαρα χρηματα παραπανω για να τα αποσβεσω μέσω της κατανάλωσης 'που οπως υπολογισα θα ηθελα 7-8 χρονια'.Αν βάλω κ τα +λ7 για servise στα diesel δεν με συμφερει, ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ Λ7 ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ DIESEL ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ ΕΝΑ GAZOLINE ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ .
            Το συγκεκριμενο μοντελο της mitsubishi ειναι πολυ καλο σε εμφανιση κατ εμε... απο χωρους μιας κ εχω 2 παιδια χρειαζομουν ενα σε αυτο το μεγεθος, η τιμες της ΜΗΤΣΟΥ ειναι οι καλητερες στα gazoline της μεσαιας κατηγοριας μαζι με την chevrolet... τα chevrolet στερουνται ποιοτητας κατασκευης για μενα.Οι επιδοσεις του lancer σε νευρικη οδηγηση ειναι πολυ καλες, ακομη το lancer εχει rol bar στους θολους για ακαμψία στις ανωμαλιες... σφιχτες αναρτησεις, και το θετικο ειναι οτι στις μεγαλες ταχυτητες ειναι πολυ οικονομικο.Σε νορμαλ οδήγηση φτάνει της καταναλωσεις ενος οικονομικου mini και μεσα και εξω απο την πολη.Εκανα τα χαρτια σήμερα δινοντας μια απόσυρση και μια μικρη προκαταβολη... η τιμη του αυτοκινητου ειναι 13200ευρω με αποσυρση χωρις την προκαταβολη που θα δωσω.Θα περιμενω απο 1 εβδομαδα μεχρι 12μερες να το παραλαβω... προλαβα το τελευταιο ασπρο που ειχε μεινει στην inform εκδοση .

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • ?

Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
              Καλησπερα σε όλους, παιδια πιστευω οτι ειναι καιρος να κλεισει αυτο το thread οπως πολυ ωραια ανοιξε στις αρχες αυγουστου, μετα απο κανα 20ημερο που ειχα ξεκινησει να ψαχνομαι για αυτοκινητο.Το θρυλικο 106 πεζο που ειχα απ το 2002 το πουλησα και ειμαι μια εβδομαδα χωρις αυτοκινητο, τελικα κατεληξα να πάρω το MITSUBISHI LANCET 1600CC SPORTBACK GAZOLINE 120PS, καμία σχέση με τα mini diesel (yaris d90ps-fabia-polo 1.2 tdi κλπ) .Αν εχει υπομονη κάποιος μπορει να ριξει μια ματια εδω και θα καταλαβει μερικα πράγματα απο τα πλεονεκτηματα του συγκεκριμενου μοντελου της ΜΗΤΣΟΥ http://www.tovima.gr/auto-moto/article/?aid=414089 .Θεωρω οτι ο μόνος λόγος να δωσει καποιος περιπου 2500ευρω παραπανω για να παρει diesel με αναλογο εξοπλισμο σε κυβισμο κ επιδοσεις με ενα gazoline πρεπει να κάνει 60-80χλμ καθημερινα για καποιο λόγο, ο ποιο πιθανος λόγος ειναι η αποσταση εργασιας απ το σπιτι του.Εγω αυτο το θεμα δεν το εχω όποτε δεν ρισκαρα το χρηματα παραπανω για να τα αποσβεσω μεσω της κατανάλωσης 'που οπως υπολογισα θα ηθελα 7-8 χρονια'.Αν βάλω κ τα +λ7 για servise στα diesel δεν με συμφερει, ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ Λ7 ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ DIESEL ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΓΕΙΛΑ ΕΝΑ GAZOLINE ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ .
              Το συγκεκριμενο μοντελο της mitsubishi ειναι πολυ καλο σε εμφανιση κατ εμε... απο χωρους μιας κ εχω 2 παιδια χρειαζομουν ενα σε αυτο το μεγεθος, η τιμες της ΜΗΤΣΟΥ ειναι οι καλητερες στα gazoline της μεσαιας κατηγοριας μαζι με την chevrolet... τα chevrolet στερουνται ποιοτητας κατασκευης για μενα.Οι επιδοσεις του lancer στην νευρικη οδηγησει ρειναι πολυ καλες, εχει rol bar στους θολους για ακαμψία στις ανωμαλιες... σφιχτες αναρτησεις, και το θετικο ειναι οτι στις μεγαλες ταχυτητες ειναι πολυ οικονομικο.Σε νορμαλ οδήγηση φτάνει της καταναλωσεις ενος οικονομικου mini και μεσα και εξω απο την πολη.Εκανα τα χαρτια σήμερα δινοντας μια απόσυρση και μια μικρη προκαταβολη... η τιμη του αυτοκινητου ειναι 13200ευρω με αποσυρση χωρις την προκαταβολη που θα δωσω.Θα περιμενω απο 1 εβδομαδα μεχρι 12μερες να το παραλαβω... προλαβα το τελευταιο ασπρο που ειχε μεινει στην inform εκδοση .

