-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
- η ένταση του στέρεο πρέπει να είναι είτε σε ζυγό αριθμό, είτε 20-25-30-35. Αν κάποιος δυναμώσει-χαμηλώσει και δεν είναι σε κάποιο από αυτά τα νούμερα το διορθώνω
25 ζυγος αριθμος σιγα μην ειναι και καρκινος
Ρεεεεε
ξαναδιάβασε καλύτυρα, που έχεις χάσει το φως σου...
Είτε ζυγό, είτε πεντάδα λέει ο άνθρωπος...
-
Παντοφλα ουτε εγω μπορω γι αυτο και οδηγω ξυπολητος. Επισης δεν εχω παπουτσια με χοντρες σολες γιατι με ενοχλουν στην οδηγηση
Επισης δεν κανω μετρο χωρις μουσικη και δεν μπορω να ακουω ειδησεις, ομιλιες ή αθλητικα στο αυτοκινητο. -
Ο χρήστης thymios έγραψε:
- η ένταση του στέρεο πρέπει να είναι είτε σε ζυγό αριθμό, είτε 20-25-30-35. Αν κάποιος δυναμώσει-χαμηλώσει και δεν είναι σε κάποιο από αυτά τα νούμερα το διορθώνω
25 ζυγος αριθμος σιγα μην ειναι και καρκινος
Ρεεεεε
ξαναδιάβασε καλύτυρα, που έχεις χάσει το φως σου...
Είτε ζυγό, είτε πεντάδα λέει ο άνθρωπος...
Ειτε ζυγος ειτε 20, ακομα χειροτερα
Κουναγε η θαλασσα, δεν ειχε καλο καπετανιο
-
Ξαναδιάβασε λέμε
-
Το 20 ειναι ζυγος οπως και το 30
Ον τοπικ, νομιζω οτι η πιο κουλη παραξενια μου ειναι το οτι δεν μπορω να βαλω ζωνη μολις μπαινω στο αμαξι, πρεπει απαραιτητως να κανω 5 μετρα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ξαναδιάβασε λέμεΠωωω...κάτι μου λέει οτι δε μπορεί να πάρει τα πόδια του...
πάλι
Θα μας πει τώρα οτι
έπρεπε να γράψει ο φίλος οτι θέλει την ένταση πάντα σε ζυγό αριθμό ή 15-25-35 κτλ
και θα μας την κάνει οδοντόπαστα...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Το 20 ειναι ζυγος οπως και το 30Ον τοπικ, νομιζω οτι η πιο κουλη παραξενια μου ειναι το οτι δεν μπορω να βαλω ζωνη μολις μπαινω στο αμαξι, πρεπει απαραιτητως να κανω 5 μετρα
με το που θα λύσεις δηλαδή
-
Να λυσω τι ακριβως
-
Λογικό πρέπει να μαζέψει τα παλαμάρια πρώτα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Λογικό πρέπει να μαζέψει τα καλαμάρια πρώτα -
Ειλικρινά δεν περίμενα εδω μέσα, ΤΟΣΟ πολυ ψυχαναγκασμό σε σχέση με την οδήγηση και τα σχετικα με αυτή. Μερικα απο αυτα που γράφονται έχουν πλάκα, άλλα με τρομάζουν.
2-3 σελιδες διαβασα απο την αρχή...Μπορείτε να πειτε 'Ετσι μου γουστάρει εμένα'.... Σεβαστό, αλλά το κουσούρι μου είναι οι αμφιβολίες που έχω για άτομα που με τέτοιους ψυχαναγκασμούς βγαίνουν στο δρόμο και μέρος της εγκεφαλικής τους λειτουργίας αναλώνεται με το αν κουδουνίζει μια χύμα τσάντα στο πορτ μπαγκάζ, ή αν ο τριπ κομπιούτορας ειναι μηδενισμένος, ή το άν πίνει νερο ή τρώει η κλάνει ο επιβάτης, ή αν το σηματακι στον αναπτήρα ειναι παραλληλο με το έδαφος. ( τα παραδείγματα ειναι χύμα τυχαια απο όσα διάβασα, μην τα παρετε αυτοι που τα γράψατε επι προσωπικού).
Πριν πυροβολήσετε διαβάστε τα δικα μου...
- Πάιρνω σοβαρά, ίσως παρασοβαρά, την οδήγηση στην εθνική που όλοι πάμε με μεγάλες ταχύτητες. Πιο χαλαρα λιγο εντος πόλης.