Lancet?

Μηπως Lancer?

• G
                giannis39 last edited by

Ο χρήστης BILL33 έγραψε:

Καλησπερα σε όλους, παιδια πιστευω οτι ειναι καιρος να κλεισει αυτο το thread οπως πολυ ωραια ανοιξε στις αρχες αυγουστου, μετα απο κανα 20ημερο που ειχα ξεκινησει να ψαχνομαι για αυτοκινητο.Το θρυλικο 106 πεζο που ειχα απ το 2002 το πουλησα και ειμαι μια εβδομαδα χωρις αυτοκινητο, τελικα κατεληξα να πάρω το MITSUBISHI LANCET 1600CC SPORTBACK GAZOLINE 120PS, καμία σχέση με τα mini diesel (yaris d90ps-fabia-polo 1.2 tdi κλπ) .Αν εχει υπομονη κάποιος μπορει να ριξει μια ματια εδω και θα καταλαβει μερικα πράγματα απο τα πλεονεκτηματα του συγκεκριμενου μοντελου της ΜΗΤΣΟΥ http://www.tovima.gr/auto-moto/article/?aid=414089 .Θεωρω οτι ο μόνος λόγος να δωσει καποιος περιπου 2500ευρω παραπανω για να παρει diesel με αναλογο εξοπλισμο σε κυβισμο κ επιδοσεις με ενα gazoline πρεπει να κάνει 60-80χλμ καθημερινα για καποιο λόγο, ο ποιο πιθανος λόγος ειναι η αποσταση εργασιας απ το σπιτι του.Εγω αυτο το θεμα δεν το εχω όποτε δεν ρισκαρα το χρηματα παραπανω για να τα αποσβεσω μεσω της κατανάλωσης 'που οπως υπολογισα θα ηθελα 7-8 χρονια'.Αν βάλω κ τα +λ7 για servise στα diesel δεν με συμφερει, ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑ Λ7 ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΑ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ DIESEL ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΓΕΙΛΑ ΕΝΑ GAZOLINE ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ .
                Το συγκεκριμενο μοντελο της mitsubishi ειναι πολυ καλο σε εμφανιση κατ εμε... απο χωρους μιας κ εχω 2 παιδια χρειαζομουν ενα σε αυτο το μεγεθος, η τιμες της ΜΗΤΣΟΥ ειναι οι καλητερες στα gazoline της μεσαιας κατηγοριας μαζι με την chevrolet... τα chevrolet στερουνται ποιοτητας κατασκευης για μενα.Οι επιδοσεις του lancer στην νευρικη οδηγησει ρειναι πολυ καλες, εχει rol bar στους θολους για ακαμψία στις ανωμαλιες... σφιχτες αναρτησεις, και το θετικο ειναι οτι στις μεγαλες ταχυτητες ειναι πολυ οικονομικο.Σε νορμαλ οδήγηση φτάνει της καταναλωσεις ενος οικονομικου mini και μεσα και εξω απο την πολη.Εκανα τα χαρτια σήμερα δινοντας μια απόσυρση και μια μικρη προκαταβολη... η τιμη του αυτοκινητου ειναι 13200ευρω με αποσυρση χωρις την προκαταβολη που θα δωσω.Θα περιμενω απο 1 εβδομαδα μεχρι 12μερες να το παραλαβω... προλαβα το τελευταιο ασπρο που ειχε μεινει στην inform εκδοση .

Lancet?

Μηπως Lancer?

το διόρθωσα ....
                Aκόμη διόρθωσα όλο το post το οποίο είχε κ άλλα λαθοι , γι αυτο διαβαστε το προηγουμενο post το δικο μου.. και οχι αυτο που εχει κανει quote ο bill και δεν ειναι διορθωμενο.

• T
                  tasos96 last edited by

Μια χαρά είσαι φίλε μου!! Καλορίζικο και να το χαρείς!! Σίγουρα πολύ καλύτερο από το Colt που κοίταζες, έχει και το πάτωμα του Evo Έχω μιλήσει και με γνωστό που έχει το 1.5 και μου έχει πει τα καλύτερα!!