- Δεν με ενδιαφέρει η καθαριότητα, ειδικά η εξωτερική. Όμορφο είναι όταν πλένεται αλλα δεν θα ξαγρυπνήσω κι όλας.
- Δεν αντεχω τον τεμπέλη. Ειναι για τεμπέληδες, για αυτό ονομάζεται έτσι, με ενοχλεί στις μανούβρες, οι τεμπέληδες ας πάρουν ταξί. Αμα ήταν απαραίτητος θα ειχε και ο Λέμπ τεμπέλη.
- Το ίδιο με φιλες γνωστε ςπου οδηγουν φορώντας οτιδήποτε σανδαλι υποσάνδαλο τακούνι 12 πόντους κλπ. Βγάλτο και οδήγησε, ειναι καλύτερα.
- Στάσεις κανω σε ταξιδια για να ξεμουδιάσω πρώτα εγώ και μετά οι επιβάτες. Καλύτερα 1% πιο ξεκούραστο ταξίδι και ας φτάσω αργότερα, παρα να μη φτάσω ποτέ γιατι με έχει πιάσει κατούρημα και σκεφτομαι αυτό και όχι το δρόμο.
- Δεν αντέχω να μπαίνω σε αυτοκινητα καθαρά, τύπου έκθεσης. Η χρήση συνεπάγεται φθορά, ή τουλαχιστον 'πατίνα'. 'Εκθεσιακά' αυτοκινητα ειναι για τις εκθεσεις. Καθαρά ναι, όχι σε βαθμο οδοντογλυφιδας στις ενώσεις όμως. Θα μου πεσει ένα σουσαμι η ένας κοκκος άμμου απο το μπάνιο στο πατάκι και ο οδηγος θα έχει το μυαλό του εκεί αντί το δρόμο?. Οχι ευχαριστώ.
- Τρώω πίνω και καπνίζω αβέρτα, το ίδιο και οι επιβάτες. Το καταλαβάινουν και το σεβονται, και δεν ριχνουν κοκα κόλα στα καθίσματα ούτε τα καίνε. Κι άμα πεσει, λιγο νερακι να φυγει η ζάχαρη να μην κολλάει, και τέλος. Σκοτίστηκα.
- Μουσική ναί, ποτέ δυνατά. Καλύτερα να ακούω το αυτοκινητο να τρίζει, παρα να παρω χαμπαρι οτι κρέμασε η εξατμιση 400 χιλιόμερα μακρια από το σημείο που συνέβη.
- Κάθισμα σε όρθια θεση. Οι σεζλονγκ ειναι για την παραλία. Βλεπω κόσμο γύρω να οδηγει ξάπλα και ταράζομαι.
- Αν καποιος αλλος οδηγός σε ταξιδι κανει οποιαδήποτε μαλακια μπροστά μου, θα προσπεραστέι στην πρώτη ευκαιρία και κατα προτεραιότητα, ανεξαρτήτωςε πόσο πάει (σχεδόν). Καλυτερα πισω ο βλάκας παρα μπροστά.
- Δεν ξεκιναμε αν δεν φορανε όλοι ζώνη, και να κάθονται ακριβώς στις θεσεις τους, όχι πχ αγκαλιτσα ή σμιχτά κεφαλάκια στο πισω καθισμα. Δια ροπάλου.
- Στα ταξιδια αν έχω τη δυνατοτητα, προσπαθώ να βλεπω αυτον που έκανε βλακεια να δω τη φάτσα του (αφού όπως ειπαμε θα προσπεραστεί έτσι και αλλιώς). ειναι ενα παιχνιδι να δω πως ειναι αυτοι που κανουν βλακειες.
- Μην με πυροβολήσετε, ανεξαρτήτως αν ειναι πολη ή εθνική, 8/10 ξερω απο την οδηγική συμπεριφορά αν το μπροστά αυτοκίνητο το οδηγεί γυναίκα και ας μη φαίνεται τίποτα. Εχουν μια διαφορετική αύρα, πώς να το κάνουμε.
ΥΓ, δεν θελω να trollάρω, ούτε καμώνομαι οτι ειμαι οδηγάρα. Απλά έτσι σκεφτομαι.
-
Φίλε trident1971 οκ σύμφωνοι, ότι όλα αυτά που ανέφερες στην αρχή είναι ψυχαναγκαστικά και καταπιεστικά εν μέρει. Αλλά όπως ξαναείπα το τόπικ έχει να κάνει με κουσούρια και λάθη. Δεν νομίζω ότι αν είναι στραβός ο αναπτήρας ή αν τα δυό μπροστινά καθίσματα δεν είναι στην ίδια ευθεία (για όσους το ανέφεραν) θα κολλήσει το μυαλό τους σε αυτό και δεν θα έχουν το νού τους στην οδήγηση αναλώνοντας εγκεφαλική λειτουργία. Όλα αυτά είναι στην αισθητική του καθενός.
Συμφωνώ με αυτά που γράφεις αλλά έχω την εντύπωση ότι υπερβάλεις λίγο. Από όσα ανέφερες εσυ, διαπιστώνω ότι είσαι ένας πολύ cool τύπος και οδηγός, που το αυτοκίνητο για εσένα είναι πρώτα εργαλείο και μετά όλα τα υπόλοιπα. Θέλεις να τηρείς τους κανόνες ασφαλείας και να εμπνέεις και στους άλλους αίσθημα ασφάλειας.
Υ.Γ. Και για εμένα ο τεμπέλης είναι ότι πιο άχρηστο υπάρχει σε αυτοκίνητο. 3 έχουμε και σε κάνενα δεν έχουμε! -
Ααα, διαφωνώ! Ο τεμπέλης είναι σωστός και είναι εκεί για τον ΟΔΗΓΟ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ!!
Ακούς πεθερέ μου;;;
-
Λοιπον εχουμε και λεμε
-Αν ακουσω κατι να τριζει μεσα στο αυτοκινητο η στα μηχανικα του δεν θα ηρεμησω μεχρι να το λυσω,μπορει και να σταματησω στη μεση του ταξιδιου για να βρω τι ειναι.
-Ενω γενικα οδηγαω γρηγορα δεν υπαρχει περιπτωση να κανω προσπεραση αν δεν εχω ορατοτητα ακομα και αν ειμαι απολυτα σιγουρος οτι με παιρνει.
-Δεν μπορω να παρκαρω με δυνατη μουσικη,η οποια πρεπει να ειναι ρυθμισμενη σε ζυγο αριθμο και να χει ρυθμιστει με τροπο π.χ 10,11,12 και οχι με χαμηλωμα
-Τρελενομαι σε βαθμο να βριζω οταν αυτος που καθεται απο πισω σερνει το καθισμα μου,επιπλεον κανεις δεν βγαινει απο την αριστερη πορτα για να μην χαλασω τη ρυθμιση στο καθισμα
-Καθαρα για ψυχολογικους λογους θελω να βαζω shell και bp,
-Οταν πλυνω το αυτοκινητο για 3-4 μερες κυκλοφορω με πανακια και αζαξ να ειναι μονιμα γυαλισμενο και μετα επερχεται η απολυτη βρωμια και αταξια.
-Συνηθως οδηγαω και με τα 2 χερια αλλιως με το αριστερο στο τιμονι και το δεξι στο λεβγιε η το ποδι μου.
-Στην εθνικη θελω να πηγαινω μονος μου,γενικα θελω το δικο μου ρυθμο στο ταξιδι. -
Θα είχε ακόμα πιο ενδιαφέρον να γράφαμε ηλικία και οικογενειακή κατάσταση ..
Αλλα κουσούρια 18 αλλα 48 πχ
Τι λέτε ?
-
σε ολα τα τοπικ θα επρεπε να φενετε εστω τι ηλικια εχει αυτος που ποσταρει.να γνωριζουμε οι υπολοιποι ποσο πισω η μπροστα ειμαστε...τι παιδεια εχουμε και χιλια δυο αλλα.
-
Ο χρήστης sacracer έγραψε:
σε ολα τα τοπικ θα επρεπε να φενετε εστω τι ηλικια εχει αυτος που ποσταρει.να γνωριζουμε οι υπολοιποι ποσο πισω η μπροστα ειμαστε...τι παιδεια εχουμε και χιλια δυο αλλα.Στο προφιλ του καθε μελους φαινεται η ηλικια του,αρκει να την εχει καταχωρησει
-
Λοιπόν....