Ψάξου και για ζαντούλες, κρίμα είναι το σουλούπι του Sportback να χαραμίζεται με τα τάσια!!

• G
                    giannis39 last edited by

Ο χρήστης Tasos96 έγραψε:
                    Μια χαρά είσαι φίλε μου!! Καλορίζικο και να το χαρείς!! Σίγουρα πολύ καλύτερο από το Colt που κοίταζες, έχει και το πάτωμα του Evo Έχω μιλήσει και με γνωστό που έχει το 1.5 και μου έχει πει τα καλύτερα!!

Ψάξου και για ζαντούλες, κρίμα είναι το σουλούπι του Sportback να χαραμίζεται με τα τάσια!!

ευχαριστω φιλε ΤΑΣΟ να εισαι καλα, οσα παιδια ειχα και εχω φιλους με αυτο το όνομα cool 'ασχετο σχολιο' με το θεμα μας αλλα δεν πειραζει.Εσυ τι αμαξι εχεις?

• T
                      tasos96 last edited by

Φίλε μου δεν έχω αμάξι... (ακόμα!!)
                      Θα σου φανεί περίεργο αλλά είμαι μόλις 16,5 χρονών. Το υποδηλώνει άλλωστε και το nickname μου! Τόσο ψαγμένος με το άθλημα βέβαια που κανείς δεν παίζει να με πιστέψει!! Οι δικοί μου πάντως έχουν ένα ΒMW X3 ''08 2.0d 177ps M-Pack, και ένα Suzuki Baleno 1.3 ''98 85ps GS Special.
                      Στο Suzuki αποκτώ οδηγικές εμπειρίες σε άδειους δρόμους, πάντα μαζί με πατέρα γιατί μαλακίες μόνος και χωρίς δίπλωμα ΔΕΝ κάνω... Μόλις με το καλό λοιπόν κλείσω τα 18 ζαχαρώνω κάτι σε μεταχειρισμένο MX-5 ή Alfa 147/156. Παίζουν πάντως τόσες επιλογές, γιατί κάθε αμάξι έχει τα δικά του καλά που με προσελκύουν να το ''τιμήσω''. Σε όποιο ''κουμπώσω'' οδηγώντας το, λοιπόν!!

• ?

giannis39 μας έστειλες λίγο με την επιλογή σου αλλά δεν πειράζει. Νομίζω ότι μάλλον είχες αποπροσανατολιστεί (και μας πήρες στο λαιμό σου) κοιτάζοντας λάθος αυτοκίνητα. Δεν ξέρω από λεφτά και εξοπλισμό σε σχέση με ανταγωνιστικά μοντέλα, θέλω να ελπίζω ότι έκανες τη μελέτη σου αλλά η μετάβασή σου στην μεγαλύτερη κατηγορία ήταν το σωστό βήμα για τις ανάγκες σου. Και το πιο σπουδαίο είναι ότι εσύ μοιάζεις ευχαριστημένος. Με το καλό να το παραλάβεις και να το ευχαριστηθείς!

Κοίταζα και τον τίτλο του θέματος... έχει πλάκα πως κάμποσοι ξεκινάνε ή κάποια στιγμή λένε για πετρέλαιο αλλά τελικά πάνε πάλι στη βενζίνη....

• G
                          giannis39 last edited by

Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
                          giannis39 μας έστειλες λίγο με την επιλογή σου αλλά δεν πειράζει. Νομίζω ότι μάλλον είχες αποπροσανατολιστεί (και μας πήρες στο λαιμό σου) κοιτάζοντας λάθος αυτοκίνητα. Δεν ξέρω από λεφτά και εξοπλισμό σε σχέση με ανταγωνιστικά μοντέλα, θέλω να ελπίζω ότι έκανες τη μελέτη σου αλλά η μετάβασή σου στην μεγαλύτερη κατηγορία ήταν το σωστό βήμα για τις ανάγκες σου. Και το πιο σπουδαίο είναι ότι εσύ μοιάζεις ευχαριστημένος. Με το καλό να το παραλάβεις και να το ευχαριστηθείς!

Κοίταζα και τον τίτλο του θέματος... έχει πλάκα πως κάμποσοι ξεκινάνε ή κάποια στιγμή λένε για πετρέλαιο αλλά τελικά πάνε πάλι στη βενζίνη....

Δεν ειχα αποπροσανατολιστει, απλα βρηκα 1 αυτ/το με λίγο' ξανα λεω ΛΙΓΟ, μεγαλυτερη καταναλωση απο ενα diesel σε πολυ χαμηλη τιμη για μεγαλυτερης κατηγοριας αυτ/το, αν δεν το εβρισκα με αυτες τι καταναλωσης (για τις οποιες ρωτησα και επαληθευσα απο κατοχους του μοντελου) και σε αυτην την τιμη δεν θα το επερνα και θα κατεληγα σε ενα mini diesel με αυτα τα χρηματα.Αρα ο παραγοντας ΤΙΜΗ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ-ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤ/ΤΟΥ με οδηγησε στο lancer.Δεν περιμενα να κανει προσφορα η mitsubishi 2300 ευρω και απο 15500 να πεσει στα 13200με αποσυρση σε τετοιας ποιοτητας αυτ/το.Τα αντιστοιχα vw opel toyota κλπ ειναι 1700-2000ε πανω .Το diesel cool yaris με πολυ μικροτερο εξοπλισμο απο το lancer εχει 200 ευρω ποιο πανω με την αποσυρση... εε δεν μ@μι@μαστε . Και το corsa και αυτο ακριβο ειναι..λιγο ποιο κατω απο το yaris... kai to polo τα ιδια.
                          Επειδη ειναι diesel να τα πληρωσεις 14500-14800ε τα mini... ειναι τρελο .Και ακομη εχω απορια πως εδω και 4 μηνες που διαβαζω εδω μερικοι συνεχιζουν να λενε οτι το c3 ειναι οικονομικο οταν σε normal εξοπλισμο ερχετε στα 14000ε..., και cintroen κιολα..., αυτο το εχω απορια κ δεν μπορω να το καταλαβω, το διαβαζω κατα καιρους απο διαφορετικους συνφορουμιτες

• ?

Συνεχίζω να υποστηρίζω την επιλογή σου αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η διαφορά κατανάλωσης μεταξύ μικρού ντίζελ και μικρομεσαίου βενζίνης σε πραγματικές συνθήκες είναι ΛΙΓΗ.... Εξαρτάται βέβαια πόσο είναι για σένα το λίγο....

• G
                              giannis39 last edited by

Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
                              Συνεχίζω να υποστηρίζω την επιλογή σου αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι η διαφορά κατανάλωσης μεταξύ μικρού ντίζελ και μικρομεσαίου βενζίνης σε πραγματικές συνθήκες είναι ΛΙΓΗ.... Εξαρτάται βέβαια πόσο είναι για σένα το λίγο....

Κατ αρχην να πω οτι η αιτια που ψαχτηκα για το lancer ειναι οι τελευταιες προσφορες της mitsubishi.. δελεαστικη τιμη τα 13200ε.
                              Οσο γι αυτα που τονιζεις ποιο πανω να σου πω οτι κ εγω οταν πρωτο αρχισα να ψάχνομαι για το lancer την ιδια επιφυλαξη με εσενα ειχα για την καταναλωση.Αν δεν βαριεσε να αφιερωσεις λιγα λεπτα να ριξεις μια ματια εδω http://www.gocar.gr/test-drives/test/68 ... ck_16.html και εδω http://www.tovima.gr/auto-moto/article/?aid=414089, μετα απο αυτα το αρθρα μη θαρρείς πως κ εγω πείστηκα για αυτο εριξα και μια ματια σε ενα αλλο forum ονοματι lancerclub.gr... τωρα θα μου πεις τι περιμενεις να σου πουν στο club του συγκεκριμενου μοντελου. Ετυχε και ενας γνωστος γνωστου μου πηρε το συγκεκριμενο πριν 1 μηνα... με πηγε βολτα και ειδα την καταναλωση εντος και εκτος πόλης... τα γεγονοτα δεν ξεφυγαν απο αυτα που ειχα διαβασει.. καιει λιγο παραπανω απο το colt το οποιο θεωρειτε απο τα ποιο οικονομικα gazoline mini, ειδα λοιπον στο lancer σε νορμαλ οδηγηση 5,5λ/100χλμ εκτος και 6,6 εντος πολης.Το colt το εχει συναδελφος και μου το εδωσε να το οδηγησω, ειναι λιγο ποιο οικονομικο της ταξεως των 0,2 λιτρων μεσα στην πολη και τα ιδια εκτος πολης με το lancer.
                              To lancer ειναι 1250κιλα... και πριν βολταρω μεσα στην πολη για 30λεπτα+ δεν φανταζομουν βαρη αμαξωμα οχι με πολυ προσεχτικη οδηγηση να παει τοσο καλα σε καταναλωση, εδω ειναι λοιπον το θαυμα της mitsuba.. καταφερε να φτιαξει κινητηρα ατμοσφαιρικο οικονομικο 1600cc 117ps να μεταφερει βάρος 1250 κιλων και να σεβεται την τσεπη σου.Για όποιον ενδιαφερεται ας το ψαξει λιγο παραπανω κ δεν θα χασει