-Έχω μια ιδιαίτερη αγάπη να περνάω μέσα από λιμνάζοντα νερά και να πε τάγονται πιδακες νερού
-Δεν αφήνω κανέναν να καπνισει, κυρίως ως αντίδραση στη μανα μου που είναι ολη την ώρα με το τσιγάρο στο χέρι
-Όταν βάζω μπρος η ένταση της μουσικής θέλω να είναι στο 9
-Το πορτπαγκαζ θέλω να είναι πάντα άδειο. Ομοίως και για τις θήκες στο εσωτερικό. Εξαίρεση όταν κάνω μεγάλα ταξίδια.
-Δεν μ αρέσει να νοιώθω τριγμούς στο τιμόνι
-Ούτε καφές (παθών) ούτε φαγητό επιτρέπεται μέσα
-Μ αρέσει να ταξιδεύω βράδυ
-Όταν προκύπτει πρόβλημα στο αυτοκίνητο, δεν θα ησυχάσω αν δεν φτιαχτεί
-Πλύσιμο οπωσδηποτε κάθε μήνα
-Όταν μου αναβοσβήνουν τα φώτα για να με προσπεράσουν, όταν το κάνουν , τους τα αναβοσβήνω και γω
Θα θυμηθώ κι άλλα... -
Λοιπόν έχουμε και λέμε:
Στο παρκάρισμα...
- Πάντα ψάχνω θέση ασφαλή (μακριά από γωνίες και στροφές), σχετικά άνετη (τόσο για μένα όσο και για τον μπροστινό μου και τον πίαω μου) και αν γίνεται σε σκιά.
- Το τιμόνι να είναι σε ευθεία
- Κλείνω και τους 2 καθρέπτες ενώ βγάζω και την κεραία (όταν είμαι στο κέντρο της Θεσ/νίκης)
- Πάντα παίρνω τα χαρτιά (διπλώματα, άδεια κλπ) μαζί μου
- Κλείνω το ράδιο και τα παράθυρα πριν σβήσω την μηχανή
Στην οδήγηση...
- Στην εθνική πάντα στην δεξιά λωρίδα (με αγχώνει η αριστερή ) εκτός αν πρέπει να προσπεράσω...
- Ταχύτητες max 120-130 ενώ συνήθως πηγαίνω πιο αργά στον προορισμό μου και γυρίζω πιο γρήγορα
- Παράθυρα σχεδόν πάντα ανοικτά εκτός από μεγάλες ταχύτητες ή υπερβολική ζέστη οπότε μπαίνει a/c.
- Προσπεράσεις από άλλους από δεξιά στο φανάρι κομμένες, αν είναι στο χέρι μου
- Όταν περιμένω να στρίψω δεξιά ή αριστερά σε φανάρι και έρθει κάποιος από πίσω μου με το φλας επίσης αναμμένο, σβήνω το δικό μου φλας
- Επίσης σε φανάρι όταν σταματήσω, δεν κρατώ το φρένο πατημένο... Αν αρχίσει να κυλά το αυτοκίνητο βάζω χειρόφρενο.
- Αποφεύγω τις λακκούβες όπως ο διάολος το λιβάνι
- Όταν έχει βρέξει ή είμαι σε κατοικημένη περιοχή με στενό δρόμο 2πλης κατεύθυνσης οδηγώ προς την μέση του δρόμου με σκοπό να αποφύγω λίμνες με νερό ή οδηγούς που πετάγονται από τα στενά
- Μουσική πάντα και λίγο δυνατά (όταν είμαι μόνος). Είτε mp3 είτε αν βρω τίποτα στο ράδιο.
Και τα λοιπά...
- Επιτρέπονται ροφήματα και φαγητά με την ανάλογη προσοχή.
- Πάντα έχω ένα swiffer στον τεμπέλη με το οποίο καθαρίζω το ταμπλό σχεδόν κάθε φορά που μπαίνω στο αυτοκίνητο
- Ακόμη και το αυτοκίνητο να είναι χάλια, θέλω τα πατάκια να είναι καθαρά
- Όταν το καθαρίζω (αρκετά συχνά) καθαρίζω και λίγο την μηχανή (τα βασικά βασικά σκόνες κλπ)
-
Να έχουμε υπόψη ότι κάποια απ΄τα κουσούρια μας, επηρεάζουν σαφώς (θετικά ή αρνητικά) την μακροζωία αλλά και την τιμή μεταπώλησης του αυτοκινήτου μας, αφού αφήνουν συνήθως .... εμφανή 'σημάδια' πάνω του!
Τα κουσούρια/συνήθειά μας σαν οδηγοί;