• realzeus
                                realzeus last edited by

Ο χρήστης giannis39 έγραψε:
                                το θαυμα της mitsuba

Μπαταρία ή αυτοκίνητο πήρες τελικά;

• G
                                  giannis39 last edited by

Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:

το θαυμα της mitsuba

Μπαταρία ή αυτοκίνητο πήρες τελικά;

Εγω δεν πηρα αυτοκινητο...copy paste εκανα τα post ενος φιλου απο αλλο forum

• ?

Η mitsuba εκτός από φιλική ονομασία της μιτσουμπίσι είναι και γνωστή μάρκα μπαταριών.
                                    Μια και επιμένεις να χρησιμοποιείς αντί για την ελληνική βενζίνη την ξένη λέξη gazoline (δεν μπορώ να καταλάβω γιατί) γράφτην τουλάχιστον σωστά.... με s και όχι με z. Εκτός αν γράφεται έτσι σε κάποια γλώσσα οπότε έχω αγαθή περιέργεια να μάθω ποια είναι αυτή...

• realzeus
                                      realzeus last edited by

Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
                                      Η mitsuba εκτός από φιλική ονομασία της μιτσουμπίσι είναι και γνωστή μάρκα μπαταριών.
                                      Μια και επιμένεις να χρησιμοποιείς αντί για την ελληνική βενζίνη την ξένη λέξη gazoline (δεν μπορώ να καταλάβω γιατί) γράφτην τουλάχιστον σωστά.... με s και όχι με z. Εκτός αν γράφεται έτσι σε κάποια γλώσσα οπότε έχω αγαθή περιέργεια να μάθω ποια είναι αυτή...

Τι ψαχνεις τωρα...

Παντως μιτσουμπες ειναι μονο οι μπαταριες.

Sent from my Neo V using Tapatalk.

• G
                                        giannis39 last edited by

Εννοείτε οτι λέω για την φιλικη ονομασια της mitsubishi.REALZEUS δεν ηξερα οτι η mitsuba ειναι και μαρκα μπαταριων... αλλά και εσυ ρε φιλε ' θα επερνα μπαταρια με χαμηλη καταναλωση', τουλαχιστον ειναι καλη μαρκα μπαταριων να την αγορασω.Οταν αδειασει η μαμα μπαταρια του lancer να παρω μια mitsuba... θα εχω mitsuba με μπαταρια mitsuba .

Onyx για ενα 'Ζ' κανεις ετσι? 'καταραμενα αγγλικα, εκανα κοπανα και πηγαινα για μπαλα οταν ηταν να παω φροντιστηριο ** ' ** λίγα έμαθα.

• ?

Δεν σε κατηγόρησα, απλά σκέφτηκα ότι δεν ήξερες για τις μπαταρίες και να προλάβω να σου λύσω τυχόν απορία για να μην αιθσνθείς απέξω.
                                          Επί τη ευκαιρία είπα να σου πω και για το ζ. Εσύ τι κάνεις έτσι....! (με γέλιο)

• M
                                            mark last edited by

@giannis39
                                            Πρώτα από όλα, καλορίζικο. Απλά θα ήθελα να σου πω να κρατάς μικρό καλάθι για τα νούμερα που σου είπαν για το Lancer(5,5 και 6,5lt). Για να τα πετύχεις αυτά θα πρέπει να κυκλοφορείς συνέχεια με το αυγό κάτω από το γκάζι. Σίγουρα αν το τρέχεις για 0-100 που λέγαμε και ταξίδια με μεγάλες ταχύτητες θα κάψει πολύ παραπάνω. Ενδεικτικά, στη δοκιμή των 4Τ είχανε μετρήσει μέση κατανάλωση 8,7, η οποία από ότι λένε είναι με τη σειρά της μικρότερη από αυτήν που είχε με τον παλιό κινητήρα.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 9
                                            • 10
                                            • 11
                                            • 14
                                            • 15